29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Skús to, apsoň cvične, potichu a sama pred sebou. Pomáha to, fakt. Ja tvrdím, že čo si človek neurobí sám, to nemá.
Není tady
Mě vždycky doma řikali, že samochvála smrdí, vlastně jsem se nikdy nechválila, a na chválu z domova nejsem zvyklá. Alespoň, že mě teďka chválí manžel:-))
Upravil(a) topazio (27. 6. 2008 19:47)
Není tady
Mne naši hovorili všeličo, aj to, že dobré výsledky a vôbec byť stále naj- je samozrejmosť - a nikdy ma nechválili. Ani ja som s a nechválila, preto som sa niekoľko rokov cítila ako pária, než som pochopila, že veci sú možno trochu inak. A občas sa pochválim, keď viem, že iných ľudí by som za také niečo tiež pochválila... komu česť, tomu česť.
Není tady
No. mně by snad ani nemuseli chválit - bývalo by stačilo, kdyby mě od rána do večera nekritizovali
Seli, toto je najužitočnejšie vlákno na svete, ako vidím
Není tady
taky mě stále doma kritizovali - nedocenili jak jsem úžasná
si to taky vynahrazuju teď sama
tak třeba dneska se pochválim, že jsem přežila celou základní školní docházku mé dcery teda jestli přežiju dnešek to netušim
Není tady
Vracela jsem se před chvílí kolmo od přátel z narozkové gratulace a před tím jsem slavila průběžně konec šk. roku.
Mé nové kolo neplní funce jak má, takže jsem pobavila přede mnou jdoucí zpívající spoluobčany, neboť jsem místo zvonku zapěla: Nemám světlo a nemám zvuk,
jedu si a je mi to fuk...
na melodii Matušky- Plavu si ani nevím jak....
Sklidila jsem potlesk a pozvání na společný díl cesty. Bylo to moc milé a mám dokonale prázdninovou náladu-pro tuto chvíli.
Takže se chválím, za výborně zvládnutý poslední pracovní den před dovolenou.
Není tady
lupina montana napsal(a):
No. mně by snad ani nemuseli chválit - bývalo by stačilo, kdyby mě od rána do večera nekritizovali
Seli, toto je najužitočnejšie vlákno na svete, ako vidím
Musím sa zaň pochváliť
Není tady
Zvládla jsem se zdravou myslí uklidit pokojíček našich slečen. Trvalo to čisté čtyři hoďky, ale je hotovo. Jedinečná příležitost ... jsou obě pryč a tak nemůžou protestovat při selekci. Doufám, že jim nebude chybět nějaký "stoletý" papírek či nějaká jiná hovadina .....
Není tady
hmm hmmm
ze jsem si konecne udelala cas a bez vycitek zitra odjizdim sama se psy na dovolenou-rozmazlovat se :-P
Není tady
Já se jdu pochváliit! Pomohla jsem na Pejskách rozhodnout se Pverice, aby si vzala psa ssebou - hurá!
Není tady
To je pekné...
Není tady
Dnes som si upratala stôl v práci a myslím, že upratovačka ho ani nespozná...
Není tady
Seli, velmi chválím za tento chlíveček! Vstala jsem s úsměvem na tváři
Není tady
Se chválím, že ještě normálně funguju, žiju při všech těch problémech a karambolech, co mám! A tohle vlákno taky chválím, páč jak se říká: pochval se sám, nikdo jiný to za tebe neudělá.
Není tady
Dokázala jsem se rychle a v tichosti odstěhovat a ještě mě neopustil pocit, že to tak je dobře ;-) Je to první krok k úplně novým začátkům.
Není tady
Chválím se, že jsem sebrala odvahu a zeptala jsem se jednoho místního milionáře, jestli by tu naši lékárnu nechtěl koupit. Bohužel nejspíš (na 90%) nechtěl, ale aspoň že jsem se tak odvážila.
Není tady
já se taky musím pochválit, umyla jsem si okno v kuchyni (bohužel, zatím jen jedno) a manžel mi pověsil novou záclonu
až umyju ten zbytek, nejen že se pochválím, také se odměním.
Není tady
Já se musím pochválit za včerejšek, že jsem se konečně rozhodla. Jestli se budu stěhovat potichu nebo s rámusem už mi je srdečně jedno.
Není tady
Rosamundě blahopřeji!
A já se musím pochválit za to, že jsem si přišla na jednu fakt hnusnou vlastnost, že jsem si ji vůbec připustila.
Není tady
Za vytecny jablecny kolac :-)
Není tady
Dnes jsem s manželem připravila zahradu na zimu a koupila švagrové dárek k vánocům.
Není tady
rejka napsal(a):
Dnes jsem s manželem připravila zahradu na zimu a koupila švagrové dárek k vánocům.
tak nás teprve čeká, listí je ještě na stromech..bazén si musí upustit a chemicky upravit
ale vánoční přípravu jsem dnes taky měla...upekla jsem ráno 2 vánoční štoly a už nejsou...:-)
Není tady
Ametyst napsal(a):
Rosamundě blahopřeji!
A já se musím pochválit za to, že jsem si přišla na jednu fakt hnusnou vlastnost, že jsem si ji vůbec připustila.
Tak to já Ti taky blahopřeju, vím, že je to těžké.
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Já se musím pochválit za včerejšek, že jsem se konečně rozhodla.
Jestli se budu stěhovat potichu nebo s rámusem už mi je srdečně jedno.
Není tady