Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 14. 7. 2008 14:52

BB
♥♥♥♥♥♥-

Re: dušička psa

Kdysi jsem tohle téma taky s kýmsi rozebírala a byl mi nabídnut k úvaze  tenhle úhel pohledu : že každý jedinec má svoji duši, která je jako bublinka a  jednodušší tvorečkové z ní za svého života užívají jen část a zbytek je "nad nimi" jako mýdlová bublina , čím složitější tvor, tím si tu svoji duši víc uvědomuje a užívá .....  ježkovy voči, tyhle věci se tak obtížně sdělují slovy .... chjo chjo
Asi je jedno, čemu věříme nebo ne , důležité je to co JE  .... kdysi mi jedna katolička tvrdila, že zvíře duši nemá a připadalo mi to jako blbost, ovšem ona se to tak naučila . Znamená to, že ji skutečně nemá ? Ne, jen to, že ona tomu nevěří a to přece nic nemění na skutečnosti....... ať už je jakákoli ....   
Moji hafíci  tedy vždycky dušičku měli .....  ale  technicky ....jestli každý svoji vlastní nebo kousek nějaké kolektivní .... čo ja viem?
Co vlastně víme o duši ? I naší vlastní  .... třeba je taky součástí nějakého celku .....  rodna  .... představa, že se  ve výsledku rozplynu v jednotě je mi jaksi milejší, než ta, že budu  donekonečna  oddělena jak mýdlová bublinka od ostatních ....

Co my vlastně VÍME ?????    hjarta

Upravil(a) BB (14. 7. 2008 14:53)

BB

Není tady

#27 15. 7. 2008 10:55

Décima
♥♥♥♥♥--

Hezky to mezidobí - po smrti a období do znovuzrození -  popisuje Newton ve svých knihách např viz http://knihy.abz.cz/prodej/osudy-dusi-smrt-a-zrozeni  Newton byl psychiatr a dovedl provádět hyponozu, kde mluvil, ne s jedinci-zhypnotizovanými lidmi , ale přímo s dušemi ... moc zajímavé čtení.
  Tyto jediné knihy mě byly schopné odpovědět na otázku, proč jdou duše na Zem, odpoutávají se od svého Zdroje (Boha), který je dokonalý (dokonalá energie a"bytí"), proč je "vysílá", proč se duše učí , proč nejsou dokonalé od Zdroje hned.

Upravil(a) Décima (15. 7. 2008 11:06)

Není tady

#28 15. 7. 2008 12:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Ha, tak toho neznám - ale mám jiného - Joel Whitton, Život mezi životy...taky zajímavé čtení!

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí