|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
petro, s tím přebíráním mě stále bavíš.
Nebudu říkat, proč, to se nehodí. 
Doufám, že jednou vyjde najevo, odkud o mně ví. Jestli to tak má být, tak se to stane. Panebože, ať to nejsi ty. Není mi z toho dobře. To mě na tom celém trápí asi nejvíc, na celém tom dnešním telefonování.
Vanil - neboj. Jsem v pohodě. Sex mi sice chybí, vo tom žádná, ale s Majkou to rozhodně nemá nic společného. 
I kuš!!!Majko, to si fakt myslíš, že Petra je tak podlá, aby jen z čiré škodolibosti dala tvé číslo Mikešové? Fuj!
Co by z toho měla?
Jdu jinam

Není tady
Holky, nechte toho.
Když má človek vztek nebo se cítí ohrožený, honí se mu hlavou různé scénáře. Taky si umím představit, že mne někdo vytočí tak, že mám chuť mu zakroutit krkem. A mám na tu chuť právo a netřeba z toho dělat hned fatální závěry o mé morálce či smýšlení. Protože stejně jako majka vím, že zůstane jen u té chutě a ta mne brzy taky přejde. Naučila jsem se neřešit věci v emocích, tedy v době, kdy mám IQ debila a EQ kdesi v područí ega.
Klid.
Přestaňte se tepat a myslete raději na to, co to mezi vámi pořád sabotuje normální přátelský vztah.
A rozhodně už nic neřešte po písmenkách.
Ne tady ale: "Život je tam venku".....
Není tady
petra72 napsal(a):
Jo Majko, a dokonce jsme s kocourovou kamarádky. Pozvala mě na chalupu, kde už nepracuje, protože si to kocour u ní po.sral. Plánovaly jsme to, že si lehneme na lehátko a budeme se opalovat, zatímco kocour bude makat na své zahrádce.
Velice se tomu má kamarádka smála a sama mi nabídla, že si nemusím vozit své lehátko, že mi sama koupí pro mě druhé.
Když nic jiného, má M. rozhodně aspoň v něčem odvahu. 
Péťo, já jen že obě vypadáte poněkud nevybitě! 

Není tady
Regina napsal(a):
I kuš!!!Majko, to si fakt myslíš, že Petra je tak podlá, aby jen z čiré škodolibosti dala tvé číslo Mikešové? Fuj!
Co by z toho měla?
Jdu jinam![]()
![]()
Regino, hlavou se mi rojí scénáře, že ho paní mohla získat od petry tak, že o tom petra nevěděla. Fakt nevím. Jen píšu, co mě trápí, ať si o mně myslíte cokoliv. Opravdu mě to trápí. Nevím, proč by to dělala, pohnutky ke všemu možnému bývají různé. 
A petra má rozhodně odvahu chodit po žhavém uhlí a nespálit se, když ví, co ví a troufá si nikdy se o tom slůvkem nezmínit. V tomhle ji obdivuju. Nejsem si jista, že bych to dokázala.
Upravil(a) majkafa (2. 7. 2008 22:02)
Pan, už kušuju a mažu za Terrym Pratchettem. 
Majkafa: .... ho paní mohla získat od petry tak, že o tom petra nevěděla.........

To třeba když jsem po těch vypitých pivech zašla na WC, že mi prolustrovala v té hospodě mobil...
No,číslo tam mám, dokonce pod jménem Majka - tak to vyloučné není
A teď zjistit, jak mohla ze mě vytáhnout ten titul a práci, ve které pracuješ. ..... Hmmm, počkej, popřemýšlím.
Neboj, něco mě napadne. 
Upravil(a) petra72 (2. 7. 2008 22:32)
tak to je síla... a koukám jak to bere na síle....majka, mikeš, paní Mikešová..pivo peta72 kurna teda já fakt zírám..... 
a kde je adra a její prevít ženáč

Btw - je mi fajn - ale upřímšn řečeno "jen díky tomu" co jsem si tady přečetla...o tom co všechno je maželka schopná ufělat abx zahránia své manželství popř. co vše je schopná udělat milenka aby získala ženeáče.....
vubec to teda jako neposuju....jen se divím co všechno jsem mohla vyzkoušet
tak třeba maželka mého ženáče má takové zaměstnání - něco jako prodavačka...a já u ní i občas nakupuju ...a v životě by mě nenapdlo jí něco říct, naznačit....možnost byla je a bude...ale natolik jsem si...nevím jaké slovo použít jrstli vážila -asi ano - toho jaký má ž vztah k rodině že bych prostě ani slovek gestem nebo jako náhodiu něco ufělala aby ona veděla...tohle šlo mimo mě...
na druhou stranu kdfyž jsem já zjistila že muj Bm má milenku...tak nějaký ten pokus byl třrba pohovot v klifu...bez valného výsledku...nebo návštěva její maminky...no ano JEJImaminky...taky k ničemu...a nepřemýšlím ted už o tom že jsem se ztrapnila - zoufalé ženy dělají zoufalé věci...tenktáz to bylo fakt trapný ale povhopila jsem že nemělo cenu stát mu ve štěstí BI...tak jsme se rozvedli....
chtěla jsem tím vším říct...že jsem měla a mám pěkný život...nevím zda to není rouhání...ale uvědomění si určitě...protože když čtu CO všechno se děje ... a já si jen tak proplouvám a problém se ženáčem jsem si doslova vyrobila
jen doufám že až se zítra z te auforie vyspím a budu zase skuhrat...že budete babinetačky moje milé ke mě schovívavé...
otázka ovšem je jestli tohle vláknonezavřou...tolik prádla....

Není tady
Předpokládám, že zatímco tady Majkafa přebíjí svůj strach dohadováním s Petrou, Mikeš doma žehlí s Mikešovou v pravidelném rytmu, až se třesou police :-)))))))))
Není tady
pote spat
Není tady
Nevím jak jiní, ale mě když někdo požádá, že o něčem nemám mluvit a že jméno Majka je při pivu s Mikešovou tabu - tak to dodržím. Kdybych si nebyla jistá, že to nezvládnu, tak na to pivko ani nejdu.... 
A dokonce jsem dostala takovou důvěru, že se kocour nebál nás 2 posadit k jednomu stolu. Věřil mi, že si nebudu vykládat s jeho ženou o profláknuté nevěře jejího muže....
Upravil(a) petra72 (2. 7. 2008 22:27)
Vanilka69 napsal(a):
holky, (myslím Petru72 a majkafu
Kdybych měla kouzelnou hůlku, tak bych vám právě teď každé poslala dáreček: na pár hodin pana Dokonalého, pro každou muže jejích snů. Dovedete si představit tu noc? To byste se ihned zabývaly něčím jiným, že?
sice to nebylo pro mě...ale mě táááák zamrazilo

Není tady
Salen napsal(a):
Předpokládám, že zatímco tady Majkafa přebíjí svůj strach dohadováním s Petrou, Mikeš doma žehlí s Mikešovou v pravidelném rytmu, až se třesou police :-)))))))))
si piš...

Adra: chtěla jsem tím vším říct...že jsem měla a mám pěkný život...nevím zda to není rouhání...ale uvědomění si určitě...
Není to rouhání. Mým životním krédem je také to, ze všeho si vzít jen to nejlepší a nejpříjemnější a žít pěkný spokojený život.
Problémy jsou a budou - co si budeme povídat. Ale já chci vzpomínat na to hezké a příjemné a nevracet se ke špatnému....
Také říkám - mám spokojené děti, práci, koníčky, "svobodu" - jsem vlastně šťastný člověk. A když se k tomu přidá nějaký partner - je to jen třešinka na dortu.... Když se nepřidá, budu hledat štěstí a spokojenost v jiných věcech.... Děti, vnoučata, zvířátka ....
Zklamaná...to že jsem ublížila jeho ženě mě upřímně mrzí...já vím pozde bycha honit..znám ženáče si myslím natolik dobře že - jak jsem už psala - se z toho vylíže...doufám, věřím a přeju mu to aby to bylo ok..co bude ddělat dál a s kým je už jeho věc...a že já nebudu poslední jeho milenka to vím na tuty.....
a dekuju Ti za Tvoje slova...BI jako že aby se tu nelitovala jedna opuštěná milenka..není mi to příjemné...ale i to mi pomáhá otvírat víc oči a rozšlapat růžový brýle .... 

Není tady
...a vůbec, moudrá Vanilka má pravdu - kdybych měla doma teď chlapa, nedřepěla bych na babi a určitě bych dělala jiný věci.
Safra - nojo, ale co s tím? Přece si nepůjdu na bar sama sednout, abych někoho klofla. Dobrá - půjdu věšet prádlo. A pak počítat DPH.
Neuspokojí mě to, ale zase se můžu poplácat po raměni, že nejsem tak úplně líná lemra. 
adra napsal(a):
Zklamaná...to že jsem ublížila jeho ženě mě upřímně mrzí...já vím pozde bycha honit..znám ženáče si myslím natolik dobře že - jak jsem už psala - se z toho vylíže...doufám, věřím a přeju mu to aby to bylo ok..co bude ddělat dál a s kým je už jeho věc...a že já nebudu poslední jeho milenka to vím na tuty.....
a dekuju Ti za Tvoje slova...BI jako že aby se tu nelitovala jedna opuštěná milenka..není mi to příjemné...ale i to mi pomáhá otvírat víc oči a rozšlapat růžový brýle ....
Jediný, komu ty ubližuješ, jsi ty sama. To si pamatruj a netrap se něčím, co není tvoje.
Není tady

.... ale upřímšn řečeno "jen díky tomu" co jsem si tady přečetla...o tom co všechno je maželka schopná ufělat abx zahránia své manželství popř. co vše je schopná udělat milenka aby získala ženeáče.....
myslím že tohle je ještě slabej odvárek, dějou se daleko horší věci kvůli nevěrám, počínaje trháním vlasů a škrábáním nehty........
Není tady
Pan napsala to samé, co jsem chtěla Adři napsat já. Ubližuješ si ty sama, protože nejsi s žádným stavem spokojená - ani jako milenka (chceš víc) ani jako rozejitá (je ti to moc líto a jsi smutná).....
petra72 napsal(a):
...a vůbec, moudrá Vanilka má pravdu - kdybych měla doma teď chlapa, nedřepěla bych na babi a určitě bych dělala jiný věci.
![]()
Safra - nojo, ale co s tím? Přece si nepůjdu na bar sama sednout, abych někoho klofla. Dobrá - půjdu věšet prádlo. A pak počítat DPH.Neuspokojí mě to, ale zase se můžu poplácat po raměni, že nejsem tak úplně líná lemra.
Já už to mám!
Majku dráždí tvoje "pasivita" a tebe její "akčnost". Jste každá na "druhém pólu"....
Co takhle zkusit si jít naproti?
Vždyť jedna druhou můžete naučit přesně to, co té druhé chybí 
Kruci holky, vždyť vy to obě honíte přes mentál, přes hlavu, přes rozum! Proto po sobě tak "vyjíždíte".
Je to jasný jak facka!
Jéééé já su táááák chytrá! Já už vím, jak na to 

Ale to tady řešit nebudeme.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
adra napsal(a):
a dekuju Ti za Tvoje slova...BI jako že aby se tu nelitovala jedna opuštěná milenka..není mi to příjemné...ale i to mi pomáhá otvírat víc oči a rozšlapat růžový brýle ....Jediný, komu ty ubližuješ, jsi ty sama. To si pamatruj a netrap se něčím, co není tvoje.
a jo...já zapomněla...!!!!
hm...něco jinýho je když by ji ublížila vědomě....ale von fakt říkal že bude sám doma... 
jinak bych přeci nevolala 
pak mi má jít domácí úkol když tady ponocuju
že ?! 

Upravil(a) adra (2. 7. 2008 22:37)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
petra72 napsal(a):
![]()
Safra - nojo, ale co s tím? Přece si nepůjdu na bar sama sednout, abych někoho klofla. Dobrá - půjdu věšet prádlo. A pak počítat DPH.Neuspokojí mě to, ale zase se můžu poplácat po raměni, že nejsem tak úplně líná lemra.
Já už to mám!
Majku dráždí tvoje "pasivita" a tebe její "akčnost". Jste každá na "druhém pólu"....
Co takhle zkusit si jít naproti?
Vždyť jedna druhou můžete naučit přesně to, co té druhé chybí
Kruci holky, vždyť vy to obě honíte přes mentál, přes hlavu, přes rozum! Proto po sobě tak "vyjíždíte".
Je to jasný jak facka!
Jéééé já su táááák chytrá! Já už vím, jak na to
Ale to tady řešit nebudeme.
Pan, a co právě piješ?