29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky,ja vim,ze se to sem nehodi ale nevim,jak jinak bych vam to vsem tehulkam zdelila.Vim,ze spousta z vas nakupuje na mimibazaru.Dnes jsem mela moznost koupit hodne take nosenych oblecku na mimi i deti a muzu rict,ze mi zrak prechazel.Jsou kvalitni,vetsinou znackove a vypadaji jako nove,neodolala jsem a neco nakoupila.Mrknete na muj WEB a pokud budete mit zajem,rada vam to poslu....Je toho tady spousta...neverily by jste.Pokud se vam to bude zdat drahe,staci mi rict.Jinak,piste mi ZS..a adresu,posilam to prece jen z velke dalky.Snad uspeju,jestli budete mit zajem..koupim dalsi a hodim to na net..pa..pa..
Není tady
Leontýnko - tak já bych tedy měla zájem o tu podšitou vestičku a ten kompletek sukýnky, roláčku a punčošek. Pískni mi prosím, zda jsou věcičky ještě k dispozici a způsob platby. Jen dál nakupuj
Upravil(a) Kacabka (29. 6. 2008 21:16)
Není tady
Leontýno, pokud budeš mít takové oblečky jako byly na fotce a za takové ceny, tak na babinetu udáš v pohodě tisíc kusů...
leonty jen nakupuj, věcičky jsou luxusní a ty ceny paráda, myslím, že s tímhle se ti rozjede dobrý shop
Není tady
Holky,diky za kladne odezvy..jste hodne,klido piste,co by jste tu chteli najit...myslim za obleceni,na jak stare deti apod....
Ceny za oblecky v pohode ale docela jsem mela sok z postovneho...
Nebude vam vadit,kdyz vam nejake zauctuju?????
Není tady
Leonty, co blázníš, to je jasné, že poštovné účtuješ, je všude. Já to kvůli němu pak dělám tak, že si objednám víc věcí, aby se to rozpočetlo, ale i tak jsou ty tvoje ceny i s poštovným bomba
jestli tedy můžu, já sháním malinkaté lacláčky pro novorence, velikost 0-3měsíce ale ne riflové, nějaké pláťáčky teď na léto a k tomu klíďo tríčo jako kompletek a nějaký kabátek té samé velikosti, v klučičích barvách
fakt se toho neboj, jestli máš možnost takového super dobrého nákupu, za tohle ti maminy budou trhat ruce
Upravil(a) Izi (30. 6. 2008 16:42)
Není tady
Přesně tak - já bch Ti osobně utrhala ruce za nějaký zimní kabátek a bundičku od Nextu (mají je nááádherné) pro holčičku ve věku 6-9 měsíců a lehkou bundičku ve velikosti 3-6 měsíců
Upravil(a) Kacabka (30. 6. 2008 16:46)
Není tady
určitě nakupuj, zájemkyn bude hodně a nic nezbyde. Sháním nějaký teplý overálek na zimu tak na 5-8 měs??
Není tady
leonty, jsi zlatá . už ti na email posílám obrázek toho overálku
.
Holky,tak mam zase nove oblecky ale musite vydrzet,neumim to dostat z fotaku...
Chlap uz mi to jednou vysvetloval,holt jsem to nepochopila a jelikoz mam odpoledni a koncim az v deset,tak to uz po nem nemuzu chtit.Jinak,jsou to mooooc pekne vecicky ale trosku drazsi,nez ty pred tim,nechala jsem si to poslat postou......nevadi????Jo,jeste mi napiste,na jakou vekovou skupinu,ze jsem to tak blbe napsala,se mam soustredit.Jinak,tech zimnich vecicek je zatim poskrovnu......Prosim o trpelivost semnou....zatim pa..pa...
V sobotu to bude na mem webu..ju....
Není tady
leonty, jsem mooooc zvědavá a těším se, co krásného nám zase nabídneš .
jsem taky zvedava, zajima me 68-74 velikost, zimni 74
Není tady
Jejda Leonty, ty jsi prostě skvělá....já bych brala nějakou bundičku do pasu,do 3 měsíců, to je vel. 62-68 asi neutrální barvičky. Jinak se mi na tvém webíku ukazuje jenom tričenko, tak nevím, kam koukat.
Není tady
Tak jo,mam ty oblecky na webu..snad se budou libit a nezastrasi vas ta cena.Jsou o neco drazsi..kdyz tak tak pisnete SZ..tu najdu hned.Kdyby se vam to zdalo predrazene,tak uz s tama nakupovat nebudu a najdu neco levnejsiho.Jen prosim,neukamenovat.....DEKUJU...
Není tady
Ty jo, Leonty, ty ceny jsou senzační!!! Vůbec ne předražený... já bych si rezervovala ten kabátek prosím... ale ještě mi to neposílej, koupím toho asi víc
Není tady
Ahoj, já bych si zamluvila ten overálek a sukýnku
Díky
Není tady
Holky...mam tam novou varku,tak se podivejte.Snad se to bude libit..a omlouvam se,ze ty ceny jsou vyssi...
Jsem dnes cely den se tim bavila....doufam,ze jsem vybirala dobre...
Není tady
Lei, posílaal jsem SZ
Není tady
Ahojky Lei,
já bych si kdyžtak od tebe z nabídky vzala (pokud bude ještě volné):
-bílé lacláčky s tričkem BHS 180,-Kč
-mikinka na zip s kapucí...vel.5kg MOTHER CARE 80,-Kč
-top s dlouhým rukávkem LADYBIRD 50,-Kč
-flauš.miminka šedá s bagříkem NEXT 140,-Kč
My se neznáme, já jsem z podzimňátek. Věcičky jsou kouzelné, jen tak dál, myslím, že zde budeš mít spoustu vděčných odběratelek .
Prosím, prosím, dej mi vědět, zda jsou věcičky ještě volné a kdy to budeš případně odesílat. Už se moc těším
Petra
Upravil(a) Pet (13. 7. 2008 20:03)
Není tady