6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Alasca:
Ja nastesti zadne panice nepropadam, dnes odjizdim na 14dni pryc, tak doufam, ze az se vratim bude se vic tesit nez byt nervozni podam pak reference
Není tady
airgosh napsal(a):
On mi rekl, ze ackoliv to zni silene ma pocit, ze ja jsem "ta prava" a je z toho nervozni, ze narozdil od holek driv u kterejch mu to bylo jedno u me je nervozni, protoze ma pocit, ze o neco jde...
Jetě e se dá enským nakecat cokoliv
Není tady
Kaly napsal(a):
airgosh napsal(a):
Kaly napsal(a):
Airgosh a kolik mu je let??
24 nikdy predtim s tim problem nemel... ba naopak:rolleyes:
Tak v tomto věku by se mu to stávat nemělo.
Blbost, já měl s tímhle problémy právě kolem dvacítky, kdy jsem moc zkueností neměl a vdycky jsem byl tak nervózní, jestli to "pude nebo nepude", e to větinou nakonec nelo
Není tady
take to u tebe, Mikei, byla pudová záleitost, jo?
u nsá se to stávalo v obodobí, kdy to partnerovi haprovalo v práci - ale to se spí ani nemohl uvolnit, nato vzruit - pak si nael práci, kde to bylo v pohodě, a ve se upravilo...
Není tady
KALIK napsal(a):
airgosh napsal(a):
On mi rekl, ze ackoliv to zni silene ma pocit, ze ja jsem "ta prava" a je z toho nervozni, ze narozdil od holek driv u kterejch mu to bylo jedno u me je nervozni, protoze ma pocit, ze o neco jde...
taky bych tipovala e tohle říká kadé...
Není tady
Dneska pořádně nestál, za to obsah aludku chtěl na světlo boí. Jetě teď je mě blbě
Ten smrad byl neskutečný. Minimálně do pozítří se mě při vylsovení slova sex udělá blbě
Ugo Drago napsal(a):
Dneska pořádně nestál, za to obsah aludku chtěl na světlo boí. Jetě teď je mě blbě
To byl ten sex tak mizerný, e ses z toho pozvracel???
Není tady
Mike napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
Natestí jsem se nepozvracel, ale moc nechybělo. Prostě jí děsně smrděla nebo ten gel, spí obojí nevím,
se muselo dýchat pusou. To byl zatím nejhorí sexuální záitek v ivotě
airgosh napsal(a):
Fanny5 napsal(a):
airgosh napsal(a):
Stava se vam nekdy, ze to chvilku jde pak zas ne a takle dokola?
Mam pritele kratce a jsem prvni holka u ktere se mu to stava, ale stve me to, protoze sex s nim je skvely a pak najednou se neco deje, nejak se pohnu ci tak a hupss je po erekci snazim se byt trpeliva, pred nim se radoby nic nedeje, ale zacina me to pekne stvat...Nestává, stojí mu dobře, vdycky a trvale, kdy mne vidí v neglié ale napadá mě, jestli třeba nemá trému, jeslti jste spolu krátce. Třeba nemá velké zkuenosti.
Zkusenosti ma dost a dost.
pardon Jako výmluva,ale perfektní
Ten to se enskýma umí
Není tady
Chudáčku Ugo. Hele, nemusí dělat vechno, co se po tobě ádá
Není tady
KALIK napsal(a):
Chudáčku Ugo. Hele, nemusí dělat vechno, co se po tobě ádá
Já si musím dát po práci panáka, abych to rozchodil
No, věřím, e takovej záitek asi na apetitu nepřidá. Hele a neměla nějakej zánět? Si to neměl dělat, kdy ti to nevonělo...
Není tady
Vau - to by mě ve snu nenapadlo - proč jsi jí to dělal fuj.
Jinak s erekcí tedy problém nemáme - spí naopak. Tomu mému stojí prostě imrvére
Není tady
Take do dvěří vchází vdycky první čů... a pak a přítel. Má takového mluvčího
Není tady
KALIK napsal(a):
No, věřím, e takovej záitek asi na apetitu nepřidá. Hele a neměla nějakej zánět? Si to neměl dělat, kdy ti to nevonělo...
No to je fakt, ale mě to u bylo blbý odejít. Natěstí lízání nebylo, to bych u sem asi nepsal. Brr
KALIK napsal(a):
Niečo ako prieskumník? Ale mono sa tak aspoň predíde situáciám ako s Ugom Dragom... Prieskumník ohmatá situáciu ...
Není tady
Selima napsal(a):
KALIK napsal(a):
Niečo ako prieskumník? Ale mono sa tak aspoň predíde situáciám ako s Ugom Dragom... Prieskumník ohmatá situáciu ...
No ona si do ni hrábla a ten smrad byl cítit na metr daleko, fuj nevím jak to nemohla necítit??? To byl fakt ok, s tím nemám zkuenosti, vůbec nemám chu na sex
KALIK napsal(a):
airgosh napsal(a):
Není tady
Ugo Drago napsal(a):
Mike napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
Natestí jsem se nepozvracel, ale moc nechybělo. Prostě jí děsně smrděla nebo ten gel, spí obojí nevím,
se muselo dýchat pusou. To byl zatím nejhorí sexuální záitek v ivotě
OMG , to raději nic ne takovéhle záitky
Není tady
airgosh napsal(a):
Stava se vam nekdy, ze to chvilku jde pak zas ne a takle dokola?
Mam pritele kratce a jsem prvni holka u ktere se mu to stava, ale stve me to, protoze sex s nim je skvely a pak najednou se neco deje, nejak se pohnu ci tak a hupss je po erekci snazim se byt trpeliva, pred nim se radoby nic nedeje, ale zacina me to pekne stvat...
přítel má příli starostí a nedokáe se uvolnit a proít to naplno, proto to takhle je, chvíli se soustředí, je to OK, ale pak si vzpomene e zítra musí zůstat déle v práci aby něco dodělal a je to v háji...
Na tohle by mohlo pomoci dát si před tím 2-3 panáčky aby se starosti dostly z hlavy
Není tady
PetrHl napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
Mike napsal(a):
se muselo dýchat pusou. To byl zatím nejhorí sexuální záitek v ivotěOMG , to raději nic ne takovéhle záitky
No někdy je to fakt na mucinu, ale zas na druhou stranu se mi to jetě nestalo, za tu dobu. Si spravím po zítří chu, doufám
Upravil(a) Ugo Drago (30. 6. 2008 21:12)
Ugo, ztrácí glanc, Pane. Tvé předchozí nicky z tebe čií na dálku.
Ugo Drago napsal(a):
Selima napsal(a):
KALIK napsal(a):
No ona si do ni hrábla a ten smrad byl cítit na metr daleko, fuj nevím jak to nemohla necítit??? To byl fakt ok, s tím nemám zkuenosti, vůbec nemám chu na sex
promiň
Není tady
majkafa napsal(a):
Ugo, ztrácí glanc, Pane. Tvé předchozí nicky z tebe čií na dálku.
jééii Ugo....jaký jsi to mě nick...před tím....pomozte lidi
Není tady
tak u to vím ...a nepovím
Není tady