6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
venue napsal(a):
Ne kazda zena je schopna dosahnout orgasmu, tak to holt hraje. Ja ho mela poprve snad az v 50ti.
důvod ? Tohle jsem nikdy nepochopila .
Není tady
Jesli se sex dělá JENOM kvůli orgasmu, tak potěpámbu...
Co třeba blízkost?
Upravil(a) gymnasión (8. 8. 2014 8:45)
Není tady
Mňo... někdy jo...
Jsou okamiky v ivotě lidským...
Není tady
helena napsal(a):
Mňo... někdy jo... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Jsou okamiky v ivotě lidským...
Jasně. Okamiky takový jsou, ale je to tendence?
Není tady
gymnasión napsal(a):
Co třeba blízkost?
Upřednostnila bych blízkost s orgasmem.
Jo a myslím, e neustále ho předstírat musí být děsně vysilující.
Není tady
carpediem napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Co třeba blízkost?Upřednostnila bych blízkost s orgasmem.
Jo a myslím, e neustále ho předstírat musí být děsně vysilující.
Vono se to s tim orgáčem mediálně zhusta přehání... nečetla bych tolik enský magazíny a potamo servery
Upravil(a) gymnasión (8. 8. 2014 9:34)
Není tady
gymnasión napsal(a):
carpediem napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Jo a myslím, e neustále ho předstírat musí být děsně vysilující.Vono se to s tim orgáčem mediálně zhusta přehání... nečetla bych tolik enský magazíny a potamo servery
tim spis , je zbytecne ho predstirat ?
Není tady
Grainne napsal(a):
gymnasión napsal(a):
carpediem napsal(a):
Jo a myslím, e neustále ho předstírat musí být děsně vysilující.Vono se to s tim orgáčem mediálně zhusta přehání... nečetla bych tolik enský magazíny a potamo servery
tim spis , je zbytecne ho predstirat ?
samozřejmě
Není tady
gymnasión napsal(a):
carpediem napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Já bych neřekla přehání......spousta pánů to vyaduje a kdy se to nepovede, mají patnou náladičku .......proto eny předstírají orgasmus .
Není tady
olasik napsal(a):
gymnasión napsal(a):
carpediem napsal(a):
Já bych neřekla přehání......spousta pánů to vyaduje a kdy se to nepovede, mají patnou náladičku .......proto eny předstírají orgasmus .
Pána s blbou náladou nebrat
Není tady
Tak pokud chci dosáhnout orgasmu, tak pro to musím taky něco udělat. A ne hrát divadlo. To jenom pána utvrdím v tom, e je vlastně skvělý a ve je na 100%. To pak se k org. nedopracuju nikdy. Mně to prostě příjde kontraproduktivní.
Není tady
Judyna napsal(a):
Tak pokud chci dosáhnout orgasmu, tak pro to musím taky něco udělat. A ne hrát divadlo. To jenom pána utvrdím v tom, e je vlastně skvělý a ve je na 100%. To pak se k org. nedopracuju nikdy. Mně to prostě příjde kontraproduktivní.
kdy ve funguje , není to problém ... a kdy to nejde , tak to asi nefunguje ... to si ho můu udělat sama a ne se snait s někým , s kým mi to nesedí
Není tady