Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#201 2. 7. 2008 21:52

majkafa
Host

Re: jsem na opačné straně - milenka 2.

petro, s tím přebíráním mě stále bavíš. smile  Nebudu říkat, proč, to se nehodí. wink

Doufám, že jednou vyjde najevo, odkud o mně ví. Jestli to tak má být, tak se to stane. Panebože, ať to nejsi ty. Není mi z toho dobře. To mě na tom celém trápí asi nejvíc, na celém tom dnešním telefonování.

#202 2. 7. 2008 21:56

petra72
Host

Vanil - neboj. Jsem v pohodě. Sex mi sice chybí, vo tom žádná, ale s Majkou to rozhodně nemá nic společného. lol

#203 2. 7. 2008 21:56

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

I kuš!!!Majko, to si fakt myslíš, že Petra je tak podlá, aby jen z čiré  škodolibosti dala tvé číslo Mikešové? Fuj! usch Co by z toho měla?
Jdu jinam sad  sad sad

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#204 2. 7. 2008 21:57

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky, nechte toho.
Když má človek vztek nebo se cítí ohrožený, honí se mu hlavou různé scénáře. Taky si umím představit, že mne někdo vytočí tak, že mám chuť mu zakroutit krkem. A mám na tu chuť právo a netřeba z toho dělat hned fatální závěry o mé morálce či smýšlení. Protože stejně jako majka vím, že zůstane jen u té chutě a ta mne brzy taky přejde. Naučila jsem se neřešit věci v emocích, tedy v době, kdy mám IQ debila a EQ kdesi v područí ega.
Klid.
Přestaňte se tepat a myslete raději na to, co to mezi vámi pořád sabotuje normální přátelský vztah.
A rozhodně už nic neřešte po písmenkách.
Ne tady ale: "Život je tam venku".....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#205 2. 7. 2008 21:59

majkafa
Host

petra72 napsal(a):

Jo Majko, a dokonce jsme s kocourovou kamarádky. Pozvala mě na chalupu, kde už nepracuje, protože si to kocour u ní po.sral. Plánovaly jsme to, že si lehneme na lehátko a budeme se opalovat, zatímco kocour bude makat na své zahrádce.

Velice se tomu má kamarádka smála a sama mi nabídla, že si nemusím vozit své lehátko, že mi sama koupí pro mě druhé. lol

Když nic jiného, má M. rozhodně aspoň v něčem odvahu. big_smile

#206 2. 7. 2008 21:59

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Péťo, já jen že obě vypadáte poněkud nevybitě! big_smiletongue

Není tady

#207 2. 7. 2008 22:00

majkafa
Host

Regina napsal(a):

I kuš!!!Majko, to si fakt myslíš, že Petra je tak podlá, aby jen z čiré  škodolibosti dala tvé číslo Mikešové? Fuj! usch Co by z toho měla?
Jdu jinam sad  sad sad

Regino, hlavou se mi rojí scénáře, že ho paní mohla získat od petry tak, že o tom petra nevěděla. Fakt nevím. Jen píšu, co mě trápí, ať si o mně myslíte cokoliv. Opravdu mě to trápí. Nevím, proč by to dělala, pohnutky ke všemu možnému bývají různé. sad
A petra má rozhodně odvahu chodit po žhavém uhlí a nespálit se, když ví, co ví a troufá si nikdy se o tom slůvkem nezmínit. V tomhle ji obdivuju. Nejsem si jista, že bych to dokázala.

Upravil(a) majkafa (2. 7. 2008 22:02)

#208 2. 7. 2008 22:03

majkafa
Host

Pan, už kušuju a mažu za Terrym Pratchettem. smile

#209 2. 7. 2008 22:07

petra72
Host

Majkafa: .... ho paní mohla získat od petry tak, že o tom petra nevěděla.........

lol  lol  lol lol  lol

To třeba když jsem po těch vypitých pivech zašla na WC, že mi prolustrovala v té hospodě mobil... lol No,číslo tam mám, dokonce pod jménem Majka - tak to vyloučné není lol lol

A teď zjistit, jak mohla ze mě vytáhnout ten titul a práci, ve které pracuješ. ..... Hmmm, počkej, popřemýšlím. lol  Neboj, něco mě napadne. lol

Upravil(a) petra72 (2. 7. 2008 22:32)

#210 2. 7. 2008 22:09

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

tak to je síla... a koukám jak to bere na síle....majka, mikeš, paní Mikešová..pivo peta72 kurna teda já fakt zírám..... va
a kde je adra a její prevít ženáč lol lol lol
Btw - je mi fajn - ale upřímšn řečeno "jen díky tomu" co jsem si tady přečetla...o tom co všechno je maželka schopná ufělat abx zahránia své manželství popř. co vše je schopná udělat milenka aby získala ženeáče.....

vubec to teda jako neposuju....jen se divím co všechno jsem mohla vyzkoušet

tak třeba maželka mého ženáče má takové zaměstnání  - něco jako prodavačka...a já u ní i občas nakupuju ...a v životě by mě nenapdlo jí něco říct, naznačit....možnost byla je a bude...ale natolik jsem si...nevím jaké slovo použít jrstli vážila -asi ano - toho jaký má ž vztah k rodině že bych prostě ani slovek gestem nebo jako náhodiu něco ufělala aby ona veděla...tohle šlo mimo mě...

na druhou stranu kdfyž jsem já zjistila že muj Bm má milenku...tak nějaký ten pokus byl třrba pohovot v klifu...bez valného výsledku...nebo návštěva její maminky...no ano JEJImaminky...taky k ničemu...a nepřemýšlím ted už o tom že jsem se ztrapnila - zoufalé ženy dělají zoufalé věci...tenktáz to bylo fakt trapný ale povhopila jsem že nemělo cenu stát mu ve štěstí   BI...tak jsme se rozvedli....

chtěla jsem tím vším říct...že jsem měla a mám pěkný život...nevím zda to není rouhání...ale uvědomění si určitě...protože když čtu CO všechno se děje ... a já si jen tak proplouvám a problém se ženáčem jsem si doslova vyrobila

jen doufám že až se zítra z te auforie vyspím a budu zase skuhrat...že budete babinetačky moje milé ke mě schovívavé...
otázka ovšem je jestli tohle vláknonezavřou...tolik prádla....  va
smilesmilesmile  hjarta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#211 2. 7. 2008 22:12

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Předpokládám, že zatímco tady Majkafa přebíjí svůj strach dohadováním s Petrou, Mikeš doma žehlí s Mikešovou v pravidelném rytmu, až se třesou police :-)))))))))

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#212 2. 7. 2008 22:12

vera
♥♥♥♥♥♥-

pote spat

Není tady

#213 2. 7. 2008 22:15

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Salen- jen aby nelítalo spíš nádobí a svršky....  Já docela pochopím, když ženské rupnou nervy....sad

Není tady

#214 2. 7. 2008 22:15

petra72
Host

Nevím jak jiní, ale mě když někdo požádá, že o něčem nemám mluvit a že jméno Majka je při pivu s Mikešovou tabu - tak to dodržím. Kdybych si nebyla jistá, že to nezvládnu, tak na to pivko ani nejdu.... lol

A dokonce jsem dostala takovou důvěru, že se kocour nebál nás 2 posadit k jednomu stolu. Věřil mi, že si nebudu vykládat s jeho ženou  o profláknuté nevěře jejího muže....

Upravil(a) petra72 (2. 7. 2008 22:27)

#215 2. 7. 2008 22:20

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Vanilka69 napsal(a):

vagratervagrater

holky, (myslím Petru72 a majkafu

Kdybych měla kouzelnou hůlku, tak bych vám právě teď každé poslala dáreček: na pár hodin pana Dokonalého, pro každou muže jejích snů. Dovedete si představit tu noc? To byste se ihned zabývaly něčím jiným, že?

wink

sice to nebylo pro mě...ale mě táááák zamrazilo lol lol  tummenupp

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#216 2. 7. 2008 22:21

petra72
Host

Salen napsal(a):

Předpokládám, že zatímco tady Majkafa přebíjí svůj strach dohadováním s Petrou, Mikeš doma žehlí s Mikešovou v pravidelném rytmu, až se třesou police :-)))))))))

lol  si piš... lol vissla

#217 2. 7. 2008 22:26

petra72
Host

Adra: chtěla jsem tím vším říct...že jsem měla a mám pěkný život...nevím zda to není rouhání...ale uvědomění si určitě...

Není to rouhání. Mým životním krédem je také to, ze všeho si vzít jen to nejlepší a nejpříjemnější a žít pěkný spokojený život.

Problémy jsou a budou - co si budeme povídat. Ale já chci vzpomínat na to hezké a příjemné a nevracet se ke špatnému....

Také říkám - mám spokojené děti, práci, koníčky, "svobodu" - jsem vlastně šťastný člověk. A když se k tomu přidá nějaký partner - je to jen třešinka na dortu.... Když se nepřidá, budu hledat štěstí a spokojenost v jiných věcech.... Děti, vnoučata, zvířátka ....

#218 2. 7. 2008 22:28

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná...to že jsem ublížila jeho ženě mě upřímně mrzí...já vím pozde bycha honit..znám ženáče  si myslím natolik dobře že - jak jsem už psala  - se z toho vylíže...doufám, věřím a přeju mu to aby to bylo ok..co bude ddělat dál a s kým je už jeho věc...a že já nebudu poslední jeho milenka to vím na tuty.....

a dekuju Ti za Tvoje slova...BI jako že aby se tu nelitovala jedna opuštěná milenka..není mi to příjemné...ale i to mi pomáhá otvírat víc oči a rozšlapat růžový brýle .... smilesmilesmile

Není tady

#219 2. 7. 2008 22:30

petra72
Host

...a vůbec, moudrá Vanilka má pravdu - kdybych měla doma teď chlapa, nedřepěla bych na babi a určitě bych dělala jiný věci. lol 

Safra - nojo, ale co s tím?  Přece si nepůjdu na bar sama sednout, abych někoho klofla. Dobrá - půjdu věšet prádlo. A pak počítat DPH. lol  Neuspokojí mě to, ale zase se můžu poplácat po raměni, že nejsem tak úplně líná lemra. lol

#220 2. 7. 2008 22:31

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

adra napsal(a):

Zklamaná...to že jsem ublížila jeho ženě mě upřímně mrzí...já vím pozde bycha honit..znám ženáče  si myslím natolik dobře že - jak jsem už psala  - se z toho vylíže...doufám, věřím a přeju mu to aby to bylo ok..co bude ddělat dál a s kým je už jeho věc...a že já nebudu poslední jeho milenka to vím na tuty.....

a dekuju Ti za Tvoje slova...BI jako že aby se tu nelitovala jedna opuštěná milenka..není mi to příjemné...ale i to mi pomáhá otvírat víc oči a rozšlapat růžový brýle .... smilesmilesmile

Jediný, komu ty ubližuješ, jsi ty sama. To si pamatruj a netrap se něčím, co není tvoje.

Není tady

#221 2. 7. 2008 22:31

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

.... ale upřímšn řečeno "jen díky tomu" co jsem si tady přečetla...o tom co všechno je maželka schopná ufělat abx zahránia své manželství popř. co vše je schopná udělat milenka aby získala ženeáče.....

myslím že tohle je ještě slabej odvárek, dějou se daleko horší věci kvůli nevěrám, počínaje trháním vlasů a škrábáním nehty........

Není tady

#222 2. 7. 2008 22:34

petra72
Host

Pan napsala to samé, co jsem chtěla Adři napsat já.  Ubližuješ si ty sama, protože nejsi s žádným stavem spokojená - ani jako milenka (chceš víc) ani jako rozejitá (je ti to moc líto a jsi smutná).....

#223 2. 7. 2008 22:35

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

petra72 napsal(a):

...a vůbec, moudrá Vanilka má pravdu - kdybych měla doma teď chlapa, nedřepěla bych na babi a určitě bych dělala jiný věci. lol 

Safra - nojo, ale co s tím?  Přece si nepůjdu na bar sama sednout, abych někoho klofla. Dobrá - půjdu věšet prádlo. A pak počítat DPH. lol  Neuspokojí mě to, ale zase se můžu poplácat po raměni, že nejsem tak úplně líná lemra. lol

Já už to mám!
Majku dráždí tvoje "pasivita" a tebe její "akčnost". Jste každá na "druhém pólu"....
Co takhle zkusit si jít naproti?
Vždyť jedna druhou můžete naučit přesně to, co té druhé chybí smile
Kruci holky, vždyť vy to obě honíte přes mentál, přes hlavu, přes rozum! Proto po sobě tak "vyjíždíte".
Je to jasný jak facka!
Jéééé já su táááák chytrá! Já už vím, jak na to visslastolt
Ale to tady řešit nebudeme.

Není tady

#224 2. 7. 2008 22:35

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

adra napsal(a):

Jediný, komu ty ubližuješ, jsi ty sama. To si pamatruj a netrap se něčím, co není tvoje.

a jo...já zapomněla...!!!!  reta gloria hm...něco jinýho je když by ji ublížila vědomě....ale von fakt říkal že bude sám doma... retareta jinak bych přeci nevolala wink
pak mi má jít domácí úkol když tady ponocuju sova že ?!  tonguetongue

Upravil(a) adra (2. 7. 2008 22:37)

Není tady

#225 2. 7. 2008 22:36

petra72
Host

Pandorraa napsal(a):

petra72 napsal(a):

Já už to mám!
Majku dráždí tvoje "pasivita" a tebe její "akčnost". Jste každá na "druhém pólu"....
Co takhle zkusit si jít naproti?
Vždyť jedna druhou můžete naučit přesně to, co té druhé chybí smile
Kruci holky, vždyť vy to obě honíte přes mentál, přes hlavu, přes rozum! Proto po sobě tak "vyjíždíte".
Je to jasný jak facka!
Jéééé já su táááák chytrá! Já už vím, jak na to visslastolt
Ale to tady řešit nebudeme.

Pan, a co právě piješ?   reta

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí