29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moc pěkný oblečky, se mi tam jeden líbil, ale už je pryč. Škoda.
leontyna napsal(a):
Holky...mam tam novou varku,tak se podivejte.Snad se to bude libit..a omlouvam se,ze ty ceny jsou vyssi...
![]()
Jsem dnes cely den se tim bavila....doufam,ze jsem vybirala dobre...
Není tady
Leontýnko prosím tě posílala jsem ti SZ - můžeš mě prosím kontaktovat? Vestička dorazila v pořádku, ráda bych se s tebou vyrovnala...........
Není tady
Pod jakým ID tě najdeme na mimibazaru? Zatím jsem neměla tu čest :-) a jsem zvědavá, odkud ty věci posíláš? Zatím nepotřebuji nic konkrétně, ale věci na webu vypadají vážně moc hezky, tak až budu vědět přesně co hledám, určitě bych se koukla nebo ozvala.
Není tady
kOCENY,NECO JSEM ZASE NAKOUPILA,MRKNETE NA WEBIK,SNAD SE BUDOU VECI LIBIT.A JAK VZDYCKY,PISTE MI SZ,JO????DEKUJU....JO,POSTOVNE JE TROSKU VICE,ALE NEMUZU JINAK...SE OMLOUVAM...
Není tady
Ahjoj Leontýnko,
měla bych zájem o následující:
Lacláčky QT
Lacláčky Rifle NEXT
Triko s dlouhým rukávem pruh béžová/hnědá
Manžestrové lacláčky Adams Kids
čepička s ušima
Triko Next s dlouhým rukávkem a písmenkem B
Tričko Cuddle me
Pruhovaný svetřík modrý NExt
Dej mi pls vědět, jestli je to ještě volné.
díky moc a nakupuj dál
Není tady
Hoj leontýnko,penízky jsem poslala,zejtra by měly odejít,děkuju a těším se
Není tady
Holky,neco jsem dodala na muj webik,tak se mrknete,snad se bude neco libit.....Teda doufam....
Není tady
Ahojky Leo,
moc hezké věcičky, písla jsem Ti SZ... měla bych o nějaké věci zájem
děkuju za případné info
Není tady
Ahojky Leontynko, ode mně taky SZ
děkuji
Není tady
čauky Lei,
tak jsem dneska obdržela balíček s věcičkama a jsem mooooc nadšená!! jsou krásný a moc fajn cenu - máš hezký vkus!!
Jen tak dál!!! Ještě písnu SZ....
děkujuuuuuu a jak zas něco bude, tak dej echo
(já kupuju chlapečkovské )
a tip - 3-6 m nebo i už spíš 6-12 m - už pak i letní (pokud bude - vím, že zatím je zima )
Není tady