6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ugo Drago napsal(a):
V kadém muslimském státě je praxe jiná, tj. v některých zemích je běně tolerováno, jinde ne. Jinak se dá uzavřít takové manelství na pár hodin i let. Typické je dočasné manelství zejména pro věkově nestejné páry, dost časro maldí mu a starí ena. Take bych si vás teoreticky slečno mohl vzít na dobu určitou! Na věčné časy nikdy!
Nie som muslimka a ete som nestretla mua, kvôli ktorému by som bola ochotná konvertova... Ale je fakt, e Vás ete osobne nepoznám - apsoň o tom neviem. A to manelstvo so záručnou lehotou sa mi páči. V niektorých muslimských tátoch, napr. v mojom obžúbenom Egypte, u aj eny môu reklamova a rozvádza sa bez udania dôvodu. Do toho by som la!
Upravil(a) Selima (2. 7. 2008 19:15)
Není tady
Ugo Drago napsal(a):
A je to, jak je to. Dnes jsme si to s jednou divokou vynahradil Superrr! Ve v jednom K, O, A. Trochu mě akorát překvapilo, e to pak spolkla.
Já být zákazník, tak by mě to dost vyděsilo, to je potom naprd, e pouívá kondom
To je něco jako tvůj koníček? Jsem jen zvědavá, neznám nikoho, kdo by tohle praktikoval, tak mi to připadá zajímavý. Omlouvám se za
Není tady
jetelík napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
A je to, jak je to. Dnes jsme si to s jednou divokou vynahradil Superrr! Ve v jednom K, O, A. Trochu mě akorát překvapilo, e to pak spolkla.
To je něco jako tvůj koníček? Jsem jen zvědavá, neznám nikoho, kdo by tohle praktikoval, tak mi to připadá zajímavý. Omlouvám se za
Nebudeme to prosím rozebírat Kondom je samozřejmě nutnost, ale před pachem neochrání, to jo.
Upravil(a) Ugo Drago (3. 7. 2008 11:22)
Ugo, ty se fakt dobytek...sorry musela jsem
Není tady
Ugo Drago napsal(a):
jetelík napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
To je něco jako tvůj koníček? Jsem jen zvědavá, neznám nikoho, kdo by tohle praktikoval, tak mi to připadá zajímavý. Omlouvám se zaNebudeme to prosím rozebírat Kondom je samozřejmě nutnost, ale před pachem neochrání, to jo.
No já nevím, ale kdy smrdi tak se vemu a odejdu ne?? A jetě si nenechám ujít poznámku o hygieně.
Neviem, ja by som smradlavu zensku nemohol
A myslim ze tu zensku uz nikdy ...
Ale ja som magor, ked som bol mladsi tak som neveril, ze by zenskym mohli smrdiet nohy. A potom som natrafil na ex a to ma vyviedlo z omylu
Sakra mal si ju odtiahnut do sprchy a vydrhnut Savom.
Není tady
adra napsal(a):
Ugo, ty se fakt dobytek...sorry musela jsem
No, proč ?
Napsal na férovku jak to bylo
Byla to jeho první zkuenost
Kadým omylem se učíme
MMch. Taky jsem narazila na típka, co voněl celej,ale kdy si sundal trenky.... ...no, raději ani nevvpomínat
Není tady
to snad ani nemůe být nemytím...ale "patným pimem" které kdy se spojí s čímsi...tak to tak pak nevoní...
San, vak říkám Ugovi, promin e jsem prostě "musela"
Není tady
adra napsal(a):
to snad ani nemůe být nemytím...ale "patným pimem" které kdy se spojí s čímsi...tak to tak pak nevoní...
San, vak říkám Ugovi, promin e jsem prostě "musela"
Já ti nevím.
On byl celej jak ze urnálu,ale na ten podvozek asi zapomínal
Není tady
adro, preco myslis, ze to nemoze byt neumyvanim sa?
Vcera som po dlhej dobe siel do centra sockou a sakra, v lete uz nepojdem ani za nic. A bol tam samponak, co na nom urcite vybuchlo Facko, ale spod toho prerazal hrozny smrad rozkladajuceho sa potu.
Není tady
No ale keď u riskne vodu a nebodaj aj nejaký saponát, prečo vynecha práve "centrum osobnosti"? Umyje sa u celý, nie? Inak, mono je to , ale v týchto horúčavách niekedy smrdím aj sama sebe, lebo sa síce sprchujem, kožko sa dá, ale kým prídem do roboty (sockou ), som splavená ako Hron... A nechcem sa práve sprejova ako postrek proti DDT...
Není tady
Ja neviem, ale cerstvy pot mi smrdi inak ako taky dobre ulezany, kvalitne sa uz niekolko dni rozkladajuci na chlpoch v podpazi
Není tady
něco lascivnějího tam nemáte?
kdo to má furt čuchat...
Není tady
Jessika napsal(a):
něco lascivnějího tam nemáte?
kdo to má furt čuchat...
Není tady
Oxi napsal(a):
Ja neviem, ale cerstvy pot mi smrdi inak ako taky dobre ulezany, kvalitne sa uz niekolko dni rozkladajuci na chlpoch v podpazi
Taký naastie nepoznám... Len ten čerstvý, vypotený najpríjemnejím telocvikom, aký poznám - aby sme neboli a dostatočne lascívni pre Jessiku, ktorá aj tak nemá v horúčave libido.
Není tady
Tak u jsem s té diskuze zblbnul, se mě dnes v noci zdálo o tině
tina napsal(a):
jeimarjá - a co?
já bych tipovala, es to spolkla
Upravil(a) Jessika (4. 7. 2008 13:19)
Není tady
tina napsal(a):
i s navijákem
to takhle jsem to nemyslela
no to ale ty ví
Není tady
tina napsal(a):
jeimarjá - a co?
To u přesně nevím, ale byla jsi nahá a měla jsi pěkný pětky nebo estky, take to bylo asi pozitivní.
tina napsal(a):
tak to jsem nebyla já
Ale byla, sem tě poznal podle toho pěkného obličeje na avataru Ty má sedmičky?
Upravil(a) Ugo Drago (4. 7. 2008 15:05)
airgosh napsal(a):
Stava se vam nekdy, ze to chvilku jde pak zas ne a takle dokola?
Mam pritele kratce a jsem prvni holka u ktere se mu to stava, ale stve me to, protoze sex s nim je skvely a pak najednou se neco deje, nejak se pohnu ci tak a hupss je po erekci snazim se byt trpeliva, pred nim se radoby nic nedeje, ale zacina me to pekne stvat...
Je, Airgosh, to je ten, co ses bala, ze ho ma malyho? Tak uz jsi to zjistila?
Není tady