|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj všem.Mému synovi-6 let,teče čas od času krev z nosu.Jsou to taková období.Bere každý den ascorutin.Jeho mudr.mu nechce nechat vypálit v nose tu žilku,která to způsobuje,z důvodu,že je malý.Zkrátka,že by mu to tam nějak vadilo při jeho růstu.Když jsem byla uý svého hematologa,tak jsem se s ním radila a on se divil,proč mu to nevyleptají chemicky,to že prý nevadí a žilka se udělá jinde.A tak se ptám,zda s tím máte někdo zkušenosti.Hned zítra ho objednám.Chuděra má strach i smrkat,aby se mu nespustila a ve škole by mohl mít problémy,jde do první třídy,tak proč zbytečné problémy.Děkuji za všechny odpovědi.
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (14. 4. 2010 16:25)
Synovi take dost casto tece krev z nosu.Na poleptani jsme byli jiz nekolikrat, na nejaky cas to pomohlo, ale pak mu krev opet tekla treba i kazdy den.Takze nevim, jestli to nejak vyrazne pomuze.Snad jen na chvili a navic opakovane poleptani mozna situaci jeste zhorsuje.Je dulezite, aby se stroupky, ktere se v nose delaji, kazdy den promastovali, protoze jakmile zaschnou, odtrhnou se a krev opet tece.Pokud synovi mazu nos kazdy den, je to lepsi.Mazeme nosni masti z lekarny, ale pry stejnou sluzbu udela i obycejne sadlo.
Není tady
Děkuji za odpovědi.
Není tady
Taky mi to dělali někdy v 8 letech. Měla jsem hromadu let pokoj. Teď mi to zase trochu začíná, ale je mi 38. Takže v podstatě účinná pomoc. Byla jsem pár dní v nemocnici, ale to se myslím dnes už nedělá. Určitě mu to pomůže.
Není tady
Tak to ráda slyším,ještě jsme se tam nedostali,malej byl nemocný,ted zase druhý.A už to leze na mě 
Není tady
Tak už to má malej týden za sebou.Zatim mu krev netekla,mažem mastí s parádním dávkovačem do nosu.Ascorutin může brát pořát.Jen se zákrok musí ještě po týdnech několikrát zopakovat. 
Upravil(a) Fifida (19. 8. 2008 16:34)
Není tady