29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, já mám doma dva retrívry, 8 měsíčního Kuzmíka a asi 11 letého Beníka. Zatím nám to stačí, ale vypadá to, že nám brzy přibude do smečky ještě jeden retrívr, zase z útulku, pokud si ho zatím někdo nevezme. Tentokrát počkáme až do domečku, v paneláku už jsme celkem se dvěma psy nahečmaní
Není tady
Ani my nebydlíme sami.Naším miláčkem je stříbrná pudlice Bessi.Na podzim jí bude už 8 let.ale je stále hravá .Společnost jí dělá dvouletý kocour Mikeš.To ale není vše.Nejstarší syn má Fenku špice-malou Nellinku.Nejmladší syn má bišonku Lakky a bíleho kocoura Samma.Jen prostřední syn zvolil trochu jiný DRUH!Má tři krajty.Už se stalo ,že jedna utekla a běhala si po bytě nežli jsme jí vypátraly.No a maminka má střední pudlici Báru.Tak si dovedete představit jak je u nás veselo ,když se všechny psí holky sejdou!A až na malé neschody si celkem rozumí!
Není tady
My máme doma malou trpaličí jezevčičku Ašinku, má 3 roky. Je to malý nezbeda, naše zlatíčko a mazel. Hodně rozumí co po ní chceme,
ale jako jezevčík má svoji hlavu a poslechne až se zachce jí. My ale tohle plemeno máme rádi i přes tuto vlastnost, protože když se na Vás podívá těma svýma očičkama a dá hlavičku na stranu má všchno odpuštěno. Dcera má také pejska jmenuje se Kuba. Když přijdou k nám ( bydlíme ve stejném městě) Kubík se s Ašinkou vítá, jako by se dlouho neviděli a pak spolu řádí na zahradě. Lumpíci.
Není tady
Tak tedy mi už taky nejsme sami převčírem se k nám přistěhovala...pro mě naprosto nečekaně...1,5 měsíce stará, krásná zlatá retrívřice
pojmenovali jsme jí Honey, protože je slaďoučká jako medík, ale barvu má bílou. Zatím je to malá trumpetka, čůrá kde může, hryže co může a hodně spinká, ale brzy se snad naučí co se naučit má. Je to naše
během pár dní jsme si jí zamilovali. Je dost přítulná a mazlivá a tim nás pokaždý dostane.
Není tady
Ahojky, u nás to od rána do večera píská, táta je totiž chovatel papoušků A aby se to nepletlo, doma mám tři korelky - 3, 2 a 1 rok - Žolík, Kuba a Vilda (všechno ale samice
). Pod jejich klecí má "bejvák" kanár Kájouš, kt. jsem chytla na zahradě, když tam lítal jak divej - a co se z něj nevyklubalo - samice
. Naštěstí to zachraňuje náš 10ti letý jezevčík Broček - kříženec jezevčíka dlouhosrstého a hladkosrtsého, kt. jsme zachránili před životem na ulici a případným odchytem a odjezdem do útulku. Někdo ho totiž vyhodil na začátku naší vesnice z auta a sprostě odjel. Táta si ho všiml a poslal nás pro něj - to bylo před asi 7 lety. Chudák, byl celý zubožený, zato teď už vypadá pěkně
. V tu dobu, kdy jsme ho přijali do rodiny, jsme měli ještě fenku jezevčíka, Aidinku, ale tu nám srazilo auto
Jé a ještě nesmím zapomenout na nový přírůstek - plyšového soba, kt. má stylové jméno Sobík
Kdyby to bylo na mně, tak mám spoustu zvířátek - kůň, další pejsek, chameleon, činčila, had, fretka atd., ale bohužel mi nic není dovoleno Koně chápu, není kam dát, ale to ostatní
- holt si musím počkat na vlastní domeček
Není tady
leny, já jsem kdysi chovala australské travní, ale protože jsem měla malé děti, moc jsem tomu nedala.
Ale měla jsem mezi nimi jednoho miláčka; papouška Bourkova.......letos jsem si ho chtěla pořídit znova a zjistila jsem že ho v čechách nikdo nechová........to je moc zajímavej ptáček, trylkuje, jako kos na jaře
A naše Amálka je děsně vám šikovnej psík......je jí 8 měsíců a už umí veškerou základní poslušnost
Zrovna dneska jsme ji s dcerou učily nosit mvěci z místa na místo a moc jí to jde, tak jsem zvažovala, jestli by se jí nelíbilo nějaké to házení lítacím talířem
Dokonce jí jde docela i hledání, jenže já na normální cvičák nechci, ty, co jsou v okolí se mi nelíbí; ráda bych nějakou "školu hrou", jestli někdo víte, prozraďte!
Není tady
Já myslela,že tady najdu fotky a pokochám se a ono nic!
Není tady
Tak jsem Káčo kvůlivá tobě propasírovala dvě fota Dámou;
Amálka Důstojná a
Amálka, která při stlaní postele odmítla slézt
Hmmm...akorát by mě zajímalo, proč se to nahrálo tak prťavý..asi jsem něco opomněla
Upravil(a) lupina montana (19. 8. 2007 19:12)
Není tady
Lupino, zase to tak malý nedělej, ten pes vypadá na té druhé fotce, jako krysa pod prostěradlem....
Není tady
Tak u nás bydlí dvouletá číča Annie (prostě Anča, Andula). Je to strašlivé zlobidlo, v každičké chvilce, kdy nespí, vymýšlí nějaké lotroviny a snaží se nás co nejvíc naštvat. No co, každý máme jiný smysl života... http://www.chytrazena.cz/fotoalbum/doma … /574-ladie
Není tady
Macku!!
Já ti dám krysu!!!!
A není to žádnej "ten pes".....je to Malina
A nevím, proč se mi nahrály tak malý..normálně jsou normální....
Není tady
Lupina montana: na Dámě napřed na tu fotku klikni aby se zvětšla do náhledu a teprve z toho náhledu ji dávej sem!
Není tady
a pak budou normálně normální!
Není tady
Ha!
To bylo to, co jsem zapomněla!
Bety -Ď
Není tady
Není tady
Tak....
Maconi.......
Není tady
fakt to není žádná krysa!
Není tady
Děkju........
Je to naše muchlinka...egyptská
Není tady
Sfinga jak vyšitá
Je opravdu krásná, vznešená, hrdá ......
Hodila bych sem naší Sardel, ale netuším, jak se to dělá.
Jinak se taky hlásím. Zatím máme jen kříženku dobrmana a / nejspíš / labradora, Sáru a samičku trpasličího králíka, Jiřího Kájínka. Plánujeme slepičky, kachny a králíci.
Měli jsme ještě Beníčka, ale loni nám umřel
Není tady
Njn...Anúpev jak vyšitej
Počkej, Eri..Kájínek...to je TA KRÁLÍK???????
Není tady
TA králík. Kájínek, protože si dřív ráda zalezla do domečku a kopala tunel. Monte Christo bylo moc dlouhý, tak Kájínek.
Není tady
A taky neochvějně tvrdí, že je nevinná...........?
Není tady
Moji BO malinois - maminka - víc jak devět let
a synek - skoro šest let
Není tady