Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 30. 6. 2008 18:33

Simon
♥♥♥♥---

Re: Obtěžování psím štěkotem

topazio napsal(a):

ten pes v noci štěkal, že se nedalo spát, a majitelům je to jedno, jak tak koukam, tak problémy se štěkající psy jsou všude

Náš pes je schopný štěkat celou noc, a to v době jeho říje. To na něj můžeme lít hektolitry vody a nenechá toho - tak je pak zavřený.

Není tady

#52 30. 6. 2008 19:02

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

tajgr- skoro každý tvůj příspěvek, který souvisí s nějakým zvířetem obsahuje touhu po násilí na nich, kopat do zvířat, trávit je. já sme teda nikde nečetla, jak se nadělá s tim jak se lidi chovají ke zvířatům. často čtu, že pes někoho pokouše, taky odst často, že byl odstřelen. já jsme v rámci předmětu ochrana zvířat, tedy zákon na ochranu zvířat proti týrání četla takové věci, že mě by ani nenapadlo, kdo by to mohl udělat, kufr se mi z toho zvedal!!a víš, tresty byly minimální, ne-li žádné. za naprosto sadistické chování. u nás taky řvou psi. tak by asi bylo nejlepší postavit je do lajny a postřílet. a vyšlechtit takovou rasu( když už jsou lidi posedlí zbytečnostma), která neštěká. mě se taky nelíbí řvoucí děti, deset let jsme denně zvenku celý den poslouchala, jak ječí, mlátí do sebe, hrajou na policajty, houkaj u toho, řvaly nonstop do večera. a do toho jejich matky na ně ječící. no tak když na psa otrávené maso, tak já měla chuť děcko chytnout pod krkem aby zmlklo. v jednom bodě se to shoduje-dítě ani pes si neuvědomuje co tím dělá. to mám každé dítě, které mi bude denně znepříjemňovat život chtít otrávit nebo hodit mu do ksichtu petardu. ted se tu na mě snese salva, že srovnávám psa s dítětem. postihy by měli být na majitele, pes to nepochopí, pokud se prostě nenaučí neštěkat. nebo si člověk může pořídit plyšového, ten neštěká nikdy. nebo na baterky, jde vypnout. živé zvíře bohužel žije a dává to najevo. pokud je pes uvázaný někde na malém místě a evidentně žije ve špatném prostředí, zavolat na vet. inspekci, že je týraný. podle stavu psa může dojít k odebrání.

Není tady

#53 30. 6. 2008 20:28

Musim
♥♥♥♥♥♥-

No, a to hned vedle je zahrádka, kde jsou kluci dvojčata u prarodičů a ti ječí celé dny. Nevyrostli z toho-jak jsem doufala, furt lítají nazí a už ječí třetím rokem a říkám ji jekoty. Od rána do večera, jedině v době odpolední siesty je ticho. Nicméně letošní novinka těch dvou psů mne dorazila.
A to v naší kolonii je zakázáno vše, co dělá hluk, proto tam není proud, lidí si nepouští rádia a pod.!
Simon, a pes reaguje, když ho ohodíš studenou vodou? jako když osprchuješ dítě v afektu, když má záchvat vzdoru a vzteku?

Není tady

#54 30. 6. 2008 20:33

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Rozhodně efektivnější je naučit ho povel ticho. A lít vodu na cizího psa bych rozhodně nikomu neradila. Já mám teda psa, který na nikoho neštěká, nikdy dumbom

Není tady

#55 30. 6. 2008 22:10

Simon
♥♥♥♥---

Mag, to je náš pes, ne cizí smile

Přítel na něj vodu leje (litrovou odměrku) - pokud nám štěká pod oknem, nebo spíše, pokud se dožaduje o půlnoci naší pozornosti pod oknem. Pes má 65 kilo, nemůže si dělat co chce (a i přes tu vodu přítele miluje smile)

Není tady

#56 30. 6. 2008 22:14

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

mirka.. napsal(a):

tajgr- skoro každý tvůj příspěvek, který souvisí s nějakým zvířetem obsahuje touhu po násilí na nich, kopat do zvířat, trávit je. já sme teda nikde nečetla, jak se nadělá s tim jak se lidi chovají ke zvířatům. často čtu, že pes někoho pokouše, taky odst často, že byl odstřelen. já jsme v rámci předmětu ochrana zvířat, tedy zákon na ochranu zvířat proti týrání četla takové věci, že mě by ani nenapadlo, kdo by to mohl udělat, kufr se mi z toho zvedal!!a víš, tresty byly minimální, ne-li žádné. za naprosto sadistické chování. u nás taky řvou psi. tak by asi bylo nejlepší postavit je do lajny a postřílet. a vyšlechtit takovou rasu( když už jsou lidi posedlí zbytečnostma), která neštěká. mě se taky nelíbí řvoucí děti, deset let jsme denně zvenku celý den poslouchala, jak ječí, mlátí do sebe, hrajou na policajty, houkaj u toho, řvaly nonstop do večera. a do toho jejich matky na ně ječící. no tak když na psa otrávené maso, tak já měla chuť děcko chytnout pod krkem aby zmlklo. v jednom bodě se to shoduje-dítě ani pes si neuvědomuje co tím dělá. to mám každé dítě, které mi bude denně znepříjemňovat život chtít otrávit nebo hodit mu do ksichtu petardu. ted se tu na mě snese salva, že srovnávám psa s dítětem. postihy by měli být na majitele, pes to nepochopí, pokud se prostě nenaučí neštěkat. nebo si člověk může pořídit plyšového, ten neštěká nikdy. nebo na baterky, jde vypnout. živé zvíře bohužel žije a dává to najevo. pokud je pes uvázaný někde na malém místě a evidentně žije ve špatném prostředí, zavolat na vet. inspekci, že je týraný. podle stavu psa může dojít k odebrání.

Ne do zvířat,pozor!!!Jen do některých psů kteří vám šnafou (upozornuju že pes který štěká tak nějak normálně, s normální psí štěkací frekvenci mi vůbec nevadí !) .Když už tak má chránit a štěkat když na tu zahradu někdo vleze a ne štěkat od půlšestý ráno i v sobotu a neděli když se člověk chce vyspat na uplně všechno co se kde hejbne!!!Zajímavý že psi co chodí okolo ty zahrádky s páníčky tak se ani za nim neotočí zato ten si tlamu může roztrhat!To je teda řešení pořídit si psa a nechat ho tam at' si dělá co chce ale jak říkám,čekáme až odchytnem majitele,jinak voláme policii nebo celá ulice se podepíše na dopis pro městský uřad.Já zvířata mám ráda ale to neznamená že kvůli tomu budu trpět a říkat si at' si zaštěká,vzdyt' to je zvířátko..S těma dětma je to taky pravda,taky dokážou dělat rámus,ale chytnout děcko pod krkem?Sorry...Jinak naprosto souhlasím s tím že za týrání-TÝRÁNÍ zvířat jsou tresty směšné proto si z toho nikdo nic nedělá.

Upravil(a) Tajgr (30. 6. 2008 22:56)

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#57 1. 7. 2008 6:23

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Simon napsal(a):

Mag, to je náš pes, ne cizí smile

Přítel na něj vodu leje (litrovou odměrku) - pokud nám štěká pod oknem, nebo spíše, pokud se dožaduje o půlnoci naší pozornosti pod oknem. Pes má 65 kilo, nemůže si dělat co chce (a i přes tu vodu přítele miluje smile)

Tím hůř, chodíte na cvičák??? A kolik mu je let, že se ještě dožaduje vaší pozornosti?

Není tady

#58 1. 7. 2008 20:19

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ale my se máme právo vyspat, a když je noční klid, tak má být klid. V noci chci spát a ne poslouchat psí štěkot. Ostatní si také štěžují na toho psa.

Simon napsal(a):

topazio napsal(a):

ten pes v noci štěkal, že se nedalo spát, a majitelům je to jedno, jak tak koukam, tak problémy se štěkající psy jsou všude

Náš pes je schopný štěkat celou noc, a to v době jeho říje. To na něj můžeme lít hektolitry vody a nenechá toho - tak je pak zavřený.

Není tady

#59 1. 7. 2008 20:30

ita
♥♥♥♥♥♥-

Máš pravdu, od těch sousedů je to bezohledné. Mám také psa a když v noci objeví ježka a začne štěkat, okamžitě ho beru domů, aby byl klid.

Není tady

#60 2. 7. 2008 12:37

Ivan.
♥♥♥----

ita napsal(a):

Máš pravdu, od těch sousedů je to bezohledné. Mám také psa a když v noci objeví ježka a začne štěkat, okamžitě ho beru domů, aby byl klid.

Tak to já ho vyhodím za plot nebo vrata- toho ježka/zrovna včera ve 2 ráno/

Není tady

#61 2. 7. 2008 12:55

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Ivan. napsal(a):

ita napsal(a):

Jak tak koukám, ježek je všude stejný problém stolt . Na noc bereme psa domů, aby ho nic nerušilo a on pak  nerušil ostatní tummenupp .

Upravil(a) aprill (2. 7. 2008 12:56)

Není tady

#62 2. 7. 2008 13:05

Ráček
♥♥♥♥♥--

No mě by docela zajímalo, jak by dotyčné dámy žily ve městě, kde jezdí pod okny tramvaje co 2 minuty + velká frekvence aut ...Občas se i třepaly skleničky ve vitrínce..Když toto nevzbudilo mě jakožto miminko, pochybuju, že by nějaký pes mimino vzbudil, leda, že by štěkal přímo u kočáru....
Taky máme psa, celá ulice máme psy a když začne jeden většinou se zapojí všichni a nikdo se nad tím nepohoršuje, protože většinou štěkají, když někdo projde nebo je tam cizí kočka nebo i potkan - to děkujem našemu pejskovi, že na to upozornil tummenupp
Něco takovýho absolutně nevnímám ...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20081120/k/ab7c/preg.png
Bude to kluk :-)
KO 16.7
4.7 velký UTZ ve 20.tt

Není tady

#63 2. 7. 2008 19:31

ita
♥♥♥♥♥♥-

No, bydlím u velmi rušné křižovatky ve velkém městě a neustálé štěkání psů mě taky rozčiluje. V parku si dali za zeď několik psů, kteří štěkali soustavně na každý zvuk, ve dne i v noci. Náš soused, který má okna do parku několikrát v noci volal MP a psy museli přemístit.

Není tady

#64 2. 7. 2008 21:00

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

Ráček napsal(a):

No mě by docela zajímalo, jak by dotyčné dámy žily ve městě, kde jezdí pod okny tramvaje co 2 minuty + velká frekvence aut ...Občas se i třepaly skleničky ve vitrínce..Když toto nevzbudilo mě jakožto miminko, pochybuju, že by nějaký pes mimino vzbudil, leda, že by štěkal přímo u kočáru....
Taky máme psa, celá ulice máme psy a když začne jeden většinou se zapojí všichni a nikdo se nad tím nepohoršuje, protože většinou štěkají, když někdo projde nebo je tam cizí kočka nebo i potkan - to děkujem našemu pejskovi, že na to upozornil tummenupp

Tak nám auta jezdí taky pod oknem a nenadělá to takový rámus jako jeden pes,je tak 15 metrů od okna.Ráno,večer a v noci se to v tý ulici krásně rozléhá.A to miminko když uspáváte a začne šnafat ten vlčák tak to je děs.Jak říkám,štěká přímo do oken.

Není tady

#65 2. 7. 2008 21:01

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Ivan. napsal(a):

ita napsal(a):

Jak tak koukám, ježek je všude stejný problém stolt . Na noc bereme psa domů, aby ho nic nerušilo a on pak  nerušil ostatní tummenupp .

godlike godlike godlike

Není tady

#66 2. 7. 2008 21:18

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tajgr s těmi psy máš pravdu, opravdu to není k vydržení, a majitelé jsou celý den fuč. A nejhorší je to v noci, to štěká také, jsem se minule ani nevyspala.

Tajgr napsal(a):

Ráček napsal(a):

Tak nám auta jezdí taky pod oknem a nenadělá to takový rámus jako jeden pes,je tak 15 metrů od okna.Ráno,večer a v noci se to v tý ulici krásně rozléhá.A to miminko když uspáváte a začne šnafat ten vlčák tak to je děs.Jak říkám,štěká přímo do oken.

Není tady

#67 2. 7. 2008 22:26

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

topazio napsal(a):

Tajgr s těmi psy máš pravdu, opravdu to není k vydržení, a majitelé jsou celý den fuč. A nejhorší je to v noci, to štěká také, jsem se minule ani nevyspala.

Tajgr napsal(a):

Ráček napsal(a):

Tyjo,nejsme sousedky??? big_smile

Není tady

#68 2. 7. 2008 22:29

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

to já nevím?? ale dneska ten pes zase celý den štěkal, majitelé nebyli doma, je to fakt na blázinec, stačí když jde někdo po chotbě, a pes ňafe jak blázen, a teďka je noční klid a zase štěká, fakt na pěst sad

Tajgr napsal(a):

topazio napsal(a):

Tajgr napsal(a):

Tyjo,nejsme sousedky??? big_smile

Není tady

#69 3. 7. 2008 10:52

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Jak vidím,tak nejlepší by bylo,aby psa měli jen nezaměstnaní nebo si časem budou lidi muset najmout ke psovi oper.Nebo psí školku.Já vím,že někde je to extrém,ale pokud si pes občas zaštěká,když je sám doma,tak to je asi normální.Jsou horší věci na světě než štěkání,třeba bydlet u splavu.

Není tady

#70 3. 7. 2008 21:31

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jenom, že tohle je každý den, dokáže třeba i 6 hodin proštěkat, a pak je tak 10 minut klid, a začně to na novo, a to i v noci. Spát se fakt nedá.

Ivča K. napsal(a):

Jak vidím,tak nejlepší by bylo,aby psa měli jen nezaměstnaní nebo si časem budou lidi muset najmout ke psovi oper.Nebo psí školku.Já vím,že někde je to extrém,ale pokud si pes občas zaštěká,když je sám doma,tak to je asi normální.Jsou horší věci na světě než štěkání,třeba bydlet u splavu.

Není tady

#71 3. 7. 2008 22:00

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

No štěkání anebo řev pod okny si nevybereš!!!Mám naproti hospodu a někdy je to očistec,,
Jinak je ,ale fakt,že se pes nechá vychovat,aby po každém šustnutí neštěkal!!!jenže by ho k tomu majitel musel vycvičit,,..a jak již tady bylo zmíněno!!!!!!Jak může někdo vychovávat psa,když nevychová ani dítě!!!,

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#72 3. 7. 2008 22:13

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Oni si pořídí psa, a pak jsou celý den pryč, no i ten pes musí trpět, když je celý den zavřený doma, a ti lidé mají i hodně rušnýho klučíka, podle mě je moc hyperaktivní, sousedi si na něj stěžovali, protože někdy nemá co dělat tak kope lidem do dveří, a domluva s jeho maminou nebyla možná.

sisi21 napsal(a):

No štěkání anebo řev pod okny si nevybereš!!!Mám naproti hospodu a někdy je to očistec,,
Jinak je ,ale fakt,že se pes nechá vychovat,aby po každém šustnutí neštěkal!!!jenže by ho k tomu majitel musel vycvičit,,..a jak již tady bylo zmíněno!!!!!!Jak může někdo vychovávat psa,když nevychová ani dítě!!!,

Není tady

#73 3. 7. 2008 22:29

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

Ivča K. napsal(a):

Když pes zaštěká občas tak by se nad tím asi nikdo ani nepozastavil.Když si pořídim psa tak první co udělám-naučím ho  povel-ČEKEJ.Jde to,chce to jen chtít ho to naučit,zvlášt' když mám sousedy,je to jen o lidské lenosti a bezohlednosti.Ono když někdo chodí na noční a pak se chce vyspat tak pod štěkací a vycí psí ukolébavku to opravdu nejde.Jsou majitelé kteří to pochopí a snaží se s tím něco dělat-klobouk dolů,ale někteří majitelé-škoda mluvit.

Není tady

#74 3. 7. 2008 22:33

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

A nejhorší jsou takový, kteří nedají psovi obojek ani náhubek, manžel chodí o holi a pes na něj vystartoval, málem ho kousnul. Tak tý ženský vynadal a baba mu řekla, že její pejsánek nemá rád lidi o holi nebo berli, manžel se pak tou holí po psovi ohnal a baba málem dostala záchvat co si to dovoluje, tak jsem tý babě řekla, že na ní zavolám policii, a že jí napaří pokutu. A že kdyby ten její pes manžela kousnul, tak že si to odskáče.

Tajgr napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

Když pes zaštěká občas tak by se nad tím asi nikdo ani nepozastavil.Když si pořídim psa tak první co udělám-naučím ho  povel-ČEKEJ.Jde to,chce to jen chtít ho to naučit,zvlášt' když mám sousedy,je to jen o lidské lenosti a bezohlednosti.Ono když někdo chodí na noční a pak se chce vyspat tak pod štěkací a vycí psí ukolébavku to opravdu nejde.Jsou majitelé kteří to pochopí a snaží se s tím něco dělat-klobouk dolů,ale někteří majitelé-škoda mluvit.

Upravil(a) topazio (3. 7. 2008 22:34)

Není tady

#75 3. 7. 2008 22:46

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

topazio napsal(a):

A nejhorší jsou takový, kteří nedají psovi obojek ani náhubek, manžel chodí o holi a pes na něj vystartoval, málem ho kousnul. Tak tý ženský vynadal a baba mu řekla, že její pejsánek nemá rád lidi o holi nebo berli, manžel se pak tou holí po psovi ohnal a baba málem dostala záchvat co si to dovoluje, tak jsem tý babě řekla, že na ní zavolám policii, a že jí napaří pokutu. A že kdyby ten její pes manžela kousnul, tak že si to odskáče.

Tajgr napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

Asi už ho tou holí někdo přetáhl proto to nemá rád big_smile .Třeba u nás v baráku měl dostat byt jeden mladej magor co má pitbula a vychoval psa tak že je agresívní,napadá lidi.A nedostal ho,právě kvůli psovi.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí