Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 7. 2008 15:03

moni87
♥------

Kvasinky a moře

Ahoj, před cca měsícem a půl mi gynekolog řekl, že mám kvasinky, nejprve jsem brala 2 týdny jedny čípky, potíže nepřestaly, dostala jsem další čípky na další dva týdny a nyní mám na týden jakési prášky ( zavádí se opět do pochvy) na ustálení poševního prostředí, ale co jsem přestala brát ony prášky proti kvasinkám, začal znovu onen pověstný výtok....už jsem z toho zoufalá, nemůžu se koupat (v bazénu), což je v těhle vedrech nepříjemné, ale dá se to vydržet. za 3 týdny jedeme k moři - jak se chovat u moře, pokud kvasinky budou stále mým společníkem?? nemáte nějké rady jak se s nima "poprat"? a jeste jedna otazka - jak je to pri kvasinkách s milovanim? s kondomem? bez? vůbec - tato varianta doufam ne:o)? VŠEM moc DĚKUJI za rady a poznámky

Není tady

#2 2. 7. 2008 16:01

Skřítulka
♥♥-----

Re: Kvasinky a moře

Moni, sestřička na gynekologii nedávno říkala, že když někdo trpí na kvasinky, tak pak se má koupat právě jen v moři. Vezmi si s sebou určitě nějaké ty preparáty na kvasinky, já jako první pomoc, když cítím, že mám potíže, používám krém Clotrimazol - není tak silný, jako čípky či speciální masti do pochvy, ale jako první pomoc nakonec vždy zabral tummenupp.
Milování s kvasinkami jde - pokud tě ale to nebolí, což při kvasinkách právě někdy bolí, sliznice je podrážděná, takže raději něžně stolt. A určitě s kondomem! - je to nakažlivé, já měla jednou kvasinky, příznaky nebyly moc výrazné, tak jsme to s přítelem podcenili no a zanedlouho měl přítel vyrážku dumbom . Pokud se vám tohle stane, tak se nic neděje, na chlapa taky zabírají ty stejné mastičky. Ale tímto způsobem byste si to předávali donekonečna roll

Upravil(a) Skřítulka (2. 7. 2008 16:03)

http://mirino.kvalitne.cz./bar23.gif

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

Není tady

#3 2. 7. 2008 19:32

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Radím už dnes použít jogurt a mělo by se to zlepšit !!! Sice stará babská rada, ale myslím, že pomáhá.

Není tady

#4 3. 7. 2008 17:10

moni87
♥------

dik za typy. jak je myslene pouzit jogurt?

Není tady

#5 3. 7. 2008 18:17

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Jogurt bílý - bez marmelády - na tampon, vložku, vstřiknout stříkačkou do pochvy a nechat působit. Nejlépe na noc! Vyrovná kyselost-nerovnováhu a většinou se zbavíš candidy bez chemie.

Není tady

#6 4. 7. 2008 0:45

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Dalsi babska rada -- strouzek cesneku zabalit do kousku gazy, udelat z toho jakoby tampon a zasunout do pochvy. Nechat antibakterialni a antimikrobialni ucinky cesneku pusobit pres noc.

K tomu jogurtu -- mel by to byt nejlepe "pravy" zivy jogurt s co nejmene pridanymi chemikaliemi.

Upravil(a) sunyata (4. 7. 2008 0:47)

Není tady

#7 5. 7. 2008 20:20

clavel
♥♥♥♥♥--

jogurt mohu jedine doporucit.. ja na to taky bohuzel trpim, docela casto, a jogurt mi opravdu pomohl.. a mohem rychleji, nez jakekoliv prasky...

Není tady

#8 10. 7. 2008 16:10

jetelík
♥♥-----

Já vyzkoušela snad všechno a většinou je mi dobře, jen když právě něco užívám. Zkusím ten jogurt smile
Můj doktor říkal, že se prostě nemám koupat, ani ve vaně, ale o slané vodě se nezmiňoval. Vím, že koupelová sůl je pro vaginální prostředí škodlivá, ale to bude nejspíš tou parfemací apod. ... úvahy nahlas smile

Taky jsem někde četla o Tea Tree oleji - pokapat tampon a zavést na noc, ale neměla odvahu jsem to zkusit. Nemáte ještě někdo nějaké "babské rady", když chemie selhává?
Jinak prý prospívá pití lapacha, acidofilního mléka, brusinky...

Není tady

#9 10. 7. 2008 18:15

kristla
♥♥-----
Místo: Brno

No neředěný Tea Tree na tampon bych nezkoušela, můžeš si popálit sliznici, v lékárně se dá koupit gel s Tea Tree v tubě právě pro tyhle účely.
Moře je myslím proti kvasinkám celkem vhodné, nejhorší jsou jihočeské rybníky usch , vlastní zkušenost...

Není tady

#10 7. 8. 2008 20:00

milli
♥------

kvasinky..můj letitý problém.už mi bylo i trapně jít k doktorovi.tak jsem se rozhodla zabojovat vlastní silou.prolezla jsem na netu kde co.takže jsem začala olejem tea tree, naředila převařenou vodu 1:2(víčko od oleje, malé baleníčko) a ráno a večer stříkla do pochvy.musím podotknout,že to trošku pálí.tohle jsem aplikovala 3dni.potom jsem nasadila léčbu čípky Ginopevaril a po dobrání jsem vkládala na noc čípky laktobacilu.A k tomu jsem si nechala poslat Kokosový olej panenský BIO,ten prý je na veškeré plísně v těle kádr.každý den si dám čajovou lžičku a zapiju jako prášek.krásně voní a má prý velice účinné kyseliny.Přímo cituji..Všechny tyto kyseliny působí proti virům, mikrobům, houbám a kvasinkám. Kyselina laurová má nejsilnější anti-virální efekt, k. kaprylová je vysoce účinná proti kvasinkám. MCFA mají specifickou schopnost narušit membrány virů, bakterií, kvasinek a plísní. Ty jsou pak snadno zneškodněny bílými krvinkami. Musím potvrdit,je vedro,koupu se, stres taky občas zaskočí na kafe a já jsem v pohodě..huráá
p.s.radši se užeru oleje, než abych prohrávala nad kvasinkami:-))wink

Není tady

#11 30. 9. 2008 8:21

Roman73
♥------

Ahoj, může se kyselina kaprylová při kojení?

Není tady

#12 14. 11. 2008 18:49

hhanca
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem nedávno četla, že na všechny gynekologické potíže je moře vhodné. Narozdíl od vody v bazénu, rybníku, přehrady atd... takže moře, moře, moře... smile

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/cW3AKDk.jpghttp://lb1f.lilypie.com/cW3Ap1.png

Není tady

#13 27. 11. 2008 19:09

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

ahoj... vím, že téma je hlavně o kvasinkách v souvislosti s mořem, ale přesto se odhodlám "moře" vynechat smile
vypadá to totiž, že patřím k těm, kt. je souzena se soužit neustálými mykózami sad ... mám pocit, že sotva jsem se vyléčila, už je to zpátky. u dr. jsem s tím byla dvakrát, potřetí se mi tam nechce... tak asi zkusím ten jogurt smile rovnou bych se vás chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s různými volně prodejními prostředky... přemýšlím nad - "cadivac" -  jsou to kapsel, kt. se zapíjí vodou.

a ještě bych měla jednu otázku smile - příští týden mě čeká operace slepého střeva. myslíte, že mykóza na to nemá vliv? aby mi operaci neodložili sad

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí