29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Heled Ugo...jestli je to fakt tak jak popisuješ tak to neni normální...doufám že nemela nejakou nemoc/ zánět a ze to nepřeneseš na další partnerku....to už není legrace teda ale nevím co s tím... nejakou desinfekci??
Není tady
Polít penis Savem
Není tady
No, po týchto nechutnostiach tu by nestál podľa mňa už ani tomu Rosenbergovi či jak sa volá... Dokonalá antikoncepcia.
Není tady
Neviem neviem, ved je to ako so smetiarmi - sice to je smradlava praca, ale niekto to robit musi
Není tady
Oxi napsal(a):
Neviem neviem, ved je to ako so smetiarmi - sice to je smradlava praca, ale niekto to robit musi
Ahoj Oxi !
No,ale Ugo si to za zaplatil
Není tady
Santala napsal(a):
Oxi napsal(a):
Ahoj Oxi !
![]()
No,ale Ugo si to za zaplatil
Ahoj
Zaplatil? Kvalita poskytovanych sluzieb urcite zalezi aj na sume, ktoru investujes
Ale to najlepsie v zivote je aj tak zadarmo
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
Oxi napsal(a):
Ahoj Oxi !
![]()
No,ale Ugo si to za zaplatilAhoj
Zaplatil? Kvalita poskytovanych sluzieb urcite zalezi aj na sume, ktoru investujes![]()
Jo jo, pravdu máš
Není tady
Oxi napsal(a):
Sakra, ako som si spomenul tak nie vzdy je to pravda, t.j. vynimka potvrdzuje pravidlo
Není tady
Dnes byl ten Rosenberg...na F1 byl s ním rozhvor....ptali se ho jak TO dělal ve vězncici??? tak řekl hezky do éteru hezky na tvrdo dopoledne
že tam onanoval....že ze zečátku mu to teda jako moc
nešlo...ale pak dobrý....
Není tady
Oxi napsal(a):
Jak to myslíš?
Ať je to, jak je to. Dnes jsme si to s jednou divoškou vynahradil Superrr! Vše v jednom K, O, A. Trochu mě akorát překvapilo, že to pak spolkla.
adra napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ugo, ztrácíš glanc, Pane. Tvé předchozí nicky z tebe čiší na dálku.
jééžiši
Ugo....jaký jsi to mě nick...před tím....pomozte lidi
Že by Zephyr?
Ugo Drago napsal(a):
Ať je to, jak je to. Dnes jsme si to s jednou divoškou vynahradil
Superrr! Vše v jednom K, O, A. Trochu mě akorát překvapilo, že to pak spolkla.
Prostitutka, co polyká ? Bylo to za příplatek ?
Není tady
tina napsal(a):
třeba jenom nesnídala a měla hlad...
Tak to by mě nenapadlo, nejsem tak znalý a zkušený jak ty, ale je pravda, že byla doba oběda
Ugo Drago napsal(a):
tina napsal(a):
Tak to by mě nenapadlo, nejsem tak znalý a zkušený jak ty, ale je pravda, že byla doba oběda
Noo, já se ptám fakt ze zvědavosti, já jsem si myslela, že prostitutky to moc nepraktikujou,ale asi je to jinak.
Není tady
Ugo Drago napsal(a):
tina napsal(a):
to byl vtip
Není tady
Santala napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
Ať je to, jak je to. Dnes jsme si to s jednou divoškou vynahradil
Superrr! Vše v jednom K, O, A. Trochu mě akorát překvapilo, že to pak spolkla.
1. Prostitutka, co polyká ?
2. Bylo to za příplatek ?
1. Ale fuj prostituce, muslimové říkají manželství na dobu určitou.
2. Ne
tina napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
tina napsal(a):
to byl vtip
A víc na sebe neprozradíš?
Ugo Drago napsal(a):
2. Ne
1. Dočasné manželstvo je povolené len za výnimočných situácií(vojna...). A dne suž to ani muslimovia veľmi tak to nenazývajú.
2. No comment.
Není tady
tina napsal(a):
...potřebovala něco teplého do žaludku...
Není tady
Ugo Drago napsal(a):
tina napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
Tak to by mě nenapadlo, nejsem tak znalý a zkušený jak ty, ale je pravda, že byla doba obědato byl vtip
A víc na sebe neprozradíš?
![]()
až někdy jindy
Není tady
Selima napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
2. Ne1. Dočasné manželstvo je povolené len za výnimočných situácií(vojna...). A dne suž to ani muslimovia veľmi tak to nenazývajú.
V každém muslimském státě je praxe jiná, tj. v některých zemích je běžně tolerováno, jinde ne. Jinak se dá uzavřít takové manželství na pár hodin i let. Typické je dočasné manželství zejména pro věkově nestejné páry, dost časro maldší muž a starší žena. Takže bych si vás teoreticky slečno mohl vzít na dobu určitou! Na věčné časy nikdy!
Ugo Drago napsal(a):
adra napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ugo, ztrácíš glanc, Pane. Tvé předchozí nicky z tebe čiší na dálku.
jééžiši
Ugo....jaký jsi to mě nick...před tím....pomozte lidi
Že by Zephyr?
No tak to snad ne.