|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

adra napsal(a):
...
fuuuuuuuj ted mi pípl mobil...píše teta...asi budu zvracet to jsou nervy...prosím kdo máte moje číslo tak mi ted nepiště...enbo se zložím
naopak, naval číslo a já ti budu psát každých 10 minut...
ber to jako trénink 
Není tady
Largo, moc hezky napsáno. 
Není tady
Jessika napsal(a):
adra napsal(a):
...
fuuuuuuuj ted mi pípl mobil...píše teta...asi budu zvracet to jsou nervy...prosím kdo máte moje číslo tak mi ted nepiště...enbo se zložímnaopak, naval číslo a já ti budu psát každých 10 minut...
ber to jako trénink
Ty mrško... 
Není tady
majkafa napsal(a):
Oxi napsal(a):
majka a myslis ze on uz doma dostal po hube?
Oxi, toto no comment.
Keby ma teraz aspoň zmlátila a vynadala mi zaslúžene, keby som si to teraz aspoň stále užívala. Ale skoro nič som si neužila, ja som to ukončila, halt - za dobrotu na žebrutu.
Tak jej napis: Co mam robit, ved ja sa pred nim ukryvam, nechcem ho vidiet, ale on furt a stale otravuje
Potom vezmeme fotaky a pojdeme nafotit ublizenie na zdravi s nasledkom smrti - pri kocuroch je to ale kvalifikovane asi len ako tyranie zvierat? Alebo ako? 
Upravil(a) Oxi (2. 7. 2008 14:57)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
majkafa napsal(a):
Asi si to vypiju za nějakou současnou milenku.
Taktéž mě to napadlo, ale nechtěla jsem to říct nahlas.... 
Není tady
Nemate niekto cislo na adru? 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi napsal(a):
kocuroch je to ale kvalifikovane asi len ako tyranie zvierat? Alebo ako?

Není tady

Fúúú, tak toto je hardcore... Majka, nechápem. Ja som mala vzťah so ž podstatne dlhšie, ale jeho žena nikdy nič netušila... Buď bol inteligentnejší, alebo mu viac záležalo na rodine a tak zatĺkal, tajil a žil dvojitý život. Aj mne to tak vyhovovlalo, dosť dlho. Keďže sme sa rozišli, jeho žena asi dodnes nič netuší. Hoci - vzhľadom na jeho pochybnú povesť a na to, aké je aj Slovensko malé...
ktovie. No, ja by som sa nebála ani tak na tvojom mieste, ale skôr na mieste tvojho bývalého ž.

Není tady
zuzi, taky nechápu, proč zrovna dneska. Po takové době.
To jsme se zrovna stěhovali, uřícená jsem dotahla do kanclu přepravku šanonů a do toho takový šok. Na mobilu jsem měla hovor od ní zmeškanej. Neznala přímé číslo ke mně, ale k dispečerce, dispečerka říkala, že paní znala celé mé jméno a chtěla přepojit, že prý mi volala už na mobil a ten jí neberu.
Kdyby znala můj mobil i číslo do práce z netu, ze stránek naší firmy, znala by přímou linku, ne dispečerku. Takže můj mobil z netu nemá, někdo jí ho musel dát a říct jí, kde pracuju. Někdo, kdo nás obě zná.
Někdo, kdo má můj mobil.
Upravil(a) majkafa (2. 7. 2008 14:58)
Oxi napsal(a):
já mám 
adři - 
Není tady

adra napsal(a):
holkýýýýý....já se naposeldy takhle cítili někdy ve čtrnácti letech...kdy jsem milovala platonicky zpěváka který se jemnoval CHesney Hawkes(česnek jsme mu říkali-angličtina nám nic neříkala) no a měla jsem tehdy pocit že umřu..když s ním nebudu - on v Americe super uspěšný..já v čechách tuctová holka....kterých byli statisíce a obdivovali ho...večer jsem usínala s myšlenkou na nej a ráno se probouzela s myšlenkou na nej...
aspon si naj sáhnout...to byla prvnía poslední celebrita...která mi rvala srdíčko...niky už pak jsem nikoho tak nemilovala![]()
jako jeho......
Adro, to byla super doba co? Mě tehdy bylo 18 a ségra mojí tehdejší holky z "česneka" byla taky uplně paf 

.
Moc rád na tu dobu vzpomínám. Tak jsem si hned stáhl nějaké písničky z té doby (i česneka
), abych měl to vzpomínání příjemnější.
Není tady
Oxi napsal(a):
Tak jej napis: Co mam robit, ved ja sa pred nim ukryvam, nechcem ho vidiet, ale on furt a stale otravuje
Potom vezmeme fotaky a pojdeme nafotit ublizenie na zdravi s nasledkom smrti - pri kocuroch je to ale kvalifikovane asi len ako tyranie zvierat? Alebo ako?
Ak mi ešte raz zavolá, dozvie sa veci. Nenechám sa mlátiť za inú, aj tá milenka predo mnou si užila viac, než ja. 

Každý nech si je zodpovedný len za svoju časť.
Není tady
Selima napsal(a):
Fúúú, tak toto je hardcore... Majka, nechápem. Ja som mala vzťah so ž podstatne dlhšie, ale jeho žena nikdy nič netušila... Buď bol inteligentnejší, alebo mu viac záležalo na rodine a tak zatĺkal, tajil a žil dvojitý život. Aj mne to tak vyhovovlalo, dosť dlho. Keďže sme sa rozišli, jeho žena asi dodnes nič netuší. Hoci - vzhľadom na jeho pochybnú povesť a na to, aké je aj Slovensko malé...
ktovie. No, ja by som sa nebála ani tak na tvojom mieste, ale skôr na mieste tvojho bývalého ž.
![]()
Seli, veď jej to povedal hneď za pár dní, neskrýval sa so mnou, na hokeji vedľa nás sedela sestra jeho ženy. Fakt je naivný, keď si doteraz myslel, že ona verí, že to boli len alkoholické kecy. Ja si dlho myslím, že vie, kdo som, ale asi až teraz to vie určite, aj keď netuším, odkiaľ.
Paní má zpomalené vedení......
nebo začala číst Babinet!!!!
Není tady
Regi, babinet určo ne, na to dám krk. A odsud by nevěděla, kde pracuju, jak se přesně jmenuju, včetně titulu.

Regina napsal(a):
bingo
... já to nejsem 
Není tady

Jája napsal(a):
Oxi napsal(a):
já mám
adři -
... já čekám 
Není tady
Jessika napsal(a):
Regina napsal(a):
bingo
![]()
... já to nejsem
To vieme, ty si predsa z Prahy 
Largo napsal(a):
Majko,
všimni si - když píše jen tvoje hlava, intelekt.... ubližuješ si a reakce jsou, jaké jsou.
Když slova vedeš přes duši a srdce, startuješ samoléčebný proces a přátelská slova druhých do něho zapadají jako chybějící kousky mozaiky. I cit pro míru a postup po krocích najdeš v srdci, ne v hlavě.
Drž se.
P.S.
Teď jsem si přečetla, co se stalo. Přestaň se bát, tady si udělá pořádek on.
Děkuju, můj andělíčku strážníčku. Jak ty to děláš? 

Regina napsala : Paní má zpomalené vedení...... nebo začala číst Babinet!!!!
V tom případku bych Majkafě přála, aby nebyla paní razantní tak jako Zklamaná , nebo já....
Ale to ona ta manželka bude míš spíš to zpomalené vedení, protože jinak by už lítaly faktury z oken u Majkafiny kanceláře dávno..... nebo by milý seděl s ranečkem u jejích dveří.....
Spíš má bývalý milý nové srdeční zatmnění.... A manželka si KONEČNĚ NĚČEHO VŠIMLA , no a "dobrý" kamarád , který dohodítelefonní číslo ( sic na bývalou milenku) se vždycky najde......
Není tady
majkafa napsal(a):
Ak mi ešte raz zavolá, dozvie sa veci. Nenechám sa mlátiť za inú, aj tá milenka predo mnou si užila viac, než ja.
Následuje další zkouška, ...přeji Ti, abys ji zvládla líp, než předešlou. Nech se vést tím lepším, co máš v sobě ...
Není tady
Stačí manžovi prolustrovat mobil....
Není tady
REgi, ale oni už nejsou v kontaktu. Mobil by jí teď byl naprd. A předpokládám, že Kocour vymazal poté, co ukončil. Ale je to opravdu jen můj předpoklad. Já bych/jsem to tak udělala. 
Není tady