6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
puntí teda to je drsný s tou mamkou a jejiím manelem :-(( Chuděry holky, zkus jim to nějak vysvětlit. ivot s alkoholikem je na ho... Měla jsem tu čest mít alkoholokem otce... asi 13 let jsem ho neviděla..
Těhule vem drím palečky na utz!!!! Jinak já s Adu přibrala 23kg, take vedu hned za puntíkem :-))
Sudi teda Adámek zase perlil :-) A s těma klíčema taky dobrý, se divím, e ten tvůj jetě nedostal anonim :-)) Jinak teda ty má s těma potencionálníma chorobama fakt kliku :-/ Tak drím palce, a to nic není. Některý matky jsou fakt bezohledný :-(
Jo a sudi s tím fenistilem, pokud očividně zabere, tak bych cinkla dr. a zeptala se jak dlouho to brát. Aby se mu to nevrátilo, ale zas dlouhodobě dávat nějaké léky bez konzultace bych se bála. Kdy lo o vyráku, tak mi řekla, a přijdem, kdyby se to nezmizelo do týdne uívání.
Jinak ta krupička se oběvuje Adě furt a samo u dr nic neměla (klasika), tak mám doporučení na koní, kdyby se tojako trvalo. Akorát fakt nevím, jak to asi udělám, kdy jí to vyskakuje, kdy se tomu chce. Větinou zabírá mlíko od weledy a kdy ne tak tekutej pudr. Take se vsadím, e dky jí objednám, tak v den kontroly zas bude mít ple jak miminko :-)
A dost se divím, e jetě nemá nějaká trávící obtíe, protoe to co na koupálku vdycky načůrá, to z lahve fakt nevypije :-/ Vlastně je to jediná jistota, e doplní ten svůj bídný pitný reim :-)))
ahoooooooooooj!!
tak hlásím e áda u je v pohodě.. take jsem mu včera večer do nosu u jen stříkla vincentku a je to dobrý..jetě mě napadlo e by to mohl mít z auta z klimy,ale tatík je opatrnej a poutí to jen o stupně míň ne je venku stupnu..no ale hlavně e máme klid..
no včera kdyby se něco s tím olejem stalo, tak se sejdem na pohotovosti se sousedkou- ted jsem s ní mluvila tak říkala e její holčina- 2,5 roku spadla ze schodů a hlavou na zábradlí-prej řacha jak blázen, obrovská boule... a jí se nezdálo e ppořád chtěla usínat,tak jeli... no natěstí ve v pořádku-a usínala z únavy..
ambrus to je hrůza co s těma nemocema okolo,asi to přestanu moc pozorovat.. no ale ty včerejí pupínky se teda nedali přehlídnout..
spunti, to je mi líto e to u vaich takhle dopadlo..ach jo..
veru teda ten vá kamarád..to je fakt pech takovýhle ntěstí , ta jeho manelka to je kráva... to je neksutečný jak někdo můe být takováhle hiena...
no mi tu dopolko měli kámoku s klučíkem-tak si kluci pohráli.. a odpolko čekám jinou kámoku-ta je teda jetě 2v1 ,ale ven asi nepůjdeme-je tam úmorně.. ádovi jsem napustila bazének,ale půjdeme ven a navečer, ted se to nedá..
Upravil(a) sudina (3. 7. 2008 12:48)
Není tady
Ambru, kdy on je problém, e mamka se k nám těko dostává s tou nemocnou páteří, astmatem a tak, tak jsme tam jely, holky jí milujou.
Je to můj otec a pije co si pamatuji, jen se to zhoruje a v podstatě je denně v lihu a včera ani dneska se nebyl schopný ani v práci omluvit e nepřijde. Prostě neel. Vypije od 0,5 litru trvrdého a více denně. Klidně si v pátek koupí 5 l tvrdého a v úterý řve na mamku e mu to pití ukradla a komu ho dala atd....
Dřív se alespoň drel kdy věděl e příjde návtěva nebo vnoučata, teď u je mu to jedno.
Hlavně je jen on a zase on. Klidně jde někam do hospody, vrátí se bez 2 tisíc a máma si jde koupit tričko k vitnamcům a jetě se dohaduje jestli jí to nedají levněji . Na podzim jel do lázní ( na pojiovnu) a utratil tam za 4 týdny 20 tisíc ! (tedy co mamka ví) a vnoučatům nekoupil ani oplatky, mamce nic.....
Není tady
Sudi a byly to jen červené pupínky?
Já jsem poslední dobou přidrzlá a klidně bych se zeptala co to má malá za vyráku.
Není tady
spunt napsal(a):
Sudi a byly to jen červené pupínky?
Já jsem poslední dobou přidrzlá a klidně bych se zeptala co to má malá za vyráku.
jakoby malý flíčky-plochý-nevystouplý.. no nemysli si e mě to nenapadlo se nezeptat,ale bála jsem se abych neudělala nějakej trapas..no ona pak ta holčička odela a my pak li dom.. take s ní byl jen chviličku,ale stejně..
Není tady
Trapas by měla leda ta maminka.
No snad to nebylo infekční kdy li mezi děti.
I kdy nedávno tu někdo psal e byl v restauraci a tam sedělo dítko celé poďobané od netovic a docela čerstvých, čili pěkně infekční
Není tady
A k tomu jsem nevyspalá, protoe ačkoliv tam má Lenka postýlku, tak celou noc kňourala a asi 5x jsem musela vstávat a hledat dudlík a dávat jí ho.
A Spala jsem s Jítou na posteli ( tedy je to 1,5 lůka) a ona se celou noc ke mě tulila a házela si přeze mě noky a objímala se take mě bylo pěkné horko, ale ona spala tááák krááásně.Dokonce vstávala a v 9 hodiny ( na rozdíl od Lenky která mě vyhnala v 7 )
Není tady
Odpo to vezmeme asi na písek.
Hlavně musím potkat jednu maminku co mi říkala e cc 2 km od nás je dětské dopravní hřitě i se semaforama. Vstupné je předraené, celých 10 Kč na hodinu a dá se tam půjčit nějaké autíčko za 30 Kč na půl hodiny, nebo přinést vlastní dopravní prostředek (autíčku budeme muset určitě zkusit ) To se bude Jítě určitě líbit a pro malé děti je hned u toho nějaké dětské hřitě.
Není tady
puntí to je mi líto :-( Já myslela, e to je jako dalí manel, né tvůj taka. O to je to teda celý jetě drsnějí :-( Tak si holt s maminkou asi budete muset dávat rande někde na hřiti poblí jejího bydlitě :-( Já bych na takové scény fakt neměla nervy :-( Chudák mamka :-( S tím utrácením to je děs. Sama se panatuju, jak jsem před tědrým dnem jako malá brečela, e nechci dárky, abych maminku nestála peníze, protoe jsem furt poslouchala, e nemáme peníze. e by neměla se říct nedá, ale je fakt, e otci bylo peněz pro rodinu líto, zato platit za celou hospodu, to koda nebylo...
puntí to dopravní hřitě zní supr. To by se nám taky líbilo :-)
tak mladá u taky připochodovala, tak pa pa a hezké odpoledne
Ambru, tak to je stejné. Za hospodu platí za rodinu ani omylem.......
Koukám e jsi si uila, to je mi líto..
Není tady
Nala jsem nějakou reportá kde je to hřitě vidět
http://www.mppraha.cz/reportaze/na-sach … prosek.htm
A zjistila jsem e je to nově otevřené, tak to je jasné e jsem o tom nevěděla.
Není tady
Ahojky, tak se hlásíme, e jsme z dovči doma. Uteklo to tááák rychle. Ale celkem jsme to zvládli a uili si to. Akorát Kuba moc nechtěl jíst, take jsem dost kojila, a moc a co jsme doma, tak to omezuju a doufám, e do konce měsíce to ukončíme úplně. Kuba si přivezl kael a trochu rýmu, tak se moc bojím, aby z toho zas nebyly ouka.
Jinak bylo tam stále slunečno, asi 35 stupňů. Moře krásný, byla bych tam klidně měsíc. Akorát teda s Kubou nějaké leení nepřipadalo v úvahu, deka věčně od písku a pořád chtěl něco podnikat. A roztřídíme fotky, tak nějaké polu
Moc jste psali, tak to nemám anci přečíst, jen jsem viděla fotky ostříhaného Lukáka a e Sudina nebyla na bobovce Doufám, e Lucka s Natálkou na dovču odjeli.
Není tady
Mě na afty nic nepomáhá. Ani alvěj ani genciálka. Jeden čas mi pomáhala ústní voda. Prý se to nedá léčit, jen znecitlivovat třeba gelem. Kartáček asi měnit nemusim, mám vdycky jeden aft, ten zmizí a hned se mi objeví dalí
Pro kartáček půjdu přítí týden, doufám e to nebude nějaká finanční pecka.
Kačka taky smaený občas jí, třeba bramboráky i řízek, ale hranolky byli ve friáku, tak nevim.
Oni jí cpou pořád něco, něco nezdravýho, čokoládu, lízátka, suenky, cokoliv s čokoládou, jak u blbejch. Kořeněnou krkovici..
Spuntí to je hrozný u vás doma. Tak si tu maminku k vám fakt vemte, aspoň na chvíli, a se v tom pěkně vymáchá sám a ne s maminkou.
Ambru já se jí zastávala, protoe sama nejsem v její situaci a nevím co bych dělala (i kdy si myslím e bych ho neopustila) bylo mi jí líto. Radi jí prostě nesoudím, v podstatě mi do toho nic neni. Ale tímhle u to fakt přehnala, u se jí zastávat nebudu.
Stím pánem jsi mě rozesmála Kačka má taky něco podobnýho, říká pořád "dejda"/strejda.
Jinak jí musím dneska pochválit, a na tu vzteklinu co má, tak dneska zatím skončilo vechno v nočníku
Není tady
spunt napsal(a):
Veru, Elmexku pastu také pouíváme, měla by být na začátek opravdu jedna z nejlepích (je tam psáno od prvních zoubků do esti let). Tak nevím Piiu jestli má nějakou jinou.
Kartáček má být hooodně malý na malé pusinky, konkrétní značku mi Dr. nedoporučila. Tak dej prosím vědět kolik ten kartáček stál, a vím jestli se po něm mám také schánět
Hranolky měla Lenka u asi 5x, ale děláme je v troubě. A nikdy nic z toho nebylo
Aha, tak asi jich mají několik druhů podle věku a kamarádka nám donesla právě tu pro starí děti.
Není tady
Ambra napsal(a):
Piio u dlouho na to myslím, a kdy píu, tak si nevzpomenu. Jak tehdy syn tvojí příbuzné spadnul na tu stříkačku, je ok?? U je to dost dlouho, to u snad výsledky mají?
S mojí prací po mateřské nevím. jsem zaměstnanec úřadu, ale na mým místě momentálně nikdo není, e to po novele prý jde zvládat v jedné osobě, tak uvidíme. Skoro vichni "původní" lidi u odeli, hodně se to tam mele. Tak taky uvidím za rok. Poptám se, jak to uviděj a budu shánět.
Ambru, zatím vechny testy dopadly natěstí dobře, take se zdá, e to bodnutí bude bez následků, ale poběhal si po doktorech hodně a jetě ho čekají opakované testy na loutenku a HIV, protoe to jsou nemoci, které se takovým bodnutím můou přenést, ale zjistit se dají a po nějaké době, take ty testy se opakují 3x - hned po tom co se bodnul, po půl roce a po roce.
Jinak s mojí prací po mateřské to taky nevypadá zrovna na vítání zpět, pobočka moc neprosperuje (není se co divit, je na tom nejpitomnějím místě které mohl éf vybrat), take to tam naprosto s přehledem zvládá kolegyně samotná a jetě si tam v pracovní době stihne udělat manikůru nebo uplést svetr. Take pokud se do vánoc nezadaří s druhým mimčem, začnu od ledna zhánět novou práci.
Není tady
Ambra napsal(a):
Jo a sudi s tím fenistilem, pokud očividně zabere, tak bych cinkla dr. a zeptala se jak dlouho to brát. Aby se mu to nevrátilo, ale zas dlouhodobě dávat nějaké léky bez konzultace bych se bála. Kdy lo o vyráku, tak mi řekla, a přijdem, kdyby se to nezmizelo do týdne uívání.
Jinak ta krupička se oběvuje Adě furt a samo u dr nic neměla (klasika), tak mám doporučení na koní, kdyby se tojako trvalo. Akorát fakt nevím, jak to asi udělám, kdy jí to vyskakuje, kdy se tomu chce. Větinou zabírá mlíko od weledy a kdy ne tak tekutej pudr. Take se vsadím, e dky jí objednám, tak v den kontroly zas bude mít ple jak miminko :-)
A dost se divím, e jetě nemá nějaká trávící obtíe, protoe to co na koupálku vdycky načůrá, to z lahve fakt nevypije :-/ Vlastně je to jediná jistota, e doplní ten svůj bídný pitný reim :-)))
Ambru, tak a se jí ta krupička vyhodí, tak to zkus nafotit a pak doktorce ukázat aspoň ve foáku nebo na fotkách, protoe pokud zrovna nebude osypaná, tak doktorka nemá anci určit co to je.
Není tady
Veru, to s tím tvým známým mi připomíná co se stalo jednomu mému známému. Je to teda u asi 5 let zpátky. Byl enatý měl v té době roční holčičku a vymlátil se v autě - 4 hodiny ho dávali na operačním sále dokupy, pak strávil asi půl roku v nemocnici a dalího půl roku v léčebně s tím, e mu prorokovali e z vozíku u nevstane. Manelka za ním chodila málokdy a malou nedovedla nikdy s tím, e nechce aby se dítě stresovalo nemocničním prostředím. No a kdy přiel domů tak ho čekaly zbalené kufry a ona mu oznámila, e v jeho posteli u dávno spí jiný a e on a si dělá co chce (s ní jsme nějak kontakty neměli, take o tom nikdo nevěděl). V té době prý uvaoval o sebevradě, nastěhoval se k mamince a hodně rychle dostal byt pro invalidy a taky se jeho ena bleskově nechala rozvést, kdy ale přila s tím, e chce aby mu soud zakázal kontakt s dcerou, protoe prý se o ni není schopný postarat a jetě po něm chtěla souhlas s tím aby malou mohl ten druhý adoptovat, tak se ten můj známý vztekl a začal bojovat. Dneska po 5 letech nejenom, e chodí - sice s holí ale chodí, ale taky má dceru ve vlastní péči, novou partnerku a s ní půlroční miminko (a perfektně jim to klape). A ta jeho exmanelka, kdy jsem ji potkala, tak fňukala, e s tím chlapem, kterého si nala místo manela je peklo, e se mu nechce makat, take ho iví ze svého platu, e je árlivý a nikam ji nepoutí a e kdyby to byla bývala věděla, e by manela nikdy neopustila - jo holt na kadého asi jednou dojde.
Není tady
ahoj spirul po dovče!!!! tý jo ty jsi pořád kojda jo??????????ale jak se vám to ted hodilo co?? tak to je super e jste si to uili, a u se těím na fotky...
holky já u to norlmálně balím... tenhle týden je fakt na zabití adam vůbec nechce jíst,tak si říkám e mu uvařím polívku který hamá a na kterou i kdy je vedro jsem měla chut i já- na vývar s čerstvou zeleninou ze zahrádky,masem a domácím strouháním-take takovýh osraní s tím.. no dobrý dobrý.. a poslední co jsem tam sypala byl mletý pepř.................no samozřejmě nějakým záhadným způsobem se to sypátko uvolnilo...a vechen pepř se tam vysypal............... doprdele :dumbom:no je toto moné.. take mě hlad vzteky hned přeel,ale ádovi jsem rychle dělala jetě vločkovou polívku.. no moc se mu do ní nechtělo,ale nakonec snědl celou misku...
Upravil(a) sudina (3. 7. 2008 19:20)
Není tady
To je tedy fakt k nasr . . . Sudi!!!
Taky zdravím Spirulku doma a s tím kojením nezávidím. Je u to závisláček cooo? Snad doma zase povolí.
Není tady
Jinak holky, byla jsem dneska natom UTZ, tak vechno je vpořádku, pořád je to dle UTZ o týden mení, take termín porodu mi posunuli na 27. listopadu a jestli jste zvědavý co to bude?! Tak to bude kluk. Terezka bude mít bráku. Pinďour neel přehlídnout
Není tady