Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 2. 7. 2008 14:54

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: jsem na opačné straně - milenka 2.

adra napsal(a):

...
fuuuuuuuj ted mi pípl mobil...píše teta...asi budu zvracet to jsou nervy...prosím kdo máte moje číslo tak mi ted nepiště...enbo se zložím dudlik

naopak, naval číslo a já ti budu psát každých 10 minut...
ber to jako trénink smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#52 2. 7. 2008 14:54

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Largo, moc hezky napsáno. godlike

Není tady

#53 2. 7. 2008 14:55

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Jessika napsal(a):

adra napsal(a):

...
fuuuuuuuj ted mi pípl mobil...píše teta...asi budu zvracet to jsou nervy...prosím kdo máte moje číslo tak mi ted nepiště...enbo se zložím dudlik

naopak, naval číslo a já ti budu psát každých 10 minut...
ber to jako trénink smile

Ty mrško... big_smile

Není tady

#54 2. 7. 2008 14:56

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Oxi napsal(a):

majka a myslis ze on uz doma dostal po hube? lol

Oxi, toto no comment. lol

Keby ma teraz aspoň zmlátila a vynadala mi zaslúžene, keby som si to teraz aspoň stále užívala. Ale skoro nič som si neužila, ja som to ukončila, halt - za dobrotu na žebrutu. smile

Tak jej napis: Co mam robit, ved ja sa pred nim ukryvam, nechcem ho vidiet, ale on furt a stale otravuje tongue Potom vezmeme fotaky a pojdeme nafotit ublizenie na zdravi s nasledkom smrti - pri kocuroch je to ale kvalifikovane asi len ako tyranie zvierat? Alebo ako? tongue

Upravil(a) Oxi (2. 7. 2008 14:57)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#55 2. 7. 2008 14:56

Nabuko
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

Asi si to vypiju za nějakou současnou milenku. dumbom

Taktéž mě to napadlo, ale nechtěla jsem to říct nahlas.... wink

Není tady

#56 2. 7. 2008 14:57

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

offtopic Nemate niekto cislo na adru? tongue

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#57 2. 7. 2008 14:57

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Oxi napsal(a):

kocuroch je to ale kvalifikovane asi len ako tyranie zvierat? Alebo ako? tongue

big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#58 2. 7. 2008 14:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Fúúú, tak toto je hardcore... Majka, nechápem. Ja som mala vzťah so ž podstatne dlhšie, ale jeho žena nikdy nič netušila... Buď bol inteligentnejší, alebo mu viac záležalo na rodine a tak zatĺkal, tajil a žil dvojitý život. Aj mne to tak vyhovovlalo, dosť dlho. Keďže sme sa rozišli, jeho žena asi dodnes nič netuší. Hoci - vzhľadom na jeho pochybnú povesť a na to, aké je aj Slovensko malé... hmm ktovie. No, ja by som sa nebála ani tak na tvojom mieste, ale skôr na mieste tvojho bývalého ž. dumbom supermario

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#59 2. 7. 2008 14:57

majkafa
Host

zuzi, taky nechápu, proč zrovna dneska. Po takové době.
To jsme se zrovna stěhovali, uřícená jsem dotahla do kanclu přepravku šanonů a do toho takový šok. Na mobilu jsem měla hovor od ní zmeškanej. Neznala přímé číslo ke mně, ale k dispečerce, dispečerka říkala, že paní znala celé mé jméno a chtěla přepojit, že prý mi volala už na mobil a ten jí neberu.
Kdyby znala můj mobil i číslo do práce z netu, ze stránek naší firmy, znala by přímou linku, ne dispečerku. Takže můj mobil z netu nemá, někdo jí ho musel dát a říct jí, kde pracuju. Někdo, kdo nás obě zná.
Někdo, kdo má můj mobil.

Upravil(a) majkafa (2. 7. 2008 14:58)

#60 2. 7. 2008 14:58

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

já mám wink

adři - hjarta

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#61 2. 7. 2008 14:59

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

holkýýýýý....já se naposeldy takhle cítili někdy ve čtrnácti letech...kdy jsem milovala platonicky zpěváka který se jemnoval CHesney Hawkes(česnek jsme mu říkali-angličtina nám nic neříkala)  no a měla jsem tehdy pocit že umřu..když s ním nebudu - on v Americe super uspěšný..já v čechách tuctová holka....kterých byli statisíce a obdivovali ho...večer jsem usínala s myšlenkou na nej a ráno se probouzela s myšlenkou na nej...
aspon si naj sáhnout...to byla prvnía  poslední celebrita...která mi rvala srdíčko...niky už pak jsem nikoho tak nemilovala lol lol jako jeho......

Adro, to byla super doba co? Mě tehdy bylo 18 a ségra mojí tehdejší holky z "česneka" byla taky uplně paf lollollol.
Moc rád na tu dobu vzpomínám. Tak jsem si hned stáhl nějaké písničky z té doby (i česneka lol),  abych měl to vzpomínání příjemnější.

Není tady

#62 2. 7. 2008 15:00

majkafa
Host

Oxi napsal(a):

Tak jej napis: Co mam robit, ved ja sa pred nim ukryvam, nechcem ho vidiet, ale on furt a stale otravuje tongue Potom vezmeme fotaky a pojdeme nafotit ublizenie na zdravi s nasledkom smrti - pri kocuroch je to ale kvalifikovane asi len ako tyranie zvierat? Alebo ako? tongue

Ak mi ešte raz zavolá, dozvie sa veci. Nenechám sa mlátiť za inú, aj tá milenka predo mnou si užila viac, než ja. big_smile

#63 2. 7. 2008 15:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

stolt Každý nech si je zodpovedný len za svoju časť.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#64 2. 7. 2008 15:02

majkafa
Host

Selima napsal(a):

Fúúú, tak toto je hardcore... Majka, nechápem. Ja som mala vzťah so ž podstatne dlhšie, ale jeho žena nikdy nič netušila... Buď bol inteligentnejší, alebo mu viac záležalo na rodine a tak zatĺkal, tajil a žil dvojitý život. Aj mne to tak vyhovovlalo, dosť dlho. Keďže sme sa rozišli, jeho žena asi dodnes nič netuší. Hoci - vzhľadom na jeho pochybnú povesť a na to, aké je aj Slovensko malé... hmm ktovie. No, ja by som sa nebála ani tak na tvojom mieste, ale skôr na mieste tvojho bývalého ž. dumbom supermario

Seli, veď jej to povedal hneď za pár dní, neskrýval sa so mnou, na hokeji vedľa nás sedela sestra jeho ženy. Fakt je naivný, keď si doteraz myslel, že ona verí, že to boli len alkoholické kecy. Ja si dlho myslím, že vie, kdo som, ale asi až teraz to vie určite, aj keď netuším, odkiaľ.

#65 2. 7. 2008 15:03

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Paní má zpomalené vedení...... big_smile nebo začala číst Babinet!!!!

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#66 2. 7. 2008 15:04

majkafa
Host

Regi, babinet určo ne, na to dám krk. A odsud by nevěděla, kde pracuju, jak se přesně jmenuju, včetně titulu.

#67 2. 7. 2008 15:06

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Regina napsal(a):

Paní má zpomalené vedení...... big_smile  nebo začala číst Babinet!!!! 

bingo tummenupp

... já to nejsem smile

Není tady

#68 2. 7. 2008 15:07

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Jája napsal(a):

Oxi napsal(a):

já mám wink

adři - hjarta

... já čekám big_smile

Není tady

#69 2. 7. 2008 15:07

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Regina napsal(a):

Paní má zpomalené vedení...... big_smile  nebo začala číst Babinet!!!! 

bingo tummenupp

... já to nejsem smile

To vieme, ty si predsa z Prahy wink

Není tady

#70 2. 7. 2008 15:08

majkafa
Host

Largo napsal(a):

Majko,
všimni si - když píše jen tvoje hlava, intelekt.... ubližuješ si a reakce jsou, jaké jsou.
Když slova vedeš přes duši a srdce, startuješ samoléčebný proces a přátelská slova druhých do něho zapadají jako chybějící kousky mozaiky. I cit pro míru a postup po krocích najdeš v srdci, ne v hlavě.
Drž se. smile

P.S.
Teď jsem si přečetla, co se stalo. Přestaň se bát, tady si udělá pořádek on.

Děkuju, můj andělíčku strážníčku. Jak ty to děláš? pussahjarta

#71 2. 7. 2008 15:09

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Regina napsala : Paní má zpomalené vedení......  nebo začala číst Babinet!!!!
V tom případku bych  Majkafě přála, aby nebyla paní razantní tak jako Zklamaná , nebo já....
Ale to ona ta manželka bude míš spíš to zpomalené vedení, protože  jinak by  už lítaly faktury z oken u Majkafiny kanceláře dávno..... nebo by milý seděl s ranečkem u jejích dveří.....
Spíš má bývalý milý nové srdeční zatmnění.... A manželka  si KONEČNĚ NĚČEHO VŠIMLA ,   no a "dobrý" kamarád , který dohodítelefonní číslo ( sic na bývalou milenku) se vždycky najde......

Není tady

#72 2. 7. 2008 15:10

Koloběžka.1
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Ak mi ešte raz zavolá, dozvie sa veci. Nenechám sa mlátiť za inú, aj tá milenka predo mnou si užila viac, než ja. big_smile

Následuje další zkouška, ...přeji Ti, abys ji zvládla líp, než předešlou. Nech se vést tím lepším, co máš v sobě ...

Zázrak je, když žijeme se zásadami, které necítíme jako okovy.

Není tady

#73 2. 7. 2008 15:11

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Stačí manžovi prolustrovat mobil....usch

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#74 2. 7. 2008 15:12

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nebo i tak.....sad

Není tady

#75 2. 7. 2008 15:13

Nabuko
♥♥♥♥♥--

REgi, ale oni už nejsou v kontaktu. Mobil by jí teď byl naprd. A předpokládám, že Kocour vymazal poté, co ukončil. Ale je to opravdu jen můj předpoklad. Já bych/jsem to tak udělala. big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí