Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 2. 7. 2008 16:07

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Re: jsem na opačné straně - milenka 2.

pomněnka napsal(a):

Nabuko napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Nabuko, ale se neznáme...třeba je to škoda storstark

Třeba se známe. wink Přeci takových fúrií jako jsem já, nemůže běhat tolik po tom světě. big_smile Bože, já byla fakt pitomá, hysterická kráva. Tedy doufám, že BYLA big_smile

Ale co teď s tím už nadělám. Potřebuju tu terapii, abych to v sobě nějak uzavřela, jako svůj hřích nebo tak něco.... Můžu někde zaplatit odpůstky nebo storkát Otčenáš?

Právě jsi to uzavřela - přiznala jsi si otevřeně, že si byla fůrie...a to by si tenkrát určitě nepřiznala. Takže si můžeš říct : taky jsem byla jednou v životě fůrií a teď jsem fajn baba s takovou zkušeností, která mě zase posunula dál big_smile

No, můžu si vytvořit takové aliby pro sebe. smile Ale musím se s tím fakt nejdřív srovnat sama. Bez toho se nepohnu dál. sad

Není tady

#127 2. 7. 2008 16:09

Vanda
Host

majkafa napsal(a):

V tomto směru je mé svědomí čisté.

Ano, měla jsem párkrát cukání, že za ní zajdu do její práce a řeknu ji to. Co vlastně?
Ale neudělala jsem to.

Majko va va  Ne CO vlastně, ale PROČ vlastně? Chceš ublížit Mikešovi?

#128 2. 7. 2008 16:11

majkafa
Host

Jsem si vědoma toho, že máslo na hlavě mám.

Je mi to velkým poučením
Tercilo, děkuji.

A taky jsem nepochopila, že chce, aby se mi paní omluvila, protože já si myslím, že paní VÍ. Že to není omluva toho, kdo napadl neprávem. Ona mě napadla "právem", byť hodně s křížkem po funusu. Já ji chápu, že si chrání rodinu. Ale teď u té nepravé.

#129 2. 7. 2008 16:11

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nabuko- promiň , ale pak je to BLB,který by si neměl dítě pořizovat! 
Přece při dnešním stupni vědomostí , by mohl tušit že těhule jsou na tom jinak..
Ale jinak mohu říct, že si myslím, že každá další lekce osudu už je pak snesitelnější, když už jsi  rozdýchala tohle....big_smile Přeju Ti , aby ti synek dělal taky samou radost jako mě  ten můj nejstarší...tummenupp

Majkafa  x Mikeš - proč si to proboha nevyřídíte bez asistence ostatních??? Já jsem ani netušila zpočátku o koho jde, ale takhle se  obnažovat , to je docela hustý, když byste mohli komunikovat přímo - nebo VŮBEC...vava

Není tady

#130 2. 7. 2008 16:11

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Už jsi ublížila tím, že to probíráš tady, kde si o tobě spousta lidí myslí, že jsi ztratila rozum. Majki, ubližuješ tím hlavně sobě, zkuste to dořešit soukromě! pussa  hjarta

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#131 2. 7. 2008 16:11

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

No vidíš Nabuko jak to jde...hezky krůček po krůčku...tummenupp

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#132 2. 7. 2008 16:12

Santala
♥♥♥♥♥♥-

ZÁVĚR JEN JEDINÝ.

ŽENÁČE NEE tongue

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#133 2. 7. 2008 16:12

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

offtopic Zuzi, stejný příspěvek ve stejnou dobu!

Není tady

#134 2. 7. 2008 16:12

majkafa
Host

Vanda napsal(a):

Majko va va  Ne CO vlastně, ale PROČ vlastně? Chceš ublížit Mikešovi?

Vando, popravdě, bolelo to, chtěla jsem ublížit jí. Aby ji to taky bolelo. Ale neudělala jsem to. Ona je nevinná.

#135 2. 7. 2008 16:13

majkafa
Host

Santala napsal(a):

ZÁVĚR JEN JEDINÝ.
ŽENÁČE NEE tongue

stolt rozšířím to - zadaného ne.

#136 2. 7. 2008 16:14

majkafa
Host

Regina napsal(a):

Už jsi ublížila tím, že to probíráš tady, kde si o tobě spousta lidí myslí, že jsi ztratila rozum. Majki, ubližuješ tím hlavně sobě, zkuste to dořešit soukromě! pussa  hjarta

Regino, prosím, mohla bys zapomenout, že je i on na babinetu? A brát mě, jako třeba adru a další, co se tady potřebují vypsat? Asi moc ne, viď?

#137 2. 7. 2008 16:14

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ee, Santalo, ženáče jo, jak to tu někdo napsal: využít, zneužít, zahodit: cool a nepsat o tom na Babinetu, drámo v přímém přenosu, víte, co se tady škodolibých lidí baví???? vissla

Není tady

#138 2. 7. 2008 16:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nabuko napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Třeba se známe. wink Přeci takových fúrií jako jsem já, nemůže běhat tolik po tom světě. big_smile Bože, já byla fakt pitomá, hysterická kráva. Tedy doufám, že BYLA big_smile

Ale co teď s tím už nadělám. Potřebuju tu terapii, abych to v sobě nějak uzavřela, jako svůj hřích nebo tak něco.... Můžu někde zaplatit odpůstky nebo storkát Otčenáš?

Nabuco, domluvila jsem se se svojí spolužačkou, je to mistrně reiki, cvičí jogu a má úúúúžasného manžela a syna - několika měsíčního. Takže bude seminář pro maminky s miminky.
Zatím bys si měla jen pamatovat, že v každém okamžiku, v každé chvíli, děláme všechno nejlép, jak jen umíme. Takže si přestaň už sypat hlavu popelem, jednala jsi, jak jsi jednala a myslím, že ses z toho poučila. Egoušek ti sice pořád dává zabrat, protože tě trápí to ponížení, které jsi způsobila sama sobě. Ale víš ty co? Vykašli se na to, vždyť i ona ta "stihačka" je na světě potřeba - k růstu svému, ale i toho druhého. Vždyť i on má tak šanci si něco uvědomit smile

Takže dost sebemrskačství, není proč. Proč je jen tehdy, pokud člověk dělá pořád stejné chyby.... Takže mne napadá: Majko, Mikeši, nechcete si to vyřešit po SZ? Je to jen dotaz. Na to "moderátor/ka" u mého nicku se vykašlete, potřebovala jsem jen promazat a upravit svoje forum a bohužel jinak to zatím nejde.
Takže to berte spíš jako "nápad" jak zařídit, abyste se pořád netočili v kruhu a nepořádali šou pro "nudící se" uživatele.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#139 2. 7. 2008 16:15

Nabuko
♥♥♥♥♥--

zuzi777a napsal(a):

Nabuko- promiň , ale pak je to BLB,který by si neměl dítě pořizovat! 
Přece při dnešním stupni vědomostí , by mohl tušit že těhule jsou na tom jinak..
Ale jinak mohu říct, že si myslím, že každá další lekce osudu už je pak snesitelnější, když už jsi  rozdýchala tohle....big_smile Přeju Ti , aby ti synek dělal taky samou radost jako mě  ten můj nejstarší...tummenupp

Venda mi dělá radost každý den. Jen má zrovna teď zase po delší době astmatický záchvat. Včera ho měl u sebe tatínek a přivez mi ho v dost špatném stavu. Napsala jsem mu, že mu ho příště nebudu dávat nemocného (měl rýmu, když odjížděl), protože pak se mu rozjede astma. No, a spustila se zase bitvy sad

Jsem ráda, že mám svého synka. A jsem ráda, že ho mám se svým BM. Je to fajn chlap, když zrovna neblbne. wink

Není tady

#140 2. 7. 2008 16:16

sisa70
♥♥♥♥♥--

Regina napsal(a):

Majko, seber se a řeš už své soukromé věci SOUKROMNĚ a hlavně nezapomínej HUMOR, HUMOR, HUMOR v každé situaci hjarta smile

No jo no, dneska je fakt děsný vedro tongue

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#141 2. 7. 2008 16:16

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Majkafa: " Ona mě napadla "právem", byť hodně s křížkem po funusu. Já ji chápu, že si chrání rodinu. Ale teď u té nepravé."

Jasně, majko, rozumím. No, dopadne to dobře, uvidíš.
Uvažuji nad tím, jak to ten život "zařídí", že se něco "domotá", nad náhodami a nenáhodami... že určité nálady a informace přijdou v určitou dobu... jestli je to takhle k něčemu nebo ne... Hmm, je to zajímavé. Tak vám všem určitě všichni tady držíme palce. Čau.

Není tady

#142 2. 7. 2008 16:17

majkafa
Host

No nic, vypsala jsem se, pomohlo mi to, snad to tím dnešním telefonátem skončilo. Jdu ke kamarádce opékat buřtíky. Děkuju.

#143 2. 7. 2008 16:18

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Regina napsal(a):

Ee, Santalo, ženáče jo, jak to tu někdo napsal: využít, zneužít, zahodit: cool a nepsat o tom na Babinetu, drámo v přímém přenosu, víte, co se tady škodolibých lidí baví???? vissla

NEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!
Naopak, já bych tu "liveshow" tak nezatracovala!

Je to přímej živej materiál, jak to v reálu probíhá a máme tady vzácně pohled na věc obou " nevěrníků" - což se nám jen tak nepoštěstí ! hmm

Navíc, Majka jak psala, se potřebuje " vypsat" a dělá to zcela dobrovolně.

Není tady

#144 2. 7. 2008 16:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Majka, čudujem sa, že si berieš natoľko k srdcu práve Terciline príspevky. Všetic, čo sú trochu dlhšie na Babiente, už poznajú jej neochvejný postoj, a vedia dopredu, čo tebe a iným milenkám - aj bývalým - napíše. Na tvojom mieste by som sa skôr zamyslela nad ostatnými príspevkami, vrátane "páchateľovho". A nerobila okrem tohto zamyslenia vôbec nič, ani zbytočnú paniku.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#145 2. 7. 2008 16:19

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nabuko :Jsem ráda, že mám svého synka. A jsem ráda, že ho mám se svým BM. Je to fajn chlap, když zrovna neblbne.
No právě- to ten můj první byl taky fajn,když neblbnul, dokonce můžu říct , že už i teď je docela fajn... Jen jeho současná žena si to nemyslí...big_smilebig_smile

Není tady

#146 2. 7. 2008 16:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Santala napsal(a):

ZÁVĚR JEN JEDINÝ.

ŽENÁČE NEE tongue

To už tu kedysi bolo . Konkrétne od Majky! big_smile že by si bola ďalšia na rade...?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#147 2. 7. 2008 16:20

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

[Takže mne napadá: Majko, Mikeši, nechcete si to vyřešit po SZ? Je to jen dotaz.

V pohodě, já už nic neřeším.... a ani bych neřešil, kdyby s tím Majka nepřišla....

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#148 2. 7. 2008 16:20

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Majki, nezapomenu, znám vás oba, a díky veřejným  hovorům vás zná i spousta dalších lidí, oba jste to pos**li a bohužel za to teď platíte, a je mi to líto a myslela jsem si, že jsi  víc nad věcí. Nevyčítám, nesoudím. Adru taky nesoudím, taky si to vyžírá do dna  sad .
Howgh.

Není tady

#149 2. 7. 2008 16:21

Nabuko
♥♥♥♥♥--

e

Pandorraa napsal(a):

Nabuko napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Nabuco, domluvila jsem se se svojí spolužačkou, je to mistrně reiki, cvičí jogu a má úúúúžasného manžela a syna - několika měsíčního. Takže bude seminář pro maminky s miminky.
Zatím bys si měla jen pamatovat, že v každém okamžiku, v každé chvíli, děláme všechno nejlép, jak jen umíme. Takže si přestaň už sypat hlavu popelem, jednala jsi, jak jsi jednala a myslím, že ses z toho poučila. Egoušek ti sice pořád dává zabrat, protože tě trápí to ponížení, které jsi způsobila sama sobě. Ale víš ty co? Vykašli se na to, vždyť i ona ta "stihačka" je na světě potřeba - k růstu svému, ale i toho druhého. Vždyť i on má tak šanci si něco uvědomit smile
Takže dost sebemrskačství, není proč.

Tak to by bylo super, Pan, kdyby to šlo i s Vencou. smile

Snažím se si to vtloukat do hlavy, že jsem to udělala tak nejlépe, jak jsem to v tu chvíli dokázala. REsp. ne nejlépe ....

Sakra, teď mi Venca kus umazal. No, asi to tak mělo být. smile

Není tady

#150 2. 7. 2008 16:22

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Santala napsal(a):

ZÁVĚR JEN JEDINÝ.

ŽENÁČE NEE tongue

To už tu kedysi bolo . Konkrétne od Majky! big_smile že by si bola ďalšia na rade...?

Už to mám taky za sebou dumbom Dokonce jsem ho i rozvedla a pak ho poslala k vodě usch

Já vím,ale nikdy neříkej nikdy...tonguehmm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí