6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oxi napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
Nikol1ka napsal(a):
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak mám předstírat orgasmus.... Vím e budou ohlasy jako e to není fét, e se to nemá, a e si s ním mám promluit, ale já chci aby měl radost....Děkuji:)
Blbost nic nepředstírej.
Ono blbost sa predstiera tazko
Blbost, nic nepředstírej.
oxi jse zvíře
Není tady
Jessika napsal(a):
oxi jse zvíře
Presne lev. A ascendent mam v RISCu a cokolvek ine v assembleri
Není tady
Oxi napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
Nikol1ka napsal(a):
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak mám předstírat orgasmus.... Vím e budou ohlasy jako e to není fét, e se to nemá, a e si s ním mám promluit, ale já chci aby měl radost....Děkuji:)
Blbost nic nepředstírej.
Ono blbost sa predstiera tazko
Blbost, nic nepředstírej.
OXÍKU Kdyby tam bylo napsano blbost nepředstírej tak o.k. Ale tak je blbost nic nepředstírej co se snad pochopit dá, ne?? Čárka sem čárka tam nejsme ve kole, ale na babinetu.
Take blbost NIC nepředstírej.
Upravil(a) Maya.82 (3. 7. 2008 14:16)
Sorry, to bude asi tym splnom
Poriadne sa urob a nemusis nic predstierat. A ak to nepojde tak ho spucuj a nech sa snazi
Není tady
Oxi napsal(a):
Sorry, to bude asi tym splnom
Poriadne sa urob a nemusis nic predstierat. A ak to nepojde tak ho spucuj a nech sa snazi
tak třeba vím, e spžn je slovensky úplněk ... tak co, ty Oxi, mám nebo nemám jazykovou bariéru?
Není tady
Mas jazykovu barieru, makcen na l v splne nieje Tak co, chces doucovat?
Není tady
Oxi napsal(a):
Mas jazykovu barieru, makcen na l v splne nieje Tak co, chces doucovat? http://kolobok.us/smiles/icq/blum1.gif
tak to jsem si to patně zapametala...
yes, sire
Není tady
OK, zarezervujem ucebnu
Není tady
Bude výuka verejná?
Není tady
sakra, nenapada ma ziadna dobra odpoved, ty mi teda davas - ako ostatne vzdy
Nie verejna nie, Jess potrebuje sukromne lekcie, aby sa mohla sustredit
Není tady
Selima napsal(a):
Bude výuka verejná?
to si netroufám odhadnout, nejsem vyučující
ale já bych to brala, víc lidí = víc legrace
p.s. ale jestli mluvíme o výuce sloventiny, nebude to pro tebe, Sel, troku nudné ?
Není tady
Sel bude robit inspektorku, teda ak fakt pojde o slaninu.
Není tady
Tak, tak, môem s aktívne zapoji a dostatočne vybi ... môj jazIk je nádherný.
A mmch - na jazyIki som ja expert...
Upravil(a) Selima (3. 7. 2008 16:55)
Není tady
Sú aj iné... to bol oúchaný artík ete s Choysinkou a Nety.
Není tady
DObrá, dobrá, ale jak u kdosi chytře zmínil, e radi předstírá hlavne aby to uz mela za sebou. Ne ze by me to nebavilo, to vubec, jen to jeho porad, ze me chce udelat a neprestane dokud me neudela... tak to me uz potom prestava bavit, je sice od nej hezke ze se snazi abych i ja byla spokojena, jenze co je moc to je moc... i kdyz sem mu to rikala tak vzudy to skonci tak ze me proste chce udelat za kazdou cenu, a ja ho nechci porad zklamavat tim ze je neschopnej jako ze neni....
Není tady
Holky orgasmus nikdy nepředstírejte, jsou chlapi co to poznají. Já s předstíráním orgasmu nemám zkuenosti, ale kámoky ano, a někteří partneři to na nich poznali. A pak se zbytečně hádali.
Není tady
njn, ne kadá je dobrá hérečka typu Sharon Stone
Není tady
Kdy jsem včera večer své eně vyprávěl o tom, e mnohé eny předstírají orgasmus, aby partnerovi "udělaly radost", nebo třeba jen proto, aby měly klid, zavrtěla hlavou a s upřímností sobě vlastní odpověděla: "To jsou ale krávy"
Není tady
No tak zkus navrhnout vyzkouet něco jiného,dej si vínečko, předehru pěknou a pak tě to moná u "udělá"..nebo je problém někde jinde - v tobě...zajdi za lékařem a ne jen na gynekologii...můe to být stresem, nějakým blogem(nebo blokem??)apod...
Není tady
A Mikei, jsi si úplně jistý, e ta tvoje nepředstírá?
Není tady
KALIK napsal(a):
A Mikei, jsi si úplně jistý, e ta tvoje nepředstírá?
Jsem, já jsem toti ikovnej kluk
Ne, teď váně: Jak znám svoji enu, tak ta by nebyla s někým, "kdo jí to neumí udělat".... sex pro ni znamená docela dost v ivotě... snad ledae by byla s někým kvůli penězům a na dobrý sex měla milence, ale to u nás nehrozí, páč já jsem chudej jako kostelní my...
Není tady
Dobrá, nebudu do tebe rejpat
Není tady
Nikol1ka napsal(a):
DObrá, dobrá, ale jak u kdosi chytře zmínil, e radi předstírá hlavne aby to uz mela za sebou. Ne ze by me to nebavilo, to vubec, jen to jeho porad, ze me chce udelat a neprestane dokud me neudela... tak to me uz potom prestava bavit, je sice od nej hezke ze se snazi abych i ja byla spokojena, jenze co je moc to je moc... i kdyz sem mu to rikala tak vzudy to skonci tak ze me proste chce udelat za kazdou cenu, a ja ho nechci porad zklamavat tim ze je neschopnej jako ze neni....
Tohle já chápu... Já to s orgasmem mám tak půl na půl.. Dřívě jsem taky " pro jeho radost" někdy předstírala, natěstí mám orgasmus "tiejí", je to spíe v pevnějím stisku atd... Jestli to půjde nebo ne, poznám během pár minut a je pro mě potom zbytečné, aby to dlouho trvalo, to mě nebaví a začínám být mrzutá... To je zbytečný. Manel byl a je mým nejlepím milencem, on za to nemůe, e holt nejsem vdy nahavená, ale bereme to s humorem, dávno jsme si to vyjasnili, ale je pravda, e někdy v legraci ho jako "zničím", na koníčka, ale, jak říkám nesmí to pro mě trvat moc dlouho, nemám takovou páru...
Jo a jetě jsem naznačila muovi, e kdy to bude trvat moc dlouho, budu odřená a podruhé to bude pro mně jetě blbějí, pochopil to a zasmáli jsme se tomu... jen to nebrat moc váně, dnes se někdy ve vztahu ten sex vude moc nadceňuje... jako kdyby nebylo u nic jinýho.
Upravil(a) Décima (4. 7. 2008 9:51)
Není tady
Nikol1ka napsal(a):
Věrohodně...
Není tady