Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#176 2. 7. 2008 20:15

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: jsem na opačné straně - milenka 2.

majkafa: "A vůbec, synáčkovi přišlo písemně, že ho vzali na ČVUT. Dcerku na zemědělku, tož budu mít dva vysoše."

No tak to fakt gratulujeme, to je hezké a důležité! Vidíš, jsi úspěšná baba tummenupp.

Není tady

#177 2. 7. 2008 20:27

petra72
Host

Majkafa:  Ona je sice těžká váha, ale já jsem zasejc mrštnější.
Ale za to divadlo mi to nestojí. Nu, já nejsem ústecká, ale v mé firmě pracuje přinejmenším jeden člověk, který bydlí kousíček od nich a zná je a zná mě a ví, jak to z mé strany je, ten by jim tam srovnal "veřejné mínění".
Syna už jsem informovala, ten všecko ví, bude za mnou chodit do nemocnice. A já budu pak chodit k soudu, však už to tam od rozvodu trošku znám. Tohle by si paní za klobouk nedala, pokud mi nedá pokoj.

Tyhle věty mě utvrzují pouze v tom, co si uvnitř myslím. Kocourová to nedělala pro tvou potěchu ani pro to, aby ses tomu vysmívala a schazovala ji. Asi jsi brzy zapomněla na to, co jsi v takové situaci dělávala ty. Možná by ses teď tomu tak nevysmívala a neměla z toho prču.

To,jak jsi to podala synkovi - nooo, to jsi velká holka. Bij se do prsou, situace zvládnuta  s hrdostí tobě vlastní. A co kolegové okolo - co se jim taky pochlubit, jak kocourový došla trpělivost.

Holka moje zlatá - jestli ti nedošlo, ona hájí svoje hnízdo, tak jak jsi ho před lety hájila i ty. Dělala jsi stejné psí kusy. Kocourová má vážné obavy o svou rodinu.....

Já osobně bych se tomu nevysmívala. Kdybys byla maličko empatická, dnešní šaráda, kterou si zde vytáhla na světlo, by se neuskutečnila nebo bych si uměla představit důstojnější průběh celé situace - vlastně situace po rozhovoru s nešťastným člověkem, který se obává o svou rodinu.

Jen kroutím hlavou. Majko, je mi z toho smutno. Opravdu člověk nikdy neví, s kým má tu čest.

Upravil(a) petra72 (2. 7. 2008 20:34)

#178 2. 7. 2008 20:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Peti, ja si myslím, že z nej naozaj hovorí strach, aspoň spočiatku... ale strach nie je dobrá motivácia, nikdy nebol a nikdy nebude. Starch nás núti robiť veci, nad ktorými potom krútime hlavou. stolt Treba ho podľa mňa čo najrýchlejšie predýchať a robiť lepšie veci z lepších pohnútok. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#179 2. 7. 2008 20:43

petra72
Host

Sel: Peti, ja si myslím, že z nej naozaj hovorí strach, aspoň spočiatku

Koho myslíš?  Majku nebo kocourovou. Strach já osobně vidím na straně Mikešový, protože jí jde o hodně. Majka strach - no nechci jí křivdit - z mého pohledu nemá. Proč by jinak byla tak  odhodlaná jít za kocourovou a všechno jí do očí říct?

Sel, máš z toho pocit, že takto se chová člověk, který se bojí políčku?  Mám bujnou fantazii, ale stát face to face proti Mikešový a sdělovat jí to, že sexuju s jejím mužem a že nejsem první - to chce notnou dávku odvahy. Tak proč se bát nějakého telefonu?

No, asi jsem na jiné straně. Připadám si jako divák v nějakém divadle.

#180 2. 7. 2008 20:44

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#181 2. 7. 2008 20:52

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Divák ve smutným divadle.....roll
Ještě štěstí ,že neznám nikoho z nich osobně... To bych je litovala ještě víc...
Je zajímavé , že mě z toho vylézá  nejhůř Mikeš- tady je samá pr... a srandička  a zřejmě má doma docela hustě nas****o na koberci..gratergrater  Podle mého by měl hoodně rychle něco udělat s paní Mikešovou , než se mu vysype jak Rolexky.... Pokud ženskou ještě po půl roce ( nebo po jek dlouhé době) od vcelku  zpracovaného přežití manželovy nevěry může chytnout takovýhle rapl , znamená to, že něco není krutě v pořádku ač se tak Mikeš tváří a možná cítí....

Není tady

#182 2. 7. 2008 21:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Peti, myslela som Majku, a mám z nej pocit vnútorne neistého človeka - neistého si sebou, svojimi činmi a ich následkami. Mrs. Kocúrová je pre ňu možno stelesnením niečoho, na čo by radšej zabudla a o čom nechce ani uvažovať (zeby zrkadlo?). Nehodnotím jej pohnútky, nehodnotím jej "úlet", píšem len o mojom pocite z jej dnešných reakcií. To, že ku koncu už sú asi neprimerané, je iná vec, aj keď  - logická.
To, že chcela ísť za Mrs. Mikešovou a vpáliť jej do xichtu veci, ktoré nikto okrem nej nechcel ani riešiť, ani rozmazávať - je zasa iná vec. Ale to zrejme už je minulosťou. Ja nie som hlavne na ŽIADNEJ strane. Som natoľko iná aj ako "podvádzaná manželka", aj ako "sv.i.ňa milenka", že sa nejako neviem stotožniť ani s jednou z nich. Dívam sa na to ako na príbeh, kde poznám aspoň virtuálne dvoch z troch účasntníkov(jedného trochu aj reálne), a glosujem svoje postrehy. Nič viac, nič menej. A strach vidím na viacerých stranách, bohužiaľ. Momentálne v tomto príbehu vidím podstatne viac strachu ako nejakej lásky. Na všetkých stranách. sad

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#183 2. 7. 2008 21:09

majkafa
Host

petra72 napsal(a):

Jen kroutím hlavou. Majko, je mi z toho smutno. Opravdu člověk nikdy neví, s kým má tu čest.

Petro, přesně tak. I já. I já. sad

#184 2. 7. 2008 21:10

petra72
Host

Seli - já jsem naopak - já právě proto, že jsem byla podváděná manželka, dokonce jsem byla i svi.ně milenka - tak se dokážu vžít do pozice téměř všech. I toho "vopelichanýho" kocoura. lol

Mám jednu hodně těžkou vlastnost - jsem strašně empatická. To je pro mě zkouška v mém životě. Protože se okamžitě vcítím do pozice druhé strany a okamžitě jednám jinak, než bych možná měla.

Proto jsem tak měkká ve své situaci - chápu svého BM, že když má rád nějakou osobu a je mu s ní dobře a má si s ní co povídat (milelnku), že má potřebu se s ní scházet. Chápu milenku, že se nechce vzdát svého vysněného prince, protože je to pro ní modla a neumí jako mnohé zde letité milenky svého "ženáče" pustit k vodě, přestože se vrátil zpět k nám a ona má méně a méně těch šťastných chvil....

Proto chápu Mikešovou a dnešní její reakci.... Nemám potřebu ji za dnešní její počit ponižovat.

#185 2. 7. 2008 21:13

majkafa
Host

petra72 napsal(a):

Koho myslíš?  Majku nebo kocourovou. Strach já osobně vidím na straně Mikešový, protože jí jde o hodně. Majka strach - no nechci jí křivdit - z mého pohledu nemá. Proč by jinak byla tak  odhodlaná jít za kocourovou a všechno jí do očí říct?

Sel, máš z toho pocit, že takto se chová člověk, který se bojí políčku?  Mám bujnou fantazii, ale stát face to face proti Mikešový a sdělovat jí to, že sexuju s jejím mužem a že nejsem první - to chce notnou dávku odvahy. Tak proč se bát nějakého telefonu?

No, asi jsem na jiné straně. Připadám si jako divák v nějakém divadle.

Petro, ty tak hrozně kecáš. Kde jsi četla, že jsem byla tak odhodlaná jít za kocourovou a všechno jí do očí říct? Psala jsem pouze, že jsem o tom přemýšlela. Ale neudělala to.
A taky jsem psala, že pokud mi nedá pokoj, teprve pak jí jisté věci řeknu. Pokud mě nenechá být.
Ty asi málo znáš kocourovou, zatím.
A o mém vztahu s mým synem víš houbelec, stejně jako o tom, o čem jsme si dnes povídali.

To ostatní, co jsem ti chtěla napsat, jsem raději smazala.

Upravil(a) majkafa (2. 7. 2008 21:17)

#186 2. 7. 2008 21:19

majkafa
Host

petra72 napsal(a):

Mám jednu hodně těžkou vlastnost - jsem strašně empatická.

Téměř stejná slova jsem tady taky kdysi napsala. Však mi za ně taky řádně vyprášili kožich. Právem. smile

#187 2. 7. 2008 21:22

petra72
Host

Majka: Psala jsem pouze, že jsem o tom přemýšlela. Ale neudělala to.

A pročpak jsi o tom přemýšlela?  Ublížit jí?  Nebo jí kamarádsky upozornit, jakého má doma nevěrníka?  Chtěla jsi jít za ní v době, kdy jsi TY sama ukončila poměr se ženáčem a chtěla jsi si s ní promluvit....  Komu by to prospělo?  Koho by si tím udělala šťastným?  Sebe?  Mikeše? Nebo by byla v poho jeho manželka?

Majko, promiň, ale mysli si o mě co chceš.

#188 2. 7. 2008 21:24

petra72
Host

majkafa napsal(a):

petra72 napsal(a):

Mám jednu hodně těžkou vlastnost - jsem strašně empatická.

Téměř stejná slova jsem tady taky kdysi napsala. Však mi za ně taky řádně vyprášili kožich. Právem. smile

Sorry, ale uvažovat o tom, že si po rozchodu se ženáčem,který odmítl  stát se mým partnerem a zůstal s rodinou, vše půjdu oznámit jeho manželce - to mi moc empatický nepřipadá.  usch

#189 2. 7. 2008 21:25

majkafa
Host

petra72 napsal(a):

Mám bujnou fantazii, ale stát face to face proti Mikešový a sdělovat jí to, že sexuju s jejím mužem a že nejsem první -.

Dovolím si opravit - že jsem SE MILOVALA (minulý čas) s jejím mužem.
Opravdu si to neumím představit, že bych jí něco takového s jasnou hlavou říkala, ale jestli bude vyhrožovat a nadávat mi, ve vzteku se to může stát.

Stále tě mám na vahách,  pořád doufám, že se mýlím. Ty nemůžeš být taková. sad

#190 2. 7. 2008 21:26

majkafa
Host

Petro, tvé myšlenky jsou stále čisté a empatické? Jestli ano, hluboce před tebou smekám.

#191 2. 7. 2008 21:31

petra72
Host

Smekat nemusíš - určitě najdeš v mém životě situace, kdy jsem ublížila. Svatoušek nejsem. Jen se s tím veřejně nechlubím a nerozmazávám to tady. Ty jsi chtěla diskutovat nad svou situací, nad svým problémem - tak diskutujeme....

Kdybys uvnitř cítila, že to nebylo z tvé strany moc fér, tak to tady tak veřejně nepíšeš. Napsala jsi to, máš tedy chuť o tom s kýmkoliv tady diskutovat. Tak jsem tu. lol

#192 2. 7. 2008 21:37

majkafa
Host

Dobrá. Řekla sis. Máš, co se týká mě, jeho a jeho paní čisté svědomí?

#193 2. 7. 2008 21:42

petra72
Host

Naprosto. Máš chuť či zájem mi něco podsouvat?  va

Teď to chápu reta    Ty si nedáš pokoj dumbom

Upravil(a) petra72 (2. 7. 2008 21:43)

#194 2. 7. 2008 21:44

majkafa
Host

Je to pro mě strašné pomyšlení. A nechtěla jsem to tahat sem. Ale řekla sis.
Jen ty nás znáš osobně všechny tři, nikoho jiného já neznám.  Ty máš můj mobil atd.  Tys byla na pivě. Teda aspoń si to myslím.

Od chvíle, co mi zavolala na mobil, jsem na houpačce a věř mi, není mi moc dobře, co se přemýšlení o tobě týká. Říkám si, ona by to nemohla udělat, taková není. A pak - ale jo, lidé jsou různí a často překvapí i sami sebe, nejenom jiné.
Petro, já doufám, žes to nebyla ty. Doufám.

#195 2. 7. 2008 21:49

petra72
Host

Doufat můžeš, protože stejně nic jiného ti nezbyde. Dokonce si to o mě i myslet můžeš a dokonce to tady můžeš napsat veřejně na net..... Nic s tím neudělám a dělat ani nebudu.

Ano, s Mikešovými jsem byla na pivě a dokonce jsem měla zakázáno se o tobě zmínit. lol

Jsi směšná, Majko, alespoň v mých očích. Není to poprvé, kdy mě z něčeho obviňuješ. V zimě to bylo z toho, že ti kocoura přebírám, pak z toho, že podlejzám skorošéfovi, teď z toho, co se dnes odehrálo.

ANO, Mikešový jsem dala tvé číslo, dokonce jsem jí řekla, kde pracuješ a protože se stále stěhujete, tak jsem jí řekla, že by ti měla raději cinknout na mobil, protože by tě na pevné lince nemusela zastihnout. lol

#196 2. 7. 2008 21:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Seli - já jsem naopak - já právě proto, že jsem byla podváděná manželka, dokonce jsem byla i svi.ně milenka - tak se dokážu vžít do pozice téměř všech. I toho "vopelichanýho" kocoura. lol

Mám jednu hodně těžkou vlastnost - jsem strašně empatická. To je pro mě zkouška v mém životě. Protože se okamžitě vcítím do pozice druhé strany a okamžitě jednám jinak, než bych možná měla.

Proto jsem tak měkká ve své situaci - chápu svého BM, že když má rád nějakou osobu a je mu s ní dobře a má si s ní co povídat (milelnku), že má potřebu se s ní scházet. Chápu milenku, že se nechce vzdát svého vysněného prince, protože je to pro ní modla a neumí jako mnohé zde letité milenky svého "ženáče" pustit k vodě, přestože se vrátil zpět k nám a ona má méně a méně těch šťastných chvil....

Proto chápu Mikešovou a dnešní její reakci.... Nemám potřebu ji za dnešní její počit ponižovat.

No veď práve preto, že aj ja som si prežila všetky tri pozície, tak nemám sklon niekoho súdiť, hodnotiť a - božeuchovaj ocitnúť sa v ich koži. stolt A aj chápem - a tiež všetkých troch. wink Aj Majku, aj oboch Kocúrovcov.

Brita

Není tady

#197 2. 7. 2008 21:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Teda, toto je hardcore. Podľa seba súdim teba? yikes

Brita

Není tady

#198 2. 7. 2008 21:52

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

vagratervagrater

holky, (myslím Petru72 a majkafu

znám vás obě osobně, tak snad můžu s klidem napsat, o čem jsem přesvědčená:

obě dvě tady teď píšete to co píšete protože nejste zrovna v pohodě, ať jste schopné si to přiznat nebo ne.

Nevyžádaná rada: zkuste si dát pauzu. Víte co? Udělejte si výlet za mnou, já vás tady zchladím v bazénu (nebo spíš přivedu na jiné myšlenky).

Kdybych měla kouzelnou hůlku, tak bych vám právě teď každé poslala dáreček: na pár hodin pana Dokonalého, pro každou muže jejích snů. Dovedete si představit tu noc? To byste se ihned zabývaly něčím jiným, že?

wink

Upravil(a) Vanilka69 (2. 7. 2008 21:55)

Není tady

#199 2. 7. 2008 21:52

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

a sakra, tady se to pěkně rozjelo...a nebudu se do toho vkládat, jen mě zaujal příspěvěk od Zuzi, někde na 3.stránce - že V tom případku bych  Majkafě přála, aby nebyla paní razantní tak jako Zklamaná , nebo já....

no, já bych k tomu řekla jen tolik, kdyby se používal rozum a dopředu se dedukovalo, co z toho může být....

a ještě, abych nenechala adru, byť jsem se o ni dříve ani slovem neotřela....

a takový řeci jako má Salen, zkamaná, PPavla...atd..to mi je šumák.... kdo neprožil...prsotě neví....prominte 
nejde o to že tobyl vztah se ženatým...ale o ty city, pocity emoce atp

mám svůj názor na milenky všeho druhu, za ním si stojím, te´d akorát dochází na slova, co říkám, kdyby se používal rozum, že, dřív, než do něčeho lezeš...jinak ty city, pocity a emoce mají i ty podváděné manželky a přítelkyně, takže neříkej, že kdo neprožil, prostě neví...ví, a moc dobře, jaké to je, jenže některé ty manželky, co o své muže přišly díky milenkám, ty k tomu přišly jak slepé k houslím...ty sis nadrobila sama wink , no nejseš nyní nešťasná sama, ona je nyní nešťastná i ta jeho manželka, před kterou to celých 4,5 roku tajil - takže ublížila sis sobě - tvoje vina, ale ublížila si i cizí ženě....ale třeba ti ho předhodí na tvůj práh - a co ty? Budeš ho chtít tak, jak stále chceš? wink

To jen, aby tu nebylo pořád takového litování nad jednou opuštěnou milenkou...

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#200 2. 7. 2008 21:52

petra72
Host

Jo Majko, a dokonce jsme s kocourovou kamarádky. Pozvala mě na chalupu, kde už nepracuje, protože si to kocour u ní po.sral. Plánovaly jsme to, že si lehneme na lehátko a budeme se opalovat, zatímco kocour bude makat na své zahrádce.

Velice se tomu má kamarádka smála a sama mi nabídla, že si nemusím vozit své lehátko, že mi sama koupí pro mě druhé. lol

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí