29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chci Vám představit své miláčky. Máme 5 let mladého Zlatého retrievra, moc chytré zvířátko jmenuje se Ronek a je to nejchytřjší pes na světě. Potom nás zlobí 11 letá maltézačka Kety. Dita už mi radila jak na ní, ale moc se nedaří, starýho psa novým kouskům nenaučíš. Moje dcera má králíčka Míšu a morčátko Lízu. A kolem mě se pořád promenáduje čičina Míca. Zažili jsme toho s nima dost, tak se s Váma určitě podělim.
Není tady
Ahojky já mám Pejska Kykynku ... je ot kříženec Pražského krysaříka a jezevčíka, pak mám dvě andulky Agátku a Kryštova ... a králíka Adélu ... ale je to chlap. Když jsem si ho kupovala, paní prodavačka mě ujišťovala, že je to fakt samice ... ne nebyla ...
Není tady
S námi doma žije náš malý pes Bertík, a o trošku větší psí holka Terezka. Kromě pejsanů, které máme stále, s námi doma občas bývaly andulky, morče, křečci a rybičky. Teď už chodíme všichni do práce a na více zvířátek bychom neměli čas, tak máme jen ty dva pejsany. Ale docela si s nimi užíváme.
Tak jo, jmenuju se Míša, jsem dobrman a dneska mám narozeniny, heč...je mi jeden :-)). Dal jsem si krásný dárek - minulý týden jsem vysklil okno a pořezal si packy, tak mě včera vezli k paní doktorce.....vám řeknu, byla tam v čekárně taková jedna krásná fenka v tom zajímavém období a oni mi nedovolil si s ní hrát!!!! Prej váhový rozdíl 30 kilo je moc či co...ty lidi..nic nechápou. Ale jinak jsem byl statečnej, dostal jsem injekci, ani jsem nepíp a doma mě panička matlá nějakou mastičkou...no fuj....
jo a taky mám svoje stránky http://benitto.tvuj.net/misa/
Není tady
Teda ty paničky jsou fakt hrozný.... Brzo se uzdrav, blíží se jaro....
Není tady
Ahojky,už jste pár dní nikdo nenapsal nic o zvířátkách.Tak já vám představím naši andulku jmenuje se Ludvík.Naučila se pískat melodii z mého mobilu a také zvuk přicházející sms.Stále dokola vyzvání a vyzvání a do toho sms,že jsem si změnila melodii,protože se stalo,že jsem běžela že mě zvoní mobil a on to náš Ludvík.Uvidíme jestli se naučí taky tu novou.Chytrý andulák..........
Upravil(a) evčina (5. 2. 2006 10:03)
Není tady
Jmenuji se Rocky a jsem černobílý kříženec: otec - NF = novofundlák, to je takový velký černý medvěd, matka - dalmatin/labrador. Mám moc rád paničku, která mi dává různé dobrůtky a které s oblibou vždycky odnesu bačkory. Pak miluju mladého páníčka, s kterým chodím na procházky, vždycky čekám u dveří až se vrátí ze školy. Taky s ním hrozně rád běhám, nejradši mám hru na schovku. A pak mám ještě další členy rodiny, kteří ale bydlí jinde a vidím je jen občas. S nimi rád běhám vedle kola. Mají mého velkého kámoše Juráše, s kterým se vždycky předháníme kdo je lepší. v létě jsme hodně spolu a rádi oba řádíme u vody.
Není tady
Tiina napsal(a):
Tak jo, jmenuju se Míša, jsem dobrman a dneska mám narozeniny, heč...je mi jeden :-)). Dal jsem si krásný dárek - minulý týden jsem vysklil okno a pořezal si packy, tak mě včera vezli k paní doktorce.....vám řeknu, byla tam v čekárně taková jedna krásná fenka v tom zajímavém období a oni mi nedovolil si s ní hrát!!!! Prej váhový rozdíl 30 kilo je moc či co...ty lidi..nic nechápou. Ale jinak jsem byl statečnej, dostal jsem injekci, ani jsem nepíp a doma mě panička matlá nějakou mastičkou...no fuj....
jo a taky mám svoje stránky http://benitto.tvuj.net/misa/
Náš leonberger si taky myslí, že lidé jsou tupci, když vůbec necítí, že fenka má právě své krásné období....nejlepší je, jak se u nás snaží dostat na kníračku (váhový rozdíl cca 40 kg)...a ona by, potvora, snad i držela...musíme je hlídat, protože je fakt otázka času, kdy těm dvěma milencům dojde, že když si ona vyskočí na lavičku, tak....a to by bylo, aby to nevyšlo!
Není tady
U nás doma bydlí tři shic-tzu maminka 15 let a její děti Arletka a Rady 13 roků.. a jeden nemecký ovčák tříletý.. Je to veselý je pozorovat. Každý má jinou povahu. Nejstarší Kačence se už trochu rozjíždějí nožičky a padají zuby ale je jí všude plno.. Jsem ráda že tato rubrika vznikla, já mám moc ráda zvířátka..Měli jsme fenku německýho ovčáka nalezence, měla super povahu. Zemřela na rakovinu plic a to se říká že je to z kouření a u nás nekouří nikdo.. Je ji škoda..
Upravil(a) kasi (15. 2. 2006 23:23)
Není tady
My smíme bydlet s třemi briťáky . Dvy modří, Hanýs 5,5 roku, Piškot 5let a různooký bílý roční Kulíšek, švícko, co strejdům provětrává faldy...
Je to ten nejrozpustilejší a nejšpinavější kluk, v celé střední Evropě a důstojnost strýců denně utrpí. Třeba když Hanýs předůstojně kráčí na setkání a na dohled od ostatních odněkud malej vyletí, štípne ho do zadku a uteče takovým fofrem, že ani pohlavek nestačí dostat...
No, jak pak jeden před známými vypadá, že?
Není tady
S námi bydlí jedenáctiletý Dalmatin Andy a desetiletý kocour jméno nemá říkáme mu prostě kocoure.
Jaště nedávno jsme měli dvě želvy nádherné ale vyrostly do takových rozměrů,že se nevešly do akvária
tak jsme je darovali do zverexu.
Není tady
Barborka napsal(a):
Cilko,
leguán je nádherný zvíře. Jenže se nám ho nedaří pořád ochočit... Stále se to lepší, ale moc pomalu a stále má z nás strach. Takže na něj ani nemůžeme sáhnout... Nevím, co s tím?
Ahoj, taky máme 3-letého Honzíka. Zpočátku na sebe taky nenechal sáhnout, sekal ocasem a asi by i kousl. Přibližovali jsme se k němu tím způsobem, že jsme mu štětečkem v terárku ometali podestýlku z vyhřívacího kamene, postupně si zvykal, že si ,, nevšímáme jeho" a jen nás pozoroval. Občas jsme se tedy přiblížili i k němu a když se našponoval, přivřel oči, věděli jsme, že je vyhráno - chtěl hladit. Teď už nás pozná po hlase - začne nás zdravit kýváním hlavy.
cilka napsal(a):
Všichni se tu jakž takž známe, ale neznáme pejsky, kočičky, prasátka, myšky, luguány a jiné potvůrky co nám tak ovlivňují život. My, lidé o sobě víme co se dá, tedy co kdo napíše, ale o zvířecím příteli zpravidla nic nepíšem a já myslím, že je to škoda. Proto říkám, představte se...
Jsem na těchto stránkách nově ale moc se mi líbí, už proto že miluji zvířata. A tak i já si dovolím představit mé ( a také mé rodiny) ratolesti. Jsou to krásné 3 slečny rozetových morčátek, mláďátko osmáka degu, divoká fenka Pražského krysaříka a akvárko plné rybiček - to jest doma. Na zahradě máme slepičky, králíky, husy. krůty a taky poštovní holuby. Je toho docela dost, ale jelikož chceme s přítelem žít v domku ( domácí zvířátka patří taťkovi) tak určitě přibyde nějaký pejsek z útulku a snad i kočička na myšky.... Jo a té paní či slečně co nám představila dobrmana - je opravdu nádherný a moc povedené fotky
Ahoj, tak u nás v baráčku máme černou fenku lízinku z rodu anglických kokršpanělů, je jí 5 let a narodila se 6.září. Pak tu přebývá kocour mourek, je mu 7 let a narodil se 14.května .Je v barvě svého jména;) Máme taky 3 želvy zelenavé, jsou bráchy a ten je nepojmenoval a pak moje dva pískomily Karolínu a kikinu, jsou jim asi 2 roky a bydlí ve velikým terárku. Všechno naše zvířectvo mám moc ráda:par:
Není tady
Ahoj,tak já se taky přidám.Máme Niku, dvoulenou fenku labrad.retrívra (s něčím křížená),ale doma ju máme rok-máme ju z útulku.Potom 10letou Mindu(po půl roce si na ňu Nika už zvykla:O)).Potom rybičky,dvě vodní želvy.Měli jsme ještě andulku,ale po 3letech umřela:O((((Taky v akvárku žábu,ale moc vyrostla,tak plave u známých.NO a počítají se do toho myšičky,když k nám zavítají ze dvora:O))))Ty už nepočítám))))
zatím ahoj
Není tady
My máme dobrmana Míšu, dvouletý cvok, ale největší mazlík na světě. Vždycky se směju, když mi někdo vypráví jakou jsou dobrmani zlí a nebezpečný...jo jasně...úplný baskervilové.
A pak máme Adélku, Matýska, Mikeše a Plesnivku..aka rodina koček a to doslova, Adélka je maminka všech tří. Jsou to kočky venkovní, což tedy znamená, že nechodí do domu...ale bydlí na psí boudě co stojí v předsíni :-)
Není tady
jeeeeeeeeej, toto som si až teraz všimla
mňa tu asi poznáte, furt niečo riešim
mám 10mesačného bradáča-vo vašom jazyku knírač. a ten nám ku šťastiu celkom stačí. je to satan, nemá chviľku kľud, stále by sa len hral a lietal a robil neplechu. a moc ho lubime
včera svokra povedala že šak ho dáme preč keď budeme mať dieťa. nromálne ma to rozhorčilo. ANI ZA SVET!
Není tady
my máme doma 7 let agamu vodní. Je to samec, je krásně zbarvenej a neagresivní.
teď máme zamluvené štěně bernského salašnického psa.
Není tady
Tak mi máme akvarium a v něm krásné rybičky, dvě dámy rozetových morčat, dvě dámy osmáčků které na sebe nedají dopustit a když jsou puštěny tak si dávají hlasité avízo kde se právě nachází:-)) a dvouletou fenečku Pražského krysaříka, což je mazlík a zároveň pěkný čert. Měli jsem 12 let fenečku Jezevčíka, ale už je v psím nebíčku. Poté co nám zemřela jsme koupili štěňátko Pražského krysaříka a splinili tak přání mamce. Dnes je jí tento psí kamarád velkou oporou a vzpruhou do života. Není nad zvířecí kámoše!
Není tady
Ahoj vsem ! Ja mam doma 8 leteho kocoura Misu a od pondeli tohoto tydne mlade kuny Steiny (3 tydny stare) a od vcerejska nam pribylo i druhe mlade kuny Henry.O ty mladata se staram,protoze prisli o mamu jsou velice roztomile,vypadaji jak male kocicky.Jsou zakonem chraneny,i kdyz nekteri lidi maji na tyto zviratka vztek..i Ty maji pravo na zivot!!!
Není tady
Nazdárek lidičky tak já mám doma německého ovčáka fenku, která má rok a půl a jmenuje se Montána. Ale jinak příští týden by měly přibýt rybičky, 2 škorpioni a chameleon.
Ahojky, my máme doma 2 pinče - psa a fenku, Tima a Kelly a na dvorku německého ovčáka Zuzanu. A v kleci morče Hermionu, ale už jsme jí tak vykrmili, že je jako pekari...
Ted se ale budu stěhovat k rodičům, tak bohužel Zuzanu musím nechat tady, protože naši mají 2 feny - NO Sáru a nalezence - labradorku Arču...Když se k tomu přidají moji pinčíci a Hermiona...plný barák zvířat..
Není tady
Maya.82 napsal(a):
Nazdárek lidičky tak já mám doma německého ovčáka fenku, která má rok a půl a jmenuje se Montána. Ale jinak příští týden by měly přibýt rybičky, 2 škorpioni a chameleon.
Ale tak to ji velmi srdečně zdravím!! Soukmenovkyni!
Taky jsme mívali plný dům různých potvor a potvůrek; teď už jen Vilíka - to je černý kocour, narozený 13. v pátek - a Málinku, čili Amélii, černou pětiměsíční ovčandu. Ta sice nemá tak dramatické datum narození, jako Vilda, ale zato vypadá jako Anubis, egyptský šakalí bůh.
Momentálně má růstové problémy, tak dostala od paní doktorky hausarest, ba přímo zákaz všeho běhání a skákání, na 14 dní prej minimálně, tak si moc neumíme představit, jak to bude za pár dní vypadat....
No a Vilda žije svůj šťastný kocouří život: vyspinkat se, seřvat paničku, že není dost rychlá, napapat se a ven -porvat se a ... noo, plodit a plodit...
Není tady