Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 6. 2008 11:15

airgosh
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Stoji, nestoji... stava se vam to? co s tim?

Stava se vam nekdy, ze to chvilku jde pak zas ne a takle dokola?

Mam pritele kratce a jsem prvni holka u ktere se mu to stava, ale stve me to, protoze sex s nim je skvely a pak najednou se neco deje, nejak se pohnu ci tak a hupss je po erekci sad snazim se byt trpeliva, pred nim se radoby nic nedeje, ale zacina me to pekne stvat...roll

Co se ma stat stane se a vse je jak ma byt...

Není tady

#2 28. 6. 2008 11:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Stoji, nestoji... stava se vam to? co s tim?

Občas sa to stávalo... no, zmenili sme techniku, polohu a šlo sa ďalej. Hlavne sa nenecha zdepta, podža mňa.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#3 28. 6. 2008 11:46

airgosh
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

Občas sa to stávalo... no, zmenili sme techniku, polohu a šlo sa ďalej. Hlavne sa nenecha zdepta, podža mňa.

u me jak se zasekne "ja mu vzdycky rikam "ty ses zas zamyslel vid?") tak je konec a musime opet od zacatku...

Není tady

#4 28. 6. 2008 15:02

Alasca
♥------

Měla jsem se svým přítelem něco podobného. Začali jsme a najednou konec, prostě uvadl. Hrozně ho to navztekávalo. Byl z toho smutný. Hlavně šlo o to, že jsme to měli při našem ,,slavném" spolu poprvé a pak ještě dvakrát po tom. Mě bylo akorát líto, že si to tak bere. Nevadilo mi to, protože jsem si říkala, že se to srovná, až budeme sehranější a navíc ho miluju. Šlo o to, že prý ač je hrozně vzrušený a chce si to užít, najednou mu do hlavy skočí nějaká myšlenka a je po všem (měl před důležitýma zkouškama a dost se učil). Taky to skončilo, když jsem začala brát HA. Kondom se ukázal být psychickým blokem. Ztrácelo to na spontánnosti. Dlouhé mazlení, kdovíjakérebélie gloria a pak se to utne tím, že teď to prostě přijde. (doufám, že chápeš, co tím myslím smile )

Upravil(a) Alasca (28. 6. 2008 15:20)

Není tady

#5 28. 6. 2008 16:14

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

airgosh napsal(a):

Mam pritele kratce a jsem prvni holka u ktere se mu to stava, ale stve me to, protoze sex s nim je skvely a pak najednou se neco deje, nejak se pohnu ci tak a hupss je po erekci sad snazim se byt trpeliva, pred nim se radoby nic nedeje, ale zacina me to pekne stvat...roll

Nestává, stojí mu dobře, vždycky a trvale, když mne vidí v negližé lol ale napadá mě, jestli třeba nemá trému, jeslti jste spolu krátce. Třeba nemá velké zkušenosti.

Není tady

#6 28. 6. 2008 17:34

Maya.82
Host

Tomu mojem se to taky nestává a ani ze začátku se mu to nestalo.

#7 28. 6. 2008 17:39

Kaly
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj tak žádnému s mých partneru se tohle nikdy nestalo.

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-295336d7541c47e580859b35566058e6.png

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-e3854670bf9a70497e74d154d28b6035.png

Není tady

#8 28. 6. 2008 17:52

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Hlavně si to nedávej za vinu a užívej si, když mu zrovna stojí a je v pohodě.

Není tady

#9 28. 6. 2008 17:53

Kaly
♥♥♥♥♥♥-

Airgosh a kolik mu je let??

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-295336d7541c47e580859b35566058e6.png

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-e3854670bf9a70497e74d154d28b6035.png

Není tady

#10 28. 6. 2008 18:20

airgosh
♥♥♥♥---

Alasca napsal(a):

Měla jsem se svým přítelem něco podobného. Začali jsme a najednou konec, prostě uvadl. Hrozně ho to navztekávalo. Byl z toho smutný. Hlavně šlo o to, že jsme to měli při našem ,,slavném" spolu poprvé a pak ještě dvakrát po tom. Mě bylo akorát líto, že si to tak bere. Nevadilo mi to, protože jsem si říkala, že se to srovná, až budeme sehranější a navíc ho miluju. Šlo o to, že prý ač je hrozně vzrušený a chce si to užít, najednou mu do hlavy skočí nějaká myšlenka a je po všem (měl před důležitýma zkouškama a dost se učil). Taky to skončilo, když jsem začala brát HA. Kondom se ukázal být psychickým blokem. Ztrácelo to na spontánnosti. Dlouhé mazlení, kdovíjakérebélie gloria a pak se to utne tím, že teď to prostě přijde. (doufám, že chápeš, co tím myslím smile )

Napsala jsi to naprosto dokonale!
Takle to je uuplne presne u nas. ted jsem zacala brat HA tak na ni taky trosku spoleham.
A co srovnalo se to?

Není tady

#11 28. 6. 2008 18:21

airgosh
♥♥♥♥---

Kaly napsal(a):

24 nikdy predtim s tim problem nemel... ba naopak:rolleyes:

Není tady

#12 28. 6. 2008 18:22

airgosh
♥♥♥♥---

Fanny5 napsal(a):

Hlavně si to nedávej za vinu a užívej si, když mu zrovna stojí a je v pohodě.

Uz jsi zazila ten pocit jak si to maximalne uzivas, a kdyz mas pocit, ze konecne jo...jo...taaaak konec butter ??? lollollol

Není tady

#13 28. 6. 2008 18:23

airgosh
♥♥♥♥---

Fanny5 napsal(a):

airgosh napsal(a):

Nestává, stojí mu dobře, vždycky a trvale, když mne vidí v negližé lol ale napadá mě, jestli třeba nemá trému, jeslti jste spolu krátce. Třeba nemá velké zkušenosti.

Zkusenosti ma dost a dost.

On mi rekl, ze ackoliv to zni silene ma pocit, ze ja jsem "ta prava" a je z toho nervozni, ze narozdil od holek driv u kterejch mu to bylo jedno u me je nervozni, protoze ma pocit, ze o neco jde...

Není tady

#14 28. 6. 2008 18:57

Kaly
♥♥♥♥♥♥-

airgosh napsal(a):

Kaly napsal(a):

Tak v tomto věku by se mu to stávat nemělo.

Není tady

#15 28. 6. 2008 18:58

Kaly
♥♥♥♥♥♥-

airgosh napsal(a):

Fanny5 napsal(a):

airgosh napsal(a):

Zkusenosti ma dost a dost.

On mi rekl, ze ackoliv to zni silene ma pocit, ze ja jsem "ta prava" a je z toho nervozni, ze narozdil od holek driv u kterejch mu to bylo jedno u me je nervozni, protoze ma pocit, ze o neco jde...

Nesmysl. Chalp toho vždy nakecá. Spíš je nervozni sam ze sebe jestli to zase nezvorá.

Není tady

#16 28. 6. 2008 19:46

Kuba
♥♥♥♥---

Kaly napsal(a):

airgosh napsal(a):

Kaly napsal(a):

Tak v tomto věku by se mu to stávat nemělo.

Ale houby, stát se to může v jakýmkoliv věku, taky už se mi to asi dvakrát stalo a to jinak se vzrušováním problém nemám. Pokud se to stane párkrát, bude lepší to neřešit, pokud by se to stávalo pravidelně v určitý poloze nebo tak, tak to za chvíli vypozorujete a holt se jí budete vyhýbat, stejně jako polohám, který by byly nepříjemný tobě...

Není tady

#17 28. 6. 2008 19:56

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Když má muž problémy s erekcí, tak třeba může mít psychické problémy, nebo ho něco trápí. A bohužel někdy za to může i nějaká ta nemoc. Radím pokud problémy přetrvávají a se nestydí a navštíví nějakého  sexuologa.

Není tady

#18 28. 6. 2008 20:55

Alasca
♥------

airgosh napsal(a):

Napsala jsi to naprosto dokonale!
Takle to je uuplne presne u nas. ted jsem zacala brat HA tak na ni taky trosku spoleham.
A co srovnalo se to?

Doufám, že Tě to potěší (což mě nesmírně roll )- srovnalo- naprosto.
Když se nám to stalo prvně při prvním (skoro)milování, bylo to vážně nejspíše z nervozity. Celou dobu, co jsme se tulili byl naprosto v pohotovosti a pak, když se to blížilo k cíli, uvědomila jsem ho, že neberu HA, ale mám něco jiného a vytáhla jsem kondom. Vzal ho, rozbaloval (nějak se mu nechtělo ven), nasazoval a přitom pronesl něco jako, že ho nemá hrozně rád. A pak už vlastně bylo takovou ,,povinností" přejít k věci. A náhle to nešlo. Bála jsem se, není-li chyba na mé straně (dlouho před ním jsem nikoho neměla), pak jsem zjistila, že prostě už není tak tuhý. Hrozně ho to sebralo, říkala jsem, že to neva a líbala a hladila ho dál. Při dalším pokusu se to už povedlo, ale prostě uprostřed toho bylo po srandě, z ničeho nic uvadl. Byl ze sebe smutný a naštvaný a já mu řekla ,,děkuju" (ač to nebylo prostě kompletní, užívala jsem si to, že ho mám tak blízko) povídal mi, že ho to hrozně mrzí, že se těší, až se budeme milovat a pak to takhle ,,zkazí". Přišlo mi, že ač jsem mu to vymlouvala, nebral to vážně. Stalo se to ještě jednou.
Pak jsem si řekla, že prostě chci HA, že by to mohlo být i v tom. A doopravdy. Neřekla jsem mu o tom, že jsem ji začala brát a pak, když jsme jednou byli spolu a blížilo se to, šepta jsem mu, že mám překvapení- že už nepotřebujeme žádnou barikádu. Ujistil se, jestli vážně, usmál se. A pak to bylo nesmírně krásné smile roll hjarta
Takže držím moc palce a netrap se tím. (I když chápu, že to skoro nejde). Sama jsem si nad tím lámala hlavu (já jsem ještě takový ten přehnaný řešitel všeho), bála jsem se, že ho třebas nevzrušuju, že ho neumím vyrajcovat, že ho to nebaví... a tak. Nebylo to tím. Jen ho prostě ten kondom rušil (což mě taky) a nejspíše se do toho vmísilo to, že měl dost napjaté období.

Není tady

#19 28. 6. 2008 21:10

airgosh
♥♥♥♥---

Alasca: Hele nejsi ty jeho ex nebo moje astralni kapka?lol to je jak kdybych to psala ja smile tak ted jsem HA zacala brat taky tak uvidime... ale diky potesilo me to moc!

Není tady

#20 28. 6. 2008 21:10

airgosh
♥♥♥♥---

Kaly napsal(a):

Nesmysl. Chalp toho vždy nakecá. Spíš je nervozni sam ze sebe jestli to zase nezvorá.

Proc nesmysl? Vzdyt to se nevylucuje nervozita a touha byt dobrej....(?!?)

Není tady

#21 28. 6. 2008 21:11

airgosh
♥♥♥♥---

Kuba

a jaky jsi mel problem ty? taky nervozita?

Není tady

#22 28. 6. 2008 22:18

Ugo Drago
Host

airgosh napsal(a):

To bych asi byl dost nervózní, na milování ve vážném vztahu nejsem zvyklý hmm

#23 28. 6. 2008 22:23

airgosh
♥♥♥♥---

Ugo Drago napsal(a):

airgosh napsal(a):

To bych asi byl dost nervózní, na milování ve vážném vztahu nejsem zvyklý hmm

lol lol  lol tak a ted jsi me dostal!

Není tady

#24 28. 6. 2008 23:20

Kuba
♥♥♥♥---

airgosh napsal(a):

Kuba

a jaky jsi mel problem ty? taky nervozita?

Jednou to myslím byla nesnesitelně vrzající postel, která mě tak rušila, že jsem na to furt musel myslet a jestli se to stalo víckrát už si ani nepamatuju. Ale vím, že při dalším milování jsem byl docela nervózní, jestli se to nebude opakovat, naštěstí se to nestalo. Co jako chlap v takový situaci doporučuju tobě je přitulit se a neřešit to, případně pokud budete mít chu nechat ho a si s tebou hraje rukou a třeba to zase půjde tummenupp Sexuologa navrhovat jen kdyby se to opakovalo často a přítel tam nezašel sám.

Není tady

#25 29. 6. 2008 0:33

Alasca
♥------

Airgosh: Jsem moc ráda, že jsem Ti alespoň takto mohla pomoci. (resp. podělit se o zkušenost) Určitě to budete mít obdobné smile
(A ještě k tomu kondomu- když se nám to stalo potřetí a on byl zarmoucen, ptala jsem se ho, nemůže-li to být právě tím latexovým pláštíkem a on řekl, že ne. Upadla jsem na pár chvil do takového stavu, kdy jsem si říkala, má-li cenu brát pravidelně pilule, když spolu máme už tak dost málo šancí sdílet lóže a ještě k tomu to takhle ,,nevychází". (to mě ale hned opustilo, holt je to silnější gloria ). Když o tom zpětně přemýšlím, myslím, že to ,,ne" mi řekl jen pro to, že je zodpovědný, ale zároveň mě nechce do ničeho tlačit.)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí