29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kačka13
- 31let / doma jedna holčička (11) / kluci se narodili 19.8. císařským řezem, oba s váhou 2350g
___________________________________________________________________________________________________
Martina78
-28 let / Brno / doma má 3 letou Kristinku / druhé miminko / Lucinka se narodila 5.9
___________________________________________________________________________________________________
Oblůdka
- Ostrava / první miminko / Adámek se narodil 11.9. s váhou 2790g
Dexpre
- 27let / Teplice / první miminko / Lukášek se narodil 13.9. v 0:50 / měřil 49 cm a vážil 2660g
Step
- 33let / Uherské Hradiště / druhé miminko (doma Filípek - 8 let) / Tomášek se narodil 14.9. císařským řezem,9hod. Míry 3730g/52cm
Gabrielle
- 29let / Kladno / první miminko / Berenika se narodila 18.9. s váhou 3241g a délkou 50cm
Monika76
- 30let / druhé miminko / Esterka se narodila 24.9. v 16.15 hod., měřila 54 cm a vážila 4160g
Slniečko
- 30let / Praha / první miminko / Matyasek se narodil 2.10. s délkou 48cm a váhou 2970g
Peťulína
- 26let / druhé miminko (doma Patrik - 1.5 roku) / Vojtíšek se narodil 6.10. v 14:55 a jeho míry byly 51 cm a 3740 g
Snažilenka
- 31let / České Budějovice / druhé miminko (doma Natálka - 7) / Daneček se narodil 8.10. v 18.02 hod. s váhou 3990g a délkou 51cm
Bensi
- 30let / Praha 8 / první miminko / Honzík se narodil 10.10. s délkou 51cm a váhou 3800g
Janička25
- první miminko / Helenka se narodila 11.10. v 8.28hod. s délkou 50cm a váhou 3780g
Johanka
-Španělsko / druhé miminko / Eliška se narodila 17.10. ve 21:21, vážila 3300 a měřila 54 cm
Susan
-44let / třetí miminko/ Tomášek se narodil 23.10., vážil 4150g a měřil 54cm
Famozka
- 33let / Česká Skalice / první miminko/Kačenka se narodila 23.10. s váhou 3390g a mírou 50cm
Payah
- 23let / Teplice / první miminko / Anetka se narodila 24.10. s váhou 2700g a mírou 48cm
Lucie21
-Leontýnka se narodila 30.10. s váhou 2780g a délkou 47cm
Sarana
- 34let / 31.10.2007 o půl osmé se narodila Danielka, 2800 g a 48 cm
Čekanka
- 32let / druhé miminko /Adámek se narodil 31.10. v 15:40, vážil 3,9 kg, měřil 53cm
Tes1
- 30let / Praha / druhé miminko (doma Nikolka - 8let) / 1.11 v 19:50 se narodil Matěj. Vážil 3,40 kg a měřil 50 cm
Keny
-26 let / druhé miminko / Andělka se narodila 6.11. v 16:50. Měřila 49cm a vážila 3600g
Blábolka
- první miminko / Verunka se narodila 7.11. v 14:05. Měřila 52cm a vážila 3700g
Smíšek
- Valašsko / první miminko Martinka se narodila 10.11. v 5.23 hodin, vážila 3200g
Žirafa
- 35let / Ostrava / první miminko / Michaelka se narodila 10.11. v 11.31 hod. s váhou 4200g a mírou 51cm
Delfi
- první miminko/Jiříček váží 3,7kg a měří 52cm., narodil se 11.11.2007 v 5 odpoledne
Petruška-mamuška
Viktorek se narodil 13.11.2007
__________________________________________________________________________________________________
Eligar
- Praha / první miminko / Adélka se narodila 22.11. ve 21.50 hod. s váhou 3500g a délkou 51 cm
TĚŠÍME SE NA VÁS - MAMINKY PODZIMŇÁTEK 2007 AŽ SE K NÁM PŘIPOJÍTE!
(Kdykoliv budete chtít něco na nástěnce změnit, pište buďto přímo "Podzimu2007" nebo Payah, Eligar, Delfi, Tes, Gabrielle nebo Monice76. Fotky posilejte na podzimnatka2007@seznam.cz.)
Upravil(a) Podzim2007 (29. 7. 2008 14:05)
Není tady
Gábi to je právě to, já se snažím klukům dávat cokoliv do ruky a tím se učí kousat, ze začátku se pravda zakuckávali, ale jinak se to prostě nenaučí, musíš být u ní, a hlídat
chce to čas, každé dítko k tomu dospěje v jiný čas
Není tady
á tady jste...
já jí zatím dávám ty dětaský sušenky, no občas se povede to sníst... Ale furt na ní čučím, mám strach, že se mi začne dusit... no matka magor...
Upravil(a) Gabrielle (27. 6. 2008 21:12)
Není tady
Clare,problem je,ze Matysek mi jednou krasne kousky sni bez duseni, podruhe se dusi i u drobnych kousicku, je to potvurka.
Není tady
Je zvlastni,ze ryze mu nevadi, kousky testovin take ne,hrasek ani mrkev ne,ale brambory ani omylem.
Není tady
adamovi kousky neva, ale ty těstoviny teda fakt nejely, vlasový nudličky jsou ok a baští pěkně. Rohlík sní jen se po něm zapráší, no na to že nemá ani zub je docela dobrej
Holky tak jsem vám ani nevyprávěla jak naše hvězda šprťácká přinesla krásný vysvědčení ze samejma bičema a k tomu dárečky za nejlepšího čtenáře. Prý je nejlepší ve třídě, tak snad mu to vydrží, jestli bude mít pubertu jako já tak je s jedničkama konec no ale výzo mě dojalo a ukápla i slza, strašně to všechno žeru
Není tady
Gabi uteče to a za chvilku si půjde pro výzo Beru
tak nějak končím s tím kojením, kojím už jen ráno a večer a včera že už mu večer nedám a bude kojo jen ráno a takovej cirkus co udělal že neni prso bych vám nepřála vidět, tak jsem vyměkla prso dala, ale too se zase vztekal že už tam nic neni, takže mazec , dneska už jsem nevyměkla a prso nedala a chudák řval jako tygr, chodila jsem k němu ho chlácholit a hladit, no usnul asi po deseti minutách příšernýho řevu, ale je mi ho tak líto, jenže já už fakt mlíko nemám a dělá u toho jenom děsný kina, navíc se odtrhává a bolí to jako prase, jsem z toho ale celá špatná, snad si brzy zvykne že prsíčka už nebudou
Není tady
Tak to kamaradka kojila do tri let a stalo se mi nekolikrat,ze mi jeji syn zacal zvedat tricko a sapat se mi v autobuse po prsou,ze ma zizen, nevedela jsem,co na to rict a jak se k tomu postavit. Nehodlam kojit dele jako do roka.
Není tady
Gabi jsem si myslela že takovej závisláček není, ale už to musím fakt utnout, dr mi zvýšila dávky léků a já je samozřejmě nejím páč je to závislé od ukončení kojení. Dělám maximum aby to bylo pozvolné, ale co mi dneska předvedl to bylo hustý
Není tady
holky to jsou teda síla historky co píšete, mně se pod triko drásá jen manža
Není tady
No jo,cim jsou starsi,tim vice se brani koja zbavit, jsem si myslela,jak se mi Matysek odstavi,ale vypada to,ze mam asi smulu, ta stitka je cim dal horsi,do toho alergie bez jakekoliv ulevy....To neni stiznost,to je jen konstatovani.
Není tady
Tak to bud holka rada,protoze to neni vse, pak mi jednou predvedl i to,ze se mi vesele sapal pod sukni,ze se chce podivat.....uplne naprasknuty autobus, vedro asi 40 stupnu a matka ne a ne zasahnout, ja myslela,ze me odvezou....
Není tady
Cekanko, stavi se Ti Adamek na spicky nebo na celou nozicku, ja jsem uplne zoufala,on se na jedne nozicce stavi na spicku a druhou uplne vykrucuje, i kdyz ho hned slozim na kolinka,tak on uz se stavi uplne vsude a uplne o vsechno, nasadila jsem capacky,alespon je to lepsi a uz to neni tak strasne,ale to predci neni reseni.....
Není tady
na špičky a až když si polohu na stání pohodlně upraví tak si stoupne na celé chodidlo..... a když chodí podél nábytku tak je na chodidle, teda on klasicky nechodí, jen se krok sun krok posunuje......
Není tady
On jde na cele nozicky jen v tech botickach a potom take cestuje krok sum krok okolo nabytku....desi me to...
Není tady
Sluní, já o tom mluvila s doktorkou, říkala, že jakmile se začnou děti stavět sami na nožky, hned doma na tvrdé podlaze neustále používat botičky s pevnou patou. V trávě a po různých kamínkách naopak s holými nožkami.
Esterku když postavím, tak je právě taky často na špičkách, prej pokud by po špičkách chodila i jakmile se začne sama stavět, tak nás pošle na neurologii, ale přesto si myslí, že se to upraví samo, protože my jsme byly na neurologii v cca 3 měsících a to by už ta lékařka něco hned poznala. (Bohužel nevím co, už jsem to s ní pak neřešila. ) Takže to na tom nejpíš budete stejně jako my.
Není tady
Moni, tu jednu nozicku ma naprosto v poradku a uz se stavi i na paticku,ale ta druha je pohroma,takze jsem objednala capacky a vyzkousela to a mohu jen doporucit,protoze od te doby ziskal jistotu a krasne stoji na obou nozickach. Stavet se zacal uz asi pred tydnem uplne sam,proste se pritahl a zjistil,ze ma nejen kolinka. Jsem z toho opravdu zoufala,protoze to uz je opravdu konecna a dnes k tomu pridal naprosto ukazkove lezeni po schodech, prisel na princip a vyleze je cele sam, udesne na tom je,ze jsou enormne prudke a zatocene,takze se poradne ani nedaji dole zavrit, no asi uz se ani v klidu nenasnidam...... A do toho,co ma dva dny ty capacky,tak pridava i krok sum krok,ma daleko vetsi jistotu a sem tam uz je takove kamikatze,ze se drzi jen jednou rukou nebo se pusti a proste spadne. Jeste par dni zpet se krasne opatrne vracel pres kolinka zpet na zem,no to uz je bohuzel minulosti, Cekance Adamis alespon rve,ze chce dolu,tohle moje torpedo se pusti a rve az na zemi, mami pochovej me, mam na hlave dalsi bouli......
Upravil(a) Slniečko (28. 6. 2008 13:36)
Není tady
Ahojky, trochu jsem to tady docetla a fakt sranda. No my zaciname trenovat lezeni na valci, to je nucen stridat nozicky, vypada to slibne. No na rehabilitaci jsem se uz objdnala, ale maji volno az v srpnu. Krome obcasneho valeni sudu na posteli odmita cokoliv delat. A dost zase vyrostl, uz ma pres 9 kilo a to se neda absolutne nosit. Fakt mne to stve ale co..
Gabi, Honzik se mi v kocare normalne posadi, o vanicce nemluve. Zada drzi predpisove, tak ho nervu..
JInak se desne zamiloval do more, koupeme se spolecne, teplota vody muze byt jakakoliv.. a ten rev, kdyz jdeme ven.. on snad bude ryba, nauci se plavat driv nez chodit
Není tady