Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 8. 7. 2008 19:46

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Obtěžování psím štěkotem

Ještě je možnost, oznámit toto bytovému odboru magistrátu, ten by mohl přistoupit k výpovědi z nájmu bytu, ale zřejmě by to došlo k soudu, takže je to taky běh na dlouhou trať.

Není tady

#102 8. 7. 2008 20:02

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

JJ jsi tu psala, že napsat dopis, jsem si to už přečetla.

mag napsal(a):

Ještě je možnost, oznámit toto bytovému odboru magistrátu, ten by mohl přistoupit k výpovědi z nájmu bytu, ale zřejmě by to došlo k soudu, takže je to taky běh na dlouhou trať.

Není tady

#103 8. 7. 2008 21:48

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

tak já jsem se dneska slušně majitele psa zeptala proč jeho pes pořád štěká a on že není jeho, že je syna, kterého vyhodila partnerka z bytu, no se ani nedivim, kdyby mi dotáhl takovýho uštěkanýho pinčla tak ho taky vyrazím, no řekl že s tím nic nejde dělat, podotýkám, že jsem se ho ptala v pět ráno, kdy už jsem fakt nevydržela toho jeho ňafání. Zítra napíšu dopis a hodím mu ho do schránky že jakmile ten pes nepřestane vyštěkávat jdu na přestupkovou komisi města.... tak jsem zvědavá hmm

Není tady

#104 9. 7. 2008 14:06

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak pak napiš jak si dopadla, já se také chystám napsat na úřad.

Čekanka napsal(a):

tak já jsem se dneska slušně majitele psa zeptala proč jeho pes pořád štěká a on že není jeho, že je syna, kterého vyhodila partnerka z bytu, no se ani nedivim, kdyby mi dotáhl takovýho uštěkanýho pinčla tak ho taky vyrazím, no řekl že s tím nic nejde dělat, podotýkám, že jsem se ho ptala v pět ráno, kdy už jsem fakt nevydržela toho jeho ňafání. Zítra napíšu dopis a hodím mu ho do schránky že jakmile ten pes nepřestane vyštěkávat jdu na přestupkovou komisi města.... tak jsem zvědavá hmm

Není tady

#105 9. 7. 2008 15:46

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Tajgr napsal(a):

Máme stejný problém.Naproti nám přes silnici asi tak 15-20 metrů na zahradě šnafe vlčák,odráží se to přímo k nám do oken,šnafe na všechno co se hejbne,na všechny strany,na ptáky,začne ráno v půlšestý jak začnou chodit lidi do práce,pak na školáky když jdou do školy,ze školy,čekám až odchytnu majitele,zatím vyčkávám ale už toho máme plný zuby,to je takzvaný pes blbec.Jedině co mně napadá hodit mu do ksichtu pepř,bouchací kuličky anebo otrávit.Píšu ve vzteku poněvadž je zas na zahradě a zas štěká zmetek jeden butter butter butter .

Nebydlíš náhodou ve stejnym domě... smile ? Sousedi, co mají pejsky, jsou naštěsí fajn, ale jsme panelák a naproti máme taky vlčáka v objektu bývalé školky, někdy je to pěkně na palici, zvlášť, když se nějaký pejskař zastaví u plotu v pět ráno a nechá psiska štěkat do aleluja, tak bych zešílela dumbom .

Upravil(a) Tiffany (9. 7. 2008 15:47)

Není tady

#106 9. 7. 2008 16:42

Musim
♥♥♥♥♥♥-

NO ted si vzpomínám na nějakého psa, jako přerostlý baset, fakt velký, v sedě  výška jako člověk, šíleně smutné oči a ten vyl celý den v minipředzahrádce. Byl ochotne přestat, když se někdo u něj zastavil, ovšem vidět takovou obludu, všichni šli raději druhou stranou. Já ho viděla jenom přez den, ale to hluboké vytí bylo šílené.
Komise si vás pozve, každý si řekne své potažmo všichni všem a dostane napomenutí nebo možná pokutičku. A no-no-no na příště. Záleží na místném úřadě,to asi ochranáři umí dělat víc rozruchu a nejlepší se vyhrožovat, že zavoláte za týrání ráno v 4,30 TV NOVA a uvidí je celé ČR! Ta vostuda by mohla zabrat...ale at je vás víc, než jedna osoba, aby nebylo, že to vadí jenom jedné, která je asi na palici, když to ostatním v celém velkém baráku nevadí!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí