1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Heled Ugo...jestli je to fakt tak jak popisuje tak to neni normální...doufám e nemela nejakou nemoc/ zánět a ze to nepřenese na dalí partnerku....to u není legrace teda ale nevím co s tím... nejakou desinfekci??
Není tady
Polít penis Savem
Není tady
No, po týchto nechutnostiach tu by nestál podža mňa u ani tomu Rosenbergovi či jak sa volá... Dokonalá antikoncepcia.
Není tady
Neviem neviem, ved je to ako so smetiarmi - sice to je smradlava praca, ale niekto to robit musi
Není tady
Oxi napsal(a):
Neviem neviem, ved je to ako so smetiarmi - sice to je smradlava praca, ale niekto to robit musi
Ahoj Oxi !
No,ale Ugo si to za zaplatil
Není tady
Santala napsal(a):
Oxi napsal(a):
Ahoj Oxi !
![]()
No,ale Ugo si to za zaplatil
Ahoj
Zaplatil? Kvalita poskytovanych sluzieb urcite zalezi aj na sume, ktoru investujes
Ale to najlepsie v zivote je aj tak zadarmo
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
Oxi napsal(a):
Ahoj Oxi !
![]()
No,ale Ugo si to za zaplatilAhoj
Zaplatil? Kvalita poskytovanych sluzieb urcite zalezi aj na sume, ktoru investujes![]()
Jo jo, pravdu má
Není tady
Oxi napsal(a):
Sakra, ako som si spomenul tak nie vzdy je to pravda, t.j. vynimka potvrdzuje pravidlo
Není tady
Dnes byl ten Rosenberg...na F1 byl s ním rozhvor....ptali se ho jak TO dělal ve vězncici??? tak řekl hezky do éteru hezky na tvrdo dopoledne
e tam onanoval....e ze zečátku mu to teda jako moc
nelo...ale pak dobrý....
Není tady
Oxi napsal(a):
Jak to myslí?
A je to, jak je to. Dnes jsme si to s jednou divokou vynahradil Superrr! Ve v jednom K, O, A. Trochu mě akorát překvapilo, e to pak spolkla.
adra napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ugo, ztrácí glanc, Pane. Tvé předchozí nicky z tebe čií na dálku.
jééii
Ugo....jaký jsi to mě nick...před tím....pomozte lidi
e by Zephyr?
Ugo Drago napsal(a):
A je to, jak je to. Dnes jsme si to s jednou divokou vynahradil
Superrr! Ve v jednom K, O, A. Trochu mě akorát překvapilo, e to pak spolkla.
Prostitutka, co polyká ? Bylo to za příplatek ?
Není tady
tina napsal(a):
třeba jenom nesnídala a měla hlad...
Tak to by mě nenapadlo, nejsem tak znalý a zkuený jak ty, ale je pravda, e byla doba oběda
Ugo Drago napsal(a):
tina napsal(a):
Tak to by mě nenapadlo, nejsem tak znalý a zkuený jak ty, ale je pravda, e byla doba oběda
Noo, já se ptám fakt ze zvědavosti, já jsem si myslela, e prostitutky to moc nepraktikujou,ale asi je to jinak.
Není tady
Ugo Drago napsal(a):
tina napsal(a):
to byl vtip
Není tady
Santala napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
A je to, jak je to. Dnes jsme si to s jednou divokou vynahradil
Superrr! Ve v jednom K, O, A. Trochu mě akorát překvapilo, e to pak spolkla.
1. Prostitutka, co polyká ?
2. Bylo to za příplatek ?
1. Ale fuj prostituce, muslimové říkají manelství na dobu určitou.
2. Ne
tina napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
tina napsal(a):
to byl vtip
A víc na sebe neprozradí?
Ugo Drago napsal(a):
2. Ne
1. Dočasné manelstvo je povolené len za výnimočných situácií(vojna...). A dne su to ani muslimovia vežmi tak to nenazývajú.
2. No comment.
Není tady
tina napsal(a):
...potřebovala něco teplého do aludku...
Není tady
Ugo Drago napsal(a):
tina napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
Tak to by mě nenapadlo, nejsem tak znalý a zkuený jak ty, ale je pravda, e byla doba obědato byl vtip
A víc na sebe neprozradí?
![]()
a někdy jindy
Není tady
Selima napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
2. Ne1. Dočasné manelstvo je povolené len za výnimočných situácií(vojna...). A dne su to ani muslimovia vežmi tak to nenazývajú.
V kadém muslimském státě je praxe jiná, tj. v některých zemích je běně tolerováno, jinde ne. Jinak se dá uzavřít takové manelství na pár hodin i let. Typické je dočasné manelství zejména pro věkově nestejné páry, dost časro maldí mu a starí ena. Take bych si vás teoreticky slečno mohl vzít na dobu určitou! Na věčné časy nikdy!
Ugo Drago napsal(a):
adra napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ugo, ztrácí glanc, Pane. Tvé předchozí nicky z tebe čií na dálku.
jééii
Ugo....jaký jsi to mě nick...před tím....pomozte lidi
e by Zephyr?
No tak to snad ne.