|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dneska jsem najela sama 36 km.
Tedy - táta seděl vedle jako moje pojistka. Docela dobrý. Neměla jsem strach, ale přeci jenom já nevím po kolika (po 8letech- a to jsem byla jen sváteční řidič) řídit? KDyž se mě kluk ptal, jestli jsem to nezapomněla, ujistila jsem ho, že je to jak jízda na kole. I když dlouho nejezdím, dostaneš se do tempa
Ale dobrý, nejdřív jsme vyjeli na Sněžník, tam je silnice ouzká, tatka měl jednu výhradu, že mě to táhne moc doprostřed, ale já spíš měla obavy, abych nevjela vpravo do příkopu. KDyž jsme sjeli do města, až jsem se lekla, že jsem hned ve středu města. Zajeli jsme na otočku ke mě do práce, do Kauflandu, natankovat.
No samozřejmě, jeden karambol se mi stal.
Na křižovatce, ve prostřed silnice mě to chlíplo a já stála kolmo k silnici. na podruhé mi to taky chcíplo, protože jsem blbě zařadila jedničku, ale jinak už dobrý.
Tak jsem se pochválila
a zítra prý pojedu zas. Už se těším, je to zas něco jiného a baví mě to.
Upravil(a) dusička (12. 3. 2011 15:23)
Není tady
dusi paráda 
Není tady

Prvni predmanzelska hadka zvladnuta. Jupiii!

Není tady
první ? je to týden nebo dva, kdy jsi tu psala o tom, jak byla svatba ohrožená a pak se chlubila, jak jsi všechno zažehnala a je to zase mezi vámi ok 
Není tady

No jo, ale to jsme se nehadali. Vcera jo. A dnes smirovali. Ale neboj, vdam se. A uz nikdy nerozvedu...

Není tady
Never say never ;-)
Není tady
Viktorko, než se vdát, měla bys spíš něco udělat se svou psychikou. Než tě život zase nakope.
ViktorkaM napsal(a):
No jo, ale to jsme se nehadali. Vcera jo. A dnes smirovali. Ale neboj, vdam se. A uz nikdy nerozvedu...
![]()
Nikdy neříkej nikdy 
Není tady

majkafa napsal(a):
Viktorko, než se vdát, měla bys spíš něco udělat se svou psychikou. Než tě život zase nakope.
Uaaaa, bojim, bojim.... madam jasnovidko... 
Není tady

Jo, je zajimave, jak o mne nektere babinetky pecuji... a strachuji se o me stesti...
Dekuji, pratele. Mam se fajn. Nakonec, jako vzdycky.
A chvalim vas vsecky. Obzvlast ty, co me tak laskyplne hlidaji... 
Není tady
nechápu, proč si stěžuješ, chtěla jsi sem za každou cenu a teď se ti nelíbí, když na tebe někdo reaguje.
Není tady

Ja si nestezuju. Naopak. Rostu radosti. Nebyt toho, ani bych nevedela, jak tuuuze jsem jesitna...
Není tady
Ppavlaa : ja na Viktorii reaguju porad a nezda se mi, ze by se ji to nelibilo, prve naopak 
Není tady
tak to ti věřím :-)))
Není tady
Zvládla jsem docela velkou trasu na bruslích a nenatloukla jsem
.
Není tady
Mám za sebou dalších 40 km jízdy. Tentokrát se mnou jel manžel (táta musel na zahrádku) a sama jsem se ještě bála.
No supr, musím se pochválit.
Rozjíždění,zastovování, křižovatky bez karambolu a v klídku. Na tohle je manžel fajn, žádný nervování (na rozdíl od táta) uklidnoval mě, že mám čas, nikam nespěchat,všechno v klidu,že jsem nakonec byla i klidná. Tak zase zítra. 
Není tady
Dnes poprvé sama v autě. 14km bez závozníka. Pršelo, ale jo dala jsem to 
Není tady
dusičko, super 

Že ještě stále bojuju
jak sama se sebou tak s velmi nepříznivou životní situací, holt když se to s..e tak se to s..e
Není tady

dusička napsal(a):
Dnes poprvé sama v autě. 14km bez závozníka. Pršelo, ale jo dala jsem to
Máš můj neskonalý obdiv. Fakt super.
Vidíš, já vypakovala manžela, to nebyl problém, ale na tohle mám malý koule...
Jsi dobrá, duši... 
Není tady

Že jsem se dostala dnes k tomu, abych si došla k doktorce a ono mi to pomohlo! 
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Že jsem se dostala dnes k tomu, abych si došla k doktorce a ono mi to pomohlo!
Rosamundo - skvělý 
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Že ještě stále bojuju
jak sama se sebou tak s velmi nepříznivou životní situací, holt když se to s..e tak se to s..e
Promiň Ros, je to úplně
, ale když jsem chodila do tajči, tak jsme taky nacvičovali bojové situace, všechno mi to strašně nešlo a když náhodou šlo, myslela jsem si, že je to nějaké nedopatření, nějaký omyl, protože to, co fungovalo bylo strašně jednoduchý, připadalo mi to nemožné, zvlášť když to vlastně vůbec neumím, vůbec nebojuju, prostě ne, ne, ne, tak to být nemůže....... Až potom mi došlo, že to, jak to má být, jde samo, bez bojů, "bez práce", jen tak .....a podle toho se pozná, že to tak má být. Našinec má pocit, že co není "vydřený" za nic nestojí a neuvědomí si, že to, že "nedřel" zrovna v tomhle ranku neznamená, že nedělal něco jiného a že život je daleko spojitější, než se zdá. Tak jen aby ses neubojovala. 
Není tady

Já vím, že slovo bojovat teď používám dost často, jenže on je to občas opravdu boj, vykopat se z postele a jít do práce nebo se ovládnout a neřvat do telefonu na už čtvrtého věřitele za den, že fakt ty peníze nemám.
Není tady

Taky bych se rada za neco pochvalila, ale nemam za co. Motam se tady uz od peti, nic se mi nechce, rsp.chce: vlezt si zpatky do postylky, zachumlat se do perin (zima je tady jak v psincu!
) a zustat az do svateho dindy... 
Není tady