29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bertuše, jen bych upřesnila ty chlamydie, jsou tři typy, pneumoniae-plicí forma, ta je "ve vzduchu" a může ji chytnout každý od někoho, kdo si kýchne a má to...dále trachomatis a ty patří do oblasti sexuálně přenosných nemocí a způsobují potíže s močákem a třetí typ chlam. jsem zapoměla.
Není tady
Je pravda, že se zánět močáku rád často vrací, ale nemyslím si, že by to zase platilo obecně pro všechny. Podle mě, pokud máš dobrou imunitu, tak by se vracet nemusel, na druhou stranu já nebývám nemocná skoro vůbec, takže imunitu mám podle mě celkem odolnou, ale na chronické záněty trpím pořád. Jediné, co jsem zatím vykoumala, že mi pomáhá jako prevence je uroval a hodně tekutin, to je důležité. Ale snad nic z toho už potřebovat nebudeš, nikomu bych ty chronický záněty nepřála
Není tady
Také se občas u mě objeví zánět močáku. Ale většinou pokud třeba sedím na studením nebo pokud mi je zima. Jinak se u mě nevyskytuje. Mám vyzkoušený uroval akut, ten mě těchto obtíží vždycky zbaví. K tomu hodně piju urologické čaje nebo i normální čaje. Po 3 dnech jsem vyléčená.
Není tady