29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potřebuju poradit, už jsem úplně zoufalá. Muž to samozřejmě odmítá řešit (nebo se stydí?), ale já už toho mám dost. Říkám mu, že s problémy s erekcí je dnes už normální zajít za lékařem, on se vymlouvá, že neví kam. Našla jsem seznam lékařů a spoustu užitečných rad, teď jen nevím, jak ho k lékaři dostat… Máte s někdo podobné zkušenosti?
Není tady
Osobně s erekcí problémy nemám, ale je možné (skoro jisté) že se tvůj muž stydí. Tyto problémy vyvolává nejen věk, ale hlavně pracovní vypětí a stres. No a bohužel, Tvé naléhání a vybízení k návštěvě doktora zřejmě příliš klidu nepřidá. Držím pěsti, abys ho pozvolna dotlačila na vyšetření.
Lenka44: ty stránky bych vzhledem k jejich reklamnímu charakteru bral s rezervou a radši bych v případě problémů vyrazil za sexuologem, nebo hledal rady na aspoň trochu nezávislejch stránkách.
Není tady
Tak co Lenko44, pochlapil se? jak to dopadlo a jak to vypadá s problémem dnes?
Není tady
Přírodní síla léčivých rostlin s afrodiziakálními účinky podporujícími zvýšení libida. Triple unikát, který přirozeným způsobem podporuje samoregulaci testosteronu, čímž účinně bojuje proti poruchám erekce a mužské neplodnosti.
Dostupne: https://www.moringacaribbean.cz/index.p … uct_id=106
Není tady