29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bensi, Vy si tedy u more uzivate, jste tam jeli na mesic? Tak to se teda opravdu mate..... Ja nevim,kdybych mohla menit,tak si hned vezmu lezaka,protoze to,co ted uz Matysek predvadi je nekdy silene...
Není tady
ahojda,
tak máme za sebou další proplakanou noc a ubrečený den. Zub už je téměř venku... uf, mám oči na sirkách a 3 kafe v sobě... Blbý je, že Berunka pláče a pláče a nic nezabírá - nechce se chovat, nechtěla ani oblíbený čajík, gel na dásničky taky nic... Musela jsem ji chuděrku nechat uřvat u sebe v posteli ke spánku. Do toho se jí samozřejmě unundlá nos, ale odsát to nejde, je to vzadu, takže nemůže pořádně dýchat... ach jo...
Není tady
Gabi,to je teda silene, asi je trosicku citlivejsi. Matyskovi teda zabira Calgel.Gabi, to je prvni zub,treba o tech dalsich ani nebudes vedet.
Není tady
Mozna si to proste musi protrpet. Matysek je protivny, place v noci,ale da se to zvladnout,nastesti.
Není tady
Ahojky holčule
Koukám jak už se tady skoro chodí!!!!! My zdaleka ani nelezeme ...... včera měl malý horečku, snad už ten zub vyleze, mrzutý, bez nálady, plakal no něco jako u Vás Gabi. To přece není normální, máme obě dolní jedničky už přes měsíc potvrzené a furt nic! Dnes už bez horečky, akorát má dásně nateklé chjo. Ani mu papu nechutná.
Jo a kojíme stále vesele, mlíka mám fůru, ale nejsem z toho moc nadšená. Malý už u prsa neusíná, večer se napije, když má dost, sám se odpojí a usne na boku. Ovšem napít se musí, jinak by byl cirkus.
Není tady
Tak Esterka asi fakt začíná lozit, udělá pár krůčků, pak se rozplázne na břicho a raději to doplazí. Ale dívala jsem se na video Matýska od Sluní a teda fakto vymakané to všechno ještě nemáme.
Delfi a co noci, už to je lepší? Co zahrada, všechno kvete? My máme u pergoly divoké víno, teď to kvete a je tam tolik včel , rychle to roste, ale není to ta pravá volba.
Gábi a nechceš zkusit dát Beruš Paralen? Je to i na bolest, ne jen na teplotu.
Není tady
ahoj holky, tak včera jsem měla volný den, manža hlídal adamíše, takže celý odpoledne jsem byla na kulečníkovém turnaji a vybojovala si čestné předposlední místo takže musím chodit častěji abych se dostala zase do formy
potom večer s kamarádkama na ten fesťák, bylo spousta lidí a po desáté večer už docela kosa. Ale bylo to supééééér
Adamíš hexu bez reakce, což jsem ráda. Staršího kluka jsme odvezli na dovolenou, tak snad bude mít pěkně, zatím to vypadá slibně a já se musím vrhnout na vykydání jeho pokoje. Má tam tisíce pokladů a výrobků, všechno musím probrat
Upravil(a) Čekanka (29. 6. 2008 8:22)
Není tady
Moni, dekuji,ale u nas je to bohuzel nezastavitelne. Tchyne,jak ted byla na navsteve,tak tise priznala,ze muj muz chodil v 10ti mesicich a v 11ti uz behal. Nazvala to velice hezky, byl ne hyperaktivni,ale podle ni jen "pohybove nadany". Udajne v roce a par mesicich ho dokazala utahat na vecerni spani jen tak,ze vzali kocar a on ho vezl pres cele mesto tam a zpet, rikala,ze prisli domu a maly by si jeste hral a ona usinala,takze jestli bude Matysek po mem muzi,tak se mam jeste asi na co tesit.
Není tady
Delfi, Matysek mi usina na prsu uz take jen odpoledne,to ho kojim totalne utahaneho,aby si jeste vubec dal, protoze si nedokazu predstavit,jak by to s mlickem vypadalo,kdybych kojila jen rano.
Tak mi konci veget, dite se rozhodlo,ze chce do horniho pokoje a uz ho mam na ctvrtem schode, ch jo.....
Není tady
Mončo myslíš chodící nebo nechodící capáky, jakože když teda furt stojí a máme doma jen plovoučku a dlažbu tak myslíš už dávat chodící capáky???? Clare psala že až začne opravdu chodit, teď jen ukračuje, ale stojí prakticky celej den
Není tady
Ahoj jarnatka,
pardon ze vam sem lezu, mam dotaz na Cekanku
Cekan prosim te, tys doporucovala na padani vlasu ten Methionin,ze jo ? Klasicky mi zacaly padat vlasy cca tri mesice po porodu a jeste mi furt padaji, coz o to, mam ji dost, ale uz me to nebavi.... jenze kdyz jsem se ptala v lekarne, koukali na me jako blazni, ze nic takoveho nemaji
muzu se zeptat, kdo to vyrabi ????
diky moc a diky za tu radu s satkem, ta pistaciova se mi taky libi moc.... a ta oranzova taky....
asi presvedcim tatinka na mimoradny prispevek
Není tady
holky tady něco ohledně botiček
http://rodinka.mimishop.cz/aktualita.php?id=2884
http://www.mojedite.cz/article_detail.php?id=405
Není tady
Baji my jsme podzimňátka methionin je přirozená složka vlasů, vyrábí ho spousta firem, dá se objednat i na netu třeba tady http://www.docsimon.cz/zbozi/methionin-500mg-tbl-100 nebo tady http://www.lekarna.cz/methionin-500mg-t … um=xml-ppc atd..... Nevím proč na tebe koukali jak na blázna, u nás se dá normálně koupit od několika firem ve všech našich lékárnách a když ho nemají tak ho do druhého dne objednají, žiješ někde v pralese nebo co?
. Když si ho necháš napsat od dr, tak platíš jen za recept, jinak nabízejí různé firmy za různé ceny, vzhledem k tomu že aby to mělo efekt musíš brát po dobu jednoho měsíce aspoň tři bobule denně, tak si radši kup větší balení....
Clare já ty články právě četla tak fakt nevím.....
Baji ty šátky mají fakt krásný barvy, člověk neví co dřív vybrat, já na šátky teda nejsem, spíš nosítka nebo klokanky, ale nejradši prostě kočár, těch bych mohla mít třeba dvacet
Upravil(a) Čekanka (29. 6. 2008 10:10)
Není tady
Monika76 napsal(a):
Gábi a nechceš zkusit dát Beruš Paralen? Je to i na bolest, ne jen na teplotu.
Moni, včera v půlnoci po víc než hodinovém pláči jsem jí dala panadol sirup - byl to ale boj to do ní dostat, pak konečně za půl hodiny usnula a spala do půl desátý!!! drobeček malej...
dneska tak dlouho čekat nebudu
Není tady
Holky, mám takový malinký problém. No spíš potřebuju radu. Malej měl dneska nazelenalou stoličku, ale hlad by mít neměl, on mi dokáže vypít v průměru 1200ml za den. Někdy i dvě dávky za sebou. Spíš přemýšlím nad tím, že by to možná chtělo zkusit něco jiného, i kvůli tomu, že už čtyři týdny má stoličku průjmovou. Myslíte si, že když mu zkusím dát třeba dvě lžičky mrkvičky (první lžička od Hami), že by mu to mohlo ublížit? Čtyři měsíce má za dva dny.
Ptala jsem se na to doktorky a ta říkala, že když má stoličku jednou za den nebo jednou za dva dny, že to je v pořádku. Že se mu začne ztrácet stolička, že nebude tři dny, pak čtyři, pak týden,... no a potom že už ty příkrmy potřebuje. Ale mně to přijde hrozně pozdě čekat na to, až nebude dítě kakat týden. Zvlášť když je na UV. Co myslíte?
Asi se zas snažím něco uspěchat, že?
Není tady
Rustynko, já mylsím, že je ještě hodně brzo na ty příkrmy... Berunka měla taky tekutější stoličku (taky jsme byly na UV). Ale teda kakala každý den, málokdy se stalo, že třeba jeden den stoličku neměla. S příkrmem jsme začaly až v půl roce.
Jestli ti PAtriček propsívá a je spokojený, ještě bych počkala.
Není tady
tak jsem si připravila hlaldu prádla na žehlení a nakonec jsem vytuhla s adamíšem, to toho zase udělám, nemám chodit pařit když jsem pak dva dny úplně nemožná
Není tady
Čekanko, právě v tom prvním článku to právě je. Doma po tvrdé podlaze (vč. plovoučky) papučky (já koupila ty klasické s větracími otvory, jakoby sandálky), na měkkém povrchu jako tráva, písek atd. právě bosky.
Mimochodem pracovala jsem asi rok ve Fare. (mám kožařskou průmyslovku, obor design a výroba obuvi
)
Gábi, mám doma taky sirup, jednou jsem ho malé chtěla dát a příště už na to kašlu, tisíckrát pohodlnější je dát těm prckům čípek. Tak to je dobře, že už jste se holky konečně trošku vyspaly.
Není tady
To jo, čípek je lepší, ale třeba u nás čípek nehrozí, hned ho vykadí, mám holt pokandíry oba kluky, takže my jedem v sirupu a nemám problém ho občas šoupnout a radši před spaním když vidím že mu něco je než ho lámat v noci
Není tady
mončo tak já koupím bačkůrky a uvidíme
Není tady
Čekanka napsal(a):
Baji my jsme podzimňátka
methionin je přirozená složka vlasů, vyrábí ho spousta firem, dá se objednat i na netu třeba tady http://www.docsimon.cz/zbozi/methionin-500mg-tbl-100 nebo tady http://www.lekarna.cz/methionin-500mg-t … um=xml-ppc atd..... Nevím proč na tebe koukali jak na blázna, u nás se dá normálně koupit od několika firem ve všech našich lékárnách a když ho nemají tak ho do druhého dne objednají, žiješ někde v pralese nebo co?
. Když si ho necháš napsat od dr, tak platíš jen za recept, jinak nabízejí různé firmy za různé ceny, vzhledem k tomu že aby to mělo efekt musíš brát po dobu jednoho měsíce aspoň tři bobule denně, tak si radši kup větší balení....
Clare já ty články právě četla tak fakt nevím.....
Baji ty šátky mají fakt krásný barvy, člověk neví co dřív vybrat, já na šátky teda nejsem, spíš nosítka nebo klokanky, ale nejradši prostě kočár, těch bych mohla mít třeba dvacet
juuu ja uz jsem si vykojila mozek
pardon PODZIMNATKA
tak ja zajdu do nejake vetsi, teda nevim, jestli je na Morave prales
ale mozna jo
k dr. nejdu, normalka to zaplatim.... hlavne at uz nemusim porad vysavat a zametat vlasy.... diky....
jo a s tema satkama to me chytlo ted.... kocary uz mame dva
no a na nositko nejspis taky dojde, chce nosit i babicka a tatka a strejdove..... to je des.....
Není tady
Gabi, já žehlení dneska zaspala a opol jsme se byli koupat u bráchy na baráku, bylo to super, pak jsme se šli s adámkem podívat na manžu jak maže s kamarádama tenis a mám samozřejmě všechno od antuky, protože adamíš nebude prostě sedět v kočárku jako ostatní přítomná hodná miminka
Není tady