Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 2. 7. 2008 16:27

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: jsem na opačné straně - milenka 2.

Nabuko napsal(a):

A co mě štve - že mě BM stále vidí jako tu fúrii a stíhačku (a nepřipustí ani na okamžik, že jsem byla nešťastná těhotná ženská), nechce mě ani trošičku omluvit smile Ale sám sebe má vyřešeného - on jen odešel za hlasem svého srdce a neopustil SYNA, ale pouze MĚ. Což je v podstatě pravda, ale nejradši bych ho za to zmlátila. smile Mít tak jednou jedinkrát možnost mu to všechno vykřičet do obličeje a mlátit ho tou pánví po hlavě. A pak mu vygumovat paměť jako v Man in Black. Jééé, to by se mi ulevilo.

Nabuko, ty se pořád trestáš ? Proč, prosím tě?
Ty jsi napsala dopis (email) - ty víš, že to nebylo to pravé oříškové, ale upřímně - vadí ti co - že jsi jako poklesla ve svých očích, že jsi se snížila na pomyslný žebříček pavlačových klepen? Neblbni, to přece udělá naprostá většina lidí, prostě jim to ujede...
Nezapomeň, že ponížit můžeš sama sebe jen zase ty sama sebe. Takže si nenadávej , udělalas to, jak to nelíp šlo - tenkrát smile

A ta druhá věc - ještě se lituješ ? Nešťastná těhotná ženská ? Tak teď jsi šťastná netěhotná maminka hjarta
Užívej si, ty "haranti" strašně rychle rostou (a zloběj) smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#152 2. 7. 2008 16:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

SANTALA:
Už to mám taky za sebou dumbom Dokonce jsem ho i rozvedla a pak ho poslala k vodě usch

Já vím,ale nikdy neříkej nikdy...tongue
stolt

Upravil(a) Selima (2. 7. 2008 16:32)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#153 2. 7. 2008 16:40

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Selima: "Majka, čudujem sa, že si berieš natoľko k srdcu práve Terciline príspevky. Všetic, čo sú trochu dlhšie na Babiente, už poznajú jej neochvejný postoj, a ...

No promiň, Selimo, smile ale zase nečteš pozorně. Já jsem naopak dnes měla poprvé pocit, že mi majkafa rozumí. Nepostřehla jsem, že by jí dnes ode mě vadily moje názory, nekritizovala jsem nic, co napsala (a je mi fuk, že tady propírá nebo nepropírá), byla to normální písemná diskuze bez toho, že by majkafa volala Tobě o pomoc big_smile. Nebo jsem něco nepostřehla? smile Jedna na druhou jsme reagovaly, myslím, poměrně solidně, skoro jako u toho kafe. Nechápu Tvoje "vehementní" písmenka. big_smile No, ale beru to tak, že jsi "měla potřebu" big_smile.

Není tady

#154 2. 7. 2008 16:55

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Nevim proc by Majka nemohla sve osobni veci resit tady na Babinete.Snad od toho tady ty stranky jsou ne?
Majko pokud te ma Mikes ulozenou v mobilu pod jinym jmenem neznamena,ze nemela podezreni.Vyzkousela cislo a zjistila.Me mel zenac taky ulozenou pod jinym jmenem a dovolala se ke me.Nebo nejaky skodolibec,ktery ma tve cislo a zna pani Mikesovou tomu trochu napomohl.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#155 2. 7. 2008 16:59

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

A vim velmi dobre Majko jak te je.Chlap s toho vyvazne vzdycky nejlip.Manzelka vidi chybu v tobe,ale v manzelovi ji nehleda on je zenaty ne ty.Ty si muzes delat co chces a s kym chces ty ses volna jako ptak.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#156 2. 7. 2008 17:16

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Když už máme vlákna, kde se radí podvedeným manželkám, opuštěným manželkám, opuštěným milenkám, proč by tu nemohlo být vlákno s radami a zkušenostmi o tom co dělat, když se chystá setkání manželky s milenkou? :-)
Z mých zkušeností : Já nejsem rozhodně tichý typ manželky. "Naše" milenka měla takovou sílu na dálku, že jsem nikdy nenašla odvahu se s ní kontaktovat, ani mailem, natož osobně. Velkou roli v tom hrál ten podstatný fakt, že mě manžel kvůli ní opuštěl (tady má sílu na své straně p. Mikešová, když ví, že manžel si jen odskakuje, ale nehrozí jeho odchod - takže Mikeši - sice hnusná rada, ale kdyby bylo nejhůř, možná stačí doma pohrozit "jestli to ještě jednou uděláš, já tě opustím"). Druhý fakt, který mi zabránil v pokusu o kontakt - když jsem si dávala dohromady informace o ní, řeklo mi několik jejích známých, že je to tvrdá ženská, která se o mě před nimi vyjádřila v tom smyslu, že já jí nezajímám, že můj muž snad ví co dělá.
A teď z druhé strany - když mě navštívila přítelkyně mého převozníka (podotýkám ve dvě v noci, já o její existenci neměla tušení a byla o 25 let mladší než já :-))))), převládly u mne pudy mateřské a časem se mezi námi rozvinulo něco jako mailové skoropřátelství s výměnami receptů a rad pro domácnost.
Zkušenost třetí - návštěva Emanuely (psala sem před časem) u milenky jejího muže, připravená tak, že milenka byla v domácím prostředí, nic moc oblečená, nečekající, zatímco manželka v dokonalém provedení ...... taky žádná inzultace, v podstatě si vzájemně postěžovaly na chování dotyčného :-))). Ale je fakt, že zase tady manželka nepřišla v té jistotě "vítězky", která si jde vyřídit účty, protože manžela jistého vůbec neměla. Mimochodem - již u nich běží třetí rok života ve třech.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#157 2. 7. 2008 17:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Terci, zasa nečítaš pozorne. Príspevok bol určený Majke a píšem v ňom, čo by som robila JA ZA SEBA. Demokracia je aspoň formálne ešte aj v Čechách, aj na Babinete, nie? A mne osobne pripadá zbytočné a nedôstojné ukazovať pohoršeným prstom na niekoho pol roka "po funuse", hlavne ak sa jej stalo, že ju minulosť ošklivo dohonila a pripomenula. Majka nikdy nepopierala nič z toho, čo urobila či neurobila, dosť sa tu bičovala - načo ju v takejto chvíli ešte peskovať ako malú, nepodarenú školáčku? Ak chceš peskovať, tak za nejakú čerstvú "chybu" alebo skôr "prešľap". Mne sa to proste nepáčilo a naozaj som "mala potrebu". Dávam svojim potrebám dosť voľný priechod, aby ma raz nezaskočili v nevhodnej chvíli(napr. so ženáčom - to je ale VTIP wink ).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#158 2. 7. 2008 17:22

Salen
♥♥♥♥♥♥-

A zapomněla jsem ještě něco - získat ty kontakty nedá tolik práce. Taky jsem dělala nemožné - zavolala k ní do práce, abych zjistila zda tam je nebo má dovolenou, různými způsoby jsem získala její rodné číslo, adresu, telefony, mail ....... dneska si říkám k čemu mi to bylo. Akorát jsem se trápila vědomím, že slaví narozeniny a co jí asi koupil, že je to a to znamení a hledala jak se astrologicky k sobě hodí, zadávala jsem si její jméno i jejího prvního manžela v různých vyhledávačích, živnostenském rejstříku, obchodním rejstříku, na katastru nemovitostí ...... no fakt :-))) Blbost.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#159 2. 7. 2008 17:24

petra72
Host

Chvíli tu nejsem a takový "maso" lol lol  Už se poprali?

Né, vážně - Majko, tohle bylo fakt síla. Aspoň víš, že už nemáš strkat palici do jámy lvové a kocour ví, že nemá strkat své ... do...  tramtadadá lol lol

To bylo zpestřeníčko. lol   I Oxi se probral. Už jsem si myslela, že sem už nechodí. lol

Víš Majko, tahat chlapa od rodiny je risk - buď to vyjde, nebo lítají hromy blesky. A tys tolikrát psala NIKDY ŽENÁČE, až z toho jako jediná z nás milenek   gloria  ženatých pánů  gloria  máš největší polízanici. lol

A svět se točí dááááál lol   A tak to má být. lol

Upravil(a) petra72 (2. 7. 2008 17:25)

#160 2. 7. 2008 17:53

madabr
♥♥♥----

Teda, lidi, to je fakt drsný, já čučím jak puk.....

Není tady

#161 2. 7. 2008 18:00

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Salen napsal(a):

A zapomněla jsem ještě něco - získat ty kontakty nedá tolik práce. Taky jsem dělala nemožné - zavolala k ní do práce, abych zjistila zda tam je nebo má dovolenou, různými způsoby jsem získala její rodné číslo, adresu, telefony, mail ....... dneska si říkám k čemu mi to bylo. Akorát jsem se trápila vědomím, že slaví narozeniny a co jí asi koupil, že je to a to znamení a hledala jak se astrologicky k sobě hodí, zadávala jsem si její jméno i jejího prvního manžela v různých vyhledávačích, živnostenském rejstříku, obchodním rejstříku, na katastru nemovitostí ...... no fakt :-))) Blbost.

Já taky Salen, přesně tak. A jelikož dělám v pojišťovně, proklepla jsem si i kdy jeli rok před tím s jejím přítelem na dovolenou (pojistili si u nás cestovní pojištění). smile A pak jsem jednou manželovi řekla, že Z. jela se svým přítelem v dubnu na dovču (což bylo po tom, co spolu skončili svůj první "vztah"). A on byl děsně překvapený. smile

Bože, já nadělala hovadin.

Není tady

#162 2. 7. 2008 18:07

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nabuko, to každý z nás. Nade mnou byl velký anděl a měl moc práce, protože co já vymyslela za plány, abych milenku ponížila, naštěstí  mě  dobré kamrádky uzemnily včas, abych se neponížila já...Jen jedné věci lituju:řekla jsem to rodičůma tchyni a od té doby vím, na čem jsem.

Otec řekl:" a nemysli si, že se k nám nastěhuješ". Přitom můj  bratr s rodinou tam žili skoro 2 roky! A to jsem nebyla ani rozvedená. A mému muži řekl: "To se divím, že ti to trvalo tak dlouho." Myslel tu jeho nevěru po 15 letech manželství. Přišla jsem o iluze o svém otci a TOHLE jsem neodpustila.
A že tchyně se jen starala, aby nepřišla o vnoučata!!!!
Stačilo říct "je mi to líto."  Jako bych byla prašivá a špatná já, ne nevěrný manžel.

Ufff, je toho na mě moc. Jsou věci, které chci zapomenout.

Upravil(a) Regina (2. 7. 2008 18:10)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#163 2. 7. 2008 18:24

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Hmm, tak když jsme u těch zábavných až drsných historek,..taky jsem toho napáchala lol. Chtěla jsem napsat, že jen z pozice milenky, než mi došlo, že poté, co jsem se stala partnerkou, jsem převzala i "chování" exmanželky... lol To by bylo na román big_smile

Dokonce jsem exmanželku a některé exmilenky, u nichž opravdový statut nevím dodnes, chtěla začarovat panenkami propíchnutými špendlíky.
Jediná věc, co mě od toho odradila bylo, že pokud by tu panenku někdo vykopal, se zlou bych se potázala já... No, a taky se mi nechtělo kopat někde u stromu s krumpáčem metrovou jámu.. lol lol lol

Ale jinak jsem pro každou špatnost vissla lol

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#164 2. 7. 2008 18:48

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Seli, často zmiňuješ demokracii, tak proč se Majce ve svém příspěvku divíš, že na mě reaguje? To mi nějak s Tvým proklamováním svobody nekoresponduje big_smile wink
Ale v pohodě tummenupp

Není tady

#165 2. 7. 2008 18:52

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Teda holky, Salen, Taisha a další, já zírám, jak jsem oproti vám líná big_smile - akci jsem vyvolala jen jednou, když už mi lezlo na nervy, jak mi okolí sděluje jisté nepříjemné věci, ovšem pravdivé, tož jsem si pak na dotyčnou osobu došlápla, ale můj monolog takzvaně xichtem v její xicht plus můj kontakt jejího manžela (mého známého) - to bylo zhruba všechno. Ale tam šlo o trošku něco jiného než klasickou nevěru, totiž o chod naší firmy, na níž mi hooodně záleží.... Akce se zdařila a já z toho dodnes mám poměrně dobrý pocit (přestože mi trvalo ROK, než jsem na to cíleně vlítla) big_smile.
Jinak jsem vcelku pohodář a dost lidí z okolí stále žije v domnění, že snesu všecko a donekonečna big_smile.
Hmm, ta věta od Taishy "Jediná věc, co mě od toho odradila bylo, že pokud by tu panenku někdo vykopal, se zlou bych se potázala já... " - ta je nádherná tummenupp big_smile.

Upravil(a) Tercila (2. 7. 2008 18:57)

Není tady

#166 2. 7. 2008 18:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Lebo sa proste divím... demokraticky by som nevybrala tvoje príspevky na zamyslenie, ani by som si ich nepripustila k telu. To je celé, neber si to ani osobne. TY si predsa viac ako tvoje príspevky - BI. wink Vďakabohu za pluralitu názorov.

Brita

Není tady

#167 2. 7. 2008 18:58

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Selima: Lebo sa proste divím... demokraticky by som nevybrala tvoje príspevky na zamyslenie, ani by som si ich nepripustila k telu. To je celé, neber si to ani osobne. TY si predsa viac ako tvoje príspevky - BI. wink Vďakabohu za pluralitu názorov."

Naprosto v pohodě wink tummenupp

Není tady

#168 2. 7. 2008 19:09

majkafa
Host

petra72 napsal(a):

A tys tolikrát psala NIKDY ŽENÁČE, až z toho jako jediná z nás milenek   gloria  ženatých pánů  gloria  máš největší polízanici. lol

Petro, i ne, já jsem byla nejdříve překvapená, pak zadumaná, co se děje, že po tak dlouhé době, teď se dost bavím a a trošku mám starost, aby k nám do práce opravdu nevpadla.
Ona je sice těžká váha, ale já jsem zasejc mrštnější. lol
Ale za to divadlo mi to nestojí. Nu, já nejsem ústecká, ale v mé firmě pracuje přinejmenším jeden člověk, který bydlí kousíček od nich a zná je a zná mě a ví, jak to z mé strany je, ten by jim tam srovnal "veřejné mínění". lol
Syna už jsem informovala, ten všecko ví, bude za mnou chodit do nemocnice. A já budu pak chodit k soudu, však už to tam od rozvodu trošku znám. Tohle by si paní za klobouk nedala, pokud mi nedá pokoj.
Ale zajímá mě, od koho má všecky ty informace. Jestli na to nepřišla nějak sama. Jakéhopak hada si to hřejeme na prsou. smile
A taky doufám, že ženáč už si konečně dá navždy pokoj s milenkami anebo konečně vyřeší svůj vztah se svou manželkou. Jestli ho dříve nezabije. chjo.

Upravil(a) majkafa (2. 7. 2008 19:29)

#169 2. 7. 2008 19:16

majkafa
Host

Seli, ďakujem, ty ma vždy dokážeš tak pohladkať slovom. pussa Budem premýšľať nad všetkými príspevkami.

Tercilo, dnes skutečně vnímám tvé psaní tak, jak jsi to napsala:

Já jsem naopak dnes měla poprvé pocit, že mi majkafa rozumí. Nepostřehla jsem, že by jí dnes ode mě vadily moje názory, nekritizovala jsem nic, co napsala (a je mi fuk, že tady propírá nebo nepropírá), byla to normální písemná diskuze.
Jedna na druhou jsme reagovaly, myslím, poměrně solidně, skoro jako u toho kafe.

Díkybohu za "i můj" babinet. hjarta

#170 2. 7. 2008 19:18

majkafa
Host

A vůbec, synáčkovi přišlo písemně, že ho vzali na ČVUT. Dcerku na zemědělku, tož budu mít dva vysoše.
Mám velikánskou radost.
A tak "musím" a chci pilně pracovat, aby děťátka za svého i za mého přispění mohla studovat.

Si rejpnu - když je tatínek ve finanční tísni, bo si koupil se slečnou barák. smile

Upravil(a) majkafa (2. 7. 2008 19:18)

#171 2. 7. 2008 19:33

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Majki, sláva, už jsi zase v pohodě, k dětičkám gratuluju, to je dobrá vizitka!
Co ta Praha, jak jsi o ní na jaře  psala, ta nevyšla?

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#172 2. 7. 2008 19:39

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

[Takže mne napadá: Majko, Mikeši, nechcete si to vyřešit po SZ? Je to jen dotaz.

V pohodě, já už nic neřeším.... a ani bych neřešil, kdyby s tím Majka nepřišla....

Tak to ne. Co je TVOJE, to bys řešit měl. Pravděpodobně to teď zpětně dostáváš za všechny své hříchy - život ti vypsal sčot. Tak se k tomu postav, momentálně jsou totiž minimálně dvě "tvé" ženy na mrtvici... A řekla bych, že ani s jednou to nebudeš mít lehké... Být na tvém místě, nedovolím žádné veřejné divadlo, protože to všechny zúčastněné bolí o to víc..

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#173 2. 7. 2008 19:42

majkafa
Host

Regi, dík. Praha by vyšla, ale bylo by to moc brzy. Nabídka platí stále, ale byla bych tam šéfovou své dcerce. Myslím, že to by nebylo OK, i když si dobře rozumíme. A myslím, že v Praze s mou kvalifikací a praxí nebudu mít s prací problém, jak tak koukám na inzeráty.  O Praze budu uvažovat, když obě děťátka budou v matičce stověžaté. Někdy po září. Ale zatím si s tou myšlenkou jen tak pohrávám.
Navíc, když teď mám kamaráda, který bydlí v LTM a momentálně máme systém "spřátelených bytů". Lépe řečeno, když chci, jsem u něj, když nechci, jsem u sebe doma. Takhle mi to teď vyhovuje. Snad i jemu. Ale to je jeho problém. big_smile
Takže teď nechávám věci plynut. smile

#174 2. 7. 2008 19:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nabuko napsal(a):

Tak to by bylo super, Pan, kdyby to šlo i s Vencou. smile

Ano, bude to pro maminky s miminky smile

Není tady

#175 2. 7. 2008 19:48

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

eremuruss napsal(a):

Nevim proc by Majka nemohla sve osobni veci resit tady na Babinete.Snad od toho tady ty stranky jsou ne?
Majko pokud te ma Mikes ulozenou v mobilu pod jinym jmenem neznamena,ze nemela podezreni.Vyzkousela cislo a zjistila.Me mel zenac taky ulozenou pod jinym jmenem a dovolala se ke me.Nebo nejaky skodolibec,ktery ma tve cislo a zna pani Mikesovou tomu trochu napomohl.

Ere, samozřejmě, majka může cokoliv, ale jak už to tak bývá: co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi, tedy jinými slovy: co "projde" stovce místních uživatelek, to neprojde majce...co "projde" majce, to "neprojde" tobe, co "projde" tobe, to "neprojde" mně...
Všichni si můžeme dělat, co chceme, ale důsledky pak poneseme sami. Jestli tu tedy někdo z nás majce radí, aby tu své soukromí už neřešila, je to proto, že vidíme, jak jí to jen zbytečně ubližuje. Ona SI ubližuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí