6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jó...a taky mám archeologickej zázrak... ..jene mám taky plnou galerku...Tak a zejtra! He, he, he...a Kulíovi na just...aspoň uvidí klasiku... Kulíku, nejni nás tu nějak málo? Nechtělo by to "osvětu", nebo tak něco? Já včera vysvětlila jedný malířce, e "op", je to nejlepí, co by jí mohlo v ivotě potkat...a kde má ty nějakou duičku, ha?
Upravil(a) Hellga (10. 7. 2008 23:19)
Není tady
Tak tuhle stélu (cca. 3750 l.př.nl.), "vykopli" chytří vědci, v roce 1989, na planině Abgul Suntal... za povimnutí stojí prapůvodní symbolika, určující priority tehdejí kultury. Bůh slunce, bůh smrti, pivo, knedlovepřozelo, cígo a klasický "fojercok" značky Zippo...
...a takhle "z blízka"...
Není tady
Upravil(a) Hellga (11. 7. 2008 19:55)
Není tady
Tak tu jsem tady zatím vůbec neviděla. Ale dám si na ní bacha, díky za upozornění.
Upravil(a) Macex (11. 7. 2008 9:02)
Není tady
T baba je skvělá ... jo a sojku u jsem tu taky zahlídla, tak bacha na ňu ...
Jo hele, a třeba u takoví Sumerové byli docela velcí pařmeni:
No jo no, vici přili, pochválili a odeli, a aby si to někdo zkusil a třebas v corelu, to né .... co s tem naděláme?
Upravil(a) Mía Kulička (11. 7. 2008 11:40)
Není tady
Náhodou, já zkúám, a se ze mě kouří
Není tady
Kulí, hezký....
AndreaP, uka...
Není tady
Počkej počkej, todlenc jsem nedělala, ale skutečně nala, kdy jsem hledala nějaké ty zajímavé věcičky pro hádej hádej
Hele nala jsem to u tohoto chlapce, který to, zdá se, bere váně
http://petrboubel.sblog.cz/2007/02/24/273
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Náhodou, já zkúám, a se ze mě kouří
Vidi to, bábi? Mám corelistu a kdee je tvůj opík ...
Není tady
Já chci taky najít komplice "opáka"...
Kulí, chlapec asi hupsnul na pek...
Upravil(a) Hellga (11. 7. 2008 18:07)
Není tady
lidi věřijó různejm bludům ... co u ...
Hellgue, kdybych měla doma opík, tak zkóám, co to dá ... ale mám jen opák ... ale výbornej
Upravil(a) Mía Kulička (11. 7. 2008 22:20)
Není tady
V ruinách antického chrámu byla objevena značně poničená freska zobrazující kněku, je nabízí kolemjdoucím záhadný lektvar ... pověst praví, e tato tajemná ena po zničení chrámu utekla do Hercynského pralesa, kde díky účinkům zobrazeného nápoje uchovává jeho tajemství dodnes ...
Upravil(a) Mía Kulička (12. 7. 2008 1:43)
Není tady
Taky mě cvrnkla do flatičky...
Upravil(a) Hellga (12. 7. 2008 14:07)
Není tady
Asi k ní taky zajdu, bo jinak asi zajdu na průduky ...
Tak jsem zasejc fraktálila z nudy ...
Není tady
A tady jsem nevěděla, který vybrat, tak jsem pouila vechny najednou
Není tady
Tancovací bacily! Vidí, jak ti to svědčí, e prí...
Není tady
Sakra dělejte taky něco, a to sem nestrkám furt jenom já ... Hellgo, Andreo, Macindo, Hynku, Viléme, Jarmilo !!!
Hele, podařily se mi ukecaný fraktály:
Není tady
Holky, vy tu toho teda produkujete Ale pěkný
Já začla tyto týdny malovat temperama (naposledy předtím to bylo na gymplu na výtvarce, take téměř po staletích) a a něco bude tak to sem frknu Akorát to teda přibývá pomalu Leda bych sem dala něco co jsem dělala před lety v opu nebo 3D
Není tady
Andromeda - up sem s tím! Inpirace není nikdy dost!
Kulí, nekřič na babičku! Pracuju, teda pracovala jsem...teď se budu dva dny volnit. Ty kytičky, to je asi ňáká ta marihujána, ne? Taková je celá "vychechtaná"...
Není tady
No, ale to je perfektní!!! 3D je super, jene to bych nesměla být "kopyto"... Moc pěkný!
Není tady
Jedna montá...
Není tady
..a jetě jedna a jdu
(Ale moc se neradujte, já se vrátím! )
Není tady
Tý brďo, Andromédo, achy jsou fakt dokonalý
Bábi, u má tu Lupiu ve voku, co ... Adasm a Eva só taky dobrý , asi se začnu pokouet o ty lesklé osoby, bo mě fakt zaujaly
Já zas v noci fraktálila ... su zvědavá, jak si budu zvykat zasejc vstávat do práce, teď u mi dělá problém aj vstát na devátou k doktorce :
Není tady