6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nikolko, a JAK se Ti to snaí udělat? Čím myslím, jestli podle něj má mít orgasmus vaginální nebo klitoriální. Toho vaginálního velké procento en toti nedosáhne nikdy.
Není tady
topazio napsal(a):
Holky orgasmus nikdy nepředstírejte, jsou chlapi co to poznají. Já s předstíráním orgasmu nemám zkuenosti, ale kámoky ano, a někteří partneři to na nich poznali. A pak se zbytečně hádali.
No já doufám, e moje přítelkyně nic nepředstírá, ale kdyby to dělala a já to poznal, nechápu, proč bych se s ní měl hádat kvůli tomu, e mi chtěla udělat radost...
Upravil(a) Kuba (4. 7. 2008 20:12)
Není tady
Kuba napsal(a):
topazio napsal(a):
Holky orgasmus nikdy nepředstírejte, jsou chlapi co to poznají. Já s předstíráním orgasmu nemám zkuenosti, ale kámoky ano, a někteří partneři to na nich poznali. A pak se zbytečně hádali.
No já doufám, e moje přítelkyně nic nepředstírá, ale kdyby to dělala a já to poznal, nechápu, proč bych se s ní měl hádat kvůli tomu, e mi chtěla udělat radost...
A hádal by ses s ní, kdyby to dělala kvůli tomu, aby měla od tebe pokoj, aby si třeba nepokračoval?
Není tady
Nikol1ka napsal(a):
DObrá, dobrá, ale jak u kdosi chytře zmínil, e radi předstírá hlavne aby to uz mela za sebou. Ne ze by me to nebavilo, to vubec, jen to jeho porad, ze me chce udelat a neprestane dokud me neudela... tak to me uz potom prestava bavit, je sice od nej hezke ze se snazi abych i ja byla spokojena, jenze co je moc to je moc... i kdyz sem mu to rikala tak vzudy to skonci tak ze me proste chce udelat za kazdou cenu, a ja ho nechci porad zklamavat tim ze je neschopnej jako ze neni....
No jo no, ale zase čím víc bude takhle tlačit tím je mení ance, e se to povede.
Mike napsal(a):
.........
I kdy - někde jsem četl, e předstírá a 30% en... .... je to moný?
Jo, Mikei, já to dělala 15 let, protoe jinak jsem orgamus měla tak 2x do roka. Na druhou stranu, mám známou, ketrá ho předstírá pořád, protoe jí to jde pouze kdy si to dělá sama. Nicméně manela miluje a milování s ním je jí příjemný, jen prý to, e je v ní, e ho cítí tak blízko, jí dělá dobře, take jí to takhle vyhovuje. To docela chápu. Taky jsem četla, e je spousta en, co orgasmus nemají vůbec nebo ho nemívají při klasickým sexu. Take co?
Není tady
Nikol1ka napsal(a):
DObrá, dobrá, ale jak u kdosi chytře zmínil, e radi předstírá hlavne aby to uz mela za sebou. Ne ze by me to nebavilo, to vubec, jen to jeho porad, ze me chce udelat a neprestane dokud me neudela... tak to me uz potom prestava bavit, je sice od nej hezke ze se snazi abych i ja byla spokojena, jenze co je moc to je moc... i kdyz sem mu to rikala tak vzudy to skonci tak ze me proste chce udelat za kazdou cenu, a ja ho nechci porad zklamavat tim ze je neschopnej jako ze neni....
zda se, ze pritel je v tomhle trochu natvrdlej, co? kdyz nereaguje na domluvu, co mu treba napsat mail (clovek se min stydi) a znovu mu vysvetlit, ze timhle ti sex tak maximalne otravi a ty se tomu radsi zacnes vyhybat, ze se milujete pro radost, ne kvuli vykonum a samozrejme znovu zduraznit, ze neni neschopnej, jen ty bys potrebovala trochu jiny pristup...ale bylo by dobre prinest take nejakou alternativu-mas poneti, co by se libilo tobe?
Není tady
A myslí, e by měl radost, kdyby věděl, e ho předstírá ? A měla ty bys radost, kdyby ho předstíral on (aby u od tebe měl klid) ?
Není tady
no asi bych nebyla rada kdyby on predtiral ale ja to nechci delat pro to, abysme se hadali ale aby on byl spokojenej a treba si nevycital ze je proste neschopnej... a on neni, jako ta vase kamoska, ze orgasmu s nim nedosahne, sama jo, ale je rada ze ho v sobe citi a tak, a to ja sem taky strasne rada, je to prijemny, je to skvely, jen proste to zakonceni trochu chybi no....ja se s nim o tom bavila, zkousime to ruzne, jenze to nejak nejde, mozna moje chyba, ze se moc snazim a nakonec to proste nejde.
Není tady
Přesně tak. Čím víc se na to člověk soustředí tím víc to nejde. Přestan to řeit a to přijde samo.
Modroočka napsal(a):
Mike napsal(a):
.........
I kdy - někde jsem četl, e předstírá a 30% en... .... je to moný?Jo, Mikei, já to dělala 15 let, protoe jinak jsem orgamus měla tak 2x do roka. Na druhou stranu, mám známou, ketrá ho předstírá pořád, protoe jí to jde pouze kdy si to dělá sama. Nicméně manela miluje a milování s ním je jí příjemný, jen prý to, e je v ní, e ho cítí tak blízko, jí dělá dobře, take jí to takhle vyhovuje. To docela chápu. Taky jsem četla, e je spousta en, co orgasmus nemají vůbec nebo ho nemívají při klasickým sexu. Take co?
Předstírá ho spousta bab, jen ne kadá to přizná
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Předstírá ho spousta bab, jen ne kadá to přizná
No, jasan, e jsem to BM nevykládala, ale pak to poznal, kdy mě podváděl, u mě to nebavilo, hrát mu divadlo, tak jsem jen tak leela a čekala, a se udělá. Udělal se, ale navztekal se, e mě to prý moc nebavilo, asi. Nebavilo....u dlouho
Není tady
Maya.82 napsal(a):
Přesně tak. Čím víc se na to člověk soustředí tím víc to nejde. Přestan to řeit a to přijde samo.
nj, ale jak to ma prestat resit, kdyz pritel neprestane, dokud ji neudela???
Není tady
jo no to je pravda.. jako resit to prave nebudu jenze on si pokoj neda....
Není tady
Já se řídím heslem, nedělej nikomu nic, co bys nechtěl, aby dělali tobě. Jestli by se ti nelíbilo jeho předstírání, ani jemu nepředstírej
Není tady
Ja by som asi nepredstierala, ale povedala by som jednoducho: "Áno, toto je ono, to s ami páči...." a keby som u mala dos, povedala by som: "Tak, bolo to krásne, ale teraz by sme si mohli da kratiu - alebo ja dlhiu - pauzu... Chvížu ma len tak objímaj a potom uvidíme, čo ďalej... Mám chu stúli sa ti v náručí..."
Není tady
Nikol1ka napsal(a):
jo no to je pravda.. jako resit to prave nebudu jenze on si pokoj neda....
a prave proto je treba mu s citem,ale durazne vysvetlit, jakou predstavu o prijemnem sexu mas ty...nam se osvedcil mail, clovek se min stydi a dokaze napsat, co by opravdu chtel a ten kdo to cte ma cas se nad tim zamyslet...
ale orgasmus fakt nepredstirej, okradas tim sama sebe i vas vztah
Není tady
dobre, pokusim se mu to vyvsvetlit i kdyz tkaove rozhovory ne ze nemam rada nebo te by mi vadili jen nejsou mym zajmem....uvidime jak to dopdne, kazdopadne dekuji za rady, vase nazory sou kazdy jiny ale vsechny uzitecne..... dfekuji...:-)
Není tady
KALIK napsal(a):
Kuba napsal(a):
topazio napsal(a):
A hádal by ses s ní, kdyby to dělala kvůli tomu, aby měla od tebe pokoj, aby si třeba nepokračoval?
Proto to dělat nemusí, kdy má dost, tak to řekne a je to.
Není tady
No, take by ti nevadilo, e s tebou nemá orgasmy a jen je předstírá?
Není tady
Nikol1ka napsal(a):
dobre, pokusim se mu to vyvsvetlit i kdyz tkaove rozhovory ne ze nemam rada nebo te by mi vadili jen nejsou mym zajmem....uvidime jak to dopdne, kazdopadne dekuji za rady, vase nazory sou kazdy jiny ale vsechny uzitecne..... dfekuji...:-)
no tak se pak nediv
Není tady
KALIK napsal(a):
No, take by ti nevadilo, e s tebou nemá orgasmy a jen je předstírá?
Nemá doufám důvod mi něco předstírat. Kdy má při naem milování orgasmus, je to super, kdy ne a stejně se jí to líbí, tak je to taky super. A kdy to zrovna jednomu nebo druhýmu nejde, tak toho prostě pro tu chvíli necháme a přítě to bude lepí. Mě hodně dlouho trvá, ne se udělám, někdy k tomu ani nedojde a přitom to zrovna můe být super a uiju si to i bez toho, tak proč bych jí něvěřil, e si to dokáe taky uít i bez orgasmu.
Jak jsi psal ve vedlejím vlákně, ta blízkost toho druhýho je důleitějí - orgasmus je příjemná věc, ale rozhodně není nutná.
Není tady
Néé, nepředstírat. Je to poznat. Není holt kadý den posvícení. Přiznám se, e jsem taky měl dojem, e správný sex končí vrcholem u obou, ale důsledné dodrování této teorie vede spí k frustraci jednoho a obou. Je lepí říct něco jako "je to moc krásné i kdy dnes mi to nepůjde a do konce" - ze své zkuenosti ovem zvolit optimistický, nikoliv lítostivý tón. A nakonec chlapům se můe stát taky.
Není tady
S odkazem na níe uvedený článek obnovuji toto staré vlákno s anketní otázkou pro odváné, a sice jak to vidíte právě vy? Opravdu tolik en předstírá orgasmus?
http://www.babinet.cz/clanek-16023-pres … asmus.html
Není tady
Mezinárodní svátek enského orgasmu je totální kravina. To u fakt můe být svátek čehokoliv.
Jinak to procento předstírajících je nějak moc vysoké, ne?
Já jsem teda orgasmus nikdy nepředstírala, fakt nechápu, proč bych to dělala. Já ho prostě měla.A kdy náhodou vyjímečně ne, tak by mi přilo hodně hloupé hrát divadlo a zesměńovat partnera.
Není tady
Ne kazda zena je schopna dosahnout orgasmu, tak to holt hraje. Ja ho mela poprve snad az v 50ti.
Není tady