|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Za Morfa
Není tady

morpheus napsal(a):
Viktorka : Proc za Morpha ?
Pac je to dobry, ze tady tlachas a ze ja uz Ti do toho muzu bryzgat... 
Není tady

SA pochváliť za Morpha - to znie fakt, ako by si bola jeho matka...
Morphomatka. 
Není tady

morpheus napsal(a):
Sel : Ale ona JE moje Matka
To myslim smrtelne vazne
Jj 
Není tady
já jsem byla dnes tááák šikovná 
Není tady

Na neco veledule jsem prisla. Kurnik,
ze jsem na to neprisla pred dvaceti lety...
Není tady
že jsem se ráno překecala a vyskočila jsem z postele jak rybička 
Není tady
Ze jsem takovy borec, ze jsem dokazal updatnout BSD ze 7.3 na 8.1 za 1hod 30 minut a vsechno zafungovalo na prvni naslapnuti 
Není tady
dusička napsal(a):
a jak se to tak dělá dusi, takhle se překeceat
já se taky kolikrát překecávám, ale do rybičky mám teda daleko 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
a jak se to tak dělá dusi, takhle se překeceat
já se taky kolikrát překecávám, ale do rybičky mám teda daleko
řekla jsem si hurá vstávat, je ráno, je pátek 
Ba ne, dneska jsem byla už vyspalá před budíkem, pro mě nepochopitelné a vyjímečné 
Není tady

3x jsem vyprala, vsecko poobracela z balkecu na susak, aby to doschlo, poprve po 7 mesicich (slovy sedmi) zehlila, na dceru jsem rvala jenom jednou a to jenom dve vety, ovladla jsem se pri udelovani vtiravych rad sousedovi pri malovani, ze siti (=šití) jsem kupodivu nic nedobabrala... a den byl celej tak nejak hezkej, aj kdyz se slunicko mockrat schovavalo za mraky, teplomer ukazoval od minus jedna do plus sedm... Kurnik... http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ … -love-8851 
Upravil(a) ViktorkaM (13. 2. 2011 19:14)
Není tady
Ja se dnes a uz asyk ani v budoucnu nemam za co chvalit, jestli jsem nekomu udelal neco prospesneho, at me pochvali on
Chodi mi mnoho pikacovin do posty a musim se nekterych temat zbavit 
Není tady
morpheus napsal(a):
Ja se dnes a uz asyk ani v budoucnu nemam za co chvalit, jestli jsem nekomu udelal neco prospesneho, at me pochvali on
A vid, že to je takový krásný zahřátí u srdíčka, když někomu uděláš radost a on Tě za to pochválí, nemusí velechválit, stačí malinko. 
Není tady

morpheus napsal(a):
Ale, ale, co to je totok? 
Není tady

Dneska jsem sama ujela 780 km.V pohode. Obcas nuda. Tak se chvalim.
Není tady

morpheus napsal(a):
Hacknul jsem vytah u nas v budove
?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
morpheus napsal(a):
?
Viktoria : nebylo to snadne prijit na spravnou kombinaci tlacitek, pro zmenu nadefinovaneho programu a prinutit vytah jedouci nahoru, aby Te odvezl nejdrive do -4 a pote se vratil k puvodnimu programu a odvezl ten zbytek ( pekne nasratych ) do 6,7,11 a 16 
Není tady

morpheus napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
morpheus napsal(a):
?
Viktoria : nebylo to snadne prijit na spravnou kombinaci tlacitek, pro zmenu nadefinovaneho programu a prinutit vytah jedouci nahoru, aby Te odvezl nejdrive do -4 a pote se vratil k puvodnimu programu a odvezl ten zbytek ( pekne nasratych ) do 6,7,11 a 16
No s tebou bych chtěla mít společnou budovu
Než bych se někam dostala,to bych se pos..... 
Není tady

rejka napsal(a):
...No s tebou bych chtěla mít společnou budovu
Než bych se někam dostala,to bych se pos.....
Hezky se to rymuje... 
Není tady
Ja bych dneska za neco pochvalil, ale vypadalo by to jako vychloubani a to ja zasejc ne 
Není tady

Za dceru a jeji "taktnost".
Jdu vcera na nedalekou postu. Mrzne, az prasti..., nechce se mi prevlikat do "studenych" rifli, tak jdu v teplouckych, flicem podlozenych vietnamskych "adidaskach". K tomu stribrne snehule..., hm, nejak se mi to nezdalo. Rikam ji: Co myslis, muzu jit takhle? A ona: Vadi ti, kdyz se ti lidi smejou? Rikam: Ne. A ona: Tak muzes...
Toz jsem sla. Bylo mi teplo, a nikdo se mi nesmal, teda aspon ne do ksichtu... 
Není tady

Za to, ze jsem se rozhodla, ze zalozim link s tematem (rsp. nekolik linku s tematy), ktere me tuuuze pali... Dost bylo pokani a sypani si popela na hlavu, Viktorka chce "vystrcit ruzky"... 
Není tady