Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 2. 7. 2008 15:17

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: jsem na opačné straně - milenka 2.

Majko - ty se vážně bojíš tělesné inzultace?
Mně to nějak nejde na rozum... pro mně je prostě spousta jiných horších bolestí než případní "jedna do zubů" ...
Ne, neříkám, že se nemáš bát, jen tomu chci rozumět...
Nebo ti jde o strach z problémů na pracovišti?

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#77 2. 7. 2008 15:18

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Spíš přemýšlím, co mohl ten manžel udělat teď ( nejspíš odskakuje od rodinky za nějakou novou milenkou), že to tu manželku vytočilo s půlročním zpožděním???vava

Nikam neodskakuje big_smile
Potkal jsem u Globusu kamarádku mé ženy (!), pokecali jsme a vykouřili cigaretku. Nějaká dobrá duše nás viděla a nahlásila mé ženě, že se "scházím" s cizí ženou.... nevím jak z toho Mikeška vydedukovala, že to je zrovna Majka, ale udělala jí trapnou scénu, za což jsem se Majce v SZ omluvil a manželku seřval. Poté jí její kámoška potvrdila, že tam opravdu se mnou stála a pokuřovala.... nevím, co to do tý mý ženský vjelo... sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#78 2. 7. 2008 15:18

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

cha cha....chlapi jsou zapomětliví cool  Pánové zapomínaj zahlazovat stopy, nebo nechtějí, nebo počítají, že jejich manželka má IQ tykve.

Ještě půl roku (shoda náhod)  po "údajném" rozchodu s milenkou, která byla "tajná", měl manžel její fotku pod deskou pracovního stolu. Jak jsem to zjistila? Koupila jsem si nový digitální foťák a on si ho půjčil a jen cvičně v práci udělal fotku svého pracoviště v největším rozlišení....vedle fotky našich synů byla její usch Tak jsem vzteky roztřískla klávesnici o stůl a odešla, jinak bych ho na místě zabila.

Upravil(a) Regina (2. 7. 2008 15:20)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#79 2. 7. 2008 15:23

majkafa
Host

V jeho mobilu by mě nenašla. Stejně jako jeho by nenašla v mém.

#80 2. 7. 2008 15:24

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Largo napsal(a):

Majko,
všimni si - když píše jen tvoje hlava, intelekt.... ubližuješ si a reakce jsou, jaké jsou.
Když slova vedeš přes duši a srdce, startuješ samoléčebný proces a přátelská slova druhých do něho zapadají jako chybějící kousky mozaiky. I cit pro míru a postup po krocích najdeš v srdci, ne v hlavě.
Drž se. smile

P.S.
Teď jsem si přečetla, co se stalo. Přestaň se bát, tady si udělá pořádek on.

Děkuju, můj andělíčku strážníčku. Jak ty to děláš? pussahjarta

Largo má naprostou pravdu, přesně takhle ti to funguje. A přesně takhle to máš na té fotce aury...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#81 2. 7. 2008 15:24

majkafa
Host

Jessika napsal(a):

Mně to nějak nejde na rozum... pro mně je prostě spousta jiných horších bolestí než případní "jedna do zubů" ...

Bojím, protože vím svý.
A taky mi není příjemné, že se objeví  u mě v práci, po tom dnešním výstupu s naší dispečerkou a se mnou. Je kousek ode mě. A je toho schopná. Má vše dobře sečteno.

#82 2. 7. 2008 15:25

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Z čehož mi ale bohužel vyplývá, že paní Mikešová není úplně OK a  ani nemá  zřejmě svůj vztah takový , jaký by chtěla - pokud ji vytočí  taková kravina...sadsad
To já bych se musela u svého manžela zbláznit- věčně s někým pindá  a dámy ho rády těsně obkličují.... Nejvíce pozornosti  si vždycky užije když jde s malým  a dělá vzorného tatíka ( teda  abych mu nekřivdila , on JE vzorný), to by se  mu některá s maminek z herny od Mekáče asi i nacpala do auta, než já si nakoupím....big_smilewink big_smile

Není tady

#83 2. 7. 2008 15:25

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Zuzi777a: "Místo skákání z okna bys jí měla říct , že výhrůžky a osočování po telefonu je žalovatelná záležitost...."

No, to sice může být žalovatelné, ovšem pořád to majku neubrání před "modrým pod očima", pokud si ta madam pospíší a své výhrůžky splní. Což si ale nemyslím. Ono momentální vytočení (a uchopení sluchátka) je jedna věc a konkrétní cesta někam do podniku věc druhá.
Majko, přísloví "za dobrotu na žebrotu" bych oné paní radši do očí nesdělovala, nemusela by to pochopit tak, jak Ty potřebuješ big_smile. Každopádně držím palce, vím, že je to nepříjemná situace. Taky mě potkala; v obou směrech. (Sloveňa je ještě hezký výraz, to mi věř) big_smile
Všecko se jednou zklidní.

Není tady

#84 2. 7. 2008 15:26

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Kocoure, tak co se tedy stalo, že tak zdivočela? Nemohla se fakt něco dočíst na Babi? Podívat se do historie ...?

Není tady

#85 2. 7. 2008 15:28

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Ty jo, já jsem tak ráda, že jsem tenkrát nedošla až takhle daleko, že bych inzultovala naši milenku. .... Stačilo, že jsem jí napsala nelaskavý mail, za který se stydím doteď (i když tenkrát mi připadal tak pravdivý a srdceryvný .... fuuuj). Slečna mě měla dost na háku, což mě iritovalo. Ale díky těm nahoře, že jsem jí nešla dát na kokos, jak jsem plánovala ve svých nejhezčích snech ... big_smile

Není tady

#86 2. 7. 2008 15:29

majkafa
Host

Právě mi někdo volal, zvenku, to se na phonu pozná, jestli je to firemní síť nebo někdo zvenčí a když jsem to zvedla, položil. Jsem schizofrenik? Nějak cítím, že je jeho žena toho schopna, aby sem přišla. Bude se o něj rvát všemi silami, a mám pocit, že i celá její rodina. Budu muset asi požádat dispečerky, aby ke mně nikoho nepouštěly bez ohlášení. Kurnik.

Upravil(a) majkafa (2. 7. 2008 15:34)

#87 2. 7. 2008 15:29

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Majko - to je masakr! A Kocour nikde...
Přeju ti, ať to ustojíš bez ztráty kytičky!

Není tady

#88 2. 7. 2008 15:30

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

A zubov big_smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#89 2. 7. 2008 15:31

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Inzultace možná popustí ventil, ale nic neřeší.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#90 2. 7. 2008 15:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ani ja som našu big_smile bývalú milenku neinzultovala, a to osm na ňu občas narazila v obývačke... usch , neskôr pred dvermami alebo v aute pred domom(keď som bývalého požiadala, aby ju nevodil aspoň domov). Skôr ma párkárt srvbelo skopnúť zo schodov ejho, ale nakoniec som to neurobila, lebo som správne tušila, že oni dvaja si budú navzájom najväčším trestom. stolt tummenupp

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#91 2. 7. 2008 15:32

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa: Má vše dobře sečteno.

Áááále, majko, nemyslím si, že "to má sečteno", odhaduji to na naprosto typické, obyčejné, normální ženské nas.rání za to, co by ani Tobě neudělalo radost, kdybys s někým žila... To je prostě normálka, akorát že někdo je holt prudší povahy, no. To vyšumí, uvidíš. Ostatně, i když bohužel, je to zase jen jedna další zkušenost a poučení hlavně pro Tebe - věř, že je Ti to všechno k dobru. To myslím hezky, čestné slovo, bez rejpání. Za nějakou dobu se tomu zasměješ.

Není tady

#92 2. 7. 2008 15:32

majkafa
Host

Pandorraa napsal(a):

Largo má naprostou pravdu, přesně takhle ti to funguje. A přesně takhle to máš na té fotce aury...

Pan, já to nějak neumím vždy rozeznat. sad

#93 2. 7. 2008 15:34

majkafa
Host

Oxi napsal(a):

A zubov big_smile

lol Oxi, veď vieš, že toto už nehrozí! lol

Upravil(a) majkafa (2. 7. 2008 15:35)

#94 2. 7. 2008 15:35

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Konecne nejake vzruso do tohoto hnusneho tepla tongue

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#95 2. 7. 2008 15:36

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Nic se nestalo, byl to zřejmě nějaký chvilkový zkrat... po práci manželce řeknu, že je slušností, aby se Majce omluvila...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#96 2. 7. 2008 15:37

sisa70
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

Jessika napsal(a):

Bojím, protože vím svý.
A taky mi není příjemné, že se objeví  u mě v práci, po tom dnešním výstupu s naší dispečerkou a se mnou. Je kousek ode mě. A je toho schopná. Má vše dobře sečteno.

Majko, já jen zírám,  jak tu paní znáš, že přesně  víš, co udělá a co má v hlavě. Nezlob se, ale ber poučení z vývoje: Už nikdy neper špinavý prádlo veřejně a příště si všechno vyříkej mezi čtyřma očima. Byla to otázka času, kdy se tohle stane. Myslím, že si tentokrát měla velký štěstí, že to za tebe tvůj bejvalej milenec vyřešil - tj. seřval manželku usch.  MMch, když na ženskou sedne amok a je trochu temperamentnější, dějou se věci lol

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#97 2. 7. 2008 15:37

majkafa
Host

Tercila napsal(a):

Áááále, majko, nemyslím si, že "to má sečteno", odhaduji to na naprosto typické, obyčejné, normální ženské nas.rání za to, co by ani Tobě neudělalo radost, kdybys s někým žila... To je prostě normálka, akorát že někdo je holt prudší povahy, no. To vyšumí, uvidíš. Ostatně, i když bohužel, je to zase jen jedna další zkušenost a poučení hlavně pro Tebe - věř, že je Ti to všechno k dobru. To myslím hezky, čestné slovo, bez rejpání. Za nějakou dobu se tomu zasměješ.

Já naši milenku nikdy neinzultovala. big_smile
Tercilo, o to víc teď vím, že jsem tenkrát udělala dobře. Jen nechápu, proč se probudila po takové době.
Má to dobře sečteno, finančně. Vím svý.

#98 2. 7. 2008 15:39

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Mikeš napsal(a):

Ivana napsal(a):

Nic se nestalo, byl to zřejmě nějaký chvilkový zkrat... po práci manželce řeknu, že je slušností, aby se Majce omluvila...

Po tom, si myslím, skončíš s pánví na hlavě i Ty. big_smile

Není tady

#99 2. 7. 2008 15:40

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš: "Nic se nestalo, byl to zřejmě nějaký chvilkový zkrat... po práci manželce řeknu, že je slušností, aby se Majce omluvila..."

Na Tvém místě bych přidala ještě svoji omluvu za majku wink.
To by mi tak mohl manžel říct, poté, co se s prominutím "tahal" s nějakou ženou, že nevím, co je slušnost.... big_smile Se tady směju, big_smile možná bych se i procvičila v balení kufrů - jeho big_smile...
(no ne, je fakt, že vyhrožovat někomu telefonicky ani jinak se nemá, žéééé? wink A nemá se ještě hoooodně věcí..... big_smile)

Není tady

#100 2. 7. 2008 15:40

majkafa
Host

Mikeš napsal(a):

Nic se nestalo, byl to zřejmě nějaký chvilkový zkrat...po práci manželce řeknu, že je slušností, aby se Majce omluvila...

Jsi furt naivka.  Jednou mi volala na tu pevnou a pak jsem já volala jí na mobil, protože jsem na mobilu měla zmeškaný hovor a to jsem ještě netušila, že je to zase ona. Až pak jsem se ptala dispečerky. Kdybys ty dva hovory slyšel, nebyl bys tak v klidu.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí