29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
adra napsal(a):
nerozumím otázce nechala jsi ženáče ženě...???
Holky ta kdyby věděla co má doma za "poklad".... o rodinu se tedy stará přímo vzorně...BI - se vším všudy, nikdy křivé slovo proti maželce...akorát ty ženský má rád....![]()
a já jeho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, jeho ženě Nebo né ? zůstal s ní, nebo to doma zabalil ?
Není tady
Tak já ti Adro zazpívám, aby ti nebylo tak smutno : Čo bolíííííí to prebolííííí .....taky si to notuju a fakt to pomáhá
Smajlíkově je to znázorněno asi takto:
c
Upravil(a) sisa70 (2. 7. 2008 14:22)
Není tady
nabuko...řekal jsi VSECHNO....
kvuli chlapům naděláme...přitom dokážeme fungovat "sami" dobře...tzn. že to je - určitě u mě - uražená ješitnost, ego, snížené sebevedomí...čili - jak ON ted může beze mě být???
Pandora...je úžasná... já nevím jestli to tady můžu napsat veřejně...ale jo není to nic tajného...prsotě jsem u ní byla minulý týden...a tak mě rozebrala...je teda fakt že o to jsem se po návštěv u ní cítila dobře...o to to bylo druhý den horší a je to víc a víc...ale nevzdám to
Ty Nabuko ty Tvoje dva poslení řádky mě fakt oslovili
Není tady
Nabuko napsal(a):
Pan, Som, .... existuje nějaká meditace, cesta, jak odpustit sama sobě to ponížení, které jsem si sama přivodila? Potřebuju to v sobě nějak zpracovat a zatím mi to nejde. Egoušek je prostě straaašně uražený a ponížený a stydí se sám před sebou.
Egoušek se za to,co provádí,nikdy nestydí. Opravdu nikdy. On si je vždy jistý sám sebou.
Meditace existují, ale myslím, že bys je neměla dělat sama, potřebuješ vedení, někoho, kdo si to projde s tebou a v případě potřeby tě podrží.
Není tady
adra napsal(a):
je teda fakt že o to jsem se po návštěv u ní cítila dobře...o to to bylo druhý den horší a je to víc a víc...ale nevzdám to
No ještě aby! Já tě varovala: jestli to chceš rozmotat, musíš se v tom propletenci nejdřív vyznat, najít konec "nitě". A to nebývá jednoduché. Ale neboj, seš šikovná holka, zvládneš to
Není tady
majkafa napsal(a):
adro, stejně se máš, se tady můžeš aspoň vypsat. Ani nevíš, jak ti závidím. V dobrém. Fakty.
Já když tady začnu psát o tomto tématu, mě všichni utlučou.
Adra pláče týden - ty kvůli jednomu roky a druhýmu měsíce
jooooo santalo já jsem to nepochopila...jako že jsem to rozsekla já???
mno...pravdu?? asi jo..podařilo se mi mu zavolat přimo když seděli celá rodina doma...nechci to tady rozepisvat...ale to byla poslední tečka...napsal mi slušně řečeno nelichotivou sms...a to byla poslední kapka i pro mě...takže tak nějak vzájemně...měli jsme dohodu že nebudu NIKDy volat domů..ale one před tím ráno napsat že bude sám doma a já se nemohla dočkat....a zhavila mobil..nevím Co vedlo moji ruku ale prostě stalo se .... je mi to trapný ale chce se mi smát...když si to předsavím jak to asi u ncih pak vypadalo...neřeju nikomu nic zlého...ale je mi to tak trochu líto...ale dobře mi tak!!!
takže vlastně nevím jak to tam dopaldo...ale jak ho znám tak on se z toho vylíže.....to jsem si jistá!!!¨
u nej je na první místě rodina pak práce a až pak byla adruška...a s tí jsem žila v celku spokojene 4,5 ŕoku...ovšem pohár přetekl...
Majko...víš...kdybych já měla vztah s mužem s nějakým z babi...nebo jen sex...tak tady by se to ode mne NIKDO nedozvedel...co se šu(š)ká v zákoutí babinetu nevím...ale tohel sis udělala sama...mám tě ráda...i tě chápu...ale někdy mě osobně dokážeš vyrazit...dech
Není tady
......no nic, tak já už zase letím........ už mlčím, už mlčím....
Pandorraa napsal(a):
adra napsal(a):
je teda fakt že o to jsem se po návštěv u ní cítila dobře...o to to bylo druhý den horší a je to víc a víc...ale nevzdám to
No ještě aby! Já tě varovala: jestli to chceš rozmotat, musíš se v tom propletenci nejdřív vyznat, najít konec "nitě". A to nebývá jednoduché. Ale neboj, seš šikovná holka, zvládneš to
já bych Tě uchlupáčkovala
TED momentálěn mám hroznou radost
(asi i proto že mám skoro padla )
ale dnes ráno jsem myslela že umřu....
Upravil(a) adra (2. 7. 2008 14:35)
Není tady
petra72 napsal(a):
majkafa napsal(a):
adro, stejně se máš, se tady můžeš aspoň vypsat. Ani nevíš, jak ti závidím. V dobrém. Fakty.
Já když tady začnu psát o tomto tématu, mě všichni utlučou.Adra pláče týden - ty kvůli jednomu roky
a druhýmu měsíce
![]()
![]()
A to netušíš, co se stalo dneska. Sakra, já o tom prostě musím psát. Je to i můj babinet. Kašlu na to, já se potřebuju vypsat.
nuže..... ???
majko....
Není tady
Adra celých 4,5 roku být ta druhá??? To bych nevydržela. To prostě vím.... A´t už opomenu to že jsi byla vědomou milenkou ženáče ( což je jak známo proti mé nátuře), prostě vztah dělený mezi tolik lidí????
Asi to tak necítíš podle toho, jak smutně občas píšeš, ale dle mého můžeš začít tleskat rukama a pořádně mávat křídly... Vždyť sis musela připadat jaks koulí na noze... Volat jen když je povoleno, scházet se jen když se může odtrhnout od rodiny... Ne ne ne - stokrát neeee... I kdyby to byl kříženec toho vašeho Česneka ( mmch vůbec netuším, že někdo takový existuje???) se všemi dalšími ideály dneška s chováním džentlase a sexuální ďábel bez Clavinu k tomu......
Můžeš být ráda , že se vyvlíkneš...
Není tady
Majko, ale Ty si obvykle nechodíš jen tak "poplakat". Pokud ano, vždy jsme tu my, které se Ti snažíme pomoct, potlapkat, pochlupáčovat. Adra je teď ve stavu, kdy se prostě jen a jen potřebuje politovat. Když jí to bude trvat moc dlouho, tak jí trošku a ona se zase bude smát a bude si říkat: "proč já tady napsala deset stran o něčem, co mě vlastně už vůbec nezajímá" a půjde zase dál.
A zrovna tak se snažíme (snažím, abych mluvila za sebe), aby ses i Ty posunula dál. Proto Ti občas , ale zatím asi nejsi připravená to příjmout.
Já jsem tady v podstatě cucák, takže do většiny rozprav nezasahuji. Ale můžu Ti říct jedno - mám Tě ráda, vážím si Tě, pomohla mi Tvoje něžná slova, ale .... už bys měla zkusit se posunout dál - ale doopravdy, nejen naoko.
Není tady
Majko, piš, co se stalo?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Nabuko napsal(a):
Pan, Som, .... existuje nějaká meditace, cesta, jak odpustit sama sobě to ponížení, které jsem si sama přivodila? Potřebuju to v sobě nějak zpracovat a zatím mi to nejde. Egoušek je prostě straaašně uražený a ponížený a stydí se sám před sebou.
Egoušek se za to,co provádí,nikdy nestydí. Opravdu nikdy. On si je vždy jistý sám sebou.
Meditace existují, ale myslím, že bys je neměla dělat sama, potřebuješ vedení, někoho, kdo si to projde s tebou a v případě potřeby tě podrží.
Tak co to v tom případě je, když ne egoušek??? Fakt se stydím, hrozně, hrozně, hrozně. Kdybych se mohla přetřít bílou barvou a znovu se popsat, to by bylo ....
Není tady
Kašlu na to. Lhal mi, nebudu už na něj brát ohledy, furt je na někoho beru, si někdy připadám jako erem.
Mi volala do práce manželka "mého" bývalého ženáče, všecko o mně ví. Volala na pevnou i na můj mobil.
Teď je mi ukradeno, že mě zase napadnete.
Zná mé jméno, dokonce můj mobil. Řekla mi, že přijde za mnou do práce a zmlátí mě, jestli se s ním nepřestanu setkávat. Nadávala mi jakožto Sloveně.
A to jsem se s ním rozešla 4. února.
Ty petro víš, že proti ní nemám šanci, jsem oproti ní tintítko. Už nemám ani ten balkon v kanclu, abych přinejhorším vyskočila a sedím zazděná u okna. Nemám únikovou cestu.
Odkudpak to asi ví. Halt, ÚL je malé. Ale odkud zná můj mobil, to fakt nechápu.
zuzi777a napsal(a):
Adra celých 4,5 roku být ta druhá??? To bych nevydržela. To prostě vím.... A´t už opomenu to že jsi byla vědomou milenkou ženáče ( což je jak známo proti mé nátuře), prostě vztah dělený mezi tolik lidí????
Asi to tak necítíš podle toho, jak smutně občas píšeš, ale dle mého můžeš začít tleskat rukama a pořádně mávat křídly... Vždyť sis musela připadat jaks koulí na noze... Volat jen když je povoleno, scházet se jen když se může odtrhnout od rodiny... Ne ne ne - stokrát neeee... I kdyby to byl kříženec toho vašeho Česneka ( mmch vůbec netuším, že někdo takový existuje???) se všemi dalšími ideály dneška s chováním džentlase a sexuální ďábel bez Clavinu k tomu......
Můžeš být ráda , že se vyvlíkneš...
nooo a je po radosti.....
Zuzi ano celé 4,5 roku jsem byla ne druhá al třetí..předemnou bylaještěta...no...práce
ale víš..onoto bylo tak že jsme se viděli téměř denně...a volali si taky denně tedy spíš on mě já jemu málo to ty víkendy byly zapovezeny...
nechci to tady moc rozmazávat(mám tušení) blbý...
ale když byla ta možnost vidět se rpsotě fatk hodne hodně...tak to bylo skoro jako druhý manželství...ač to zní divně
kříženec česneka: to teda fakt nebyl ale já se s chutí ted zasmála a vo tom to je:-))
jo uuufffff věř mi že budu skutečně ráda, dyž se vyvlíknu
Není tady
majka a myslis ze on uz doma dostal po hube?
Není tady
Nabuko...ja to teda pochopila tak že práve egoušek za to mpže....a ne že ne tedy za to že nám je smutno těžko ale co způsobuje to stydením nevím
fuuuuuuuj ted mi pípl mobil...píše teta...asi budu zvracet to jsou nervy...prosím kdo máte moje číslo tak mi ted nepiště...enbo se zložím
Majko...ani nedutám a čekám co z tohodle bude...tady na babi
Upravil(a) adra (2. 7. 2008 14:49)
Není tady
Majko,
všimni si - když píše jen tvoje hlava, intelekt.... ubližuješ si a reakce jsou, jaké jsou.
Když slova vedeš přes duši a srdce, startuješ samoléčebný proces a přátelská slova druhých do něho zapadají jako chybějící kousky mozaiky. I cit pro míru a postup po krocích najdeš v srdci, ne v hlavě.
Drž se.
P.S.
Teď jsem si přečetla, co se stalo. Přestaň se bát, tady si udělá pořádek on.
Upravil(a) Largo (2. 7. 2008 14:54)
Není tady
Oxi napsal(a):
majka a myslis ze on uz doma dostal po hube?
Oxi, toto no comment.
Keby ma teraz aspoň zmlátila a vynadala mi zaslúžene, keby som si to teraz aspoň stále užívala. Ale skoro nič som si neužila, ja som to ukončila, halt - za dobrotu na žebrutu.
Upravil(a) majkafa (2. 7. 2008 14:51)
Ty vago, Majko, tak to bojím, bojím. Ale myslím, že to jsou jen plané výhrůžky. Přeci teď už jí to může být jedno, když je dávno konec. A co na to Kocour? Nemohla se něco dočíst na Babi?
Taky čekám, kdy mi slečna dá do úst (už jsem slyšela, že se na to chystá).... Ale já se fakt nebojím.
O nás to ví skoro celou dobu a zatím mě nekontaktovala.
Není tady
Nabuko, ona tvrdila, že není konec, přesto, že jsem ji přesvědčovala, že s ním nic nemám a mít nechci. Asi si to vypiju za nějakou současnou milenku.
Upravil(a) majkafa (2. 7. 2008 14:54)
Majkafa- to že si manželka sežene mobil, číslo bot i reference ze zaměstnání , mě vůbec nepřekvapuje.... Dokázala bych to taky a hravě.. Spíš přemýšlím, co mohl ten manžel udělat teď ( nejspíš odskakuje od rodinky za nějakou novou milenkou), že to tu manželku vytočilo s půlročním zpožděním???
Vždyť Tě nemá jak ohrozit, pokud jsi mimo hru, ne ?
Místo skákání z okna bys jí měla říct , že výhrůžky a osočování po telefonu je žalovatelná záležitost....
Není tady
Largo, do tohodle guláše ted tady to je jako by sem vlítla holubička ...čistá jemná s umění něžně pohladit po duši
Není tady