29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jé naše Saxana straší koně na betoně, no dobrý babrdle...
Jsem si teda otevřela Photoshop a jelikož už jsem asi půl roku neupravovala ani fotky, tak už neumím ani udělat kruhovou výseč. Pche, asi si budu muset otevřít knihu, protože ač tady lítají návody jak hrom, tak zpaměti zvládnu už jen zakládat vrstvu za vrstvou, ale udělat s nima něco, ne......
Není tady
Vy jste šíkovnýýý!
Není tady
Aby tady teda nebyly protesty, že pořád jen chválíme a nekritizujeme, tak zde mám takový jako dotaz či připomínku, proč v těch krásnejch nafraktálovanejch očích máš Hellguše to hnusný bílý vokno nebo čtverec nebo co to je?
Není tady
Macex napsal(a):
Jsem si teda otevřela Photoshop ......
No sláááávaaaa
Není tady
No Mišo, to není na palec nahoru, to je tak max. na palec dolů.... Já umím výborně upravovat fotky, ale né z nich dělat něco jiného a když jsem asi před rokem či dvěma občas otevřela knihu a začla se zajímat o výřezy, vrstvy a jiné kraviny, tak mi to přišlo hrozně těžký a v tu chvilku neužitečný, že teď když to otevřu, tak čumím na dvě vrstvy, z nichž jedna je původní fotka, druhá je průhledná a už mi s tím nejde nic dál dělat, vybrat, tvar, vložit něco, vyříznout, nic..... Jen to píše, že tam nic není, tudíž, že s tím nejde nic dělat. To si asi nechám na nějaké dlouhé zimní večery...
PS: co dělají břichotance. To jde trénovat i s bolením v krku ne?
Není tady
Břichotance nedělaj nic, bo mám zánět průdušek, už druhé ATB, bo ty první nezabraly a kašlu, kdykoliv se pohnu nebo déle mluvím, což si včera užila vrchovatě Hani, bo sem na ňu kašlala celej dlouhej telefonát ... No - letos jsem přišla už o druhou dovolenou
A vůbec, Hani páchá strašně hezký fotky a klíďo prďo je tu před nama tají
Upravil(a) Míša Kulička (8. 7. 2008 12:22)
Není tady
A protože se nudím, tak robím fraktály:
Není tady
A ten předchozí s jiným pozadím a du zalehnout ... brou noc
Není tady
Macku, ten čtvereček byl původní, já ten Míšin fraktál jen do toho zapasovala... ale těší mě, žes to nepoznala... Hele, píše ti to, že je to prázdný proto, že vybírat a vyřezávat, musíš z té původní fotky a přenášet to do té prázdné, nebo do nového obrázku... V praxi to funguje tak, že v tom sloupku s vrstvama si ťukneš na tu , kde máš fotku, něco tam vybereš a zkopíruješ, pak pinkneš na tu prázdnou a tam to uložíš...Vždycky pracuješ v té vrstvě, kterou máš označenou - je tmavší...
Nahoře v "šopu" na liště, si zaškrtni Automaticky vybrat vrstvu a Ohraničovací rámeček a nechej to tak, potom budeš moct jen pinknout na něco, cos vybrala a vrstvy ti budou samy naskakovat a nebudeš to muset tak hlídat... A knížky se neboj, oni to schválně píšou tak složitě, aby vypadali chytře, obyčejně je to jen pár kliknutí, který jsou popsaný na dvě stránky...
Jo a ještě...fotku, z které kopíruješ na nový podklad, si jen otevři, zkopíruj, co potřebuješ a nenechávej ve vrstvě, pokud nechceš pracovat přímo v ní... Jen se do toho pust, uvidíš, jak si budeš fotky upravovat!
Není tady
Hele, Kulíš...bubáci v průvodu...
Není tady
A dyť my žádný bubáky nepotřebujeme ... ty a mé stádečko netopýrů udělá s kolouchy a jinou havětí své
Není tady
Tak jsem se zasnila ...
Není tady
No jo, opět moje barvy, Kuliš jak namaluješ např. modré nebo hnědé ho :-), tak ti to budu chválit a chválit.....
Není tady
To by mě zajímalo, Kulíš, na co jsi myslela? Hezky jsi mě rozvrtěla...
Upravil(a) Hellga (9. 7. 2008 16:47)
Není tady
Chachá ... to měl být vítr ... ale když na to tak koukám ... tak to přesně odpovídá tomu významu, který prý pometlo ve skutečnosti mělo
Tak to máme stejnej vkus na barvičky, Maci
Upravil(a) Míša Kulička (9. 7. 2008 18:41)
Není tady
Myslíš, Kulíš, vibrátorek?
Ten andělskej svícen je pěknej... Pořád Corel?
Upravil(a) Hellga (10. 7. 2008 15:00)
Není tady
Jojó, zůstávám mu zatím věrná ... no koště byl údajně falický symbol nebo tak něco ... někde sem to četla ... v podstatě jakási náhražka ... ale nevibrující
Není tady
Inu, je vidět, že jsi "mladý pometlo", protože jináč by jsi věděla, že každý správný "březový", je z letitýho, bájema opředenýho, stromu a jako takový, má ...a musí mít, i řádský suk! (jako nutnej, vedlejší produkt...) No jo, no, vy mladý, máte všechno na leasing, nebo z Honkongu...
Není tady
Hele, šáhla jsem do "análů"... Nějak nemám inšpiraci... Je to fotka a domalování v "šopu"...
...a tohle je fotka, "zkřížená" s gifem z netu...
Není tady
Dobrý ... hele, to dej do tej příručky bezpečnosti provozu, jaks nám vyhrožovala, že ju uděláš, bo lítáme jak piráti silnic, a že se ju za trest budem muset naučit zpaměti
Není tady
V noci jsem nahodila keltské téma:
Není tady
He, he, he...babo!
Není tady
Hehe ... nejni tej kočce nějak divno?
Není tady
To nejni kočka, to je bubák - jakýsi...
Není tady
Hele, další starý "dílo"... ani nevím, proč to sem dávám...?
Není tady