Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#701 19. 1. 2009 14:56

madabr
♥♥♥----

Re: jsem na opačné straně - milenka 2.

Jste hodné. No, kdyby můj přítel řešil, budu ráda, moc, pokud řešit nebude, budu ráda i za to málo, co mě je ochotný dát. Tak to prostě ted je a já to nedokážu ovlivnit, no a tak si říkám, že mám brát, co je mě dáváno, a můžu být vlastně i ráda, že je to aspon něco, taky by nemuselo být vůbec nic, že jo. Pokouším se najít na všem nějaké pozitivum, mám pocit, že už to je velký pokrok....

Není tady

#702 19. 1. 2009 14:57

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Madabr, držím palce tummenupp

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#703 19. 1. 2009 15:04

petra72
Host

Madabr - také držím palce. Přeju ti, aby ti vše dopadlo přesně tak, jak si přeješ...

#704 19. 1. 2009 18:35

vera
♥♥♥♥♥♥-

Mado, moc ti fandím, ber, ber, neřeš, neplánuj a ber věci, jak přicházejí...........to funguje, já se to taky tady učím a ..........dnes jsem si koupila krásnou kytku růžových růží, roztopila krb. kamna, zapálila si svíčky, popíjím čas a proč mě bolí pusa..........já se furt tlemím, proto.........cestou do práce si postím rádio na plný pecky, Mareše a Hezuckýho, ty já miluju a celou dobu si zpívám.............nesmějte se

Magdičko a vzpomínáš si na mě před měsícem ve Vaňkovce ?

Není tady

#705 19. 1. 2009 19:32

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

madabr:
když už sis na mě vzpoměla, tak, co ti musím teda říct.....jo, si dobrá, že si něco začala řešit a nezůstala si kopat na dvou frontách. No a teď upřímně - doma to šlo od desíti k pěti a byla-li bys zůstala, táhlo by se to k nule. Není ti teď líp? I když teda víš, že ten první krok je těžký? Myslím tím - vůbec se nějak rozhoupat a vykročit? Je, viď? No já to vím, protože já ten krok už dávno udělala - proto jsem ti psala, že když máš problém doma, je nejlepší ho rozřešit, protože pak se i líp dýchá. No a s tím pánem...no, to se třeba časem taky pořeší, možná najdeš v té Ostravě spřízněnou duši a uvidíš ten 100% obrat k lepšímu. Tak jo - držím ti palce, ať se té berličky, která asi pravděpodobně se nestane tvou pravou rukou, co nejdříve vzdáš, protože budeš mít něco lepšího - a bez dělení se. wink

Akorát s tím ber, ber ber...bych byla opatrnější - ono je třeba koukat na to, kde bereš a komu bereš a jestli ti to vůbec něco přinese i do budoucna - ne jen na tu chvíli......dělá to pak díry do srdce.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#706 19. 1. 2009 19:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamčo, máš SZ

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#707 20. 1. 2009 6:23

helena
♥♥♥♥♥♥♥

madabr - http://fora.babinet.cz/img/smilies/tummenupp.gif
A nenech se na...   teda znechutit http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#708 20. 1. 2009 9:16

madabr
♥♥♥----

nenechám se znechutit, to určitě ne, prostě jsem se rozhodla a tak to udělám, není to jednoduché, ale nějak se mě ulevilo, chápete to? prostě ze mě spadlo nějaké to napětí, nebo co. No, ale zase, v 45 letech a začnu úplně nový život, vůbec nevím, do čeho jdu, mám jen nutné minimum, kde přespat a práci, abych se mohla uživit, a jinak, nic. Jen doufám, že mě neodsoudí mé děti (teda dospělé děti, za kterými budu jezdit,ale které už mají nebo budou mít brzo svůj vlastní život a třeba to pochopí). No a všechno ostatní je ve hvězdách, nebo osudu, nebo nevím. Ale jednou za život asi člověk musí být silný, někdy si připadám jako odvážná školačka......Ale je mě v té roli celkem dobře, tak doufám,že to vydrží. Jinak, děkuju vám všem, moc mě to pomáhá, a věrko, těším se na příští týden, ten krb si dám taky líbit......jo, a na vaňkovku si pamatuju, bylo to fajn,a vidíš, od té doby moc času neuběhlo a obě jsme se někam posunuly, že jo?

Není tady

#709 20. 1. 2009 10:42

vera
♥♥♥♥♥♥-

Mado, už se na tebe těším.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí