29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ale umíš ... hele, to stačí vzít růžovou, něco načmárat ... a pak už si s tím jen hrát ... metoda pokus-omyl je absolutně nejlepší
Není tady
No teda holky, ty koule jsou nádherný...jak to děláte? Já si hraju s grafickými programy už dlouho, řádím v nich s fotkama, ale ty koule jsou fakt úžasný.
Není tady
No ty koule jsou super, ale ta vodní hladina naprosto užasná!!!
Andreo, tak přidej své nápady
No jo, ale škoda, že Hellguše své koule tají ... ta je má totiž o pár tříd vejš
Není tady
Jééé, Míšo, ale já nevím, jestli to spadá taky k vám do té vaší kategorie, já dělám totiž fotky - něco jako digiscrap, koláže a podobné nesmysly, prostě řádím na dětičkách. No je fakt, že je to taky hodně o fantazii
PS : no tak holky, jak děláte ty koule? A ta vodní hladina, tak to je něco parádního.
Není tady
Tak jsem něco vyhrabala, dělám to asi tři roky, takže fotek mám stovky, každá jiná Akorát je nemám zmenšené, tak mi pak nenadávejte
Tak třeba můj syn :
Není tady
A aby to bylo spravedlivé, tak má dcera
A nakonec společné, a mizím, ať mi nenadáváte, že to tady nepatří, ale já vás varovala
Není tady
Holky, v jakých programech děláte? A už fakt mizím
Není tady
Tý jo, to má nápad a šmrnc
Já dělám v corelu a nedám na něj dopustit, Hellga v šopíku a nedá na něj dopustit ... koláže taky pácháme ... ale ta moje poslední měla dost mizernej ohlas ... no fakt je, že byla splácaná na rychlo a tak trochu odbytá
Není tady
Taky mám jak Adobe, ten je prostě fantastickej, já se do něj "zahryzla" nedávno, ale teď bez něj už ani ránu, pak mám taky Corel Photo-Paint, Photofiltre, Zoner, Corel Paint Shop Pro a další nějaké, už ne tak důležité.
Není tady
A díky za pochvalu, jsem měla obavu, že mě tu vypískáte, co to tady strkám , že to s "fantasmagorií" nemá nic společného
Není tady
Míšo, na té koláži to břicho, tak to je úžasné
Není tady
To břicho jsem našla na slovenských stránkách o zdraví pod názvem "tučný chlap" ... no a Kevinkovi jsem trošku napucla tvářičky, aby mu pupík lépe seděl ... ty ostatní fotky jsou už jen pro dokonalý kontrast ... No, na dámě.cz je asi chlapec moc oblíbený, bo mi to až tak neprošlo
... tak přemýšlím, co dokolážit teďkon
Není tady
Však tvé obrázky nemusí být fantasmagorické, stačí, že jsou skvělé nebo úchvatné nebo obojí
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Však tvé obrázky nemusí být fantasmagorické, stačí, že jsou skvělé nebo úchvatné nebo obojí
To ale já neposoudím, neb nemám nestranný pohled
Není tady
Holky, chválím vaše dílka - jak dětičky, tak vodní hladinu, je to Škoda, že nejsem vybavená podobnými programy a nemůžu taky začít tvořit
Není tady
Kiaro, ale můžeš, některé programy lze stáhnout na netu zadarmo, třeba ten Photofiltre, a nebo GIMP, ten je zcela zdarma, a je na principu Adobe
Není tady
Njn. ale já se většinou nepřipojuju z domova a můj PC je kraksna s malou pamětí zralá tak na svržení ze skály. Musím se optat, jestli se mi tam stažení nějakého programu vůbec vleze
Není tady
...koule netutlám a chlubím se ráda, akorát, že to už bylo vidět a nerada plácám jeden obrázek po víc stránkách...
AndreaP., koule, teda ty moje, jsou dělaný ve Photoshopu, základní tvar, úkos a zesvětlení, ...pro efekt je na tom plácnutý "lesk"...a je to!
Není tady
Hellgo, nádhera....ty koule mě fakt dostaly , je to fantazie, to mě nikdy nenapadlo. Akorát zjišťuji, že jsem se bláhově domnívala, že ovládám Photoshop, už si to nemyslím
Protože já nějak nepochopila, cože to mám vlastně udělat
Takovej neskromnej dotaz, nešlo by mi to vysvětlit nějak víc, ať to pochopím i já, asi mi na té druhé mateřské už krní mozek či co
Ono to možná ani nejde, ale když si vezmu třeba fotku dítek, tak jde třeba jejich obličej právě dát jakoby do té koule, a zbytek fotky že bych pak umázla pryč a dodala tam jiný podklad, teda jestli mi rozumíš? Jsem si přepsala ten návod, otevřela Photoshop, no a vejrala....základní tvar - tak tím myslíš asi ten kruh, ne? Úkos a zesvětlení - tak tomu rozumím, to vím, kde se to dělá, akorát budu muset asi vyladit, jak si to pak nastavit, myslím hodnoty, no ale ten "lesk", tak ten mě taky dostal, kruciš, on je v Adobe nějaký lesk?
Pomooooooct
Jdu zkoumat, to není možný, že jsem tak blbá
Není tady
Ten lesk tam nejni, ale vezmu základní tvar - obdélník a udělám "jakoby" okno, pak ve filtru najdeš deformaci - střih a zkroitíš si to, jak potřebuješ...No a zesvětlíš, prolneš a tak... Kouli jsi pochopila dobře... Pak, když to všechno spasuješ dohromady a dáš tomu efekt světla, aby to sedělo s tím "odleskem" (a nemusí to být zrovínka okno), přidáš nějaký stín a tak a dostaneš bezva dojem, že to tak má bejt...
Chce si to s tím pohrát. Nejsou to žádná kouzla, jenom "šop"...
Není tady
No potěš A já zrovna měla takovou radost, že jsem lesk objevila, protože když dám volby prolnutí a pak úkos, tak ta je "profil lesku", akorát teda netuším, jak nastavit hodnoty......a ty na mě, že tam není
Jdu zkoušet, to není možné, takže základní tvar - jakoby obdélník, takže to můžu otevřít nějakou fotku, to je taky obdélník
Není tady
Hellgo naprosto super koule.
Upravil(a) Maya.82 (6. 7. 2008 13:09)
Hele...tohle je základ.
...To ostatn, je jen "omáčka"...
Není tady
Maya.82 , tak se taky zapoj... Nic to nejni a bezva se u toho relaxuje...
Není tady