29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dnes v 15:45 se nám narodil druhý synek jaroušek, dlouhý 50 cm a vážící 3150g. zdraví šťastná maminka .
jackie, moc gratuluju k malému jarouškovi - tak trochu jsi mě překvapila, ale mile, to každopádně
. je to oproti ostatním našim letňátkům malý drobeček!
Gratuluju!
Není tady
velikánská gratulace k maličkému,přeji jen a jen zdravíčko a celé rodince pohodu
Není tady
Gratuluji k pěknému synáčkovi a přeji hodně štěstíčka,zdravíčka a mlíčka
Není tady
tak to je rychlovka Jackie, moc gratuluju ke kloučkovi, ať krásně roste a dělá jen radost
Není tady
Chlapeček je nádherný, velká gratulace a do života mnoho štěstí a zdraví a ať Vám dělá samou radost
Není tady
Gratuluju k naaadhernemu Jarouskovi Preji hodne zdravicka, stesticka a vubec ... jen to nej nej.
Není tady
Moc gratulujeme k Jarouškovi
posíláme velikánské gratulace k hezoučkému Jarouškovi
Není tady
Jackie, posíláme obrovskou gratulaci k narození milovaného synáčka, ať vás provází jen to hezké a Jaroušek vám krásně roste a dělá jen samou radost - hodně zdraví a štěstí
Upravil(a) cherryl (3. 7. 2008 12:25)
Není tady
Gratuluji k Jarouškovi a přeji hodně štěstí celé rodince
Není tady
Jackie i my se připojujeme ke gratulacím k narození Jarouška
Není tady
Jackie,moc gratuluju a přeju krásný návrat domů Ať vám pr´dolka dělá jen radost a je zdravej jako řípa
Není tady
Jackie, moc a moc gratuluji k narození krásného synka Jarouška, přeji hodně štěstíčka a mlíčka.
Není tady
Všem moc děkujeme za přání, až včera jsem dorazila domů.V nemocnici jsem byla tři dny, ale byla jsem u mamči.
Ještě jednou moc a moc děkujeme.Více o porodu v narodili se.
Není tady
.
Upravil(a) Simi (25. 7. 2008 1:05)
Není tady