29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte děvčata ,
diskutovaly jsme s kámoškama, jaký to je s novým "tatínkem". Máte někdo zkušenosti, názory na tuhle věc? Myslím si, že je dost těžké najít k sobě partnera, když jste bez závazků, natož s dětmi...Jak se muži chovají k nevlastním dětem?
Každá žena si přeje mít úplnou rodinu, ale nic se nedá naplánovat a spoléhat se na druhého a věřit, že to bude láska na celý život.
Napište mi poznatky a názory. Díky.
Není tady
Precti si MUJ PARTNER A DETI tady na psychologicke a budes mit jasno.
Není tady
Já myslím, že hodně záleží na tom, v jakém pocitu děti žily do té doby. Pokud mají pocit bezpečí, cítí, co pro matku znamenají a že jsou pro ni nejdůležitější na světě a nic se na tom nezmění, pak nemají problém přijmout nového partnera . Samozřejmě, že menší děti bývají přátelštější, než puberťáci, ale puberťáci jsou často nepřátelští, uzavření a štěkaví i vůči vlastním rodičům - těm se zavděčit nelze.
Není tady
Natálie napsal(a):
Každá žena si přeje mít úplnou rodinu, ale nic se nedá naplánovat a spoléhat se na druhého a věřit, že to bude láska na celý život.
No, minimálně baba.jaga ne
Co je uplna rodina? Aj s detmi, nie? Takze by som tam pridal aj Klubko a dalsie ... je ich dost, takze tvrdenie ze kazda zena ... je blbost.
Není tady
Oxi napsal(a):
Co je uplna rodina? Aj s detmi, nie? Takze by som tam pridal aj Klubko a dalsie ... je ich dost, takze tvrdenie ze kazda zena ... je blbost.
ale ty seš zase dneska navážecí ...
natálku moc neznám a moc jsem od ní nečetla a asi zapomněla, že jsou tady zakázaná slůvka jako KAŽDÁ , NIKDY, VŠICHNI, VŽDYCKY...
myslím, že chtěla říct - když už jsou na světě děti, tak by ta máma k nim taky ráda měla tátu...
to je pro ni úplná rodina ... minimálně je to model, který se nosí pár tisíc let
Upravil(a) Jessika (3. 7. 2008 11:59)
Není tady
Jess sa do nikoho nenavazam
neprovokuj bo si ta pridem podat
Není tady
Oxi napsal(a):
Jess
sa do nikoho nenavazam
bojim bojim
Není tady
Natálko, já jsem " náhradní máma, teta " každých 14 dnů 2 kluků, ale na to se asi neptáš :jojo:Ptáš se na každodenní život...No popravdě jednoduché to vždycky není, chce to hodně zkousnout..Já se spíš u těch malých dětí setkávám s žárlivostí, že se musí o tatínka dělit...
Přiznám se teď s odstupem, už si na mě zvykli je to OK, ale podruhé už bych do takovýho vztahu nešla
Není tady
Jessika napsal(a):
Oxi napsal(a):
Jess
sa do nikoho nenavazam
bojim bojim
Pach tvojho strachu citit az sem ...
Není tady
Vy dvaja máte dnes ruju, alebo čo?
Není tady
Díky Ráčku za poznatky. Taky jsem měla vztah s mužem, který měl z bývalého vztahu malé dítě a už bych do toho nikdy nešla. Myslela jsem si, že bude rád, že mu pomůžu s malým, ale bral to jako samozřejmost. Bral mě jako au-pair.
Nad tímto tématem jsem se zamýšlela proto, že jsem byla o víkendu u kamarádky, která má 13 letou dívku a nevlastní tatínek nebyl moc na její dceru milý. Bylo to kámošce trapný přede mnou...byla jsem ráda, že nejsem v její kůži. Raději bych byla sama, než takového chlapa...
Největší alergii mám na chlapy, kteří pomlouvají své bývalky velmi sprostě a kvůli každé maličkosti vyjedou - kde asi byla chyba, že s nimi nikdo nevydržel...???
Jessiko, o některých (ukřivděných) lidech, kteří hned někoho odsoudí, si myslím své k jejich výrazům se nevyjadřuji...Jinak děkuji za objektivní podporu.
Podle toho kolik žen napsalo, vidím, že se muži moc nehrnou do vztahu s ženou s dětmi. Spíše bych usuzovala, že je více žen, které pečují o dědi svých partnerů.
Není tady
Natálie napsal(a):
Podle toho kolik žen napsalo, vidím, že se muži moc nehrnou do vztahu s ženou s dětmi. Spíše bych usuzovala, že je více žen, které pečují o dědi svých partnerů.
no já myslím, že ty chlapi, kteří se "hrnou" do opečovávání "cizích" dětí, tak to mají dost dobře v životě srovnané a proto tady nejsou a nepíšou své názory
tady jsou totiž samý ztracený existence
Není tady
Natálko, není zač
Oni ti chlapi jsou si v něčem podobní Málokterý se vydrží starat o děti celý den se vším co k tomu patří a když to převezme jeho partnerka, jaksi si na to rádi zvyknou
Nejdřív je rád, pak si zvykne a pak to bere jako samozřejmost, správně to rozhodně není a je potřeba si udělat určité hranice...Já si je taky udělala..
Nicméně kluky mám ráda a myslím, že i oni mě ...Prostě beru je jakože sou a že jsem s tím do toho vztahu šla..
A žiji v něm a teď ještě i brzy s naším společným dítětem ...
Hold vztahy jsou nevypočitatelné
Natálie napsal(a):
Díky Ráčku za poznatky. Taky jsem měla vztah s mužem, který měl z bývalého vztahu malé dítě a už bych do toho nikdy nešla. Myslela jsem si, že bude rád, že mu pomůžu s malým, ale bral to jako samozřejmost. Bral mě jako au-pair.
Nad tímto tématem jsem se zamýšlela proto, že jsem byla o víkendu u kamarádky, která má 13 letou dívku a nevlastní tatínek nebyl moc na její dceru milý. Bylo to kámošce trapný přede mnou...byla jsem ráda, že nejsem v její kůži. Raději bych byla sama, než takového chlapa...
Největší alergii mám na chlapy, kteří pomlouvají své bývalky velmi sprostě a kvůli každé maličkosti vyjedou - kde asi byla chyba, že s nimi nikdo nevydržel...???
Jessiko, o některých (ukřivděných) lidech, kteří hned někoho odsoudí, si myslím své k jejich výrazům se nevyjadřuji...Jinak děkuji za objektivní podporu.
Není tady
já nevím to by mě taky zajímalo.budu v podobné situaci kdy mám holčičku a jsme samy.a tak časem taky třeba snad někoho potkáme.právě si myslím že naopak chlapi příjmou spíše cizí dítě než náhradní máma ale to samozřejmě neházím do jednoho pytle.že chlapi jsou více přizpusobiví - snad ale je to případ od případu no
Není tady