Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 12. 3. 2011 15:21

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Za čo sa dnes pochválime?

Dneska jsem najela sama 36 km. rodna Tedy - táta seděl vedle jako moje pojistka. Docela dobrý. Neměla jsem strach, ale přeci jenom já nevím po kolika (po 8letech- a to jsem byla jen sváteční řidič) řídit? KDyž se mě kluk ptal, jestli jsem to nezapomněla, ujistila jsem ho, že je to jak jízda na kole. I když dlouho nejezdím, dostaneš se do tempa
Ale dobrý, nejdřív jsme vyjeli na Sněžník, tam je silnice ouzká, tatka měl jednu výhradu, že mě to táhne moc doprostřed, ale já spíš měla obavy, abych nevjela vpravo do příkopu. KDyž jsme sjeli do města, až jsem se lekla, že jsem hned ve středu města. Zajeli jsme na otočku ke mě do práce, do Kauflandu, natankovat.
No samozřejmě, jeden karambol se mi stal. roll Na křižovatce, ve prostřed silnice mě to chlíplo a já stála kolmo k silnici. na podruhé mi to taky chcíplo, protože jsem blbě zařadila jedničku, ale jinak už dobrý.
Tak jsem se pochválila stolt a zítra prý pojedu zas. Už se těším, je to zas něco jiného a baví mě to.

Upravil(a) dusička (12. 3. 2011 15:23)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#127 12. 3. 2011 15:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusi paráda tummenupp

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#128 13. 3. 2011 9:19

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Prvni predmanzelska hadka zvladnuta. Jupiii! hjarta kapitulation

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#129 13. 3. 2011 10:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

první ? je to týden nebo dva, kdy jsi tu psala o tom, jak byla svatba ohrožená a pak se chlubila, jak jsi všechno zažehnala a je to zase mezi vámi ok roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#130 13. 3. 2011 11:17

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

No jo, ale to jsme se nehadali. Vcera jo. A dnes smirovali. Ale neboj, vdam se. A uz nikdy nerozvedu... pussa reta

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#131 13. 3. 2011 11:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Never say never ;-)

Není tady

#132 13. 3. 2011 11:31

majkafa
Host

Viktorko, než se vdát, měla bys spíš něco udělat se svou psychikou. Než tě život zase nakope.

#133 13. 3. 2011 11:38

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

No jo, ale to jsme se nehadali. Vcera jo. A dnes smirovali. Ale neboj, vdam se. A uz nikdy nerozvedu... pussa reta

Nikdy neříkej nikdy wink

Není tady

#134 13. 3. 2011 12:21

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Viktorko, než se vdát, měla bys spíš něco udělat se svou psychikou. Než tě život zase nakope.

Uaaaa, bojim, bojim.... madam jasnovidko... reta

Není tady

#135 13. 3. 2011 12:24

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Jo, je zajimave, jak o mne nektere babinetky pecuji... a strachuji se o me stesti... rodna Dekuji, pratele. Mam se fajn. Nakonec, jako vzdycky.
A chvalim vas vsecky. Obzvlast ty, co me tak laskyplne hlidaji... pussa

Není tady

#136 13. 3. 2011 12:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

nechápu, proč si stěžuješ, chtěla jsi sem za každou cenu a teď se ti nelíbí, když na tebe někdo reaguje.

Není tady

#137 13. 3. 2011 17:02

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Ja si nestezuju. Naopak. Rostu radosti. Nebyt toho, ani bych nevedela, jak tuuuze jsem jesitna...

Není tady

#138 13. 3. 2011 19:02

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Ppavlaa : ja na Viktorii reaguju porad a nezda se mi, ze by se ji to nelibilo, prve naopak tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#139 13. 3. 2011 19:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak to ti věřím :-)))

Není tady

#140 13. 3. 2011 19:21

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Zvládla jsem docela velkou trasu  na bruslích a nenatloukla jsem tummenupp .

Není tady

#141 13. 3. 2011 21:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Mám za sebou dalších 40 km jízdy. Tentokrát se mnou jel manžel (táta musel na zahrádku) a sama jsem se ještě bála.
No supr, musím se pochválit. rodna Rozjíždění,zastovování, křižovatky bez karambolu a v klídku. Na tohle je manžel fajn, žádný nervování (na rozdíl od táta) uklidnoval mě, že mám čas, nikam nespěchat,všechno v klidu,že jsem nakonec byla i klidná. Tak zase zítra. stolt

Není tady

#142 17. 3. 2011 6:51

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes poprvé sama v autě. 14km bez závozníka. Pršelo, ale jo dala jsem to stolt

Není tady

#143 17. 3. 2011 7:56

majkafa
Host

dusičko, super tummenupp

#144 9. 5. 2011 10:42

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Že ještě stále bojuju styrka jak sama se sebou tak  s velmi nepříznivou životní situací, holt když se to s..e tak se to s..e

Out from the dark into the light !

Není tady

#145 9. 5. 2011 10:48

javena
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Dnes poprvé sama v autě. 14km bez závozníka. Pršelo, ale jo dala jsem to stolt

Máš můj neskonalý obdiv. Fakt super.
Vidíš, já vypakovala manžela, to nebyl problém, ale na tohle mám malý koule... big_smile
Jsi dobrá, duši... stolt

Není tady

#146 11. 5. 2011 21:18

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Že jsem se dostala dnes k tomu, abych si došla k doktorce a ono mi to pomohlo! tummenupp

Není tady

#147 11. 5. 2011 21:31

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda napsal(a):

Že jsem se dostala dnes k tomu, abych si došla k doktorce a ono mi to pomohlo! tummenupp

Rosamundo - skvělý pussa

Není tady

#148 11. 5. 2011 21:32

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Rosamunda napsal(a):

Že ještě stále bojuju styrka jak sama se sebou tak  s velmi nepříznivou životní situací, holt když se to s..e tak se to s..e

Promiň Ros, je to úplně offtopic , ale když jsem chodila do tajči, tak jsme taky nacvičovali bojové situace, všechno mi to strašně nešlo a když náhodou šlo, myslela jsem si, že je to nějaké nedopatření, nějaký omyl, protože to, co fungovalo bylo strašně jednoduchý, připadalo mi to nemožné, zvlášť když to vlastně vůbec neumím, vůbec nebojuju, prostě ne, ne, ne, tak to být nemůže.......  Až potom mi došlo, že to, jak to má být, jde samo, bez bojů, "bez práce", jen tak .....a podle toho se pozná, že to tak má být. Našinec má pocit, že co není "vydřený" za nic nestojí a neuvědomí si, že to, že "nedřel" zrovna v tomhle ranku neznamená, že nedělal něco jiného a že život je daleko spojitější, než se zdá. Tak jen aby ses neubojovala. par

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#149 11. 5. 2011 22:03

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Já vím, že slovo bojovat teď používám dost často, jenže on je to občas opravdu boj, vykopat se z postele a jít do práce nebo se ovládnout a neřvat do telefonu na už čtvrtého věřitele za den, že fakt ty peníze nemám.

Není tady

#150 3. 7. 2011 8:22

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Taky bych se rada za neco pochvalila, ale nemam za co. Motam se tady uz od peti, nic se mi nechce, rsp.chce: vlezt si zpatky do postylky, zachumlat se do perin (zima je tady jak v psincu! dumbom ) a zustat az do svateho dindy... grater

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí