Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 29. 6. 2008 15:55

JETIXA
♥------

Studium střední školy při zaměstnání

Může mi někdo,prosím,poradit,kde sehnat informace o tom,na které střední škole se dá studovat dálkově?Ráda bych si dodělala maturitu.Může mi prosím někdo pomoct?

Není tady

#2 29. 6. 2008 19:30

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Studium střední školy při zaměstnání

Například u nás. Jistě tě tahle odpověď ale neuspokojila. Budeš muset zvednout telefon a obtelefonovat si školy u vás a v okolí....nebo zadej do hledáčku maturita dálkově a vybírej z nabídky...

Upravil(a) Bety (29. 6. 2008 19:31)

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 2. 7. 2008 8:25

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) misha88 (19. 10. 2011 14:00)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#4 2. 7. 2008 8:47

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Adresář středních škol v Čr
http://www.hiedu.cz/

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#5 2. 7. 2008 11:52

han
♥♥♥----

Jen nevím jestli není pozdě.Touhle dobou jsem před rokem byla přijatá.Mám za sebou rok.Pokud tedy chceš začít tohle září.Já jsem si dávala přihlášku někdy únor-březen a už jich bylo dost podaných.

Není tady

#6 2. 7. 2008 23:14

Sirius
Host

Ahoj Jet...já jsem na tom zhruba stejně. Loni jsem začal opět studovat. Do školy dojíždím cca 25 km. Výuka u nás dálkařů je formou konzultací, čili ve školním roce 12x pátek a 12x následná sobota, každý den konzultací jsou dva předměty, kterých v prvním ročníku je celkem devět. Je to docela záběr na samostudium, protože ve škole není čas na vše. Začalo nás 92 ve dvou třídách a nyní zbylo asi 35-40.
Myslím, že není problém najít školu pro dálkové studium, na většinu přijímají i bez zkoušek, podle pořadí přihlášených. Některá zařízení jsou soukromá a výše školného je poměrně značná, až 20 000 za ročník. Měl jsem štěstí v neštěstí, v zaměstnání mi neumožnili dojíždět do Prahy, kde by mne stál ročník (mimo knih a jízdného) 14 000. (Škola každých 14 dní, jedna cesta přes 100 km) Tak jsem nastoupil státní školu...bez nutnosti platit školné.
Přeji mnoho zdaru.

#7 2. 7. 2008 23:18

Sirius
Host

han napsal(a):

Jen nevím jestli není pozdě.Touhle dobou jsem před rokem byla přijatá.Mám za sebou rok.Pokud tedy chceš začít tohle září.Já jsem si dávala přihlášku někdy únor-březen a už jich bylo dost podaných.

Han, nikdy není pozdě...do školy jsem volal v pondělí a v pátek začínaly konzultace...byl jsem nadpočetný, ročník měl mít 90 studentů, já byl tím 92, ale vedení mělo pochopení a vědí, že úbytek je značný. Mimochodem, jak Ti dopadl ročník? wink

#8 3. 7. 2008 12:35

han
♥♥♥----

Sirius napsal(a):

han napsal(a):

Han, nikdy není pozdě...do školy jsem volal v pondělí a v pátek začínaly konzultace...byl jsem nadpočetný, ročník měl mít 90 studentů, já byl tím 92, ale vedení mělo pochopení a vědí, že úbytek je značný. Mimochodem, jak Ti dopadl ročník? wink

Aha,taky mě mohlo napadnout,že všude nejsou stejné podmínky.kapitulation
My máme jednou týdně pět hodin.Lichý a sudý týden,takže dva rozvrhy.Nastoupilo nás 33 a během roku odpadlo 6 lidí.Jestli někdo propadl,to uvidím v září.big_smile Mimochodem,docela mě to baví,i když náročný to teda je!Kdyby člověk mohl chodit jen do školy!Jinak jsem trochu plavala v ekonomice,ostatní známky 1,2.A co ty?

Není tady

#9 3. 7. 2008 23:41

Sirius
Host

Hani, tak to blahopřeju..já dopadl...no dvě trojky...jedna z účetnictví a druhá z práva..podcenil jsem to, jinak dvojky, až na dějepis, tam to jinak nešlo, historii miluju.
Jinak, škola mne též baví, docela mne to naplňuje. A těší mne, že i když patřím ve třídě k nejstarším, tak znalosti jsou na dost dobré úrovni. Doufám, že se podaří zdárně dokončit. Jsem to i někomu slíbil. Ale hlavně to dlužím...sobě.

#10 4. 7. 2008 23:46

han
♥♥♥----

No,tak to je paráda!Krásný známky.My víme,co si dlužíme,co?

Není tady

#11 5. 7. 2008 19:25

Sirius
Host

han napsal(a):

No,tak to je paráda!Krásný známky.My víme,co si dlužíme,co?

Jo. A dluhy se mají splácet.

#12 5. 7. 2008 22:59

han
♥♥♥----

Strach ze státní m...... veliký!Už teď nám tlučou do hlavy,že to bude síla.Jinak,chodím taky na státní.
Taky vás tak straší?

Není tady

#13 5. 7. 2008 23:06

Sirius
Host

Jo i ne, nebojím se, myslím, že to nebude tak zlé.

#14 19. 10. 2011 13:44

bloudilka
♥------

misha88 napsal(a):

předpokldám že učnák máš? to jde dálkově pak studovat dost sš....trvá to většinou místo 2 let roky 3....chodíš většinou jednou týdně...

ahoj smile ...... ale pokud nemám ani dokončený učňák, dá se vůbec něco dálkově studovat? ... hledala jsem an netu, možná asi málo, nenašla jsem žádné informace. sad

Není tady

#15 19. 10. 2011 15:03

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

já našla hned

http://www.danae.cz/

Čtyřletá dálková forma vzdělávání -  studium při zaměstnání - je určena pro uchazeče s ukončenou povinnou školní docházkou nebo úspěšně ukončeným základním vzděláním bez dalšího vzdělání a pro uchazeče s neukončeným středním vzděláním, kteří mají vedle svého zaměstnání jednou týdně možnost navštěvovat výuku ve škole.

dále
http://www.dakol-karvina.cz/www/cz/nast … -uchazece/

http://www.sposs.cz/pro-uchazece/dalkove-studium.php

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí