|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
petra72 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
petra72 napsal(a):
...a vůbec, moudrá Vanilka má pravdu - kdybych měla doma teď chlapa, nedřepěla bych na babi a určitě bych dělala jiný věci.
![]()
Safra - nojo, ale co s tím? Přece si nepůjdu na bar sama sednout, abych někoho klofla. Dobrá - půjdu věšet prádlo. A pak počítat DPH.Neuspokojí mě to, ale zase se můžu poplácat po raměni, že nejsem tak úplně líná lemra.
Já už to mám!
Majku dráždí tvoje "pasivita" a tebe její "akčnost". Jste každá na "druhém pólu"....
Co takhle zkusit si jít naproti?
Vždyť jedna druhou můžete naučit přesně to, co té druhé chybí
Kruci holky, vždyť vy to obě honíte přes mentál, přes hlavu, přes rozum! Proto po sobě tak "vyjíždíte".
Je to jasný jak facka!
Jéééé já su táááák chytrá! Já už vím, jak na to
Ale to tady řešit nebudeme.Pan, a co právě piješ?
Minerálku s citronem 

Není tady
Akčnost Majky mě netrápí - neměla jsem k tomu daleko mít nabitej mobil číslama a každý druhý den chodit pařit s někým. Honění chlapů mě přešlo v loňském září - to jsem už i tady fňukala, že mě to už nebaví. 
Takže, Pan, v tom to nebude. Zkusme najít jiný problém.

tak kočičky DObrou noc a doufám že přes noc tak aktivní nebudete a přibude tu max 5!! stránek....

Není tady
Adři padééj do peřin a krásný sníčky!!!
Tak to nepij, vykašli se na to. Máš pak divný nápady. 
Jo Petře já to přeci vím že tohle je jen slabý odvar všeho... co se jinak deje...ale když si to tak člověk přečte...tak mi to tak přišlo na mysl s tím mým hezoučkým životem.... 

Není tady
flly.....jo sníčky...ještě že ne svíčky....
..tak já mizím...papa
Není tady
No já do toho zasahovat milá děvčátka nebudu bo se mi to nelíbí co se tu víří a svíří! Pan jen bych neřekla, že rozdíl je v akčnosti, rozdíl je spíš v povahách nebo v celkovém náhledu na některý věci, prostě Petra zastává názor, že některý věci se nedělají a Majka si zase myslí, že dělají. A každý je bližší něco jinýho.
petra72 napsal(a):
Akčnost Majky mě netrápí - neměla jsem k tomu daleko mít nabitej mobil číslama a každý druhý den chodit pařit s někým. Honění chlapů mě přešlo v loňském září - to jsem už i tady fňukala, že mě to už nebaví.
Takže, Pan, v tom to nebude. Zkusme najít jiný problém.![]()
Slovo "akčnost" jsi špatně pochopila. Nejde o navazování nových a nových vztahů. Jde o vyhraněnost postojů, jistou nesmlouvavost a následné nedodržení vlastních pravidel, která jsou v podstatě nedodržitelná... Nehledě na to, že ostatní to mohou prostě mít jinak - což hlava nabere a srdce se pak trápí..Djóó to je maso... příšerné.
Ty to máš opačně - žádná pravidla, žádné hranice...jsi empatická, ale jaksi jen vůči druhým. Sama sebe přesvědčuješ, že to takhle stačí a ono nestačí...taky maso a taky příšerné.
Trápíte se obě svým způsobem, ale v podstatě obě stejně a jen o sebe zbytečně křešete...
Máte to srovnané v hlavě, chaos máte v srdci, spíš bych řekla, že tam je zámek na velkou petlici 
No jak jsem řekla, nebudem to řešit tady. A třeba to nebudem řešit vůbec, je to vaše, ne moje.
Není tady
Jen pro pobavení: jsem koupila drahoušovi balíček chilli papriček, bo je má rád. Tak tu už hodinu běhá - vypil 2 piva, snědl půl melounu a kvílí a kvílí a obávám se, že bude kvílet taky zítra až půjde kakat.
ffly napsal(a):
Jen pro pobavení: jsem koupila drahoušovi balíček chilli papriček, bo je má rád. Tak tu už hodinu běhá - vypil 2 piva, snědl půl melounu a kvílí a kvílí a obávám se, že bude kvílet taky zítra až půjde kakat.
Tys ho chtěla zabít

Adro a ty nemáš Bédu? Šmarjá!!!
Upravil(a) ffly (3. 7. 2008 8:07)
Petři néééé, já mu chtěla udělat radost.....ale už mi to vymlouvala paní pokladní...
Pan, OK - už rozumím co jsi tím chtěla říct....

ffly napsal(a):
mäkota 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Oxi napsal(a):
ffly napsal(a):
mäkota
to měl zapít teqiulou co? 
Není tady
Tequila došla....máme jen rum....
Oxi já ti asi zítra nějakou donesu, je na nich stupnice od nejmíň do nejvíc pálivejch a on si vybral nechca ty nejvíc.....jojo má číst návod k použití 
já tu cucám mojito, bo holky včera málo pily, já tu měla takovou baterii a voni si akorát ucpávaly brčka mátou!
Není tady
No Regi to je slovo do pranice, já tu mám vychlazenou kolu, ale radši bych seděla u tebe u bazénku....nejlépe nahá a s mojitem v ruce - nohy spuštěný do bazénku.....
no jsem se zasnila....
"Jen pro pobavení: jsem koupila drahoušovi balíček chilli papriček, bo je má rád. Tak tu už hodinu běhá - vypil 2 piva, snědl půl melounu a kvílí a kvílí a obávám se, že bude kvílet taky zítra až půjde kakat."
Ffly, prosím Tě, poraď mu, ať rozhodně sní něco mastného - slaninu, salám... Na tuk se navážou dráždivé látky z těch papriček. Tekutiny jsou k ničemu. Vím to nabeton, ale nemůžu prozradit, odkud 
Není tady
Tercil salám k tomu zakusoval....mno jako kulturní vložka to bylo dobrý a to vůbec nejsem škodolibá
furt řiká, že má rád pálivý, tak jsem mu pořídila v Bile sadu chili papriček....no a užil si to....? Užil.
ffly napsal(a):
Tercil salám k tomu zakusoval....mno jako kulturní vložka to bylo dobrý a to vůbec nejsem škodolibá
furt řiká, že má rád pálivý, tak jsem mu pořídila v Bile sadu chili papriček....no a užil si to....? Užil.
A nejspíš ještě asi užije, co? 
Tolikerá radost z jedněch papriček..týýý jo 
Není tady
"Tercil salám k tomu zakusoval....mno jako kulturní vložka to bylo dobrý a to vůbec nejsem škodolibá
A nejspíš ještě asi užije, co? 
Tolikerá radost z jedněch papriček..týýý jo
"
No, je fakt, že to mastné si měl dát předem.... co už teď, ale vím, že toho tuku by mělo být poměrně dosti, takže jen zakusovat nestačí.
Tolikerá radost - tzn. že papričky vlastně vůbec nebyly drahé
, chudáček jeden malý....

Není tady
majkafa: Ahoj, majko, teda já koukám...chvíli jsem tu nebyla a takový věci... víš ty co? Já bych se na paní vykašlala. Až by zavolala, tak bych jí řekla "Vážená dámo, já s vaším mužem nic nemám a nechci, abyste mě obtěžovala." A hotovo. Co by mohla dělat? Fakt ti přijít rozbít hubu? ... Na to je soud, tak daleko nepůjde. Zvlášť špatně se k tobě dostane, pokud jí dispečerky nepustí a to si můžeš zařídit. Nemáš se čeho bát. Čo bolo, to bolo
A jestli bude dál otravovat, změň si číslo na mobil, pevnou linku nech zdvihat někomu jinému, jestli to jde, kdo vždycky vyzví, kdo ti volá a pak "přepojí"... tyhle ženský jsou stejně divný... já měla teda taky na milenku svýho bývalýho vztek, já bych ji snad vážně tu hlavu roztřískala o ten beton, jak se mi jednou zdálo, ale když jsem ji viděla, tak jsem zachovávala klid, nikdy žádný výhrůžky, nic takovýho... teda takhle se ztrapňovat... Drž se, jsi dáma 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Takže mne napadá: Majko, Mikeši, nechcete si to vyřešit po SZ? Je to jen dotaz.
V pohodě, já už nic neřeším.... a ani bych neřešil, kdyby s tím Majka nepřišla....
Tak to ne. Co je TVOJE, to bys řešit měl.
Asi jsme si nerozuměli, Pan.
Já to nemyslel tak, že nehodlám "řešit situaci", ale že ji nehodlám řešit veřejně tady...
Není tady