6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Otvírám vlákno pro nenásilné exhibování našich skvělých, úchvatných, fantastických, fantasmagorických kreseb, maleb, fotografií, prostě všeho, co jsme samy/i schopny/i vytvořit v těch našich bedýnkách.
Předpokládám, že zde nad našimy výtvory budem také erudovaně debatit a případně si navzájem prozradíme nějaké ty fígle, jako kdo v čem a jak vůbec ... (že jo Hellguše ... ty tvoje skleněný koule mi nedaj spát, ale já na to dondu) a tak ... dost bolo kecání, na úvod dávám v plen jednu svoji corelovinu:
Upravil(a) Míša Kulička (2. 7. 2008 22:38)
Není tady
Miso, to je opravdu tvuj vytvor?? No, to je uzasne! Nemuzu se vynadivat.
Není tady
Jak budu mít volno, tak si, Kulíš, "zablbnem"!
Není tady
To je tak nádherné že nemám ani slov
Není tady
Tak fajn, že už to vypuklo....
Není tady
Náááádhera, MišKuliš ...
Já to chci taky uměéééééét...
Upravil(a) Kiara (3. 7. 2008 10:28)
Není tady
Noční můra...
Není tady
Teda já jsem slíbila, že budu kritizovat, co se do klábosnice vejde , ale teď nějak nemůžu najít písmenka. Tady kritika nelze.
Tak tam hoďte někdo něco dalšího, ať vám to tady můžu nandat
Není tady
Kočka, prej, vítá pána "po čuchu"...
Není tady
Tak s tím daňovým přiznáním jsi u mě trefila přímo hřebík na hlavičku ... to je dosti dusivá noční můra
A ta kočenka s lahví rumu je krááááásná ...
Není tady
Někdy "poté"...
Není tady
...a ještě jednu animaci a zas jdu, aby jsem tu neblbla sama...
Není tady
Tož taky něco přidám:
Není tady
Koule mám stále takové zakalené ... musím je ňáko odkalit ... ale jak, krucinál?
Není tady
Bábi, ale tá titanová čaroda je fakt luxusní
Není tady
Ta baba nejni moje, ta je kradená... Koukám, že ty koule tě fakt. nedaj spát...už se ti v ní i blejská... Ta druhá, kdyby nebyla modrá, ale v červeným, byla by to kráááásná "vohnivá gula"...
Není tady
Hm holky máte tu pěkný věcičky se musí uznat.
Hele, ještě tu mám malou psychodelektickou animaci ... ať nebolí hlava jen mě
Není tady
Kulíš, tohle jsem ti posílala s deštěm, je to tak půl hoďky...
Není tady
No vidíš jak myslíme na jedno a totéž
Není tady
Tak ještě jeden pokus o kouli
Není tady
Tak ti mě Hellguše včera napadlo, jaks mi slibovala tu bouřku a poslala nepatrné množství zcela neškodných kvapek, že koule nejsou všechno, ale co třeba taková vodní hladina???
Není tady
Jéééééé tady se nedá nic kritizovat...... snad jen ....... není tu málo růžové? Co Miš?
Cholky máte to mooooc pěkný.
Není tady
Tak se s něčím růžovým přidej ... a vůbec, co že ještě nespíš?
Upravil(a) Míša Kulička (5. 7. 2008 0:31)
Není tady
Sem se nějak zakecala na ICQ a teď už nemůžu usnout
Já neumím obrázky. A už vůbec ne růžový
Není tady