|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

PavlaH napsal(a):
Jess - jsem pro kombinaci kinezka psyhcolog. Kinezka mu pomůže velmi rychle odhalit jádro pudla a s psyhcologem pak může na problému zapracovat tak, že ho vyřeší...
...nejlepší by byl psycholog, který dělá kineziologii 
hej hola, je tu někdo z Hradce Králové či okolí ? ... Chrudim, Pardubice....
někdo kdo by mi poradil kam nasměrovat kámoše ?
Není tady
Kolín by byl už moc daleko? Sídlí tam Sindy s EFT.
Není tady
Všem, kteří hledají smysl , důvod, příčinu.........proč se věci dějí, doporučuju přečíst si knihy od Dr. M.Newtona - Vztahy duší, Osudy duší, Učení duší, Putování duší, Cesty duší.
Není tady

díky , Luet, mrknu na to 
Heluško, máš SZ 
Není tady

Podle mě to není o tom, že je někdo pod šťastnou hvězdou, ale je to tím, že umí vnímat i příjemné a standardní věci a uvědomovat si, že se staly. Někteří lidé vše dobré považují za normální, nezabývají se tím a "sčítají" jen to špatné, co se jim stane. Potom zákonitě mají pocit, že se jim dějou samé špatné věci
Není tady
Nicolas napsal(a):
Kdo je nestastny, at posle vesmirnou objednavku - nebo jak se tomu rika. A bude vymalovano :-)
Jo, kdyby to bylo tak jednoduchý, tak by život nebyl žádná sranda
Takhle místo k parkování, specielní věšák do koupelny, nebo palác v Liliovce - na to je VOS dobrej.....ale štěstí si u něj teda neobjednáš 
To by bylo moc zadarmo a my bychom zhůvěřili 
ale zpět na stromy: moje osobní zkušenost praví, Jess, že skutečně můžeme mít (a taky míváme) naprogramované v hlavě různé voloviny. Například takové "ty kluku, ty budeš nadosmrti blbej", vyslovené v dobré víře, že kluk se začne konečně učit, dokáže předurčit klukovo život dost fatálně
A takových je.....Škoda, že nevyšly Duškovo 4 dohody na DVD- to by se dalo přehrávat do aleluja, moc hezky to tam předestírá 
A nám pak nezbývá, než tyhle prográmky vyhrabávat, identifikovat a přepisovat....tedy, pokud nám škodí, že...
Taková archeologie - duševní.
Šťasten ten, kdo jich nemá v hlavě nas*áno.... 
Není tady
Nejsem v nějaké největší možné mizérii - děti mám, nezemřely, nejsou těžce nemocné a dobře se učí, nejsem ani rozvedená, ani vdova. Ale přsto se mi zdá, že nějaká osoba má třeba více štěstí. Vemte si, já mám řidičák, nejdříve nemám s čím jezdit, pak už auto mám a nejde mi to. Když od někoho chci svézt, myslí si, že mi to není blbé a chce vděčnost. Jiná osoba třeba řidičák nemá, ona ho ani nepotřebuje. Jen se podívá a každý ji ochotně sveze. A jezdí jí i autobusy. Já se kvůli autobusu trápím mnoho let, a jen by byla naděje, že by jel, tak se u nás rozdávají výpovědi a nejsem si ničím jistá. Ta osoba se bát nemusí, dělá na j e d i n é m místě v blízkém městě, kde to vzkvétá i v době krize. Může si pořídit více dětí, on jí je někdo pohlídá. Zaměstnání jí někdo zařídil. Já, kdybych dostala výpověď, budu všude trapně oblézat sama a budou se mi smát, co že chci v době krize. Co si neudělám, to nemám. Je pravda, dostala jsem větší obnos od maminky, ale cítím se zavázaná, bojím se, až bude velmi stará a nemocná, jak to zvládnu. Je pravda, že ta šťastná třeba s manželem postavila, ale co stavba obnáší pro ženu, jen to že těm chlapům uvaří, a že šetřila, to na ní nebylo vidět, nosila se jak z nejlepšího salónu. Neříkejte mi, že není možné, že by někdo měl více štěstí.
Není tady

Je to možné... Svojím postojom si pritiahne viac šťastia. A zrejme sa nezhrýza závisťou a porovnávaním, kto že by mohol byť šťastnejší ako ona. 
Není tady
Luminko ty jsi myslím další adept na dlouhodbou terapii, co? Vždyť si to po sobě přečti:
Cokoli dobrého se stane tobě není až tak dobré, a cokoli náročného mají ti druzí není až tak horzné, co? No jo no. To se asi utrápíš holka zlatá.
Není tady
Neříkejte mi, že není možné, že by někdo měl více štěstí.
Ono je to taky postojem - když na všem vidíš tu černou stranu, můžeš mít takový dojem. Když umíš být spokojená s tím, co v té které době ne/máš, tvůj pocit, že jsi šťastná, je silnější, než když říkáš "jiní jsou na tom líp". Mimoto nikdy nevíš - kdo se ti navenek jeví jako spokojený člověk, ke kterému všechno přichází "samo od sebe", může mít zase svoje trápení.
Není tady
já osobně věřím, že každej má určitej osud, že se mu v životě prostě má něco stát, přihodit (dobrý nebo špatný věci) a to se stane, i kdyby se člověk na hlavu stavěl nebo tomu chtěl jakkoliv zabránit. Samozřejmě tím nemyslím, že by to tak bylo ve všem, že by každej z nás měl nalinkovanej celej život a byl jen jako loutka řízená nějakou vyšší mocí 
taky věřím, že když je člověk ke druhejm zlej, tak se mu to zpětně vrátí v různejch podobách a naopak.
osobně se znám s jednom numeroložkou, píše knihy, pořádá semináře, je to zaměřený na vibrace jednotlivých číslic na život a zdraví člověka. dřív jsem to brala jako takovou spíš legraci pro pobavení, ale v průběhu let jsem zjistila, že na tom něco bude, až si člověk říká, že to je neuvěřitelný 
Není tady

Já jsem si zvykla na střídání těch špatných období s těmi šťastnými. Hodně o tom přemýšlím, že jsem teď šťastná, ale nakonec si říkám pššt, ať to nezakřikneš... stačí hrozně málo, aby se to obrátilo...

Není tady
luminka napsal(a):
Nejsem v nějaké největší možné mizérii - děti mám, nezemřely, nejsou těžce nemocné a dobře se učí, nejsem ani rozvedená, ani vdova. Ale přsto se mi zdá, že nějaká osoba má třeba více štěstí. Vemte si, já mám řidičák, nejdříve nemám s čím jezdit, pak už auto mám a nejde mi to. Když od někoho chci svézt, myslí si, že mi to není blbé a chce vděčnost. Jiná osoba třeba řidičák nemá, ona ho ani nepotřebuje. Jen se podívá a každý ji ochotně sveze. A jezdí jí i autobusy. Já se kvůli autobusu trápím mnoho let, a jen by byla naděje, že by jel, tak se u nás rozdávají výpovědi a nejsem si ničím jistá. Ta osoba se bát nemusí, dělá na j e d i n é m místě v blízkém městě, kde to vzkvétá i v době krize. Může si pořídit více dětí, on jí je někdo pohlídá. Zaměstnání jí někdo zařídil. Já, kdybych dostala výpověď, budu všude trapně oblézat sama a budou se mi smát, co že chci v době krize. Co si neudělám, to nemám. Je pravda, dostala jsem větší obnos od maminky, ale cítím se zavázaná, bojím se, až bude velmi stará a nemocná, jak to zvládnu. Je pravda, že ta šťastná třeba s manželem postavila, ale co stavba obnáší pro ženu, jen to že těm chlapům uvaří, a že šetřila, to na ní nebylo vidět, nosila se jak z nejlepšího salónu. Neříkejte mi, že není možné, že by někdo měl více štěstí.
ono se říká, že nespokojenej člověk k sobě právě tou nespokojeností a negativním vyzařováním "přitáhne" toho nepříjemnýho ještě víc a naopak ten, kdo má pozitivní myšlení okolo sebe vyzařuje pohodu a má kolem sebe něco jako takovou šťatnou auru, se kterou jde všechno líp. jinejma slovama, člověk si sám svým přístupem může ze svýho života udělat buď jeden velkej nevydařenej přůšvih, nebo naopak 
Není tady
Souhlasím hodně s tím, že kdo se ti zdá navenek šťastný, ještě nemusí být šťastný uvnitř. A ještě navíc je to tak, že lidé opravdu vnitřně vyrovnaní a šťastní, nebo alespoň dlouhodobě spokojení, nemusí být (a většinou nejsou) takhle vyrovnaní proto, že by měli lehčí nebo snadnější život než ti ostatní. Síla pochází zevnitř a ne zvenku.
Já se cítím dlouhodobě spokojená a vyrovnaná, i když jsou věci, které mě trápí. Navenek působím většinou vyrovnaně a spokojeně a není to žádná hra, vnitřně mi tak většinu času je. Jednou dvakrát týdně učím a když ty lidi potkávám, usmívám se, jsem příjemná, snažím se, aby jim se mnou bylo dobře. Mívám ale hodiny konverzace s jednou paní, která je spíš negativistická a když jsem se ji nedávno snažila povzbudit, řekla mi: Vám se to řekne, vy máte krásnej život a žádné problémy vás netrápí. Na vašem místě by byl šťastný každý.
Tak jsem nad tím přemýšlela a představila jsem si tu paní na svém místě, a říkám si - těžko děvenko, těžko bys byla šťastná.
Ono je to o úhlu pohledu. Já říkám že mám skvělou práci z domu a miluju ji - jiný by si stěžoval na stres samostatného podnikání a propracované víkendy a noci. Já říkám že mám skvělého manžela s výborný vztah, kterého si vážím, jiný by si stěžoval, že nemáme děti. Já říkám že mám štěstí, že většinu času zvládám žít svůj život naplno navzdory nepovzbudivé diagnoze - jiný by se trápil diagnozou, braním léků, lítáním po doktorech a po nemocnicích. Já říkám že ráda bydlím se svými rodiči, protože je mám po ruce a můžu pomoct když potřebujou - a jiný by si stěžoval na nedostatek soukromí a problémy se soužitím s rodiči spojené.
Tím neříkám že si ty negativní stránky nepřipouštím...vidím je, ale snažím se s nimi netrápit, protože s nimi stejně nic neudělám.
Nemám v kapse recept na štěstí a spokojenost: jen snad to, co mám tady a teď, beru se vším všudy a snažím se s tím poprat co nejlíp...no, a vo tom to (asi) je.
Upravil(a) Ronja (29. 1. 2009 11:07)
Není tady
Regina napsal(a):
Pokuď čtete Coelha, tak tam je většina odpovědí!
:supr. Miluju Alchymistu.
Pro mě jsou vzorem lidi, co jim rodinu kompletně vyvraždili v koncentráku, a oni to zvládli. TO je umění, umět s tou nesnesitelnou bolestí žít dál, usmívat se a mít radost ze všeho, co přichází.
Regi, zrovna tuhle mě upoutal v knihkupectví, tak jsem zakoupila a už se těším až začnu číst. Mám život tak trochu zamotaný.
Není tady
Tari napsal(a):
já osobně věřím, že každej má určitej osud, že se mu v životě prostě má něco stát, přihodit (dobrý nebo špatný věci) a to se stane, i kdyby se člověk na hlavu stavěl nebo tomu chtěl jakkoliv zabránit. Samozřejmě tím nemyslím, že by to tak bylo ve všem, že by každej z nás měl nalinkovanej celej život a byl jen jako loutka řízená nějakou vyšší mocí
taky věřím, že když je člověk ke druhejm zlej, tak se mu to zpětně vrátí v různejch podobách a naopak.
osobně se znám s jednom numeroložkou, píše knihy, pořádá semináře, je to zaměřený na vibrace jednotlivých číslic na život a zdraví člověka. dřív jsem to brala jako takovou spíš legraci pro pobavení, ale v průběhu let jsem zjistila, že na tom něco bude, až si člověk říká, že to je neuvěřitelný
A právě ty vibrace se nedají změnit. Nikdo přece nemůže za svoje jméno nebo své datum narození. Takové věci jdou špatně změnit. A nevěřím, že by negativně myslící člověk mohl přitahovat průšvihy. To krachne podnik, protože on tam sedí?
Není tady
evca1 napsal(a):
Regina napsal(a):
Pokuď čtete Coelha, tak tam je většina odpovědí!
:supr. Miluju Alchymistu.
Pro mě jsou vzorem lidi, co jim rodinu kompletně vyvraždili v koncentráku, a oni to zvládli. TO je umění, umět s tou nesnesitelnou bolestí žít dál, usmívat se a mít radost ze všeho, co přichází.Regi, zrovna tuhle mě upoutal v knihkupectví, tak jsem zakoupila a už se těším až začnu číst. Mám život tak trochu zamotaný.
http://www.sweb.cz/proroctvi/
Další z úžasných knížek. Je tam všechno.
Není tady
Nikdo přece nemůže za svoje jméno nebo své datum narození. Takové věci jdou špatně změnit.
Zase skuhráš??? Jméno se změnit dá - můžeš používat obě příjmení, přidat si druhé křestní...
A nevěřím, že by negativně myslící člověk mohl přitahovat průšvihy.
Jéje - i bez vibrací. Stačí, když otráví svoje okolí (a to oni umí dobře), lidi znejistí, do práce chodí s nechutí... a průšvihy jsou tady.
Není tady
Heleno, tohle je obráceně, než si asi myslíš, to lidé v práci okolo mě sýčkují a drbou a já tam chodím otrávená. To, špatné, o čem drbou, většinou bývá pravda, ale kdyby drželi pusy, chodilo by se mi tam líp. Já se nepříjemné věci raději dozvídám přímo od vedení.
Není tady

Lumi, od toho sa dá odstirhnúť. Proste si povieš: To je len ICH názor a ich postoj, veci sa majú inak. JA sama rozhodujem o svojom postoji a ja som sa rozhodla, že sa do práce budem tešiť, nájdem si kolegu/kolegyňu, ktorí budú pozitívni, a budem pracovať s chuťou. Howgh!
Není tady
luminko, já myslím, že je jedno, od koho se dozvíš pravdu. Ale ono je to tak, že radši posloucháme toho, kdo nám říká to, co chceme slyšet. někdo nepříjemnosti slyšt nechce, jiný se z případných obav potřebuje vypovídat.
Není tady
luminka napsal(a):
MYslíš si fakt, že to, že to na ní nebylo vidět je věc "štěstí"? 
Nehledě k tomu, Luminko, že se srovnáváš s maximem....co kdyby sis v okolí našla nějakou osobu, která je na tom podobně, jako ty, pak osobu, která je na tom daleko hůř - a pak se uvidí.... 
Srovnávání se s jinými a šťastnějšími je ostatně základ veškeré nespokojenosti.....
Srovnej se sama se sebou a budeš vidět 
Není tady

Tak jestli se pořád budeme s někým srovnávat, tak asi nebudeme šťastni nikdy
No a já když si představím, jak stavíme, tak ač žena, mám z toho docela depku 
Máš auto, máš řidičák, to každý nemá, tak se přestaň litovat a začni pořádně jezdit, ať se to naučíš a nemusíš stále někoho žádat o odvoz, když je Ti to trapné 

Není tady
luminka napsal(a):
A právě ty vibrace se nedají změnit. Nikdo přece nemůže za svoje jméno nebo své datum narození. Takové věci jdou špatně změnit. A nevěřím, že by negativně myslící člověk mohl přitahovat průšvihy. To krachne podnik, protože on tam sedí?
Změnit ne, využít ano. Kdybys měla skvělé ekonomické nadání, ale nerozeznala růžovou od oranžový - byla bys myslíš úspěšný malíř?
S vibracema narození je to totéž...neexistují "dobré" a "špatné", jen těžší a lehčí, přičemž je lepší mít ty těžší
A podnik samozřejmě krachne, pokud tam bude sedět člověk s přesvědčením, že všichni ostatní jsou blbci. A člověk, který je přesvědčen, že "jemu se nic nepovede" se prostě na takový post nedostane.
Není tady
Heleno, tohle je obráceně, než si asi myslíš, to lidé v práci okolo mě sýčkují a drbou a já tam chodím otrávená. To, špatné, o čem drbou, většinou bývá pravda, ale kdyby drželi pusy, chodilo by se mi tam líp. Já se nepříjemné věci raději dozvídám přímo od vedení.
věřím, že to je asi nepříjemný. ale po práci se přeci vracíš domů, určitě máš nějaké koníčky, záliby, byť sebemenší, na který se můžeš celej den v práci těšit a to těšení ti to tam zpříjemní 
Není tady