18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stava se vam nekdy, ze to chvilku jde pak zas ne a takle dokola?
Mam pritele kratce a jsem prvni holka u ktere se mu to stava, ale stve me to, protoze sex s nim je skvely a pak najednou se neco deje, nejak se pohnu ci tak a hupss je po erekci snazim se byt trpeliva, pred nim se radoby nic nedeje, ale zacina me to pekne stvat...
Není tady
Občas sa to stávalo... no, zmenili sme techniku, polohu a lo sa ďalej. Hlavne sa nenecha zdepta, podža mňa.
Není tady
Selima napsal(a):
Občas sa to stávalo... no, zmenili sme techniku, polohu a lo sa ďalej. Hlavne sa nenecha zdepta, podža mňa.
u me jak se zasekne "ja mu vzdycky rikam "ty ses zas zamyslel vid?") tak je konec a musime opet od zacatku...
Není tady
Měla jsem se svým přítelem něco podobného. Začali jsme a najednou konec, prostě uvadl. Hrozně ho to navztekávalo. Byl z toho smutný. Hlavně lo o to, e jsme to měli při naem ,,slavném" spolu poprvé a pak jetě dvakrát po tom. Mě bylo akorát líto, e si to tak bere. Nevadilo mi to, protoe jsem si říkala, e se to srovná, a budeme sehranějí a navíc ho miluju. lo o to, e prý ač je hrozně vzruený a chce si to uít, najednou mu do hlavy skočí nějaká mylenka a je po vem (měl před důleitýma zkoukama a dost se učil). Taky to skončilo, kdy jsem začala brát HA. Kondom se ukázal být psychickým blokem. Ztrácelo to na spontánnosti. Dlouhé mazlení, kdovíjakérebélie a pak se to utne tím, e teď to prostě přijde. (doufám, e chápe, co tím myslím )
Upravil(a) Alasca (28. 6. 2008 15:20)
Není tady
airgosh napsal(a):
Mam pritele kratce a jsem prvni holka u ktere se mu to stava, ale stve me to, protoze sex s nim je skvely a pak najednou se neco deje, nejak se pohnu ci tak a hupss je po erekci snazim se byt trpeliva, pred nim se radoby nic nedeje, ale zacina me to pekne stvat...
Nestává, stojí mu dobře, vdycky a trvale, kdy mne vidí v neglié ale napadá mě, jestli třeba nemá trému, jeslti jste spolu krátce. Třeba nemá velké zkuenosti.
Není tady
Tomu mojem se to taky nestává a ani ze začátku se mu to nestalo.
Ahoj tak ádnému s mých partneru se tohle nikdy nestalo.
Není tady
Hlavně si to nedávej za vinu a uívej si, kdy mu zrovna stojí a je v pohodě.
Není tady
Airgosh a kolik mu je let??
Není tady
Alasca napsal(a):
Měla jsem se svým přítelem něco podobného. Začali jsme a najednou konec, prostě uvadl. Hrozně ho to navztekávalo. Byl z toho smutný. Hlavně lo o to, e jsme to měli při naem ,,slavném" spolu poprvé a pak jetě dvakrát po tom. Mě bylo akorát líto, e si to tak bere. Nevadilo mi to, protoe jsem si říkala, e se to srovná, a budeme sehranějí a navíc ho miluju. lo o to, e prý ač je hrozně vzruený a chce si to uít, najednou mu do hlavy skočí nějaká mylenka a je po vem (měl před důleitýma zkoukama a dost se učil). Taky to skončilo, kdy jsem začala brát HA. Kondom se ukázal být psychickým blokem. Ztrácelo to na spontánnosti. Dlouhé mazlení, kdovíjakérebélie a pak se to utne tím, e teď to prostě přijde. (doufám, e chápe, co tím myslím )
Napsala jsi to naprosto dokonale!
Takle to je uuplne presne u nas. ted jsem zacala brat HA tak na ni taky trosku spoleham.
A co srovnalo se to?
Není tady
Kaly napsal(a):
24 nikdy predtim s tim problem nemel... ba naopak:rolleyes:
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Hlavně si to nedávej za vinu a uívej si, kdy mu zrovna stojí a je v pohodě.
Uz jsi zazila ten pocit jak si to maximalne uzivas, a kdyz mas pocit, ze konecne jo...jo...taaaak konec ???
Není tady
Fanny5 napsal(a):
airgosh napsal(a):
Mam pritele kratce a jsem prvni holka u ktere se mu to stava, ale stve me to, protoze sex s nim je skvely a pak najednou se neco deje, nejak se pohnu ci tak a hupss je po erekci snazim se byt trpeliva, pred nim se radoby nic nedeje, ale zacina me to pekne stvat...Nestává, stojí mu dobře, vdycky a trvale, kdy mne vidí v neglié ale napadá mě, jestli třeba nemá trému, jeslti jste spolu krátce. Třeba nemá velké zkuenosti.
Zkusenosti ma dost a dost.
On mi rekl, ze ackoliv to zni silene ma pocit, ze ja jsem "ta prava" a je z toho nervozni, ze narozdil od holek driv u kterejch mu to bylo jedno u me je nervozni, protoze ma pocit, ze o neco jde...
Není tady
airgosh napsal(a):
Kaly napsal(a):
Tak v tomto věku by se mu to stávat nemělo.
Není tady
airgosh napsal(a):
Fanny5 napsal(a):
airgosh napsal(a):
Mam pritele kratce a jsem prvni holka u ktere se mu to stava, ale stve me to, protoze sex s nim je skvely a pak najednou se neco deje, nejak se pohnu ci tak a hupss je po erekci snazim se byt trpeliva, pred nim se radoby nic nedeje, ale zacina me to pekne stvat...Nestává, stojí mu dobře, vdycky a trvale, kdy mne vidí v neglié ale napadá mě, jestli třeba nemá trému, jeslti jste spolu krátce. Třeba nemá velké zkuenosti.
Zkusenosti ma dost a dost.
On mi rekl, ze ackoliv to zni silene ma pocit, ze ja jsem "ta prava" a je z toho nervozni, ze narozdil od holek driv u kterejch mu to bylo jedno u me je nervozni, protoze ma pocit, ze o neco jde...
Nesmysl. Chalp toho vdy nakecá. Spí je nervozni sam ze sebe jestli to zase nezvorá.
Není tady
Kaly napsal(a):
airgosh napsal(a):
Kaly napsal(a):
Tak v tomto věku by se mu to stávat nemělo.
Ale houby, stát se to můe v jakýmkoliv věku, taky u se mi to asi dvakrát stalo a to jinak se vzruováním problém nemám. Pokud se to stane párkrát, bude lepí to neřeit, pokud by se to stávalo pravidelně v určitý poloze nebo tak, tak to za chvíli vypozorujete a holt se jí budete vyhýbat, stejně jako polohám, který by byly nepříjemný tobě...
Není tady
Kdy má mu problémy s erekcí, tak třeba můe mít psychické problémy, nebo ho něco trápí. A bohuel někdy za to můe i nějaká ta nemoc. Radím pokud problémy přetrvávají a se nestydí a navtíví nějakého sexuologa.
Není tady
airgosh napsal(a):
Napsala jsi to naprosto dokonale!
Takle to je uuplne presne u nas. ted jsem zacala brat HA tak na ni taky trosku spoleham.
A co srovnalo se to?
Doufám, e Tě to potěí (co mě nesmírně )- srovnalo- naprosto.
Kdy se nám to stalo prvně při prvním (skoro)milování, bylo to váně nejspíe z nervozity. Celou dobu, co jsme se tulili byl naprosto v pohotovosti a pak, kdy se to blíilo k cíli, uvědomila jsem ho, e neberu HA, ale mám něco jiného a vytáhla jsem kondom. Vzal ho, rozbaloval (nějak se mu nechtělo ven), nasazoval a přitom pronesl něco jako, e ho nemá hrozně rád. A pak u vlastně bylo takovou ,,povinností" přejít k věci. A náhle to nelo. Bála jsem se, není-li chyba na mé straně (dlouho před ním jsem nikoho neměla), pak jsem zjistila, e prostě u není tak tuhý. Hrozně ho to sebralo, říkala jsem, e to neva a líbala a hladila ho dál. Při dalím pokusu se to u povedlo, ale prostě uprostřed toho bylo po srandě, z ničeho nic uvadl. Byl ze sebe smutný a natvaný a já mu řekla ,,děkuju" (ač to nebylo prostě kompletní, uívala jsem si to, e ho mám tak blízko) povídal mi, e ho to hrozně mrzí, e se těí, a se budeme milovat a pak to takhle ,,zkazí". Přilo mi, e ač jsem mu to vymlouvala, nebral to váně. Stalo se to jetě jednou.
Pak jsem si řekla, e prostě chci HA, e by to mohlo být i v tom. A doopravdy. Neřekla jsem mu o tom, e jsem ji začala brát a pak, kdy jsme jednou byli spolu a blíilo se to, epta jsem mu, e mám překvapení- e u nepotřebujeme ádnou barikádu. Ujistil se, jestli váně, usmál se. A pak to bylo nesmírně krásné
Take drím moc palce a netrap se tím. (I kdy chápu, e to skoro nejde). Sama jsem si nad tím lámala hlavu (já jsem jetě takový ten přehnaný řeitel veho), bála jsem se, e ho třebas nevzruuju, e ho neumím vyrajcovat, e ho to nebaví... a tak. Nebylo to tím. Jen ho prostě ten kondom ruil (co mě taky) a nejspíe se do toho vmísilo to, e měl dost napjaté období.
Není tady
Alasca: Hele nejsi ty jeho ex nebo moje astralni kapka? to je jak kdybych to psala ja tak ted jsem HA zacala brat taky tak uvidime... ale diky potesilo me to moc!
Není tady
Kaly napsal(a):
Nesmysl. Chalp toho vdy nakecá. Spí je nervozni sam ze sebe jestli to zase nezvorá.
Proc nesmysl? Vzdyt to se nevylucuje nervozita a touha byt dobrej....(?!?)
Není tady
Kuba
a jaky jsi mel problem ty? taky nervozita?
Není tady
airgosh napsal(a):
To bych asi byl dost nervózní, na milování ve váném vztahu nejsem zvyklý
Ugo Drago napsal(a):
airgosh napsal(a):
To bych asi byl dost nervózní, na milování ve váném vztahu nejsem zvyklý
tak a ted jsi me dostal!
Není tady
airgosh napsal(a):
Kuba
a jaky jsi mel problem ty? taky nervozita?
Jednou to myslím byla nesnesitelně vrzající postel, která mě tak ruila, e jsem na to furt musel myslet a jestli se to stalo víckrát u si ani nepamatuju. Ale vím, e při dalím milování jsem byl docela nervózní, jestli se to nebude opakovat, natěstí se to nestalo. Co jako chlap v takový situaci doporučuju tobě je přitulit se a neřeit to, případně pokud budete mít chu nechat ho a si s tebou hraje rukou a třeba to zase půjde Sexuologa navrhovat jen kdyby se to opakovalo často a přítel tam nezael sám.
Není tady
Airgosh: Jsem moc ráda, e jsem Ti alespoň takto mohla pomoci. (resp. podělit se o zkuenost) Určitě to budete mít obdobné
(A jetě k tomu kondomu- kdy se nám to stalo potřetí a on byl zarmoucen, ptala jsem se ho, nemůe-li to být právě tím latexovým plátíkem a on řekl, e ne. Upadla jsem na pár chvil do takového stavu, kdy jsem si říkala, má-li cenu brát pravidelně pilule, kdy spolu máme u tak dost málo ancí sdílet lóe a jetě k tomu to takhle ,,nevychází". (to mě ale hned opustilo, holt je to silnějí ). Kdy o tom zpětně přemýlím, myslím, e to ,,ne" mi řekl jen pro to, e je zodpovědný, ale zároveň mě nechce do ničeho tlačit.)
Není tady