29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sluní ten baráček pro prcky je skvělý! Asi to ukážu rodině
Čekan, není nad sítě v oknech co? Do střešních je nedáš ......
Žiraf jak jste na tom? Už lezete? My ani náhodou, ale dneska na trávě chvilku byl na kolínkách
Není tady
Gábi a co to lezení? Nebo pořád jen sudy?
Není tady
Delfi, Berunka neleze doteď... PLazí se a sedá si skvěle. A jak může snaží se kleknout na kolínka a tahá se rukama nahoru. Zatím bezúspěšně.
Bensi, sudy taky ještě používá... občas.
Upravil(a) Gabrielle (31. 7. 2008 22:02)
Není tady
Jůůůů Peti koukám, že Páťa bude slavit!!!!
Není tady
Gabi ségra taky nelezla a nic se nestalo, takže co Rovnou chodila ..... není možné, aby nám ty dětičky zůstaly takhle
Není tady
Tak to je super, Honzík o plazení nemá zájem, na kolínkách je pořád, ale po dvou krůčcích padá, teď má už dokonce strach Dnes se na sedačce zvedl na nožky.. to mne netěší..
Není tady
Peťulína napsal(a):
Gábi, dneska! Jsou super, snad se mu budou líbit.
Nemůžu moc psát, jinak dostanu přes hubu. Ale budu vás číst.
Neříká se tomu domácí násilí???
Není tady
No jo tak já padám do hajan.. papá
Není tady
Peti, jak to vypadá s rozvodem??? Furt nic? ........ chjo ......... to se fakt špatně čte co píšeš
Není tady
Chůděrko...
Já se musím pochlubit - dneska mě kolegyně vzala na tiskovku Tonino Lamborghini - nová řada parfémů pro muže. S rautíkem... mmmm... A navíc jsme dostali taštičku, kde je ten parfém, značková kšiltovka a sada značkových propisek. Krása. Parfém dám H. k Vánocům, on si na to potrpí.
Nenosí některej váš mužskej kšiltovky? U nás se to neujme a bylo by škoda, kdyby se na ní prášilo. Je krásná, černá s 2 červenými pruhy a nad čelem má bíle vyšitý jméno a taky červeočerný logo... Nechcete ji některá?
Upravil(a) Gabrielle (31. 7. 2008 22:13)
Není tady
Gabi,ja se z ni take zatim nevzpamatovala, chystam se o Bathorycce neco precist z historie, ale natocil to uzasneeee,ze? Ja Cachtice znam hooodne dobre a je to srdecni zalezitost a to vic je to pro me zazitek.
Peti, co to slysim,ze Ti da pres pusu.....jen at to zkusi a myslim,ze potom uz bude konecne rozhodnuto.
Bensi,tak nocnik je ve hvezdach.
Není tady
Znechuceni a cim, tim jeho podanim? Ja z toho prave byla nadsena.
Není tady
no, Jakubiskovým pojetím a značnou odlišností od historických faktů... Ale je to jen film, tak co
Trochu mě vadily "veselé" scénky mnichů Polívky a Mádla - třeba kolečkové brusle, padák, foťák.
Není tady
Gabi, ja myslim,ze to melo ten film trosku odlehcit. Ona historie take neni nicim podlozena,takze nikdo vlastne nevi,kde je pravda,proto se mi libi ta Jakubiskova verze, ono to tak klidne mohlo byt. Nemyslim si,ze si moc vymyslel,jen to podal tak,ze to take dava hlavu a patu a klidne to mohlo byt i takto,proc ne?
Není tady
Pravdu mas v tom,ze to tam nemuselo byt a ze to tam nepatrilo. Ale uz to tam hold dal.
Není tady