|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ja za umyté okno (jediné, ale obrovské...) a pracovný víkend.
Není tady

Chválím se chválím za to jak se umím ovládat....kdyby ne,asi by dnes po praze běhala jedna baba s kudlou v zádech.
Není tady

Predpokladám, že by si to nebola TY...
Není tady
Zvládám celodenní starost o novorozence!! :-)
Vše mi sice trvá déle. Ale dokážu dělat věci i jednou rukou, zatímco syna držím v druhé (což ženy sice zvládají běžně, ale ženy jsou úplně jiná liga).
Není tady

za to, že jsme z větší části, dnes odpoledne, zazimovali zahradu. A manžel naštípal hromadu dřeva
Není tady

Dnes se musím moc pochválit za vyžehlení 5-ti velkých praček prádla.Byla to práce na 3,5 hodiny. Jenom nevím jestli jsme tak čistotná rodina či děsný p.r.a.s.a.t.a, když mám po týdnu tolik prádla.....
Není tady
rejka napsal(a):
Dnes se musím moc pochválit za vyžehlení 5-ti velkých praček prádla.Byla to práce na 3,5 hodiny. Jenom nevím jestli jsme tak čistotná rodina či děsný p.r.a.s.a.t.a, když mám po týdnu tolik prádla.....
jste naprosto normální rodina, máme to taky tak a doufám, že jsme normální 
Není tady

Tak jsi mě teda uklidnila. Mé okolí ( kamarádky,kolegyně v práci) valí oči
,když říkám kolik praček mám.A teď vím proč.
Jsou to čuňata...
Není tady

Se teda fakt musím hoooooooooodně pochválit za to, že i ve svých letech a po všech těch problémech stačím pracovnímu tempu lidí o 6 a více let mladších a že je možná i v tom tempu jsem momenálně nucena překonat a pořád to vypadá, že to zvládnu 
Není tady

rejka napsal(a):
Tak jsi mě teda uklidnila. Mé okolí ( kamarádky,kolegyně v práci) valí oči
,když říkám kolik praček mám.A teď vím proč.
Jsou to čuňata...
No já to mám taky tak, ale zatím jsem to vůbec nestihla vyžehlit ani náhodou, jsi prostě třída!
Není tady
Já se dnes musím pochválit - povedlo se mi několik věcí - jsem holka šikovná 
Není tady

Vybavila som už niekoľko otravných a dlhšie odkladaných vecí - vrátane opráv v byte cez víkend. Odmením sa novou frizúrou o týždeň... 
Není tady

Dnes jsem si udělala čas a klid na snídani - maličkost, ale potěší. I když to bylo jen kafe, čaj a houska s máslem
.
Není tady

Já se musím pochválit, že už 3. týden vstávám velice brzy, jsem schopná v práci celkem normálně fungovat a to je to nová práce a i doma jakž takž funguju, no nejsem já dobrá? 
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Já se musím pochválit, že už 3. týden vstávám velice brzy, jsem schopná v práci celkem normálně fungovat a to je to nová práce a i doma jakž takž funguju, no nejsem já dobrá?
Ros, JSI dobrá.
Že jedeš dál, a konečně snad tím správným směrem.
Tak ať to takhle k lepšímu jde ve všem dál. 

Jestli je to krok správným směrem teprv uvidím, taky mě může šéf po 3 měsících vyhodit, že.
Není tady

Já se asi dnes poschválím za prohrabání se k našemu domu...i když za hodinu se už muselo ( manžel musel ) hrabat zas. A v této chvíli.....sněží,stále sneží.....
Není tady
Odhrabal jsem včera ráno sníh, aby žena mohla odpoledne vyjet s dítětem v pohodě. A kolem 14hod mi žena volá: tady ti je sněhu, už půl hodiny to odhrabuju. A já říkám, vždyť jsem to ráno odhrabával! Ona na to: to není pravda, je tu nejméně 15cm sněhu, i když mi bylo trochu divné, že jsou okolo už hromady nahrabaného sněhu :-)
Dále bych chtěl pochválit všechny samoživitelky a samovychovatelky matky dětí (plus samoživitele a samovychovatele muže). Vůbec mi hlava nebere, jak to mohou finančně, logisticky, časově a psychicky zvládnout. Namísto vyhlašování Zlatých slavíků a pod. by měly finanční cenu dostávat tyhle matky (event. otcové), co to zvládají samy/i.
Není tady
Že jsem byla dnes - letos potřetí - darovat krev. Mám ze sebe velikou radost.
A jako vždy jsem si koupila odměnu, tentokrát nádherný kabát, šálu a svetr. 
Pochválím se za to,že jsem asi šikovná a proto byl pro mě tento rok opět pracovně vemi úspěšný a tak taky proto to už mohu v těchto dnech s prací konečně relativně zabalit a těšit se na volno až do vánoc a přes vánoce na nejméně 2 spoleně strávené týdny s rodinou.
Není tady

za upratanei, ale aj relaxovanie, návštevuz, proste príjemný oddychovo-pracovný víkend.
Není tady
Za instalaci a konfiguraci pomerne sloziteho unixoveho softveru, na ktery jsem planoval tyden, ale povedlo se mi to nastudovat a rozbehat za 3 dny. Kuwa, jsem vazne dobrej 
Není tady

Vybavila som jednu nepríjemnú, dlho odkladanú záležitosť, a nakoniec to bolo celkom príjemné... (Odklad som čiastočne spôsobila ja
a čiastočne vonkajšie okolnosti, ale hanbila som sa ako pes - a nakoniec nebolo tak zle.).
Není tady

Za to, ze jsem byla cely den nepretrzite stastna... 
Není tady