29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No tak já sice ve fotoshopu na fotkach dělám, ale momentálně na to není ani čas a ani ta chut, nálada.
Já budu prozatím obdivovat ty vaše dílka.
Není tady
Hellgo, teď jsem se vrátili z výletu, ale jen co děti uložím, jdu na to, no to není možné, abych to nepochopila
Podle toho návodu jsem pochopila, že to dělám asi špatně, teda jestli chápu, že si uděláš tu kouli, a pak až pod to vkládáš, co v ní má být, myslím jako tu fotku, obrázek a tak??
Není tady
Tý jo, to jsou mi věci ... já to v tom corelu dělám přímo z toho obrázku ... nejprve vytvaruju z obrázku kruh, pak mu dám ve 3D podobu koule, pak si hraju s průsvitností a nakonec přihodím lesk pomocí 3D-sklo ... A ta vodní hladina, to jsou jen hrátky z průsvitností jednotlivých vrstev a lesku
Upravil(a) Míša Kulička (6. 7. 2008 20:21)
Není tady
A ještě tu mám něco trošíčku růžovýho pro Peťku
Není tady
Holky, co mi to děláte, takové nádhery, mě to vůbec nejde Se na to vykašlu, fakt
Není tady
Tak v Adobe bojuju, a ten zmetek (program myslím ) nade mnou vyhrává, tak to jdu zkusit do Corelu, ale to bude asi další katastrofa, protože v něm jsem dělala dnes a denně, vlastně jsem v něm začínala, než jsem přešla na Adobe, takže teď jsem ho už dobrých půl roku neměla otevřený, takže jsem všechno zapoměla. No to bude. Jooo, a já ani netušila, že Corel pracuje s vrstvami, dělala jsem tam své začátky, rámečky a tak....takže to teda bude fuška. No ke koulím se asi nedopracuju, a vodní hladina.....tak to už ani nemluvím
Není tady
AndreaP. V "šopu" to je jiný, než v Corelu a jestli budeš lítat z programu do programu, budeš umět ve všech prd...
Jo a ta fotečka je vespod, pod tou zprůhledněnou koulí...
Není tady
To je fakt, já jen tak ze zvědavosti otevřela šopík a tam je všecko jinak ... to bych v tom za chvílu měla guláš ... asi je fakt lepší najít si ty fígle v tom, co mám "osahaný"
Není tady
...a trocha klasiky!
Není tady
Bomba ...
Není tady
Hellga napsal(a):
AndreaP. V "šopu" to je jiný, než v Corelu a jestli budeš lítat z programu do programu, budeš umět ve všech prd...
![]()
Jo a ta fotečka je vespod, pod tou zprůhledněnou koulí...
Hellgo, neboj, mám to pod kotrolou, nikde nelítám , dělám z 95 % v "šopu", ostatní mám jen tak do počtu, případně na různé vychytávky, které už vím, co a jak, a do Corelu jsem se šla jen mrknout, jestli to tam nebude jednoduchší, protože jsem v něm kdysi dost dělala, jak už jsem psala.
Takže fotečku vespod jsem pochopila správně, akorát jedna věc mi vrtá hlavou, protože já se rozhodla, že se tu kouli prostě naučím, a jak já se rozhodnut, tak budu tak dlouho se v tom vrtat, až mi to půjde Takže když dělám ten základní tvar - tu kouli, tak jaký já mám vlastně podklad, ze kterého to dělám, jako tu vrstvu, jakoby - bílou? No to asi ne, protože to pak přece není průhledné, a nebo to udělám bílé a pak to změním nějakým stylem, no jo, ale jakým? Kruciš holky, vy mi dáváte
Mějte se mnou trpělivost, já fakt nejsem úplně blbá, to je snad vidět na fotkách, že něco i umím, ale ty koule, ty koule
Není tady
AndreaP., uděláš ji jakou barvu chceš, do extra vrstvy, ale to ti naskočí samo, pak si to zprůhledníš, jak potřebuješ a fotce přidáš trochu kontrastu a je to... No a když chceš obrázek, jaboby v mlze, flákneš přes něj ještě čmoud, třeba "fraktálovej", nebo si jej uděláš v "šopu" a pak až kouli... Když to všechno patřičně zprůhledníš, tak máš čarodějnou kouli...
Není tady
a nejde mi to a nejde, chjoooooo...holky, co dělám špatně, nevíte některá?
Mám to nějaký moc zploštělý a ne kulatý.
Není tady
Muhehe
Není tady
Teda.............
No vy jste šikovný, holky! A že v tobě dříme takovej talent, Miš.....no vida! Poslyš, ty stromy, jak rostou z vody nad hlavou - jak je máš na začátku - nešly by jim udělat trošku výraznější korunky?
Víš, aby to bylo jasnějc vidět....chystám se je vytisknout, ale si myslím, že to v tisku nebude úplně jasný, že to jsou stromy.....
Hellguš a ten had v kouli ten je taky mooc pěknej
Není tady
AndreaP., juknu se, moment...
Kulíš, ty jedeš! Až se hambím...
Není tady
Lupišu, pokusím se, ale mám je v upravitelné podobě jen v práci, a tam se ještě minimálně týden nedostanu, bo mi to moja MUDra nechce dovolit ...
Tak tadyk jsou ještě jedny:
Není tady
A pokus o fraktál:
Není tady
Hellga napsal(a):
Kulíš, ty jedeš!
Až se hambím...
![]()
Hause jsme tvořily s našó Káčó ... jí se nejvíc líbí špička zkumavky ... si řikám, jestli bych ju neměla víc hlídat
Není tady
Je to tím úkosem... Když chceš, aby to dělalo "kulatej" dojem, musí stín začínat v polovině objektu, jinak to bude "placatý"....Když se nestrefíš s úkosem, můžeš si nastavit rozmazaný štětec na minimum (tak velikost hustoty 2) a při velikosti štětce, cca. 50, černou barvou domalovat...
(Babí rada - Lepší je, když si uděláš kruh a "zakulatíš" jej, protože to se dá různě zesvětlovat a zprůhledňovat,, jak potřebuješ a fotka, daná pod ní, pak vypadá, jako v kouli. Je to víc práce, ale když rovnou "zakulacuješ" samotnou fotku, budeš mít efekt kulečníkové koule s obrázkem.)
Upravil(a) Hellga (8. 7. 2008 1:01)
Není tady
Kulíš, to už je pozdě... Místo hlídání, kup antikoncepci a je to!
Hezky "fraktálníš"...
Není tady
Já si letím - čau!
Paralela...
Není tady
Hele Kulíš, co mám...fraktálový voko...
Není tady
...a ještě jedno a k tomu zelený!
Není tady