|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky, potrebovala bych poradit pri vyberu epilatoru. Vaham zatim mezi Braun xelle 5585, Braun SE 7280, Philips HP 6503 nebo Rowenta EP 7970. Nemate nahodou s nema nektera zkusenost. Klidne si necham poradit i jiny, moc diky
Není tady
depilace bolestivá není - během té se totiž chloupky nevytrhávají, ale pouze holí. bolestivější forma je epilace, kde se chloupky vytrhávají i s kořínky
já používám tenhle nepovolená reklama co se bolestivosti týče, já už jsem si asi zvykla a moc to nevnímám. je pro mě důležité, že mi nohy vydrží dlouho hladké a nemusím se holit několiktát týdně 
Není tady

Já používám Silk-épil Braun a jsem s ním spokojená. Mám ho už 4 roky. Když jsem si nohy epilovala poprvé bylo to teda docela bolestivé, dělala jsem jednu nohu na několikrát
Ale asi to je hodně ovlivněno, jak silné a jak hluboko máte kořínky chlupů. Znám hodně holek, které majuí slabé chloupky a říkaly, že to je v pohodě. Trvalo mi tak 3 měsíce než si nohy zvykly a teďka už to ani nevnímám, nebolí to. A taky záleží, ke máte práh bolestivosti. Vím, že ne všichni tuto metodu zvládnou. Ale já jsem spokojená, mám pokoj tak na 14 dní. Což s žiletkou byly tak 2 dny.
Není tady