18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můe mi někdo,prosím,poradit,kde sehnat informace o tom,na které střední kole se dá studovat dálkově?Ráda bych si dodělala maturitu.Můe mi prosím někdo pomoct?
Není tady
Například u nás. Jistě tě tahle odpověď ale neuspokojila. Bude muset zvednout telefon a obtelefonovat si koly u vás a v okolí....nebo zadej do hledáčku maturita dálkově a vybírej z nabídky...
Upravil(a) Bety (29. 6. 2008 19:31)
Není tady
Adresář středních kol v Čr
http://www.hiedu.cz/
Není tady
Jen nevím jestli není pozdě.Touhle dobou jsem před rokem byla přijatá.Mám za sebou rok.Pokud tedy chce začít tohle září.Já jsem si dávala přihláku někdy únor-březen a u jich bylo dost podaných.
Není tady
Ahoj Jet...já jsem na tom zhruba stejně. Loni jsem začal opět studovat. Do koly dojídím cca 25 km. Výuka u nás dálkařů je formou konzultací, čili ve kolním roce 12x pátek a 12x následná sobota, kadý den konzultací jsou dva předměty, kterých v prvním ročníku je celkem devět. Je to docela záběr na samostudium, protoe ve kole není čas na ve. Začalo nás 92 ve dvou třídách a nyní zbylo asi 35-40.
Myslím, e není problém najít kolu pro dálkové studium, na větinu přijímají i bez zkouek, podle pořadí přihláených. Některá zařízení jsou soukromá a výe kolného je poměrně značná, a 20 000 za ročník. Měl jsem těstí v netěstí, v zaměstnání mi neumonili dojídět do Prahy, kde by mne stál ročník (mimo knih a jízdného) 14 000. (kola kadých 14 dní, jedna cesta přes 100 km) Tak jsem nastoupil státní kolu...bez nutnosti platit kolné.
Přeji mnoho zdaru.
han napsal(a):
Jen nevím jestli není pozdě.Touhle dobou jsem před rokem byla přijatá.Mám za sebou rok.Pokud tedy chce začít tohle září.Já jsem si dávala přihláku někdy únor-březen a u jich bylo dost podaných.
Han, nikdy není pozdě...do koly jsem volal v pondělí a v pátek začínaly konzultace...byl jsem nadpočetný, ročník měl mít 90 studentů, já byl tím 92, ale vedení mělo pochopení a vědí, e úbytek je značný. Mimochodem, jak Ti dopadl ročník?
Sirius napsal(a):
han napsal(a):
Han, nikdy není pozdě...do koly jsem volal v pondělí a v pátek začínaly konzultace...byl jsem nadpočetný, ročník měl mít 90 studentů, já byl tím 92, ale vedení mělo pochopení a vědí, e úbytek je značný. Mimochodem, jak Ti dopadl ročník?
Aha,taky mě mohlo napadnout,e vude nejsou stejné podmínky.
My máme jednou týdně pět hodin.Lichý a sudý týden,take dva rozvrhy.Nastoupilo nás 33 a během roku odpadlo 6 lidí.Jestli někdo propadl,to uvidím v září. Mimochodem,docela mě to baví,i kdy náročný to teda je!Kdyby člověk mohl chodit jen do koly!Jinak jsem trochu plavala v ekonomice,ostatní známky 1,2.A co ty?
Není tady
Hani, tak to blahopřeju..já dopadl...no dvě trojky...jedna z účetnictví a druhá z práva..podcenil jsem to, jinak dvojky, a na dějepis, tam to jinak nelo, historii miluju.
Jinak, kola mne té baví, docela mne to naplňuje. A těí mne, e i kdy patřím ve třídě k nejstarím, tak znalosti jsou na dost dobré úrovni. Doufám, e se podaří zdárně dokončit. Jsem to i někomu slíbil. Ale hlavně to dluím...sobě.
No,tak to je paráda!Krásný známky.My víme,co si dluíme,co?
Není tady
han napsal(a):
No,tak to je paráda!Krásný známky.My víme,co si dluíme,co?
Jo. A dluhy se mají splácet.
Strach ze státní m...... veliký!U teď nám tlučou do hlavy,e to bude síla.Jinak,chodím taky na státní.
Taky vás tak straí?
Není tady
Jo i ne, nebojím se, myslím, e to nebude tak zlé.
misha88 napsal(a):
předpokldám e učnák má? to jde dálkově pak studovat dost s....trvá to větinou místo 2 let roky 3....chodí větinou jednou týdně...
ahoj ...... ale pokud nemám ani dokončený učňák, dá se vůbec něco dálkově studovat? ... hledala jsem an netu, moná asi málo, nenala jsem ádné informace.
Není tady
já nala hned
http://www.danae.cz/
Čtyřletá dálková forma vzdělávání - studium při zaměstnání - je určena pro uchazeče s ukončenou povinnou kolní docházkou nebo úspěně ukončeným základním vzděláním bez dalího vzdělání a pro uchazeče s neukončeným středním vzděláním, kteří mají vedle svého zaměstnání jednou týdně monost navtěvovat výuku ve kole.
dále
http://www.dakol-karvina.cz/www/cz/nast … -uchazece/
http://www.sposs.cz/pro-uchazece/dalkove-studium.php
Není tady