6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
On mi rekl, ze ackoliv to zni silene ma pocit, ze ja jsem "ta prava" a je z toho nervozni, ze narozdil od holek driv u kterejch mu to bylo jedno u me je nervozni, protoze ma pocit, ze o neco jde...
Nesmysl. Chalp toho vdy nakecá. Spí je nervozni sam ze sebe jestli to zase nezvorá.
Presne! Proste tohle je muzska nocni mura a kdyz se mu to stane jednou, tak se desi, ze se to stane podruhe, a kdyz se to stane potreti, je ten des vetsi a vetsi... no zacarovany kruh, myslim... Proste pak chvili trva, nez zase ziska sebejistotu.
Není tady
Kdy jsme u těch nechutností, mě teda totálně nechutné přijdou u enský dlouhý neholený chlupy pod paí. Viděla jsem asi před rokem v tramvaji takovou docela kočku, blondynku, namalovanou, hezky oblečenou, v tílečku... ale jen co zvedla ruku, tak jsem pochopila, e přírodní blondýna není, měla tam skoro pět cm hrozně dlouhé husté černé chlupy a na nich kapky potu ... to bylo fakt nechutné. Říkám si, jak to dělaj chlapi, kdy si takovou kočku přivedou domů a pak ji svlíknou... Co myslíte? ... No i kdy před pár lety to bylo asi normální... tak nevím, proč mi to přijde tak nechutné
Není tady
L_aura napsal(a):
Kdy jsme u těch nechutností, mě teda totálně nechutné přijdou u enský dlouhý neholený chlupy pod paí. Viděla jsem asi před rokem v tramvaji takovou docela kočku, blondynku, namalovanou, hezky oblečenou, v tílečku... ale jen co zvedla ruku, tak jsem pochopila, e přírodní blondýna není, měla tam skoro pět cm hrozně dlouhé husté černé chlupy a na nich kapky potu ... to bylo fakt nechutné. Říkám si, jak to dělaj chlapi, kdy si takovou kočku přivedou domů a pak ji svlíknou... Co myslíte? ... No i kdy před pár lety to bylo asi normální... tak nevím, proč mi to přijde tak nechutné
No, mám kamaráda, kterýmu se to líbí
Třeba ta kočka v tramvaji byla jeho
Není tady
Santalo, já takový taky znám... ale, kdybych s takových chodila, tak si asi do tramvaje tílečko nevezmu:-)
No jo, asi mám fakt k chlupům odpor u od dětství, přilo mi to straně nechutné, třeba i u chlapů na nohou... ale natěstí jsem se z toho vyléčila, protoe jsem nějak měla vdycky těstí na fakt strané chlupáče.-))))).... ale u těch enských, tam to fakt nezvládám, natěstí zase tolik nehrozí, e bych si zrovna nějakou přivedla domů:-)))
a omlouvam se za , ale kdy u to tady někdo začal...:_)
Mimochodem, Ugo, si fakt sex kupuje?
Není tady
L_aura napsal(a):
No jo, asi mám fakt k chlupům odpor u od dětství...
Mimochodem, Ugo, si fakt sex kupuje?
Počkej a bude mít fousy
To nerozebírej.