6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jé nae Saxana straí koně na betoně, no dobrý babrdle...
Jsem si teda otevřela Photoshop a jeliko u jsem asi půl roku neupravovala ani fotky, tak u neumím ani udělat kruhovou výseč. Pche, asi si budu muset otevřít knihu, protoe ač tady lítají návody jak hrom, tak zpaměti zvládnu u jen zakládat vrstvu za vrstvou, ale udělat s nima něco, ne......
Není tady
Vy jste íkovnýýý!
Není tady
Aby tady teda nebyly protesty, e pořád jen chválíme a nekritizujeme, tak zde mám takový jako dotaz či připomínku, proč v těch krásnejch nafraktálovanejch očích má Hellgue to hnusný bílý vokno nebo čtverec nebo co to je?
Není tady
Macex napsal(a):
Jsem si teda otevřela Photoshop ......
No sláááávaaaa
Není tady
No Mio, to není na palec nahoru, to je tak max. na palec dolů.... Já umím výborně upravovat fotky, ale né z nich dělat něco jiného a kdy jsem asi před rokem či dvěma občas otevřela knihu a začla se zajímat o výřezy, vrstvy a jiné kraviny, tak mi to přilo hrozně těký a v tu chvilku neuitečný, e teď kdy to otevřu, tak čumím na dvě vrstvy, z nich jedna je původní fotka, druhá je průhledná a u mi s tím nejde nic dál dělat, vybrat, tvar, vloit něco, vyříznout, nic..... Jen to píe, e tam nic není, tudí, e s tím nejde nic dělat. To si asi nechám na nějaké dlouhé zimní večery...
PS: co dělají břichotance. To jde trénovat i s bolením v krku ne?
Není tady
Břichotance nedělaj nic, bo mám zánět průduek, u druhé ATB, bo ty první nezabraly a kalu, kdykoliv se pohnu nebo déle mluvím, co si včera uila vrchovatě Hani, bo sem na ňu kalala celej dlouhej telefonát ... No - letos jsem přila u o druhou dovolenou
A vůbec, Hani páchá straně hezký fotky a klíďo prďo je tu před nama tají
Upravil(a) Mía Kulička (8. 7. 2008 12:22)
Není tady
A protoe se nudím, tak robím fraktály:
Není tady
A ten předchozí s jiným pozadím a du zalehnout ... brou noc
Není tady
Macku, ten čtvereček byl původní, já ten Míin fraktál jen do toho zapasovala... ale těí mě, es to nepoznala... Hele, píe ti to, e je to prázdný proto, e vybírat a vyřezávat, musí z té původní fotky a přenáet to do té prázdné, nebo do nového obrázku... V praxi to funguje tak, e v tom sloupku s vrstvama si ukne na tu , kde má fotku, něco tam vybere a zkopíruje, pak pinkne na tu prázdnou a tam to uloí...Vdycky pracuje v té vrstvě, kterou má označenou - je tmaví... Nahoře v "opu" na litě, si zakrtni Automaticky vybrat vrstvu a Ohraničovací rámeček a nechej to tak, potom bude moct jen pinknout na něco, cos vybrala a vrstvy ti budou samy naskakovat a nebude to muset tak hlídat... A kníky se neboj, oni to schválně píou tak sloitě, aby vypadali chytře, obyčejně je to jen pár kliknutí, který jsou popsaný na dvě stránky... Jo a jetě...fotku, z které kopíruje na nový podklad, si jen otevři, zkopíruj, co potřebuje a nenechávej ve vrstvě, pokud nechce pracovat přímo v ní... Jen se do toho pust, uvidí, jak si bude fotky upravovat!
Není tady
Hele, Kulí...bubáci v průvodu...
Není tady
A dy my ádný bubáky nepotřebujeme ... ty a mé stádečko netopýrů udělá s kolouchy a jinou havětí své
Není tady
Tak jsem se zasnila ...
Není tady
No jo, opět moje barvy, Kuli jak namaluje např. modré nebo hnědé ho :-), tak ti to budu chválit a chválit.....
Není tady
To by mě zajímalo, Kulí, na co jsi myslela? Hezky jsi mě rozvrtěla...
Upravil(a) Hellga (9. 7. 2008 16:47)
Není tady
Chachá ... to měl být vítr ... ale kdy na to tak koukám ... tak to přesně odpovídá tomu významu, který prý pometlo ve skutečnosti mělo
Tak to máme stejnej vkus na barvičky, Maci
Upravil(a) Mía Kulička (9. 7. 2008 18:41)
Není tady
Myslí, Kulí, vibrátorek?
Ten andělskej svícen je pěknej... Pořád Corel?
Upravil(a) Hellga (10. 7. 2008 15:00)
Není tady
Jojó, zůstávám mu zatím věrná ... no kotě byl údajně falický symbol nebo tak něco ... někde sem to četla ... v podstatě jakási náhraka ... ale nevibrující
Není tady
Inu, je vidět, e jsi "mladý pometlo", protoe jináč by jsi věděla, e kadý správný "březový", je z letitýho, bájema opředenýho, stromu a jako takový, má ...a musí mít, i řádský suk! (jako nutnej, vedlejí produkt...) No jo, no, vy mladý, máte vechno na leasing, nebo z Honkongu...
Není tady
Hele, áhla jsem do "análů"... Nějak nemám inpiraci... Je to fotka a domalování v "opu"...
...a tohle je fotka, "zkříená" s gifem z netu...
Není tady
Dobrý ... hele, to dej do tej příručky bezpečnosti provozu, jaks nám vyhroovala, e ju udělá, bo lítáme jak piráti silnic, a e se ju za trest budem muset naučit zpaměti
Není tady
V noci jsem nahodila keltské téma:
Není tady
He, he, he...babo!
Není tady
Hehe ... nejni tej kočce nějak divno?
Není tady
To nejni kočka, to je bubák - jakýsi...
Není tady
Hele, dalí starý "dílo"... ani nevím, proč to sem dávám...?
Není tady