29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Děvčata mám toho dost, jsem úplně naštvaná nebo spíš na prášky> Sousedi si pořídili psa, a ten nedělá nic jinýho než celý den příšerně rafe, nemám vůbec klid. Je to už neúnosný. Ten štěkot se nedá vydržet. A jít na ně nemohu. Chlap tý ženský je agresivní, a manžela nemám doma. A není mi zrovna moc dobře. Oni ho třeba nechají celý den doma samotnýho a je to hrozný. A když jsou doma, tak ho taky vlastně nechají štěkat, a je jim jedno jestli tim obtěžují druhé.
Není tady
Klasika: §127 OZ. Jinak zkus si na pomoc pozvat MP. Zvlášť pokud nejsou doma, tak je volej s tím, že ten pes je tam zavřený celý den=týrání. Jinak to budou týpci co s nima domluva není možná, takový tu mám taky a jde všechno přes správní orgány podle §5 OZ a soudy, což je na celá léta.
Oni mají ještě dítko - kluka, a ten je pěkně nevychovaný, na to ho si stěžuje dost lidí, dělá pěkný bordel, třeba řve na chotbě, také některým lidem kopal do dveří, práská schválně vchodovými dveřmi, no prostě dělá různé schválnosti, a domluva s jeho rodiči nemožná, říkají že si kluk může dělat co chce, v domě bydlí více rodin s dětmi, ale žádné dítko si nedovolí to co on, vlastně všechny ostatní dítka jsou hodná.
šarik napsal(a):
Klasika: §127 OZ. Jinak zkus si na pomoc pozvat MP. Zvlášť pokud nejsou doma, tak je volej s tím, že ten pes je tam zavřený celý den=týrání. Jinak to budou týpci co s nima domluva není možná, takový tu mám taky a jde všechno přes správní orgány podle §5 OZ a soudy, což je na celá léta.
Není tady
Máme stejný problém.Naproti nám přes silnici asi tak 15-20 metrů na zahradě šnafe vlčák,odráží se to přímo k nám do oken,šnafe na všechno co se hejbne,na všechny strany,na ptáky,začne ráno v půlšestý jak začnou chodit lidi do práce,pak na školáky když jdou do školy,ze školy,čekám až odchytnu majitele,zatím vyčkávám ale už toho máme plný zuby,to je takzvaný pes blbec.Jedině co mně napadá hodit mu do ksichtu pepř,bouchací kuličky anebo otrávit.Píšu ve vzteku poněvadž je zas na zahradě a zas štěká zmetek jeden
.
Není tady
Moc dobře tě chápu také mám hrozný vztek, oni teďka nejsou doma, a rafe jak pominutej, fakt se to nedá vydržet, ono se pořád všude mluví jak lidé ubližují psům, jací jsou chudáci, atd. Už toho mám prostě dost. Lidé co mají psy nejsou vůbec ohleduplní k druhým. Každý přeci nechce poslouchat psí štěkot. A nejvíce mě štve, když si v baráku, po psovi neuklidí výkaly, to je taky hnus. A nejhorší je, když to udělají ve výtahu a neuklidí to, to pak nemůže třeba nějaká maminka ani s kočárkem do výtahu, protože se tam válí psí hovinka. A ty lidi to neuklidí a nechají to tam.
Tajgr napsal(a):
Máme stejný problém.Naproti nám přes silnici asi tak 15-20 metrů na zahradě šnafe vlčák,odráží se to přímo k nám do oken,šnafe na všechno co se hejbne,na všechny strany,na ptáky,začne ráno v půlšestý jak začnou chodit lidi do práce,pak na školáky když jdou do školy,ze školy,čekám až odchytnu majitele,zatím vyčkávám ale už toho máme plný zuby,to je takzvaný pes blbec.Jedině co mně napadá hodit mu do ksichtu pepř,bouchací kuličky anebo otrávit.Píšu ve vzteku poněvadž je zas na zahradě a zas štěká zmetek jeden
![]()
![]()
.
Není tady
Tomu pejskovi, co štěká naproti dát kousek otráveného masa, tomu, co štěká v domě zavolat měšťáky a dítě umravnostnit tím, že ho chytím za límec a vysvětlím mu to, že do dveří se nekope ! Někteří jsou fakt bezohlední kreteni !
Není tady
Aneri napsal(a):
Tomu pejskovi, co štěká naproti dát kousek otráveného masa, tomu, co štěká v domě zavolat měšťáky a dítě umravnostnit tím, že ho chytím za límec a vysvětlím mu to, že do dveří se nekope ! Někteří jsou fakt bezohlední kreteni !
Otrávené maso ,to jsi nemyslela vážně, že ne ?
Není tady
Aneri napsal(a):
Tomu pejskovi, co štěká naproti dát kousek otráveného masa
??? to myslíš vážně
Není tady
Já bych neměla to srdce toho psa otrávit, i když otravuje ostatním život. Kámoška má podobný problém bydlí v paneláku a tam v 1+1 chová ženská vlčáka a vlkodava, a ty taky štěkají jak pominutý, a ty se při štěkotu klepou i skleničky ve vytríně, lidi nemají rozum, že takhle velký psy chovají v malém bytě, tihle psi patří do výběhu někam k baráku. A ten pes co štěká u nás, je taková střední rasa.
Není tady
topazio napsal(a):
Já bych neměla to srdce toho psa otrávit, i když otravuje ostatním život. Kámoška má podobný problém bydlí v paneláku a tam v 1+1 chová ženská vlčáka a vlkodava, a ty taky štěkají jak pominutý, a ty se při štěkotu klepou i skleničky ve vytríně, lidi nemají rozum, že takhle velký psy chovají v malém bytě, tihle psi patří do výběhu někam k baráku. A ten pes co štěká u nás, je taková střední rasa.
Zajímavé, že nejuštěkanější jsou yorkové, pudlové, krysaříci a jezevčíci.
No nic, to OT, všechno podstatné napsal Šarik.
Není tady
To otrávený maso už mně napadlo taky,a nejen mně,celý barák,myslím že ten kdo to zažil jistě to chápe.Ale asi bych to nedokázala.Škoda.
Není tady
Tajgr napsal(a):
To otrávený maso už mně napadlo taky,a nejen mně,celý barák,myslím že ten kdo to zažil jistě to chápe.Ale asi bych to nedokázala.Škoda.
Jistě, teď budeme trávit psy a až nám to přijde normální tak třeba malé děti. Trestní sazba je myslím až tři roky.
Není tady
Aneri napsal(a):
Přesně tak,protože na takové lidi domluva NEPLATÍ !!!!!
Není tady
Tajgr napsal(a):
Aneri napsal(a):
Tak upozornit městský úřad, dát podnět k přestupkovému řízení.
Není tady
Jsem zjistila, že čím menší pes, tak tím více štěká. Ono je to vážně o nervy. Já jsem na rizikovém, mám jen 4 hodiny vycházky, a tak většinu dne musím být doma, a nemohu nikam odejít, tak to musím poslouchat a je to vážně někdy o nervy. Chcete mít klid a nemáte ho.
Není tady
Kámoška tam jednou byla a vůbec jí nepomohli, řekli jí, že to pes a ty štěkají, a že oni s tím nic udělat nemohou, a že to musí snášet. A víc se s ní nebavili.
mag napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Aneri napsal(a):
Není tady
mag napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Aneri napsal(a):
jj, už to k tomu spěje,zatím čekáme až odchytnem majitele a podle toho jak se k tomu postaví.
Není tady
topazio napsal(a):
Kámoška tam jednou byla a vůbec jí nepomohli, řekli jí, že to pes a ty štěkají, a že oni s tím nic udělat nemohou, a že to musí snášet. A víc se s ní nebavili.
mag napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Ale můžou a taky můžeš upozornit a požádat o pomoc majitele domu (bytové družstvo, město) .
Není tady
topazio napsal(a):
mag napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Přesně tak,protože na takové lidi domluva NEPLATÍ !!!!!Tak upozornit městský úřad, dát podnět k přestupkovému řízení.
Na úřad se nechodí, na úřad se píše. Pak to nelze ignorovat.
Není tady
Topazio a počkej až se ti narodí prcek, bude se budit při každým zaštěkání..... bohužel máme pod barákem travnatej dvůr kam psy chodí venčit půl města, takže si myslím kam se na mě hrabete pos...ou celý okolí, abych začala chodit na chůdách, když se jich sejde víc a pustěj se do sebe je to mazec, samozřejmě skoro nikdo nemá psa na vodítku, takže o strach vůbec vycházet z bytu natož tam pustit dítě. Na městě se to řeší pořád dokola, po třech letech stížností se stalo to, že postavili koš s pytlíkama, který stejně nikdo nepoužívá a štěkot a výkaly jsou stále na denním pořádku
Není tady
Měla bych k tématu taky dotaz. Náš soused má "chovnou stanici". Doma už nemůžeme. Dá se s tím něco dělat?
Není tady
Zuzina napsal(a):
Měla bych k tématu taky dotaz. Náš soused má "chovnou stanici". Doma už nemůžeme. Dá se s tím něco dělat?
Podle toho, z čeho nemůžete. Musíš napsat konkrétní problémy.
Není tady
Na manžela taky jednou vystartoval pes, manžel šel o francouzské holi, a pes po něj vylej, tak se manžel po něj ohnal tou holý, bál se, aby ho pes nekousl, a majitelka psa začala na manžela řvát co si to dovoluje. A manžel pak seřval ji, že pes má mít košík a vodítko.
Není tady