Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 29. 6. 2008 22:13

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Obtěžování psím štěkotem

Zuzina napsal(a):

Myslela jsem, že je jasné, že ze štěkotu..

No tak v tom případě už je to uvedeno výše. Můžeš max. zjistit jestli mají živnost, pokud ne, dát podnět na neoprávněné podnikání.

Není tady

#27 29. 6. 2008 22:15

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tomu psovi se nelíbila manželova francouzská hůl, a ta baba řekla, že její pejsánek nemá rád lidi o berlích nebo holích, tak jsem jí řekla, že je bezohledná a zlá osoba, a že taky jednou může skončit s holí, a že manžel za to nemůže, že chodí o holi. Lidičky já bydlím v domě kde je asi tak 150 bytových jednotek. Ten barák je republikový unikát, v Evropě jsou jenom dva ty tohoto domu. A další je ve Švédku. Dokonce náš bárak je moderní památka. Je státem chráněná.

Upravil(a) topazio (29. 6. 2008 22:19)

Není tady

#28 29. 6. 2008 22:15

mag
♥♥♥♥♥♥♥

topazio napsal(a):

Na manžela taky jednou vystartoval pes, manžel šel o francouzské holi, a pes po něj vylej, tak se manžel po něj ohnal tou holý, bál se, aby ho pes nekousl, a majitelka psa začala na manžela řvát co si to dovoluje. A manžel pak seřval ji, že pes má mít košík a vodítko.

Máte ve vyhlášce města obojí?  Vodítko i náhubek?

Ale myslím, že vodítko je na sídlišti slušnost.

Není tady

#29 29. 6. 2008 22:16

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

topazio napsal(a):

Na manžela taky jednou vystartoval pes, manžel šel o francouzské holi, a pes po něj vylej, tak se manžel po něj ohnal tou holý, bál se, aby ho pes nekousl, a majitelka psa začala na manžela řvát co si to dovoluje. A manžel pak seřval ji, že pes má mít košík a vodítko.

No to by mi majitelka mohla zkusit říct!!!!

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#30 29. 6. 2008 22:16

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

Děkuji, ve spěchu jsem přehlídla. Co by se pak dělo? Dostal by "jen" pokutu nebo by musel dát psy pryč? Ale asi nic, ono v našem státě se nic nevyřeší sad

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

#31 29. 6. 2008 22:16

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

abych to dopsala jedno křídlo má 150 bytů a druhé také 150 bytů, a to máte celkem 300 bytů, z toho má tak 100 lidí psa,

Není tady

#32 29. 6. 2008 22:17

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Zuzina napsal(a):

Děkuji, ve spěchu jsem přehlídla. Co by se pak dělo? Dostal by "jen" pokutu nebo by musel dát psy pryč? Ale asi nic, ono v našem státě se nic nevyřeší sad

Ne psy by dát pryč nemuseli, ale opakovaný pokuty ano.

Upravil(a) mag (29. 6. 2008 22:17)

Není tady

#33 29. 6. 2008 22:18

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Janě náhubek i obojek je povinný, policie už rozdala pár pokut, ale nejvíce se bouří důchodci, ti prý na pokuty nemají, a své pejsánky na vodítko dávat nechtějí.

mag napsal(a):

topazio napsal(a):

Není tady

#34 29. 6. 2008 22:18

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

mag napsal(a):

topazio napsal(a):

Mno,řekla bych i nutnost,pak když ukazují ve zprávách ty pokousané lidi a děti mad mad .Věřím že bych v sebeobraně dokázala psa i zabít.

Není tady

#35 29. 6. 2008 22:20

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

topazio napsal(a):

Janě náhubek i obojek je povinný, policie už rozdala pár pokut, ale nejvíce se bouří důchodci, ti prý na pokuty nemají, a své pejsánky na vodítko dávat nechtějí.

mag napsal(a):

topazio napsal(a):

Důchodci nemají nikdy na nic.Jen je potkávám každé ráno jak courají po interšparech,kauflandech a hypernovách.

Není tady

#36 29. 6. 2008 22:23

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Co pozoruji u nás, tak nejvíce psů bez vodítek, vodí důchodci. Ach jo, ten čokl zase začal rafat, a to už je noční klid. Asi vážně napíši dopis k přestupkové komisi. Někdy když kvůli němu nemohu spát tak si vezmu špunty do uší. Ale ty si nemohu brát pořád. Vždyt za chvelku se mi narodí miminko. A budu muset slyšet miminko jestli nebrečí.

Není tady

#37 29. 6. 2008 22:25

mag
♥♥♥♥♥♥♥

topazio napsal(a):

Co pozoruji u nás, tak nejvíce psů bez vodítek, vodí důchodci. Ach jo, ten čokl zase začal rafat, a to už je noční klid. Asi vážně napíši dopis k přestupkové komisi. Někdy když kvůli němu nemohu spát tak si vezmu špunty do uší. Ale ty si nemohu brát pořád. Vždyt za chvelku se mi narodí miminko. A budu muset slyšet miminko jestli nebrečí.

Tak tam hlavně napiš, že chceš být vyrozuměna o výsledku.

Není tady

#38 29. 6. 2008 22:26

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

S těma důchodcema máš pravdu, a pořád si jenom stěžují. Jsi mi něco připoměla, také se to týká psa, jedna důchodkyně, přivázela psa před obchodem, a ten tak tak strašně štěkal, a vil, až z toho pokladní byly na nervy.

Tajgr napsal(a):

topazio napsal(a):

mag napsal(a):

Důchodci nemají nikdy na nic.Jen je potkávám každé ráno jak courají po interšparech,kauflandech a hypernovách.

Není tady

#39 29. 6. 2008 22:31

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

topazio napsal(a):

Já mám 5 měs.mimi,bohužel všechny okna máme zrovna na tu stranu jak je zahrada no a zatím miminko odolává,spí tvrdě,což je super,ovšem my,když začne štěkat v sobotu a neděli v 6,7 ráno a krásně se to rozléhá mad mad mad se nevyspíme,to člověk pak má opravdu hrozné myšlenky.

Není tady

#40 29. 6. 2008 22:39

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tajgr úplně tě chápu, co prožíváte, manžel má spaní tvrdý, ten pes mu taky vadí. Jestli si se dneska dívala na zprávy, tak tam ukazovali jak pes pokousal člověka a další psy.

Není tady

#41 29. 6. 2008 23:11

ita
♥♥♥♥♥♥-

Pokud majitel neumí  svého psa vychovat, je na trhu protištěkací obojek (pes dostává při štěkání nepříjemný výboj a odnaučí se to).  Napište toto řešení do stížnosti, majiteli to mohou uložit, aby nerušil sousedy.

Není tady

#42 29. 6. 2008 23:40

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Můj krysařík si taky občas zaštěká,když je tu třeba po dlouhé době sám,je mu 8 a bývalý přítel měl takové směny,že vždycky jeden z nás byl doma,ale ted tu bývá i sám a někdy ten první den štěká.Sousedka nad náma mi píše anonymy(už vím,že je to ona)A dokonce začla po domě vykládat,že to je hrozný,že můj pes štěká celý dny i noci a já že chodím chlastat.V noci tady nebyl nikdy v životě sám,maximálně když já přijdu z odpolední a děti o trošku dřív odejdou většinou v pátek se bavit,já nechodím vůbec do hospody a když s přítelem někam jedem,snažím se aby se psem byl někdo doma nebo ho dám k rodičům.Jinak tato sousedka s oblibou řve kolem druhý hodiny ranní na manžela a jejich dítko v sobotu od půl 6 ráno lítá po obyváku(nad mojí ložnicí)a dupe jako stádo rozzuřených bejků,ale to je všechno v pořádku.Někdy holt pes štěká(kdyby byl kráva tak bude bučet)a lidi občas řvou a děti dupou.Občas se kvůli psům hodně přehání,ale při tom pes může člověka dostat i s psychických problémů,stačí ho pohladit a vidět jak s náma cítí.A pak mi někdo řekne,že když ho 8 let miluju,tak ho mám snad dát utratit,protože se něco změnilo v chodu domácnosti a občas se to nedá jinak než aby zůstal doma sám.Jsou případy,že opravdu lidi psa zanedbávají,ale většinou je to trošku jinak.

Upravil(a) Ivča K. (29. 6. 2008 23:42)

Není tady

#43 30. 6. 2008 10:57

Musim
♥♥♥♥♥♥-

No, já asi zase kvůli psům zruším zahrádku. Měla jsem ji v pronájmu kvůli tichu a klidu. Nějaký blbec si to tam taky pronajmula má tam uvázané dva velká bojová plemena, kteří rafou na vše, co se hne. Nemusí to ani vidět!!!! Už se stalo ,že po celodenním štěkání mne k večeru bolela hlava a raději jsem odjela. Sama mám psa, ale je zticha a kolem mne jich je snad 5, ale problém nebyl. Utíkala jsem z centra Prahy se vyspat v TICHU
na zahrádku...oproti psům i letadla jsou jenom "sranda".
Napiš stížnost na obv.úřad, občanské spolužití a narušení, ev. kontaktuj ochranáře. kdysi bývalo, že z pořízením psa museli souhlasit sousedi kolem tebe. Dnes už to asi neplatí. Skus najít vícero podpisů, at má dopis větší váhu, ale i rizikové těhotenství je dost velký důvod ne?
pak jenom volat na ni policajty?
Chápu tě. Já si na zahradě nestěžuji sama a NIC. Řvou dál...a jako bojová plemena mají ohromné hlasy a hezky se to tam rozléhá....

Není tady

#44 30. 6. 2008 13:44

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

No já chápu, že neustále štěkací pes je šílený, ale na druhou stranu - to s tím otráveným masem to byl doufám jenom vtip ?!

Není tady

#45 30. 6. 2008 14:18

slíva modrá
♥♥-----

Přes zahradu mají sousedi kokra,když je sám doma,tak ho zavřou na balkon,protože doma jim vzteky ničí věci.Venku vyje jak pes baskervilský!Přes ulici mají sousedi křížence labradora.Pěstují ho na dvorečku 2X2metry.Kdokoli jde kolem,z domu ,do domu tak začne radostně štěkat,posléze smutně kňučet.Pod námi bydlí rodina s miminkem už asi čtvrtým a ty pláčou a pláčou a když konečně vyrostou a plakat přestanou,tak začnou řvát a dupat.Vedle nás soused už asi deset let opravuje dům.Celý týden nic,uhodí víkend a začne buch buch...Nad námi bydlí hluchá paní,takže kdyby sledovala stejné pořady mohla bych vyhodit televizi.No, ale jsme velká rodina,taky naděláme hluku,taky byli kluci malí a plakali a plakali,pak řvali a dupali a řvou a dupou dodnes.Taky jsme dlouho opravovali byt,když hlídáme babičce psa,tak teskně vyje , no a hluchý budeme jednou/nebude to tak dlouho trvat/ taky...........

Není tady

#46 30. 6. 2008 14:25

mag
♥♥♥♥♥♥♥

slíva modrá napsal(a):

Přes zahradu mají sousedi kokra,když je sám doma,tak ho zavřou na balkon,protože doma jim vzteky ničí věci.Venku vyje jak pes baskervilský!Přes ulici mají sousedi křížence labradora.Pěstují ho na dvorečku 2X2metry.Kdokoli jde kolem,z domu ,do domu tak začne radostně štěkat,posléze smutně kňučet.Pod námi bydlí rodina s miminkem už asi čtvrtým a ty pláčou a pláčou a když konečně vyrostou a plakat přestanou,tak začnou řvát a dupat.Vedle nás soused už asi deset let opravuje dům.Celý týden nic,uhodí víkend a začne buch buch...Nad námi bydlí hluchá paní,takže kdyby sledovala stejné pořady mohla bych vyhodit televizi.No, ale jsme velká rodina,taky naděláme hluku,taky byli kluci malí a plakali a plakali,pak řvali a dupali a řvou a dupou dodnes.Taky jsme dlouho opravovali byt,když hlídáme babičce psa,tak teskně vyje , no a hluchý budeme jednou/nebude to tak dlouho trvat/ taky...........

tummenupp

Moje babi tluče smetákem do stropu, nad ní bydlí postižený chlapeček, který prostě někdy křicí a často tluče nohou do země.... těžko jí to vysvětlujeme, je jí 80, ona by ho nejradši zavřela do ústavu, aby měla klid.

Není tady

#47 30. 6. 2008 16:30

Simon
♥♥♥♥---

Tak já jsem z druhé strany smile U mámy máme dvě kníračky a zkosenou zahradu za domem, pod zahradou cesta do lesa, frekventovaná - chodí tam pejskaři, maminky s kočárkem.... bohužel, je to plemeno štěkavé a odpoledne prostě proňafají. Naproti zahradě je panelák, zatím si nikdo nestěžoval (máme je 6 let). Zlatí lidé smile Okřikujeme co to jde, ale občas to prostě neuhlídáme. Večer na ně řveme dvojnásob.

S přítelem máme velké plemeno, hlídací... a když se v noci něco šustne kolem baráku, bafne, když se mu to hodně nelíbí, rozeštěká se. Budeme se stěhovat, na sousedy si zvykne rychle, doufám, že s ním nebude mít někdo problém (snad ne).

Není tady

#48 30. 6. 2008 16:31

Maya.82
Host

No když si někdo neumí vychovat psa tak je to těžké takový člověk by si psa neměl ani pořizovat. Jinak bych jim doporučila ten obojek jak psala Ita.

#49 30. 6. 2008 17:54

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ten pes v noci štěkal, že se nedalo spát, a majitelům je to jedno, jak tak koukam, tak problémy se štěkající psy jsou všude

Není tady

#50 30. 6. 2008 18:32

Simon
♥♥♥♥---

Maya.82 napsal(a):

No když si někdo neumí vychovat psa tak je to těžké takový člověk by si psa neměl ani pořizovat. Jinak bych jim doporučila ten obojek jak psala Ita.

Mayo, nevím, jak vychovat hlídacího psa, který má hlídání v genech, aby nehlídal a neštěkal smile V dnešní době zlodějíčků bereme psa také jako zabezpečení domu, efektivnější řešení neexistuje: máme jistotu, že si zloděj vybere jiný dům než ten náš (pochybuju, že by se chtěl někdo obtěžovat s otráveným buřtem smile), pes by ho spolehlivě roztrhal.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí