6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, před cca měsícem a půl mi gynekolog řekl, e mám kvasinky, nejprve jsem brala 2 týdny jedny čípky, potíe nepřestaly, dostala jsem dalí čípky na dalí dva týdny a nyní mám na týden jakési práky ( zavádí se opět do pochvy) na ustálení poevního prostředí, ale co jsem přestala brát ony práky proti kvasinkám, začal znovu onen pověstný výtok....u jsem z toho zoufalá, nemůu se koupat (v bazénu), co je v těhle vedrech nepříjemné, ale dá se to vydret. za 3 týdny jedeme k moři - jak se chovat u moře, pokud kvasinky budou stále mým společníkem?? nemáte nějké rady jak se s nima "poprat"? a jeste jedna otazka - jak je to pri kvasinkách s milovanim? s kondomem? bez? vůbec - tato varianta doufam ne:o)? VEM moc DĚKUJI za rady a poznámky
Není tady
Moni, sestřička na gynekologii nedávno říkala, e kdy někdo trpí na kvasinky, tak pak se má koupat právě jen v moři. Vezmi si s sebou určitě nějaké ty preparáty na kvasinky, já jako první pomoc, kdy cítím, e mám potíe, pouívám krém Clotrimazol - není tak silný, jako čípky či speciální masti do pochvy, ale jako první pomoc nakonec vdy zabral .
Milování s kvasinkami jde - pokud tě ale to nebolí, co při kvasinkách právě někdy bolí, sliznice je podráděná, take raději něně . A určitě s kondomem! - je to nakalivé, já měla jednou kvasinky, příznaky nebyly moc výrazné, tak jsme to s přítelem podcenili no a zanedlouho měl přítel vyráku . Pokud se vám tohle stane, tak se nic neděje, na chlapa taky zabírají ty stejné mastičky. Ale tímto způsobem byste si to předávali donekonečna
Upravil(a) Skřítulka (2. 7. 2008 16:03)
Není tady
Radím u dnes pouít jogurt a mělo by se to zlepit !!! Sice stará babská rada, ale myslím, e pomáhá.
Není tady
dik za typy. jak je myslene pouzit jogurt?
Není tady
Jogurt bílý - bez marmelády - na tampon, vloku, vstřiknout stříkačkou do pochvy a nechat působit. Nejlépe na noc! Vyrovná kyselost-nerovnováhu a větinou se zbaví candidy bez chemie.
Není tady
Dalsi babska rada -- strouzek cesneku zabalit do kousku gazy, udelat z toho jakoby tampon a zasunout do pochvy. Nechat antibakterialni a antimikrobialni ucinky cesneku pusobit pres noc.
K tomu jogurtu -- mel by to byt nejlepe "pravy" zivy jogurt s co nejmene pridanymi chemikaliemi.
Upravil(a) sunyata (4. 7. 2008 0:47)
Není tady
jogurt mohu jedine doporucit.. ja na to taky bohuzel trpim, docela casto, a jogurt mi opravdu pomohl.. a mohem rychleji, nez jakekoliv prasky...
Není tady
Já vyzkouela snad vechno a větinou je mi dobře, jen kdy právě něco uívám. Zkusím ten jogurt
Můj doktor říkal, e se prostě nemám koupat, ani ve vaně, ale o slané vodě se nezmiňoval. Vím, e koupelová sůl je pro vaginální prostředí kodlivá, ale to bude nejspí tou parfemací apod. ... úvahy nahlas
Taky jsem někde četla o Tea Tree oleji - pokapat tampon a zavést na noc, ale neměla odvahu jsem to zkusit. Nemáte jetě někdo nějaké "babské rady", kdy chemie selhává?
Jinak prý prospívá pití lapacha, acidofilního mléka, brusinky...
Není tady
No neředěný Tea Tree na tampon bych nezkouela, můe si popálit sliznici, v lékárně se dá koupit gel s Tea Tree v tubě právě pro tyhle účely.
Moře je myslím proti kvasinkám celkem vhodné, nejhorí jsou jihočeské rybníky , vlastní zkuenost...
Není tady
kvasinky..můj letitý problém.u mi bylo i trapně jít k doktorovi.tak jsem se rozhodla zabojovat vlastní silou.prolezla jsem na netu kde co.take jsem začala olejem tea tree, naředila převařenou vodu 1:2(víčko od oleje, malé baleníčko) a ráno a večer stříkla do pochvy.musím podotknout,e to troku pálí.tohle jsem aplikovala 3dni.potom jsem nasadila léčbu čípky Ginopevaril a po dobrání jsem vkládala na noc čípky laktobacilu.A k tomu jsem si nechala poslat Kokosový olej panenský BIO,ten prý je na vekeré plísně v těle kádr.kadý den si dám čajovou ličku a zapiju jako práek.krásně voní a má prý velice účinné kyseliny.Přímo cituji..Vechny tyto kyseliny působí proti virům, mikrobům, houbám a kvasinkám. Kyselina laurová má nejsilnějí anti-virální efekt, k. kaprylová je vysoce účinná proti kvasinkám. MCFA mají specifickou schopnost naruit membrány virů, bakterií, kvasinek a plísní. Ty jsou pak snadno znekodněny bílými krvinkami. Musím potvrdit,je vedro,koupu se, stres taky občas zaskočí na kafe a já jsem v pohodě..huráá
p.s.radi se ueru oleje, ne abych prohrávala nad kvasinkami:-))
Není tady
Ahoj, můe se kyselina kaprylová při kojení?
Není tady
Já jsem nedávno četla, e na vechny gynekologické potíe je moře vhodné. Narozdíl od vody v bazénu, rybníku, přehrady atd... take moře, moře, moře...
Není tady
ahoj... vím, e téma je hlavně o kvasinkách v souvislosti s mořem, ale přesto se odhodlám "moře" vynechat
vypadá to toti, e patřím k těm, kt. je souzena se souit neustálými mykózami ... mám pocit, e sotva jsem se vyléčila, u je to zpátky. u dr. jsem s tím byla dvakrát, potřetí se mi tam nechce... tak asi zkusím ten jogurt rovnou bych se vás chtěla zeptat, jaké máte zkuenosti s různými volně prodejními prostředky... přemýlím nad - "cadivac" - jsou to kapsel, kt. se zapíjí vodou.
a jetě bych měla jednu otázku - přítí týden mě čeká operace slepého střeva. myslíte, e mykóza na to nemá vliv? aby mi operaci neodloili
Není tady