29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mali, my máme taky patrový dům se zahradou a používíme chůvičky Phillips SCD 463 a jsme s nimi max spokojení. V létě často večer na zahradě grilujeme aa chůvička opravdu zachytí každé Malenčino pípnutí
Není tady
Tak to jsme na tom úplně stejně, potřebuji velký dosah navíc s překážkami. Hodně jsem se dozvěděla na je tam moc milý pán, který odpoví na jakýkoli dotaz a opravdu poradí, jsou tam přímo testy dosahů apod. Já jsem nejspíš vybrala tuto ale ještě pořád váhám vzhledem k ceně
Není tady
Philips a jsem moc spokojená. Mám je už 7 let a bez jediné poruchy, u staršího kluka jsem je používala na každé dovolené a u bráchy na baráku, vůbec si bez nich nedovedu dovolenou nebo grilování představit, teď už je má Adámek a jsme stále moc spokojení....
Mali u nás tyto měli v akci v tescu za 600 Kč, nabízela jsem je na podzimňátkách, škoda, kdybych věděla že je sháníš, bych ti je pokoupila
Upravil(a) Čekanka (3. 7. 2008 21:21)
Není tady
My máme hlavně jsme chtěli aby měly veĺký dosah a to tyhle mají 800 metrů. Řešili jsme to hlavně až budeme na dovolené nebo u našich, velký dům zahrada a tak. Sice nemají žádný roztomilý dětský design ale fungují bezvadně. Třeba kamarádi si pro dům a zahradu pořídili vysílačky, které jdou používat i jako chůvička s tím, že se to pak skvěle hodí na lyžování nebo dovču s kamarády. V zahr. tak dost ušetříš za mobily. Jinak jsme taky komunikovali s pánem, byl velmi vstřícný, mohu doporučit.
Není tady
AHojte, znova bych otevřela tuto diskuzi
jakou chůvičku pořídit ? bydlím v 2.patrovém RD se zahradou
máte někdo zkušenosti s chůvičkami Chicco ?
díky
Není tady
Holky, přidám se k dotazu, šly byste do použitých, nebo doporučujete radši nové?
http://www.detske-chuvicky.cz/p/philips-scd530
- máte někdo zkušenost s těmito chůvičkami a odpovídá cena kvalitě a přidané hodnotě?
Upravil(a) KatjaCat (26. 4. 2009 9:38)
Není tady
Katjo jestli bydlíš ve 2.patrovém domě se zahradou, tak hledej chůvičky větším dosahem. Pokud píšou, že mají dosah 200m, je to ve volném prostoru (na poli). Každá zed, strop, další objekt tu vzdálenost zkracuje.
Někdo ti třeba řekne, že jsou vyzkoušené přes 10 zdí a fungují perfektně, ale to záleží zase na druhu stěny. Pokud jsou to stěny ze sádrokartonu tak je to jiné než když sou třeba z cihel nebo panelu.
Avent je Philips a to je dobrá značka na chůvičky, dosah 200 až 250m.
Taky jsou dobré Tefaly tahle má dosah 400m: http://www.tefal.cz/All+Products/P%C3%A … yphone.htm
Těch 200 m po domě stačí. Pak ještě záleží jak velhou máte zahradu...
Upravil(a) Pavlík2697 (26. 4. 2009 13:43)
Není tady
Nám byly doporučeny chůvičky MBF a moc si je chválíme. Mají dosah 800 m. Poradila jsem je i kamarádce a taky jim vyhovují. Jeli jsme loni na prodloužený víkend spolu s dalšími 6 rodinami a v penzionu na jednom patře přes pár pokojů fungovaly pouze ty naše a kamarádčiny chůvičky!!! Avent, Philips a Sencor (konkrétní typy teda nevím) přes těch pár příček nefungovaly! My máme konkrétně tuto: http://www.aaahracky.cz/chuvickambf8020-p-274.html
Upravil(a) Darina (28. 4. 2009 22:35)
Není tady
no jo, člověk je chytrej vždycky až po boji, sama to znám, tak hlavně ať jsi s fisherkama spokojená já pořád jedu na ty philipsky po alešovi a mooooooc spokojenost, docela čumim že i po sedmi letech nemáme nejmenší problém
Není tady