|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Jo tak ten by šel ... 

Není tady

Tak jsem si trochu fraktálila:
Není tady
Hezký!
Tohle se mě vrtí v každým voku, když mám vzteka... 
...a mě, tady k tomu, "inšpirovali" Macek s Otou... 

Není tady
Kulíš, úúúúplně přesný, jako videjko!!! 

Jo a Macku, jaký fůůůůj? První zub se schovává, tak proč by poslední měl bejt diskriminovanej?! 

Upravil(a) Hellga (7. 5. 2009 10:34)
Není tady

Není tady

No pane jo, to je recepííís.... 
Není tady

Není tady

Upravil(a) Míša Kulička (10. 5. 2009 1:11)
Není tady

Není tady

Není tady
...téda Kulíš, tobě to fraktální, jedna báseň! 
Objevila jsem komplice na "nehtíkách", půjčily mě ručky...

Není tady

Jj, drápky jsou dobrý ... ale ten tekoucí pán je mi tak trochu po*ný 
Není tady
Free návrh na billboard... 

Není tady

bych tam dala jednu malou spešljednohubku místo toho otazníku ... teda, jen korpus jednohubky ... třebááás patku z rohlíku 
Upravil(a) Míša Kulička (12. 5. 2009 16:35)
Není tady
Ty outrato! ...prej rohlíku kus!
To ne, na to jsem na ně moc naprdlá
...ale napadají mě jiný věci, který by tam, když né otazník, mohly být! 
Není tady

Jéda a lidský, jo? No to by bylo dílo ... daleko lepčejší než ten od F.R.Č., co ho prej Knížák koupil za těžký státní prachy 
Není tady
Já to viděla...
Knížák...
Co bys čekala od tak "zdravě sebevědomého" jedince? To by mě zajímalo, co na koho ví, že se tam furt ještě drží?!
...a jestli je to, s tím obrazem pravda, tak je větší rapl, než by mě napadlo! Pověsila bych mu ho na zedˇ...na splátky! 
Není tady

Aby obdivoval se zviřátky ... to jó
Hele, nevím, co je na tom pravdy, ale voni prej poslanci zapoměli v zákonu o NG na paragraf o možnostech odvolání ředitele ... tož to s ním asyk musíme vydržať do smrti ... a zřejmě jeho
...
Upravil(a) Míša Kulička (13. 5. 2009 8:29)
Není tady
Že by v naší mladě demokratické vlasti, při vší té pečlivé, náročné, zodpovědné ,vysilující a vynikající práci našich poslanců, vedených elitou národa, k zářným zítřkům a státnímu blahobytu, která stojí daňové poplatníky majland, bylo takové zásadní opomenutí možné???! ...proč se nedivím? 

Není tady

Není tady

Není tady

Není tady

Není tady
Teda holky, vy tady řádíte, jak černá ruka! A ve tři ráno........ !! 
Kulíš...heleď, ty začínáš vyrábět gotický okna a energetický obrazy
Kdybych na to měla, nechala bych si podle toho kulatýho jednoho udělat vitráž 
A Hellguš, ten pán ve spárech je teda taky
Vypadá to, jak filmovej plakát, člověče.....
Vy rostete, děvčátka!
Není tady

No jó, když vono se v noci nejlíp tvoří
... trochu jsem ty svoje růžovky vylepšila, páč ty poslední čtyři mě až tak nenadchávají, dělala jsem je během jakýchsi dvou hororů ... nějak moc to z nich čiší 

Není tady